Atlantis the palm pukeutuminen

JiiLii007

Tietääkö kukaan kyseisessä hotellissa käyneenä että onko hotellin ravintoloissa sama periaate kuin muualla Dubaissa että naisilla olkapäät ja polvet peitettynä? Sillä heidän promokuvissa naiset ovat topeissa jne... eli hieman ristiriidassa?!?

Ja muutenkin kaikki kokemus Atlantis The Palm hotellista otetaan vastaan :)

6

1447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dubain asukki

      en nyt juuri kyseisestä hotellista tiedä, mutta ei dubaissa yleisestiottaen sellaista periaatetta ole, että olkapäät ja polvet pitäisi olla peitettyinä. turistiesitteiden epätoivoinen yritys antaa emiraatista ihan eri kuva kun mitä oikeasti on.

      • Dubain ex-asukki

        UAE Dubai mukaan lukien on muslimimaa (ja vielä kohtuullisen konservatiivinen sellainen) eli on kohteliasta julkisilla paikoilla pukeutua melko konservatiivisesti eli esim. naisilla peittää olkapäät ja polvet. Rannat ja uima-altaat ovat asia erikseen.

        Se tosiasia, että tuhannet ja taas tuhannet turistit ja osin Dubaissa asuvat länkkäritkin viis veisaavat maan muslimitaustasta ja pukeutuvat miten haluavat ei omasta mielestäni tee niukasta pukautumisestä yhtään sen hyväksyttävämpää. Lähinnä se kertoo välinpitämättömyydestä ja moukkamaisuudesta.

        Tokihan Dubai on itse tiensä valinnut eli siinä vaiheessa, kun alkuperäisväestö alkaa olla pieni vähemmistö, niin on selvää että paikalliset tavat ja arvot jäävät enemmin tai myöhemmin valtakulttuurien jalkoihin.

        Atlantis The Palm: Erittäin hieno hotelli, toki myös hinnakas. Ehdottomasti vähintäänkin päivävierailun arvoinen jo pelkästään vieressä oleva Aquaventure vesipuiston takia.


    • palmisti:)

      Onnittelut kaupunki- ja hotellivalinnasta!

      Upea kaupunki ja hotellikin moitteeton. :) Monenmoista pukeutumista nakyy, mutta paikallisten tapojen kohtuullinen kunnioittaminen on ihan hyva juttu. Nyt tosin alkaa olla niin kuumaa, etta maksimekkoja pidetaan yleisesti ja sitten sita taydentamassa on kaytossa hartiahuiveja/pasminoita sisatiloissa, kaytannollista jo ilmastoinninkin kannalta. Itselle tulee helposti vilu sisalla, vaikka tuolla ulkona onkin sinansa sitten jo 40 astetta.

      Toissakayjalle tosin tuo asu ei aina ole se sopivin, sellaiseen pukeutumiseen kaykin sitten ihan normaali kesainen jakkupuku tai muu vastaava normaali mekko/housuasu.

      Atlantiksessa on kuitenkin ihan oma meno ja aktiviteetit, vaikka siellakin tyossakayvia asuu/sinnekin tyossakayvia majoittuu. Harrastusmahdollisuudet ovat omaa luokkaansa. Paljon muuten vauraita venalaisia, mutta heita on kylla muuallakin kaikkein hienoimmissa hotelleissa. Se jotenkin kuuluu heidan arvomaailmaansa, etta kaikki on tuollatavoin "huippua".

      Ja turistiryhmia tietenkin kuljetetaan Atlantikseen. Onhan se nakemisen ja kokemisen arvoinen. Japanilaiset ovart oma ohjelmanumeronsa. Hotelliaula onkin usein varsin vilskeinen ja huippuhotellin aulaksi yllattavan mutkaton (tosin sen ei pida antaa hamata ja jarjestysta valvotaan).

      Matkailijalle tosiaan se vesipuisto on testattava. Itse olemme kayneet vain Wild Wadissa toistaiseksi.
      Tennistunneilla on kayty Atlantiksessa, toimii, mutta varhain aamulla. Ilmoja pitelee muuten jo liiaksi. Lisaksi kentat eivat ole avoimia muille kuin valmennettaville/opettajan ohjauksessa oleville.

      Ostareilla (Dubai Mall, Mall of the Emirates, Dubai Marina Mall, Ibn Battuta Mall) on oikeasti saanto ja asiaa havainnollistamassa "liikennemerkki", etta ne hartiat ja polvet olisi hyva pitaa peitettyina. (Samassa liikennemerkissa muistaakseni rajoitetaan myos julkisia hellyydenosoituksia, paitsi naimisissaolevien kadestapitamista.) Ei mikaan ongelma, jos sen oikein oivaltaa. Itselle se peittaminen on kylla ihan UV-sateilylta suojautumista, mutta kukin tavallaan.

      Tassa jotain. Hyvaa matkaa!

      • JiiLii007

        Heippa!

        Kiitoksia asiallisesta vastauksesta. Kysyisin vielä tämmöistä eli mitä olet mieltä noista legginseistä että voiko niitä käyttä esim tunikoiden tai löysien mekkojen kanssa vai onko ne liian paljastavia?


    • palmisti:)

      Hotellin asukkaille tenniskentat ovat tietenkin avoimia ja tennisasut kaytossa - siis ihan normaalit naisten nykytennisasut (tassa edelleen oma linjani on peittavampi, mutta yleensakin mieluummin suojaudun auringolta vaattein kuin kemiallisin blockein. Niin, ja hiki tulee joka tapauksessa. :)

    • palm_pirkko

      Paivalla dress code useimmissa ravintoloissa resort casual, illalla vahan enemman. Atlantiksessa voi nayttaa aina olkapaita; taynna turisteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe