ohjelman viimeinen mainoskatko

viksu meininki

Tää subin uusi tyyli laittaa viimeinen mainoskatko ennen lopputekstejä on loistava... Taitaa jäädä moni mainos katsomatta, kun tajuaa, että ohjelmahan loppu tähän ja sitten mitä vi**ua - mainoskatko. Mainoskatkon jälkeen pelkästään lopputekstit... Ainakin Independence day elokuvan lopussa sunnuntaina kävi näin, ja tänään Reban lopussa sama juttu.

3

492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MTV3/Sub on paska

      sahaa tuolla vaan omaa oksaansa millä istuu. No ei haittaa, hyvä niin että sahaa. Päästäänpähän nopeammin ruotsalaispaskasta eroon. Canal varmaan menetti lukuisia asiakkaita sillä että rupes tuuppaamaan tulevia ohjelmatietoja lopputekstien päälle, sittemmin niitä alettiin laittamaan jo itse leffankin päälle. Minä sain tarpeekseni Canal :n touhuista ja lakkautin tilaukseni Canal kanavien osalta, satelliittiasiakas olen edelleen mutta kanavapakettiini ei enää kuulu Canal kanavia eikä tule kuulumaan jatkossakaan. Lisäksi olen kuullut että nykyään ei enää voi Canal kanavia edes tallentaa esim. dvd:lle vaan tulee jotain copy protect-erroria.

      • Teppu Loksti

        Jaa vai niin, en tunne ketään joka haluaisi katsella lopputekstejä, eikä täälläkään ole kuin sinä joka vuodesta toiseen jaksat pauhata samasta asiasta. Mitä niissä lopputeksteissä muka on? Kuvittelen silmissäni näyn jossa tuijotat tyhmänä yli viisi minuuttia kestäviä lopputekstejä.


      • MTV3/Sub on paska
        Teppu Loksti kirjoitti:

        Jaa vai niin, en tunne ketään joka haluaisi katsella lopputekstejä, eikä täälläkään ole kuin sinä joka vuodesta toiseen jaksat pauhata samasta asiasta. Mitä niissä lopputeksteissä muka on? Kuvittelen silmissäni näyn jossa tuijotat tyhmänä yli viisi minuuttia kestäviä lopputekstejä.

        eli väärin meni, ei täällä ainoastaan minä asiasta valita! Ja jos se ettet tiedä ketään joka katsoisi lopputekstejä niin voin sanoa että kyllä meitäkin on jotka todellakin haluaa nähdä ne lopputekstit!

        Sitäpaitsi, ei pelkästään se että lopputekstejä ei näkisi mutta kun LOPPUKOHTAUSTEN päällekin lykätään mainoksia ja ohjelmatietoja!!!

        Sä voit tietysti kuvitella mitä vaan, mutta kuvittele itsesi toisen silmin: SINÄ olet helvetin tyhmä ihminen! Eipä ole ihme ettet tunnekaan ketään!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe