Minulla kaksi tiliä normaalisti siten, että toisella admin.oikeudet ja toisella ei. Kun päivittelen tietoja asetan adminoikeudet myös tavalliselle käyttäjän tilillekin saadaksen päivitykset sujuvasti tehtyä. Kun ne on tehty, asetan tilit taas normaaliin asetuksieen eli siten, että tavallinen toimintapiirini on rajoitetulla tilillä.
Kysymys: meneekö se rajoitetulle käyttöoikeudelle ilman koneen uudelleekäynnistystä?
Kysymys: meneekö se rajoitetulle käyttöoikeudelle ilman koneen uudelleekäynnistystä?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.