vermo v5

ravurivaan

oisko kellään hyviä vihjeitä huomiseen vermon v5 raveihin??

2

453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tässä.

      Lähtö 1

      Avauslähdön suosikkinamme lähtee matkaan 10 PIRRAN PILARI. Viimeksi Vermossa ruuna veti keulassa avauskierroksen 28-vauhtia, jäi päätöspuolikkaan alussa 2. sisälle ja kamppaili rehdisti kakkoseksi. Teemu Okkolinin ajokki on aloittanut uransa hienosti ja taistelee taas voitosta. 4 VEMORI avasi Teivossa johtoon, vastasi prässääjälleen reipasvauhtisella päätöskierroksella ja voitti varmasti. Tapio Perttusen ajokki on tehnyt hyvät esitykset viime starteissaan ja kamppailee kärkisijoista. 13 TIPSUN KYMPPI paikkasi Turussa vahvasti lähtölaukkansa ja kiri lopussa Pirran Pilarin tuntumaan. Esa Holopaisen ajokki on hieman epävarma, mutta kyvykäs menijä ja nousee ehjällä juoksulla kärkitaistoon. 2 TROIJA seurasi viimeksi totoon 2. sisältä ja omaa tässäkin totosaumat.

      Lähtö 2.


      2 CASHIN JOINER lopetti koelähdössä 2. sisältä päätöskierroksen 19,0-vauhtia ja tuli asiallisesti perille. Jani Hautaviidan ajokki kehittyy starttien myötä ja taistelee heti voitosta. 8 LOVELY JOHN hyökkäsi Teivossa 4. ulkoa kierros jäljellä ja eteni viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalle. Ruuna pääsi pudottamaan loppukaarteessa 2. sisälle ja puristi hyvin kakkoseksi. Päätöskierroksen 5-vuotias kulki 15,3-vauhtia. Esa Holopaisen ajokki on noussut hyvään kuntoon ja nousee takamatkaltakin voittotaistoon. 3 INVERNESS on Tuomas Korvenojan mukaan kehityskelpoisen tuntuinen aloittelija, joka pystyy avauksessaan 18,5-19-tulokseen ja ohjastaja odottaa ajokiltaan hyvää suoritusta. Tauluaan kyvykkäämpi 9 BJÖRN SAKNUSSEN aloittaa Marko Korven valmennuksesta käsin ja on huomion arvoinen.

      Lähtö 3.


      Kolmannen lähdön suosikkina lähtee matkaan 3 POLJENTO. Viimeksi Teivossa tamma lähti lähtökiihdytyksen laukkansa jälkeen taustalta kolmannelle radalle toisessa kaarteessa ja kierteli vahvasti perille. Viimeiset 1900 metriä sujuivat 26,6-vauhtia. Pertti Puikkosen ajokki on epävarma, mutta kyvykäs menijä ja taistelee ravilla voitosta. 2 VIOLENTO matkasi viimeksi johtavan rinnalla ja kamppaili rehdisti perille. Jani Hautaviidan ajokki on noussut kovaan kuntoon ja osallistuu voittotaistoon. 11 VINRICK sai viimeksi 2. ulkoa kiritilaa vasta päätössatasella ja tuli voimat tallella maaliin. Vesa Mäkisen ajokki pystyy tekemään omaa juoksuaan ja nousee takamatkaltakin korkealle. 4 PILIPALIN POIKA tekee tasaista työtä ja on mahdollinen.

      Lähtö 4.
      Neljännen lähdön suosikkimme on 1 MANIMIC. Viimeksi Lappeessa ruuna nousi 3. sisältä johtavan rinnalle kierros jäljellä, painui keulaan loppukaarteessa ja kamppaili hyvin perille. Arto Laaksosen ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan ja taistelee voitosta. 5 M.T. EGONITA pääsi Seinäjoella 3. sisältä loppukaarteessa 2. sisälle, nousi ulos loppusuoralla ja oli varma kakkonen. Niko Jokelan ajokki on tehnyt hyvät esitykset Suomen starteissaan ja kamppailee kärkisijoista. 7 WIND OF WEST sai Teivossa 3. sisältä kiritilaa 150 metriä ennen maalia ja lopetti terävästi. Mika Forssin ajokki kilpailee viime sijoituksiaan paremmassa kunnossa ja pystyy juoksun onnistuessa menestymään. 3 VICTORY BEAT parantaa saatuaan startin alle ja on mahdollinen.

      • tässä.

        Lähtö5

        2 CALIMERO lähti viimeksi kaukaa 7. ulkoa kolmannelle radalle 1100 jäljellä ja kierteli hyvin perille. Mika Forssin ajokki on tehnyt pitkään hyvää jälkeä ja taistelee voitosta. 4 TRISPATTI lähti viimeksi taustalta kolmannelle etusuoralla ja lopetti hyvin epäsuotuisalla vauhdinjaolla. Petri Mäkisen ajokki kilpailee hyvässä kunnossa ja osallistuu voittotaistoon. 9 KARKKIPÄIVÄ kiri viimeksi 3. ulkoa viimeiset 700 metriä 23,2-vauhtia ja oli hyvä kolmas. Pertti Puikkosen ajokki saa tästä hyvän juoksun ja nousee kärkikamppailuun. 8 VEKUTTIMEN OSSI kiri Jokimaalla kakkoseksi 2. ulkoa.

        Lähtö 6

        Kuudessa lähdössä rankingkärkeen nousee 2 JULIA SAVOY. Viimeksi Vermossa tamma kiri 5. ulkoa viimeiset 700 metriä 11,7-vauhtia ja tuli kovassa lopetuksessa asiallisesti perille. Edelliskerralla Porissa 6-vuotias lähti 5. ulkoa selissä kolmannelle 800 jäljellä ja nousi ulkoratoja pitkin varmaan voittoon. Mika Forssin ajokki kohtaa nyt sopivan vastuksen ja on hyvältä paikaltaan lähellä voittoa. 9 MULTI LIVE ei saanut viimeksi Porissa kunnolla kiritilaa 3. sisältä. Kari Rosimon ajokille on luvassa hyvä juoksu. 1 BEBETO juoksi Porissa lähtölaukkansa jälkeen 5. ulkona, pudotti kierros jäljellä 5. sisälle ja tuli asiallisesti perille. Ari Moilasen ajokki on saanut hyvän lähtöpaikan. 3 BWT HONKABOYS on kyvykäs menijä ja mahdollinen menestyjä.


        Lähde: Vermo


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe