Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sukkanauhakäärme?

Kynsilakka

Olen miettinyt jo kauan aikaa käärmettä,ja sukkis olisi nyt mielessä.Viljakäärmettä olen myös miettinyt,mutta sukkis tuntuu enemmän "omalta" vaikka ruuan kanssa on enemmän tekemistä.Olen selaillut useita sivuja pää-asiallisesti kuitenkin herppi.net:tiä(mutta en ole rekisteröitynyt),ja haluaisin kysellä vähän sukkisten ja miksei vaikka muidenkin kärmesten omistajilta.

Onko käärme hyvä ensimmäinen matelija?(Kokemusta karvaisista eläimistä)Ja mikä oli ensimmäinen käärmeenne? Omia mokia käärmeen hoidossa voi kertoa.
Mikä on hyvä vitamiinilisä merkki sukkiksille? Syövätkö etanoita?(Joku on netissä kertonut syöttäneensä etanoita.)
Kuinka vanha käärmynne oli kun ostitte sen?Ja mistä ostit ja minkäläinen oli kunto?Ja jos käärmynne on kuollut voitte kertoa myös eliniän ja jos ei kuollut luonnollisesti,mikä oli syy?
Kuinka kauan oli syömättä tulonsa jälkeen ja koska ensimmäinen nahanluonti tuli?
Ja nyt tämä niin kiistelty aihe:Siirrättekö käärmeen muualle ruokailun ajaksi? Omasta mielestäni tämä voi olla viisasta ettei tarvitse pelätä kärmyn purevan kättä mutta toisaalta se voi olla stressaavaa ja käärme ei syö kunnolla.

2

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kynsilakka

      Minkäläinen pohja teidän käärmeillä on,kertokaa huonot ja hyvät puolet siitä.Voisiko sukkiksen pohjana käyttää mattoa? Matto voisi mielestäni olla helpompi pitää siistinä eikä rahaakaan menisi.
      Vaihteleeko sukkisten elinikä ja pituus lajin mukaan? Jos vaihtelee voitte kertoa tietämästänne lajista sen pituuden ja eliniän.
      Käykö hiiridieetti sukkanauhalle? Eli hiiriä ja välillä kalaa( vitamiinilisät).
      Millainen luonne sukkiksillanne on? Ovatko paljonkin näkyvällä vai ovatko kaikki päivät piilossa,ovatko ns.käsikesyjä vai arkoja/aggressiivisiä ihmistä kohtaan.Osalla tuntuu olevan paljonkin näitä arkoja.

      Eli muitten käärmeiden omistajat voivat vastata kysymyksiin joissa ei kysytä sukkiksista,ne vastaukset olisivat myös tervetulleita.

      • felixxx

        Kandee mennä herppi.net palstalle.Siel on enempi matoporukkaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe