Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tanja ja eläinsairaalan lemmikit

Tanja vanheimpainvap

Miksi hitossa siinä pitää olla tämä Tanja!!!!! Sen vuoksi joutuu aina vaihtamaan toiselle kanavalle. Menis kotiinsa nauttimaan omillaan, ukollaan ja lapsellaan. Ällö Tanja!

2

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sepä se

      Julkisuudessa pitää olla tavalla tai toisella. Koska ei enää pärjää poliitikkona (arvostus kadonnut mm. Lex-Karpelan takia) niin pitää tunkea naamaansa koko kansalle sitten telkan kautta.

      Jotkut ihmiset vaan on sellaisia ettei ne osaa elää ilman että naama on kaikkien nähtävillä. On niitä muitakin, kuten vaikka eräs tv-ohjelman juontaja jota tässä aihealueella on parikin ihan tuoretta ketjua sekä tuon tv-ohjelman vieraana ollut wannabe-julkkis.

      Turhat julkkikset pois! Emme kaipaa mitään Marioita, Tuksuja, Aitolehm..Aitolehtiä ym. Noita turhia julkkuja suoltaa kaikenmaailman SeOikeat ja BB:tkin taviksista joille tuntuu olevan hemmetin tärkeää saada naamansa ja nimensä julki. Vaikka eivät edes ole tehneet mitään muuta kuin olleet jonkun aikaa jossain hemmetin talossa.

      Jos itse olisin muusikko, en edes haluaisi kellua lehtien palstoilla ja jokapaikassa. Musiikki puhukoon puolestaan ja olisin vain ihan tavallinen ihminen, mieluiten kokonaan vailla julkisuutta.

      Kun lopetettais toi turhien julkkujen palvonta ja BB:t ja Seoikeat, niin ehkäpä turhat julkutkin vähenisi ja kun kukaan ei enää olisi kiinnostuneita heistä niin sekin vähentäisi. Olisi sellainen itseään syövä automaatti.

    • doimintaja

      Eduskunnassa neiti/rouva isi T oli pelkkä kulu. Nyt tämä TV ura sentään on enemmän työtä. En tietty kato sarjaa, kun tuo Tn olemus ei oikeen sytytä. Olis ollu varmasti PALJON perempia juontajia, jotka oikeesti pitää eläimistä. Toni Halme olis olla parempi, mut on kuollu... se olis sentään uskottava, jos replat sovittas sankarin sanoiksi. Nuoria ja kauniita naisiakin olisi varmaan jonoksi ollut saatavissa. Ehkä Astro-TV olis ollu sopiva höpisemis ohjelmaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe