kaikki vaativat jotain

todellaväsy

Tuntuu etten kestä enää. Kaikki vaativat jotain. Teen töitä, opiskelen ja teen lisäksi vapaaehtoistyötä.
Töissä pomo koko ajan tarjoaa lisää töitä ja niistä on ollut hankala kieltäytyä. No, olen kuitenkin kieltäynyt. Opiskelu vie voimiani myös. Vapaaehtoistyö on tähän mennessä tuonut hyvää mieltä, mutta nyt sitäkin pitäisi tehdä koko ajan lisää ja kokoajan kysellään "etkö voisi tätä tehdä"....siis ei hyvänen aika..en repeä kaikkeen.
tunnen huonoa omatuntoa, kun joudun kietäytymään työstä ja vapaaehtoistyöstä ja tuntuu, että kukaan ei kuule kun sanon etten jaksa. tekisi mieli ottaa äkkilähtö jonnekin kauas ja sulkea puhelin. no, eipä siitäkään mitään hyötyä olisi, saisin potkut..

3

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väsynyt luuseri

      Itse yritän käydä koulua ja samalla tehdä töitä, mutta taas tuntuu ettei jaksa. Viikonloppuisin yritän lääkitä itseäni alkoholilla turruttaakseni joko tylsyyden tai ahdistuksen..No eihän sekään mikään mahtava tie ole..Jotenkin tuntuu vaan ettei saa mistään kiinni. Hävettää ja ahdistaa. Toisinaan haaveilen itsekkin siitä että lähtisi johonkin kauas ja antaisi kaiken olla, mutta mitäs siinä sitten? Kun vielä saisi oman pään kuntoon ja jaksaisi ajatella positiivisesti niin ehkä se auttaisi..Mistä muut ammentavat voimaa? Minulla on ihana mies, mutta hän ei ymmärrä minua. Lapsia meillä ei ole..Hänen mielestä teen vain vähän ja silti väsyn..En tiedä mitä tehdä..Mutta luulen tietäväni ainakin osittain miltä susta tuntuu...Kyllä meitä muitakin on! Jaksamisia!!

      • vaikea vapaille

        Kuulostaapa tutulta, kiireiltä ei vaan näemmä ole huomannut, että meitä on enemmänkin.

        Mittariin iskee parin kuukauden päästä 36 ja kroppani olen rikkonut jo töillä mistä en "kehdannut" kieltäytyä. Noh, ajattelin, kunhan hetken lepään sairaseläkkeellä niin voin sitten taas jotain tehdä. Kolmas viikko sairaslomalla enkä montaa tuntia kotona ehdi olla ja päivittäin tullaan ihmettelemään miksen tuota ja tuota muka voi tehdä. Minkä minä sille voin, että oikeasta olkapäästä meni joku saamarin nastajuttu ja pumppu "heitti voltin" ekan kerran kolme vuotta sitten.

        Mikään ei koskaan ole hyvä ja aina pitäisi pystyä parempaan. Lääkärikin sanoi etten näe 40v. päivää jos en lopeta ja rauhoitu. Milläs sen teet kun koko ajan pitäisi olla jossain tekemässä jotain ja aina muka pystyy parantamaan.

        Toisaalta en osaa paikallanikaan olla mutta arvostaisin jos saisin tehdä omaan tahtiin sen verran mikä nykyään hyvältä tuntuu.


    • hh

      Itselläni oli täysin sama tilanne muutama vuosi sitten. Vapaaehtoistyön lopetin lopulta kokonaan kun meni hermot tosiaan juuri tuohon mainitsemaasi "voisitko vielä sitä ja tätä ja täälläkin olis tällästä jos viittit vaan kiva?". Vaikka ennen saapumistani aina ilmoitin, että tänään minulla on tämän ja tämän verran aikaa niin aina oli joku mankumassa lisää.

      Koulun onneksi sain päätökseen hetki sitten joten enää on vain töitä. Nyt tekemättömyys hieman painaa, mutta vapaaehtoistyötä en enää uskalla aloittaa kun tuntui, että siinä minusta yritetään repiä kaikki mitä irti saadaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe