FALLOUT 3 APUA!!!

OnTääEhkäHyväPeli?

Olen vasta äskettäin alkanut pelaamaan Fallout 3:ta, joten en osaa vielä niin hyvin pelata, mutta olen huomannut että kuolen siis koko ajan tässä pelissä ja lisää energiaa ei saa mistään?

Eli miten te muut kokeneet saatte elinvoimaa lisää, näitä stimpakkeja kun on niin harvassa ja niistäkään ei saa kuin jonkun verran energiaa, ja ovat sitä paitsi kalliita, kun näitä capsejakaan ei ole kuin kourallinen mulla joilla niitä saa ostettua.

Peli vaikuttaa lupaavalta mutta jatkuva kuoleminen turhauttaa kun joutuu yrittämään uudestaan kokoajan.

7

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • battery_95

      Vika ei ole stimpackien löytymisessä vaan vihollisten aseissa.
      Elikkä muutama vinkki
      -Hommaa kunnon suojavarusteet (Sillä on merkitystä oletko hengissä ja ruma kuin olet kuollut mutta sinulla on smokki päällä ;)
      -Kasvata lääkintä skilliä (saat enemmän apua stimpackeistä)
      -Valitse options ja sieltä gameplay ja sieltä pystyt muokkaamaan vaikeustasoasi

    • durrr

      Hyödynnä puhdasta vettä - semmoista jonka Health/radiation suhde on hyvä. Vesi hanat ja palopostit tarjoavat lähinnä puhdasta vettä. Radiation tason saa helposti takas nollille RadAwaylla tai klinikoilla. Lepää aina kun tulee mahdollisuus - patjat ym. makuualusta, niistä saa helat täyteen.

      Käytä V.A.T.S systeemiä mahdollisimman usein. Jos AP tiukassa paikassa vähissä, niin piiloudu kulman taakse keräämään takas. Käytä myös VATS:ia kun sen tarkkuus on riittävä, huonosto sijainnista jossa tarkkuus on vain jotain 20% on AP:n tuhlausta.

      Small Guns ja Repair ovat selkeästi hyödyllisimmät skillsit, niihin kannattaa panostaa. Small guns ammuksia ja aseita on joka puolella, ja reparin avulla saat aseisiiin ja varusteisiin takaisin enemmän puhtia, kuin mitä kauppiaat pystyvät tarjoamaan. Repairilla korjaat toisen aseen toisella samanlaisella. Repair Skillistä riippuen ase saa lisää tehoa, tai haarniska lisää suojaa.

      Perkeistä valitse ainakin Educated (heti kun mahdollista!), ja Comprehension. Näillä saa enemmän skill pojoja käyttöön. Myös Perkit jotka lisäävät VATS tarkkuutta ovat aivan bueno.

      Alusta loppuun metsästys kivääri on varmaan paras ystäväsi:

      "This is my rifle. There are many others like it, but this one is mine. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. Without me, my rifle is useless. Without my rifle, I am useless. I must fire my rifle true. I must shoot straighter than my enemy, who is trying to kill me. I must shoot him before he shoots me. I will. Before God I swear this creed: my rifle and myself are defenders of my country, we are the masters of our enemy, we are the saviors of my life. So be it, until there is no enemy, but peace. Amen. "

    • Pallison

      Neuvo että kun vihollisia ilmestyy "tutkalle" niin kannattaa (varsinkin pelin alku vaiheissa) yrittää piilotella&tutkia kuinka monta vihollista on vastassasi, mitä viholliset ovat, arvioida suunnilleen missä nämä viholliset liikkuvat, millaisia aseita heillä on (V.A.T.S on myös tähän tarkoitukseen erittäin kätevä toiminto.) ja sitten vetää karkea arvio kannattaako yrittää hyökätä vai onko viisaampaa välttää taistelua.
      Tilanteessa jossa et voi välttää taistelua, kannattaa panostaa vihollisen heikkoihin kohtiin iskemiseen ja yllätyshyökkäyksiin (Sneak attack, eli hyökätä ennenkuin vihollinen on havainnut sinut). Vihollisesta ja sen aseistuksesta, sekä omasta energia tilanteestasi riippuen, valitse millä keinoin kannattaa ryhtyä vihollista vastaan tappelemaan.
      Esim. Hallussasi on pesäpallomaila, 10mm pistooli ja siihen 30 ammusta, kimppuusi hyökkää molerat otus. Jos energia tilanne on hyvä, niin kannattaa nuijia hyökkääjää pesäpallomailalla ja säästää ne muutamat ammukset joille varmasti löytyy käyttöä myöhemmin. Jos taas energiat ovat tosiaan vähissä niin kannattaa yrittää pitää taistelu mahdollisimman lyhytkestoisena ja nitistää vihollinen ennekuin se ehtii "purema" etäisyydelle. Joitakin vihollisia ei kannata koskaan päästää lähietäisyydelle (esim. Grayditchin tulimuurahaiset.)
      Energiaa (Stimpak ja muita lääketarvikkeita) löytyy mm. lääkekaapeista joita taas löytyy melkein mistä tahansa rakennuksesta. Lääkekaapit ovat helppo tunnistaa, mutta ne jää myös helposti huomaamatta pimeissä rakennuksissa. Energiaa saa myös ruoista jota löytyy lähes kaikkialta, ja pystyt käyttämään muutamia nitistämiäsi vihollisiakin ravinnoksesi.
      Paikallista vaihdonvälinettä eli Capseja kerrytät kätevästi keräämällä vaikka hyödytöntä rojua, suojavarusteita, ylimääräisiä aseita, radskorpionien piikkejä ja myymällä keräämäsi romut ja ylimääräiset aseet kauppakaravaaneille tai miltei kenelle tahansa jonka kanssa voi käydä kauppaa. Tietyistä tavaroista toiset kauppiaat maksavat paremmin kuin toiset. Ilmaista valuuttaa ja panoksia löytää kun tutkii ahkerasti mm. arkistointikaappeja, kirjoituspöytien laatikoita jne.
      Suojavarusteiden ja aseiden kuntoa kannattaa tarkailla ja korjata tarpeen vaatiessa mikäli mahdollista tai korjauttaa tai ottaa nitistämiltäsi vihollisilta paremmat.

      On suositeltavaa myös tallentaa peliä mahdollisimman usein.

    • Ipiih

      Jos on tarve mennä johonki tiettyyn paikkaan, esim. Arlington libraryyn, kannattaa fast travel ensin Rivet Cityyn ja siitä kävellä. Siis fast travel mahdollisimman lähelle.

    • EsJonne43535

      fallout 3 on hyvä peli

    • noulife

      Ihan pelin alussa, voi Jamesin (eli pelihahmon faijan) toimistosta käydä hakemassa Bobblehead - Medicine nimisen tavaran, se kasvattaa lääke skillia 10 pojolla ja sen voi hakea siinä vaiheessa, kun pitää ottaa G.O.A.T. koe, siinä vaiheessa, kun pitää paeta sieltä Vault 101:tä, *SPOILER ALERT*



















      taikka siinä vaiheessa, kun pääset Vault 101:sen sisälle uudestaan pelin tarinan loppumisen jälkeen

    • EricTheUltimateTrooleeja

      Teet sillee et ostat jonkun hyvän skinin (esim. ak-74 dragon lore stattrak-souvenir) ni saat legit godmoden. Mut pitää olla windowsXP et tää toimii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe