Aikuinen posliininainen

Posliini vm.63

Liekkö kevään vai minkä ansiota, mutta aikuisen naisen 45 on ruvennut tekemään taas mieli ajella pillunsa. Talven sai rehottaa, mutta nyt on jo monta päivää "kutkuttanut" että karvat pitää saada pois tai ainakin siistityksi. Ensi viikolla on kyllä työporukan saunailta, jonne ei aivan posliinina kehtaa mennä, mutta jos jättää eteen siistin kolmion hämäys mielessä. Onko muita "aikuisia" naisia joita ajelu aika ajoin kiinnostaa vai ajeletteko yleensä säännöllisesti ympäri vuoden. Mikä muuten saa tämän ikäiset ja vanhemmat naiset ajelemaan, omat mieltymykset ja tunteet vai teettekö sen koska mies toivoo tai vaatii? Miten yleensä pidätte alakerran siistinä, ajeletteko itse vai ajeleeko mies vai käyttekö kosmetologilla?

35

8260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karvaton65

      45 on jo sen ikäinen, että voi tehdä mitä haluaa. Ei tarvi kavereiden takia tehdä mitään, vaan ihan itsensä takia.

    • pilluX

      Aikuinen nainen mä oooon...Ihan itse ja omasta halustani olen ajellut alapään karvoituksen jo 15vuoden ajan. Välillä on sellanen vauhtiviiva joskus pieni tupsukka. Yleensä siistin itse, joskus ukkoni innostuu sheivaamaan minut,eikä silloin kyllä jää mitään. Paljaana ja sileänä se vaan on jotensakin mukavampi ja kuulemma suuseksiäkin on kivempi antaa,kun ei tartte syleksii karvoja. Uimahallissa käyn useamman kerran viikossa, eikä katsee minua hetkauta, en kyllä ole huomannut että hirveesti ketään siellä kiinnostaakaan onko pillukarvat ajeltu/siistitty. Kyllä minusta alapää kuuluu siiistiä,ihan kuin ajelen sääri sekä kainalokarvatkin.
      Olen miettinyt josko uskaltautuisi kosmetologille sokerivahaukseen,pysyis siistinä pitempään.Nyt joudun sheivaamaan 2-3 kertaa viikossa.

    • "Kauris"

      Kevät sen sai aikaan, talvella tuossa kalun yläpuoleella lyhyt cheivattu karvoitus, muutoin ajeltu, viikko sitten siirryin kesäaikaan, ja ajoin sen vähänkin poies. Nyt raikas siisti olo, paksuhko näyttää vieläkin isommalta kun karvat ei hämää.

    • työporukka

      Kerran oltiin duunipaikan juhlissa ja siellä oli tietenkin sauna ja miehet kävi erilleen naisten kans saunassa mutta illan edetessä jotkut kävivät samaan aikaan heitteleen löylyjä ja kyllä me katsottiin ihmeissään kun eräälläkin aikuisella naisella 45-50V. oli ajeltu pillu, meitä oli a'bout 30 henkeä yhteensä ja oliskos 10 naista ja loput miehiä, ei kaikki tietenkään käyneet keskenään saunomassa yhdessä mutta ne kuka kävi niin tietenkin se kiinnosti vastakkainen sukupuoli alastomana kun duunissakin nähdään lähes päivittäin toisiamme, tilanne oli jotenin hämmentävä puolin ja toisin kun huomasimme sen posliinin, en kyllä sanoisi mitenkään näyttävän komeaksi sitä luomusta karvattomana vaan kyllä se on nätimpi karvat tallella tietenkin jokseenkin trimmattuna ettei kaamea pöheikkö vain näy siellä mutta peittää kuitenkin ne häppärit.

      • saunailloista

        "Kerran oltiin duunipaikan juhlissa ja siellä oli tietenkin sauna"

        Minä olen kurkkuani myöten kyllästyntyt tähän suomalaisten typerään saunailta tapaan. Jos firmalla on juhlat niin miksi vitussa siihen pitää liittää sauna. Jos firman juhlissa on tarkoitus nostaa kuppia niin kuka vittu siihen saunaa kaipaa. Toivottavasti tuo typerä tapa loppuisi joskus Suomessakin. Taitaa vain olla niin että siinä saa sukupolvi tai pari mennä. Ja minulla EI ole posliinia.


    • Pauliiina´

      Eipä nykyisin kyllä ole mitenkään ihmeellistä jos nainen ajaa karvansa pois. Itse 28 v ja olen ollut posliinina sekä työpaikan saunailloissa että yleisissä uimahalleissa ja niin on moni muukin eikä ole kyllä tullut mitään haloota mistäänpäin. Toki ymmärrettävää on jos 40-60 vuotiaat miettii onko soveliasta siinä iässä mut ei kait se iästä ole kiinni. Nuorisolla tosin ajatusmaailma lienee toisinpäin, ajatellaan pikemminkin että kuinka karvaisena viitsii näyttäytyä kuin että kehtaako näyttäytyä karvattomana. Huomioikaapa jos satutte esim uimahalliin yhtäaikaa 17-20 v opiskelijatyttöjen kanssa että ei siellä kyllä karvat ainakaan häiritsevästi tursua.

    • frangröbba

      älä kaikkia aja pois jätä sellainen vauhtiviiva se on tosi sex

    • Toinen posliini

      Olen nainen 45 ja minulle on tullut vasta nyt parin viime vuoden aikana halu ajella pillu paljaaksi. Nuorempana ei moinen asia tullut mieleenkään, mutta nyt parin viimeisen vuoden aikana on tullut muutaman kerran ajettua koko alakerta paljaaksi ja monta muuta kertaa siistittyä. Kaikki sai alkunsa kun menkat rupesi reistailemaan ja vuoto oli niin runsasta, että sotki kaikki paikat. Ensimmäisen kerran ajelin ihan sillä, että alapää olisi parempi pitää puhtaana, sillä luonnostaan olen todella runsaskarvainen nainen ja senhän arvaa mikä sotku siinä oli. Mutta yllätys yllätys, huomasin miten paljon seksikkäämpi oloni oli tämän jälkeen ja ennenkaikkea miten paljon paremmalle seksi tuntui tämän jälkeen. Olin todella herkillä, kun karvat ei ollut edessä. Tämän jälkeen menkat on saatu aisoihin, mutta ajeluhaluani ei eli ajelen yhä silloin tällöin pillun paljaaksi tai ainakin siistin. Miehelle tämä oli pienoinen yllätys, enkä oikein ole vieläkään saanut selvää, että mieluinen vai vähemmän mieluinen. No olen paljaspilluisenakin mulkkua saanut, joten ei se kai ihan kamala asia ole.

    • Posliini mutta miten

      Miten ja missä te aikuiset naiset ajelette alapäänne? Käyttekö vahauksissa kosmetologilla ja jos käytte miten suhtautuvat tälläisiin kypsempiin naisiin, jotka pillunkarvojaan vahauttavat? Sheivaatteko itse vai kenties sheivaako miehenne? Oman alapääni sheivaan itse, tekisi kovasti mieli ihan ammattilaiselle vahaukseen, mutta on toisaalta kustannuskysymys ja toisaalta tuntuu, että mitä ne miettii jos tälläinen melkein viisikymppinen muija menee vahaukseen.

      • Kiihottaa

        Olen 50 mutta mun nuori tuttu ajaa karvat aina kun käy kylässä. Tekee tarkkaa työtä ja vielä testaa miltä tuntuu, ja kyllä tuntuu nuori ihanalle.


      • Perässä
        Kiihottaa kirjoitti:

        Olen 50 mutta mun nuori tuttu ajaa karvat aina kun käy kylässä. Tekee tarkkaa työtä ja vielä testaa miltä tuntuu, ja kyllä tuntuu nuori ihanalle.

        Kiitos kijotuksesta, kokeilin nuoren pojan kanssa ja suostu ajamaan minulta kaikki pois, Sitten ajoin sen sen ison ja kovan kullin ympäriltä kaikki karvat pois, kyllä tuntu nuori hyvälle kun sai toteuttaa itseään. Kyllä tässä vanhakin nuortuu kun saa nauttia pitkään, ei tee oman miehen pientä ja löysää mieli kun on nättejä poikia kovana kerran tarjolla. Karvat pois molemmilta ja nauttimaan.


    • seksy olo

      Ihania nämä lomapäivät. Mies töissä ja saa olla yksin kotona toteuttamassa mielihalujaan. Aamusuihkussa käydessä ajelin alakerran paljaaksi jätin vain eteen karvakolmion. Miehelle yllätys kun tulee kotiin, toivottavasti vain innostuu petipuuhiin.

      • tasan 45,.

        Olen 45-vuotias nainen ja ollut jo vuosia täysposliini. Epiloin häpykummun ja sheivaan muualta. Joskus myös vahaan, jälki on niin sileää.

        Oloni on äärimmäisen seksikäs ja kiimainen posliinina. Myös rakastajani tykkää täysposliinista.

        Karvojen kanssa olo on epäsiisti. Ja mulle on ihan sama vaikka uimahallissa joku saattaa katsoa aikuisen naisen karvatonta jalkoväliä. Työpaikan saunailloissa en käy.


    • Toinen miehen mielip

      Olen 45 mies ja ajelen itsekin kaiken muun paitsi munan päälle jätän kolmion. Vaimo tykkää hitsisti sileistä palleista ja kuulemma munakin näyttää isommalta kun juuressa ei ole paljoa karvoja, vaikka virallinen mitta on se suomalaisen reilu peruskalu 16.5 cm.

      Meillä vaimo 46v. ajetaan edestä ja takaa 2* viikossa ja yleensä jätetään trimmattu ja karvoiltaan lyhennetty viiru ylös. Joskus kyllä ajan piruuttani koko puskan pois.

      Vaimo on sanonut että ei voisi enää edes elää ilman ajeltua lootaa. On se hienoa, että on muitakin kypsiä naisia, jotka haluavat ajaa! Minua kutkuttaisi nähdä siistitty toosasi! Vaimokaan ei laittaisi pahaksi jos katselee vain ja sormella kokeilee.

      Olen myös isojen rintojen himoitsija. Vaimollani on DD kokoiset. Onko sinulla isot tissit?

      • tasan 45,.

        Kysyitkö sä multa?

        Joo, isot tissit löytyy, D tai DD-kuppi...

        Puuhailisit mun kanssa ja vaimosi katselisi vierestä..hmmmm...ja toisinpäin...


      • Toinen miehen mielip
        tasan 45,. kirjoitti:

        Kysyitkö sä multa?

        Joo, isot tissit löytyy, D tai DD-kuppi...

        Puuhailisit mun kanssa ja vaimosi katselisi vierestä..hmmmm...ja toisinpäin...

        En kysynyt sinulta vaan alkuperäiseltä kirjoittajalta.

        No, siltihän on hienoa, että sinäkin vastasit ja vielä hienompaa, että rintasi ovat sarjaa D-DD. Juuri sopivat!

        Puuhailua... tästä herääkin kysymys, että ajaako rakastajasi (mies kaiketi?) myös vehkeensä?


    • Poslarifriikki

      Aivan ihana ja kiihottava asia on ajeltu posliinipillu. Hieno juttu, että nykyään naiset ovat eri syistä tajunneet sen kiihottavuuden merkityksen. Pääsee näkemään paremmin jokaisen poimun ja kohouman, se on sellaisenaan mielettömän nätti ja haluttava. Kun vaImoni synnytti kolme lasta, oli hänellä niiden jälkeen aina ajeltu pillu ja esim. yhdynnässä sitten myöhemmin sänget kivasti kutitti ja kiihotti peniksen vartta. Mutta muuten hän ei suostu harmikseni ajamaan karvojaan. Tykkäisiköhän joku nainen näyttää minulle poslariaa !!

      • nauraa

        *Repee*
        Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut joku vanha runkkariäijä, joka yrittää esiintyä naisena. Yritys epäonnistui surkeasti.


      • nauraa kirjoitti:

        *Repee*
        Alkuperäisen tekstin on kirjoittanut joku vanha runkkariäijä, joka yrittää esiintyä naisena. Yritys epäonnistui surkeasti.

        Höh,ainakin minulle tulee posliinista sellainen olo kun olis pedofiilinä,kyllähän aikuisella naisella pitää pehkoa olla..


      • 42-vuotias mies
        vakker kirjoitti:

        Höh,ainakin minulle tulee posliinista sellainen olo kun olis pedofiilinä,kyllähän aikuisella naisella pitää pehkoa olla..

        Totta helvetissä aikuisella naisella pitää vitunkarvat olla. Ihmettelen tätä posliinivouhotusta mikä nykyään tuppaa joka puolelta silmille. Pornofilmeistä se varmaan on peräisin.

        Mutta uskon että vielä tulee sekin aika kun naiset itsekin ymmärtävät että vitunkarvat tekevät naisesta seksikkään. Alastomassa posliinipilluisessa naisessa ei ole mitään seksikästä vaikka olisi naamaltaan ja vartaloltaan muuten kuinka kaunis hyvänsä, mutta se musta tai ruskea, punertava tai vaalea puska siellä jalkojen välissä tekee alastomasta naisesta kiihoittavan.


      • tyhmähkö
        42-vuotias mies kirjoitti:

        Totta helvetissä aikuisella naisella pitää vitunkarvat olla. Ihmettelen tätä posliinivouhotusta mikä nykyään tuppaa joka puolelta silmille. Pornofilmeistä se varmaan on peräisin.

        Mutta uskon että vielä tulee sekin aika kun naiset itsekin ymmärtävät että vitunkarvat tekevät naisesta seksikkään. Alastomassa posliinipilluisessa naisessa ei ole mitään seksikästä vaikka olisi naamaltaan ja vartaloltaan muuten kuinka kaunis hyvänsä, mutta se musta tai ruskea, punertava tai vaalea puska siellä jalkojen välissä tekee alastomasta naisesta kiihoittavan.

        Mieliä on monia, toiset diggaa karvaista, toiset posliinia, kolmas haluaa kullia. Antaa kaikkien kukkien kukkia.


    • poslini

      no mitä se haittaa jos on posliini ?
      mäkään en talvella ajellut karvoja pois, mutta juuri tänään teki mieleni ajella ne pois, ja niinpä tein ;)

    • AitoNäky

      "Syvyyttä häppäriin".Kun on tumma karvoitus se saa vilahtaakin reunoilta.
      JK.tää on mun miel-pie.

      • hair of the dog

        Ja naisten tulee kasvattaa karvat, että sinulle avautuisi aidot näkymät!?


    • Niiin ihana

      Olen itse samaa ikäluokka oleva ja olen ajanut karvoituksen pois jo parikymmentä vuotta. Mitä tulee käytännölisyyteen, niin minun mielestä pilluni on paljon helpompi hoitaa ja on nätimpi posliinina.
      Sitten eräs mielestäni myös tärkeä tekijä on se, että kun olen miehiä ottanut hoitamaan tarpeita niin he ovat erittäin tyytyväisiä siloseen pilluuni. Myös yleisissä paikoissa ovat ihastelleet ja jopa lääkärini kehui, et kun ois näin rohkeita kaikki naiset ja hoitaisivat pillunsa niinkuin kainalonsa.. Ihastut itsekkin !

      • maiju;

        No empä ole itsekkään vielä miestä tavannu joka olis kieltäytynyt posliinipilsasta...


      • Melkein luonnontilas
        maiju; kirjoitti:

        No empä ole itsekkään vielä miestä tavannu joka olis kieltäytynyt posliinipilsasta...

        Olen itsekin 45, mutta en voi ajella. Olen kokeillut pari kertaa ja kummallakin kerralla tuli vuotavia ja märkiviä paiseita, joita piti sitten käydä gyniksellä näyttämässä (ja syödä antibiootit). En päässyt viikkokausiin uimaan ja seksikin oli kielletty tosi pitkään, kun oli paikat niin tulehtuneet pahasti. Toisen kerran menin sitten kokeilemaan, että josko ammattilainen osaisi tehdä sen ja sama tulos. Iho ei kestä. Tosin ei kestä kainalotkaan kunnolla, aina on muutaman päivän iho todella pahasti näppylöillä kun ajelee, onneksi kainaloihin ei kasva juurikaan karvaa (joudun ajelemaan "näkyvää" karvaa kerran kahdessa kuukaudessa max. ja sääriin ei kasva lainkaan (Luojan kiitos).

        Olen ratkaissut homman niin, että leikkelen saksilla ne lyhyemmiksi, mutten nypi enkä tee mitään muuta.
        Ei se ole iästä kiinni, mutta ihon kestävyydestä kylläkin. Sain pahan saarnan gynikseltä. Minulla on niin pahasti atooppinen iho, että olisin voinut oikeasti saada ties minkälaisia tulehduksia noiden lisäksi.


      • kohta50
        Melkein luonnontilas kirjoitti:

        Olen itsekin 45, mutta en voi ajella. Olen kokeillut pari kertaa ja kummallakin kerralla tuli vuotavia ja märkiviä paiseita, joita piti sitten käydä gyniksellä näyttämässä (ja syödä antibiootit). En päässyt viikkokausiin uimaan ja seksikin oli kielletty tosi pitkään, kun oli paikat niin tulehtuneet pahasti. Toisen kerran menin sitten kokeilemaan, että josko ammattilainen osaisi tehdä sen ja sama tulos. Iho ei kestä. Tosin ei kestä kainalotkaan kunnolla, aina on muutaman päivän iho todella pahasti näppylöillä kun ajelee, onneksi kainaloihin ei kasva juurikaan karvaa (joudun ajelemaan "näkyvää" karvaa kerran kahdessa kuukaudessa max. ja sääriin ei kasva lainkaan (Luojan kiitos).

        Olen ratkaissut homman niin, että leikkelen saksilla ne lyhyemmiksi, mutten nypi enkä tee mitään muuta.
        Ei se ole iästä kiinni, mutta ihon kestävyydestä kylläkin. Sain pahan saarnan gynikseltä. Minulla on niin pahasti atooppinen iho, että olisin voinut oikeasti saada ties minkälaisia tulehduksia noiden lisäksi.

        No taas mun hyvä ystävätär (n. 40v) joutuu ajelemaan kaikki karvansa juuri sen atooppi-ongelman takia. Itse myös viihdyn ilman karvojani joten pidänkin ne sokeroinnilla poissa kesät talvet.


      • tyhmähkö
        Melkein luonnontilas kirjoitti:

        Olen itsekin 45, mutta en voi ajella. Olen kokeillut pari kertaa ja kummallakin kerralla tuli vuotavia ja märkiviä paiseita, joita piti sitten käydä gyniksellä näyttämässä (ja syödä antibiootit). En päässyt viikkokausiin uimaan ja seksikin oli kielletty tosi pitkään, kun oli paikat niin tulehtuneet pahasti. Toisen kerran menin sitten kokeilemaan, että josko ammattilainen osaisi tehdä sen ja sama tulos. Iho ei kestä. Tosin ei kestä kainalotkaan kunnolla, aina on muutaman päivän iho todella pahasti näppylöillä kun ajelee, onneksi kainaloihin ei kasva juurikaan karvaa (joudun ajelemaan "näkyvää" karvaa kerran kahdessa kuukaudessa max. ja sääriin ei kasva lainkaan (Luojan kiitos).

        Olen ratkaissut homman niin, että leikkelen saksilla ne lyhyemmiksi, mutten nypi enkä tee mitään muuta.
        Ei se ole iästä kiinni, mutta ihon kestävyydestä kylläkin. Sain pahan saarnan gynikseltä. Minulla on niin pahasti atooppinen iho, että olisin voinut oikeasti saada ties minkälaisia tulehduksia noiden lisäksi.

        Siis ihan sellainen hiuksille/parralle/intiimialueille tarkoitettu, jossa pääsee säätämään jätettävän karvan pituuden.


    • !"#¤!"#¤

      nyt jo 53 v ja olen täysin posliini. Jos on jo niin vanha kun minä niin ei tuommonen " firman saunailta " paljon rasita. Siellä on monta posliini naista ja monta jolla on karvoja! Entä sitten?
      Ei me ainakaan saunan lauteilla puhutaan sitä miksi toisella on karvoja ja taas toisella ei! Sehän on täysin oma asia miten haluu olla!

    • tohelot

      olet aikuinen ja saat tehdä niinkuin haluat,minusta on poslari kaunis,mitä mieltä ollaan kun mies poistaa iho karvoituksen

    • Anonyymi

      Posliini on kaunis

    • Anonyymi

      En ikinä aja , pitkkökö naisen alakerta olla posliini , siitä miehet tykkää ja, silkkoni tisdistä naisista

    • Anonyymi

      Minulla sekä 23v. tyttärellämme on molemmilla karvattomat pillut. Tyytyväisiä ovat sekä mieheni, että tyttäremme poikaystävä karvattomiin pilluihimme. Sitäpaitsi se tuntuu naidessa paremmalta.

    • Anonyymi

      olen ajellut pilluni posliiniksi jo ainakin 20 vuotta. Enkä aio lopettaa sitä koskaan. On ihanaa seurata kuinka vieraan kyrpä nousee, kun mieheni lämmittää saunan ja menemme yhteissaunaan. Arvatkaas sitten mitä seuraa jatkossa????

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe