dynamic driving

epä tietoinen

Tietääkö kukaan millainen autokoulu on dynamic driving??

102

5051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eveliina!

      Mulla ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa. Todella mukavat opet ja hommat hoituu sujuvasti. Suosittelen.

    • määc

      jotakin tekemistä ton köyhien autokoulun kanssa? Sopis jotenkin hyvin yhteen pelastusarmeijan tilat ja sillee..

      • hmrtjatj

        Kuulemma hyvä autokoulu... avoautollakin ajeluttavat.


    • rdfdvcft

      paikat ja tilaisuudet pitää käyttää mainostamiseen. Aika surkeeta.;)

      • DV

        Kun laittaa googlee: nelskylä autokoulu, niin löytääkin Dynamic Driverin sivuilta. Eikös se menettänyt autokoululuvan, eli ei ole oikeutta antaa autokouluopetusta? Voi niitä ressukota...


      • ÖÖÖHHH
        DV kirjoitti:

        Kun laittaa googlee: nelskylä autokoulu, niin löytääkin Dynamic Driverin sivuilta. Eikös se menettänyt autokoululuvan, eli ei ole oikeutta antaa autokouluopetusta? Voi niitä ressukota...

        Tässä on hyvä liikeidea näköjään, kuljetuspalveluita eri asemien välillä, no jossain vaiheessa kun olette huomanneet, ettei se kuljettuspalvelu oikein palvele teidän ajokehitystä, niin kannattaa siinä vaiheessa jo vaihtaa autokoulua. Se nimittäin tulee aikas kalliiksi kun huomaa, ettei osaa ajaa kun aseman ja koulun väliä. HAHAHAHAHAHahah oi kun tuntuu niin hyvältä, joo ja vieä oikein avoautolla, oi oi oi, miksi mää en tätä ollut keksinyt, 10 vuotta aivan kannkkulan kaivoon.


      • minkä taakseen jät..
        DV kirjoitti:

        Kun laittaa googlee: nelskylä autokoulu, niin löytääkin Dynamic Driverin sivuilta. Eikös se menettänyt autokoululuvan, eli ei ole oikeutta antaa autokouluopetusta? Voi niitä ressukota...

        tekivatpä kurjan tempun ottivat edesmenneen Liikenneopettaja Curre Nelskylän nimiset nettisivut käyttöön (c.nelskylä) ja käyttävät hyväkseen kuolleen miehen 40 vuoden elämäntyötä. Curre Nelskylän nimellä on muitakin sivuja hänen henkilökohtaisista saavutuksistaan Rallimaailmassa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Se että Ajo-opetuskeskus C. Nelskylä menetti lupansa on tarina sinäänsä ja siihen vaikuttaneet henkilö myös tiedossat.
        Olettaisi kuitenkin että kyseisen autokoulun, joka edelleen löytyy c nelskylän nimellä, omat siivet jo kantaisivat ettei kuolleen nimeää enään tarvitsissi käyttää vaan vainajan nimeä kunnioitettaisiin sen verran ja ne sivut lopetettaisiin.


    • a-kortti 2010

      Hyvää, joustavaa sekä laadukasta opetusta. Itse olen ollut todella tyytyväinen. Kokemusta on kuitenkin 3 muustakin autokoulusta aikanaan b-korttia ajaessa. Suosittelen!

      • Simo643

        Minkälaista on joustava opetus?


    • EMW

      Opetataanko renkaanpolttoa Bemarilla ?

    • minkä taakseen jät..

      eihän niillä ole Bemareita opettavat kai Seateilla. Ajo-optuskeskus C Nelskylällä oli opetusautoina useampikin BMW I- sarjasta 5- sataseen. Dynamic driving ei ole mitään tekemistä C.Nelskylän kanssa ottivat vain törkeesti toisten nettisivutunnuksen käyttöön ja hyödyntivät Ajo-opetuseskus C Nelskylän perustajan Curt Nelskylän vuosien työn tulosta, piittaamatta lesken tai muiden perheenjäsenten tunteista, Curren kuolemasta ei ollut kuulunut edes puoltavuotta. Eilisen kirjoituseen lisäisin sen että Curresta löytyy netistä tietoa googlamalla Curt Nelskylä

    • selvittäjä2

      Kannattaa kysyä että onko firman omistaja tuomittu joskus liiketoimintakieltoon ja onko joku koulun opettajista saanut tuomion rattijuopumuksesta vietyään oppilasta ajokokeeseen. Voi olla olla että naama hiukan punottaa tässä kohtaa. Loputhan löytyvät ihan Ilta-Sanomien arkistosta. Iloisia ja laadukkaita opetushetkiä....liikenteessähän alkoholilla ei ole niin suurta väliä...vai kuinka.....

    • Määkin

      Juu, lisää tällaisia juttuja, näitä on niin kiva lukea

    • Haha12345

      Neitsyt ajokoulu ;)

    • --

      Itse olen nyt ollut n. 3kk kyseisen autokoulun asiakkaana. Täytyy kyllä valitettavasti sanoa että en voi suositella :( Opettaja on välillä todella tyly, ja palvelu johon nettitunnukset sain, toimii tosi huonosti... Laskuja kyllä tulee, mutta muuten ei suju oikein mikään.
      Varsinkin ajo-opetus mättää, aina ajellaan samaa reittiä eikä opettaja neuvo mitään juttuja, ellei itse tajua kysyä.

      • ex-oppilas

        Lopeta siellä! Niin tein minäkin!! Ei tuollaista käytöstä saa hyväksyä, olet maksava asiakas ja heidän pitäisi arvostaa sinua!!


    • vaihtamalla parani

      ERITTÄIN HUONO!!! Olin ja vaihdoin pois ja olin erittäin tyytyväinen. Ei siellä oikeesti mitään opeteta, ajetaan vaan. Opettajat vanhoja ja kiukkusia, joita ei kiinnosta. Kerran vaikutti että ois ollu kännissä kun haisi eikä puhunut juuri mitään.. Mee mihin vaan muualle, mut älä dynamic drivingiin!

    • Möhömä

      Ei pidä paikkansa, yksikään oppilas ei ole vaihtanut toiseen autokouluun!
      opetus on sitä mitä oppilas haluaa, ei sen parempaa eikä huononpaa.
      Kaikki halukkaat on saanu ajokortin.

    • repekö

      Ei kiitos mulle!
      Käykää katsomassa opettajat, ennen kuin menette sinne autokouluun!
      Voi yök, miten vastenmielisisiä ja limaisia, aaaak ja öööök

    • meme3333

      Maailman huonoin autokoulu - rehellisesti. Ei maailmasta löydy toista yhtä epäammattimaisia opettajia omaavaa ja raha-ahneella asenteella olevaa autokoulua.

      • Hyvin siellä oppinut

        Oletko käynyt montaakin autokoulua, mihi väitteesi voisi perustua. Jos olet ollut useassa, niin vikaa kannattaa epäillä myös peilin edessä.


    • anonyyyymi

      Hyvää mainosta kyseiselle koululle, kun googletettaessa "Dynamic Driving" tokana hakutuloksena tulee tää keskustelu. :D

    • Dynamiitti!!!!

      Silti vaan ihmiset sinne menevät halvemman hinnan perässä.
      Huono opetus = kallis lopputulos!

    • Bussikuski666

      No mitä sä siitä murehdit? Sulla on ilmeisesti hiljaista ja kuvittelet että toinen imuroi hinnalla?
      Anna toisen tehdä bisneksensä hyvin ja mee sä takas ajamaan taksia.

    • dzinzinzin

      Aika monet vaan on sitä mieltä, että melko huonosti homma toimii. Osaat varmaan lukea tuosta yläpuolelta. Tai siis ainut mikä toimii, on just tuo laskutus.

    • Juhadynamic

      ÄLKÄÄ MISSÄÄ NIMESSÄ MENKÖ DYNAMIC DRIVIIN. koko autokoulu on ihan shitti, opettajat ei opeta paskaakaa, kännissä vanhoja eläkeläisiä. omistaja vei aikanaan nelkylältä luvat ja itse avasi omat tilat. ja varasti oppilaiden nimet numerot ja soitteli kaikille et se sais asiakkaita. Raha ahneita paskiaisia, puhun ihan kokemuksesta. EI KANNATA MENNÄ. teidän on valintanne!

    • dynamicpylly

      Olen aivan saamaa mieltä Juhan kanssa ei tota voi ees kutsua autokouluks ällöttävät tilat, opettajat ja kaikki mitä sielä on ! Vaikka Jeesus sanoisi menkäää NIIN ÄLKÄÄ MENKÖ!

    • SeppoJuha

      Paskin autokoulu mikä voi olla, Opettajat ovat tosi rasisteja ja heitä ei kiinnosta yhtää oppiiko oppilas mitää kuha saa rahaa taskuun. Kadun helvetisti sitä, että kävin siellä autokoulun. Ottakaa hyvä neuvo täältä ja älkää menkö dynamiciin.

    • annaaasd

      joo ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET MENKÖ SINNE. ope haukku mua kauniisti tyhmäks, sokeeks, puusilmäks (::D apua) ja ISMOKS (> loukkas varmaa kaikest eniteD:) Sit se J***-nimine ope kans dissas mua iha kuusnolla pyh ei mulle saa sanoo rumasti D: myös todella rasistisia (myös rumia, lihavia, haisevia, meen myös takuuseen että viinaki maistuu) niiku edellinenki kirjottaja sano..

      mhh.. No ilokseni voin sanoo ett DD menetti ainaki 6000 e ku minää avasin suuni ja sanoin totuuden sanoja ihmisille jotka muute ois menny sinne. Ja summa kuulkaa triplaantuu ellei asiat suju jouhevasti ku huomenna soitan ja vaihdan autokoulua.

      Kaiken ton p__askan keskeltä ymmärtäkää pointti, älkää menkö sinne.

    • mdew

      mut noita toimipisteitähän on monta ja opettajiakin useampia, onko joku tietty piste mistä nää huonot opettajat löytyy ? itselle oikeastaan sama missä päin espoota tai vantaata autokoulun käyn, mutta onko joku tietty mesta mihin ei kannata mennä ?

      • annaaasd

        no ei kannata mennä tonne dynamic drivingin espoon keskuksen toimipisteeseen ainakaa:) tosin ne opet on kyl aika ovelii ja vaihtelee toimipistettä ja oon tavannu kyseiset herrat myös leppävaarassa. muusta en tiedä :D


      • anonyymi2012

        Jos voit käydä autokoulun Espoosssa, niin suosittelen valitsemaan Autokoulu Prowayn (Leppävaarassa). Se on aivan paras autokoulu. Ajot saa sovittua joustavasti, opettajat ovat mun kokemuksen mukaan loistavia ja käytännön asiatkin sujuu todella hyvin. Älä missään nimessä mene Dynamiciin, siellä mikään ei toimi. Käytännön asiat (laskutusta lukuunottamatta) toimii tosi huonosti, nettisivuilla on harhaanjohtavaa mainontaa, opettaja ei opettanut juuri mitään, aina ajeltiin melko samoja reittejä yms. Halpa autokoulu, mutta tulee todella kalliiksi, koska opetus niin surkeaa.


    • WebN

      Lähettivät alaikäiselle tyttärellemme markkinointikirjeen, onneksi on tämäkin palsta. Täältä löytää ymmärryksen kirjeen hupaisaan lauseeseen "autokoulu on yhtä kuin sen henkilöstö"

    • Kokemus

      No alotetaan siitä, että sain kortin sieltä noin kuukausi sitten. Tiesin jo kun alotin siellä, että ei ole mikään paras autokoulu, mutta en tiennyt, että oli ihan noin huono autokoulu. Ja huonolla tarkoitan HUONO !!! Ennen inssiä kun oli enään pari ajotuntia jäljellä ajo-opettajani ei saapunut paikalle. Soitin noin 4 kertaa kukaan ei vastannut. Menin turhaan odottamaan noin puoli tuntia. Kun oppilas ei saavu ja ei ilmoita alussa nii joutuu maksamaan kummiskin ajotuntien hinnat, mutta kun opettaja ei saavu paikalle ja ei ilmoita sehä on normaalii. Heti seuraavalla tunnilla kun ajoin ajo-opettaja NUKKUI kesken tunnin. Onneksi sain sen jotenkin videolle vaikka ei näy niin hyvin, mutta kummiskin on videolla. On niillä pokkaa vielä valittaa kaikesta kun tekevät töitä just ja just. Raha heitä kiinnosta ei se, että oppiiko oppilaat oikeasta ajamaan vai ei. Kaikella rakaudella tietenkin koko dynamicin henkilöstölle

      • epäilevä

        Ei voi olla totta!
        Ei kait ope voi nukahtaa kesken ajon.


    • SUVELANOSTARI

      Paras dynamic driven ajo-opettaja on SEPPO, perkele se vetää kinkkuu kesken ajotunnin ja pelaa angrybirdsii ja rakastaa ulkomaalaisia! NOOOT...
      Seppo ei osaa mitään muuta kun sanoo TÄH ja PUHUU SELÄN TAKANA PASKAA...
      ei mitä järkee koko autokoulussa, Juha taas on niin kiero rahojen suhteen.. en voi hyväksyä tälläistä...
      Niista muista autokoulunopettajista en tiedä, mutta nämä kaksi ovat fiaskoja...
      kaverini DIMITRI kertoi että seppo kehui häntä aina, mutta kun minä menin tunnille hän haukkui häntä pystyyn, nytten puhutaan selänpuukottajasta!
      Kävi sääliksi DIMITRIÄ... hieno mies... !!
      JA DIMITRI RAKASTAA KERMAVIILIÄ!

      • korispoika1

        ei voi olla totta! siis ihan perseestä...
        laitoin mun pojan sinne 2 viikkoa sitten ja en tiennyt tuosta...
        hyvä että kerroitte... saatanan SEPPO!


    • Mita-uu

      Perkeele !

      • Kakarat

        Tainu kakaroita alkaa päähän ku ei oo osannu ajaa niin tulee tänne purkamaan pahaa oloa sääliksi käy :S


    • RantanenJo

      Hohho.. Ei taida ihmismieli olla järin järkevä nykyaikana.. Miettikää maidon hintaa markka aikaan, ja verratkaa sitä nyky euro hintaan.. Melkosta rahastusta, eikö? Ei nyky aikana mikään ole ilmasta, ei edes autokoulut.

      Se, että Dynamic Driving ei opettaisi, tämähän on paska puhetta. "Meille" kaikille on pidetty teoria tunnit, teorian yhteydessä kysytään, "Onko kysyttävää?", ja luokka on hiljaa.

      Se, että "meitä" ei opeteta, johtuneen siitä että meillä on käytössä teoria materiaalia netissä, eli tämä meinaneen sitä, että meidän täytyy ITSE OPPIA. En usko, että autokoulun idea on, että he käsikädestä opettaa sinua käyttämään vilkkua. (Ja jos tarvitsee lisä opetusta, SAA AVATA SUUNSA!!)

      Juha pitänyt teoriat minulle, tekee sen mitä sen täytyykin, luennoi teoriaa sillä väliin kuin muut yrittävät keskittyä opetukseen ja muutama höpöhöpö tytöt hihittelevät etupenkeissä. Archie, ajo-opettajani, ehkä rennoin ihminen jonka tiedän, puuttuu asiohin joihin pitää ja on myös erittäin huomaavainen tilanteissa jossa on toiminut oikein.

      Joten, kiitän Dynamicia! (Ensi viikolla Inssi!)

    • annaaasd

      Älä nyt puhu p_askaa. Kirjoitin KOLME LAUDATURIA JA KOLME EXIMIAA JA SILTIKÄÄN en oppinut hevonvi_ttua ko. opettajan tunneilla vaikka opiskelin autokoulujuttuja samoin kuin pänttäsin kirjotuksiin. Kyse ei ole siitä ETTEIVÄTKÖ ihmiset VIIIITSISI opetella asioita, OPPIMINEN autokoulussa on pitkälti kiinni oppilaan ja opettajan vuorovaikutuksesta, varsinkin ajotunneilla. Olin ajanut kaikki pakolliset ajotunnit, en koskaan ollut päässyt peruuttamaan, parkkeeraamaan TAIKKA ajamaan moottoritiellä. Otin seitsemän ajotuntia toisessa autokoulussa, opin huimaa vauhtia tarvittavat asiat ja pääsin inssin läpi. DYNAMICIN ohjauksella aina meinasin ajaa rekkaa/jalankulkiaa/muita autoja päin koska se VITUN SEPPO ei katsonut mitä teen tai ohjannut/antanut rakentavaa palautetta, niin ihmekös tuo.

      • hahaaah

        Huomaa ettö on nainen ratissa... Seponko vika se ois ollu jos SINÄ sinne rekan alle
        ajaisit?


    • annaaasd

      No voi kultarakas nyt sää kyllä missasit mun pontin, väännän rautalangasta: Nimenomaan Sepon vika, sitähän mä tossa koitin teikäläisille kertoa. Kun se ei KATSONUT mitä mä tein, MINKÄ VUOKSI OLISIN AUTOKOULUSSA JOS OSAISIN JOKAIKISEN LIIKENNESÄÄNNÖN TUOSSA VAIHEESSA ULKOA (kirjoitan isolla että kaltaisesi putkiaivot toivottavasti tällä kertaa ymmärtävät PAREMMIN mitä teille koitan kertoa). Virheitä sattui mm. kaistanvaihdossa, risteyksissä jne. Nainen ratissa :D parempi nainen ratissa kuin kaltaisesi idiootti, pupusein;)

    • 19832

      En voi todellakaan suositella kyseistä koulua! Se menee nurin ennemmin tai myöhemmin! Toivottavasti ennemmin... ettei liian moni menettäisi rahojaan turhaan!
      Onneksi tajusin lähteä...löysin aivan ihanan koulun jossa palvelu hyvää ja opettaja asiallinen ja osaava!

    • kygukmjvhgfd

      Joo haha opetus täysin paskaa, ne kusee paperiasiat täysin jne jne. Saa ite olla soittelemassa ympäriinsä että jokohan ois paperiasiat kunnossa, ei ne tee ite elettäkään asioiden eteen, vaan itse pitää hoitaa ihan kaikki. En päässyt ekasta inssistä läpi, toista odotellessa... Ainii ja kävin kaikki ajotunnit jo pari kuukautta sitten, sit pitikin odotella monta monta monta viikkoa niiten paperiasioiden kanssa, hyvä mennä inssiin ajamatta lainkaan yli kuukauteen :) enkä ole ainoa jolla näin on käyny. Oman opettajan opetus on kuitenkin vain huutamista tyyliin ei ei ei älä tee noin, okei no voisit tietysti jossain vaiheessa kertoa että MITÄ sitten pitää tehdä. Muutenkin mennyt niin hermot koko paikkaan, tietääkö kukaan oisko mulla mahdollista ottaa ajotunteja jostain toisesta autokoulusta tai muuten jollain muulla tapaa harjoitella ennen toista inssiä ? Kun ei rahaakaan ihan loputtomasti ole :/

      • Mutta5555

        kaiken sun valituksen jälkeen voisit silti ystävällisesti todeta: on se ainakin halpa ja nuorekas


      • usmldhe

        vaihda koulua. mitä nopeammin sen parempi! säästät rahaa, aikaa ja kaiken lisäks opit ihan oikeasti ajamaan. itse tein niin ja onneksi teinkin!


    • hissuli3

      Autokoulua voi vaihtaa missä vaiheessa vain. Pitää vain pyytää todistus saadusta opetuksesta.

      • minkä taakseen......

        Voi voi Juha
        kun tätä lukee, niin voi vain todeta ettei se autokoulu yrittäminen ole niin helppoa kuin ehkä aikanaan kuvittelit. Näin paljon nekatiivistä kirjoittelua.


    • Dynamic....

      Olen aikasemmi jo kirjottanu tänne kaikkee huonoo dynamicista ja iha syystäkin. Opettajien myöhästelyistä ja kaikesta muusta huonosta palvelusta mitkä antavat. Huomasin juuri äsken, että jopa iltaleheskin oli juttua dynamicista ja huonosta toiminnasta. Voi että on paska autokoulu....
      http://www.iltalehti.fi/autot/2012060415665270_au.shtml

    • annaaasd

      Juuu, tuo onkin mun ja ystäväiseni antama haastattelupätkä (olen tekstissä mainittu puusilmä, kuten ed. tekstistäni käy ilmi). :D Emme tyydy pelkästään nettipalstoilla kirjotteluun kuulkaas.....
      muuta en voi sanoa ku että TERVEISIÄ SEPOLLE JA JUHALLE :DDD PERÄSTÄ KUULUUU!!

    • rallityttö

      Kävin autokoulun Dynamicissa vuosi sitten ja kaikki pelitti hyvin. Vertailukokemusta muista autokouluista ei tietenkään ole, koska tuolla suoritin sen ihan loppuun asti. :D

      Mielestäni tässä Dynamicin arvostelussa on eniten kyse siitä, miten henkilökemiat kohtaavat. Dynamicin väestä ne keiden kanssa olin tekemisissä olivat letkeää porukkaa. Ehkäpä tiukkapipot ja nipottajat voivat harkita toista autokoulua.

      Jos Dynamicissa aloittavat saatte valita ajo-openne, suosittelen Seppoa. Häneltä opin kaiken, minkä tiedän autoista ja ajamisesta. ;) Inssi meni ekalla läpi, vaikka pidin itseäni toivottomana tapauksena. Seppo osasi kyllä arvioida, montako lisätuntia tarvitsin ennen ajokoetta. Eikä niitä loppujen lopuksi tarvittukaan kuin kaksi. :)

      Myös verkkopalvelu toimi. Riippuu varmaan minkälaisella koneella sitä käyttää...

      • Isäs oli Seppo

        Aika säälittävän läpinäkyviä nämä firman työntekijöiden mainokset eli keskustelupalstoille muka asiakkaana kirjoitetut feikki-kommentit.

        Todella läpinäkyvää.


      • knfdukmcfku
        Isäs oli Seppo kirjoitti:

        Aika säälittävän läpinäkyviä nämä firman työntekijöiden mainokset eli keskustelupalstoille muka asiakkaana kirjoitetut feikki-kommentit.

        Todella läpinäkyvää.

        voi lol anna :(


      • annaaasd
        knfdukmcfku kirjoitti:

        voi lol anna :(

        lolol ::) hei toi sana meni muodist sillo ku mä olin viis. älä vittuile ku et osaa :D


      • (eri vittuilija)
        annaaasd kirjoitti:

        lolol ::) hei toi sana meni muodist sillo ku mä olin viis. älä vittuile ku et osaa :D

        nimenomaan ;) sen ikäselt vaikutatki


    • homma loppuun

      annaaasd, onko autokoulusi/ystäväsi autokoulu edelleen kesken? Tiesithän että sitä voi jatkaa missä autokoulussa tahansa?

    • annaaasd

      Itse sain ajokortin käytyäni toisessa autokoulussa 7 ajotuntia :D Nyt autokoulun omistajat väittävät, että ystäväni onkin valeoppilas! xD ahaha apua

    • annaaasd

      Haluan kuitenkin vielä huomauttaa, että DD:n konkkaan saamisen sijaan meidän tavoite on saada ihmiset miettimään, että mihin autokouluun kannattaa mennä tai minne ei, sekä saada heidät vaatimaan palvelua. Meidän rahat oli ja meni, ikävät muistothan tuosta tietty jäi mutta ei sille nyt enää mahda mitään :)

      tuossa vielä tuo valeoppilasjuttu:
      http://www.iltalehti.fi/autot/2012060715678226_au.shtml
      joka ei kyllä pidä paikkaansa olleskaan. :D Ystäväni vaihtoi sukunimeä eikä kirjoittanut maksamiseen sitovaa lappua, niin ei ole ihme ettei hänen tietojaan löydy, sillä autokoulun vaihto tapahtui niin aikaisessa vaiheessa.

    • Nykyaika?

      Nyt on ilmennyt, että valittaja-tyttö/Länsiväylä ei ole käynyt kyseistä autooulua vaan on yrittänyt saada alennuksia...

      • mikä sun ongelma oli

        Jos tuntisit kyseisen tapauksen, aia ei ole vain siitä kiinni. Hän kävi kyseistä autokoulua niin vähän aikaa, ja se riitti. Kenenkään ei pitäisi loukkauksien jälkeen palata sinne ja katsoa onko tilanne parantunut, vaan liian monen huonon kokemuksen ja muilta kuulleen jutun jälkeen vastaava paska koulu kannattaa jättää pois.


    • 20+5

      Tämä henkilö joka on täälläkin valittanut ei ole koskaan ollut autokoulussa, vaan on pelkästään yrittänyt sähköpostitse saada alennuksia kyseisestä autokoulusta kiristäen kyseistä koulua.

      http://www.iltalehti.fi/autot/2012060715678226_au.shtml

      "Ystäväni vaihtoi sukunimeä eikä kirjoittanut maksamiseen sitovaa lappua, niin ei ole ihme ettei hänen tietojaan löydy, sillä autokoulun vaihto tapahtui niin aikaisessa vaiheessa"

      Ei sovi ihan tähän kommenttiin:

      "Kyseisen neidin kanssa olemme kyllä käyneet sähköpostin välityksellä keskustelua. Hän vaati saada autokoulusta tuntuvia alennuksia siksi, että oli kuullut joltakin toiselta oppilaalta huonoja kokemuksia.Hän myös uhkasi viedä asian mediaan, mikäli hän ei alennuksia saa. Hän ei siis koskaan ole ollut meidän oppilaanamme, valottaa Kuokkala taustoja."

      Taitaa olla vain niin että kaikkien nuorten mielenterveys ei ole ihan kohdallaan.

      • mikä sun ongelma oli

        Kyllä on ollut oppilaana, muttei edelleenkään montaa tuntia sellaisen paskan jälkeen mitä on tullut koettua ja kuultua. Kyseinen idiootti valehtelee, nainen oli ajokoulussa oppilaana, ja paska koulu oli!


    • minkä taakkseen jät.

      Olisi ehkä toivottavaa ettei tämän tyyppistä keskustelua tarvitse käydä lehtien palstoilla. Tosiasia on kuitenkin se että jokin mättää, kun tälläkin palstalla 95% kirjoitelu on negatiivistä jo ennen kuin lehtiartikkelia kirjoitetttin. Se miten asiakas kertoo ettei kemiat toimi opettajan kanssa kun ei ole toimistoa ja valitus osoite on juuri se opettaja jonka kanssa istuu samassa autossa. Kun olin autokouluni tomistossa oppilaiden kanssa samassa tilassa niin oppilas oli tietyllä tavalla neutraalilla alueella missä koki itesnsä tärkeäsi ja henkiläkohtaisesti palvelluksi
      Siinä tilassa voin kysyä että onko hän tyytyväinen opettajaan ja myöntää täytyy että aika usen jouduin vaihtaman opettaja jotta aiakas sai sopivan ajoajan, mikä sinäänsä ei ole huono asia. Opetukseen tulee erilaisia painopisteitä eikä oppilas jää kiini yhteen opettajaan. Seurauksena saattaa olla että joutuessan vaihtamaan opettajaa löytää mieluisen opettajan jonka kanssa jatkaa koulu loppuun

    • Minkä taak. Brita N

      VOI DD autokoulu
      Harvoin olen ollut niin vahigon iloinen kun luin artikkelin Länsi Väylästä,
      ON Länsi väylässä ollut kirjoituksia Curre Nelskylästä, mutta ne oli annettuja haastatteluja joilla kohoitettiin Autokoulujen ammattiprofilia.
      Se miten toimit vuonna 2010 maaliskuussa, ilmoittamalla teoria- ja ajotunneilla kuinka olette avaamassa uutta koulua ja että Nelskylän koulu ei saa lupaa autokoulun jatkamista varten, oppilastietojen kopiointi ym. muistetaan.
      Empatia, sympatia, oppilaan lukeminen ja tunteminen se ei todellkaan kuulu DD autokoulun profiliin. Entiset oppilaat tulivat usein vain juttelemaan toimistolle ja keittämään kahvia Minä muistan vielä monien oppilaitteni nimet, tuttuja tulee vastaan harvasepäivä hymyssä suin kysymään miten menee. Miten teillä?

      • epätietoinen...

        Brita N, mikä on totuus siinä L-opetuskeskuksen lopettamisessa?


    • 12610

      Voi itku miten säälittävää pelleilyä heiltä... Voin vakuuttaa että valituksia ja ihan virallisia sellaisia on pistetty menemään! Ehkä asia on juuri niin että jos DD:ssä käy tosi hyvä tuuri niin saattaa saada mukavan, osaavan opettajan. Minulle kävi toisin. Vaihdoin jopa opettajaa ja toinenkin oli sellainen joka käytti valtaansa aivan väärin... Lopulta kuitenkin valitettavan myöhään tajusin vaihtaa koulua. Nyt uudessa koulussa opettaja on täys ammattilainen ja kaikki asiat hoituu sujuvasti! Ihanaa oppia sellaiselta jolla on vielä intoa tehdä työtään. Olen jopa alkanut nauttia ajamisesta!

    • swagg

      Must tuntuu, että osa noista "positiivisista kommenteistas" tost autokoulusta.. nii kirjoittajina on ollu salee joku noist maikoist. :D Mutta toki, jos te ette usko, et autokoulu antaa huonoo opetusta niin kannattaa tehä kyselyitä oppilaille missä autokoulu on yhteistyössä mm. lukioiden kanssa. uskon et sielt tulee aika kivasti negatiivista palautetta. Sitä paitsi, huomakaa noit tykkäyksii.. kaikissa negatiivisissä kommenteissa on jopa yli 10 tykkäystä. Toisin kuin nois positiivissa on taas ei-tykkäyksiä.. Mut suosittelen leppävaaran Prowayta. Maikat ovat ihania ja osaa ottaa oppilaat huomioon. Kertoo aina sun heikkoudet ja vahvuudet sekä osaavat kannustaa. Jeeessssss .. (y) good luck dynamicc.

    • Katkeroitunut..

      Näin 3 eri autokoulussa olleena voin todeta että Dynamic on järkyttävän huono. (Niille jotka nyt tulee mussuttamaan, että miten muka olen ollut 3 eri paikassa, kevarikoulu, Dynamic

    • minkä taaks..

      En valitettavasti voi kirjoitella kaikkea sitä mitä tapahtui silloin, koska se voisi poikia jotain ikävää minulle henkilökohtaisesti. Toisaltaan silloin tapahtui paljon muutakin jo se että Curre yllättäen kuoli marraskuussa 2009, vei meiltä voimia ettemme jaksaneet taistella asiasta. Oikeastaan olen nyt onnellinen siitä, ettei meidän tarvitse enään olla mukana tässä terveyttä ja hermoja raastavassa kilpailussa. Ikävä on vain entisiä asiakkaita ja niitä mahdollisia tulevia asiakkaita, koska olen luonteeltani ihmisistä kiinnostunut ja tutustuin mielelläni uusiin ihmisiin.
      Jokainen on kuitenkin jossain vaihetta elämäänsä elämän kovien tosiasioiden edessä ja DD autokoulussa se on ehkä nyt.
      Toivon kaikille voimia ja parasta elämässä.
      Muistakaa että vahvuutenne ei ole etuoikeus vaan velvollisuus heikompia kohtaa. Brita N

    • annaaasd

      Katkeroitunut! Joo haluan katkeroituneen apulaisen. Saatan tietääkkin kuka oot, ehkä. Mutta uudet kommentit ja kokemukset on aina tervetulleita! Haluakkaat voi pistää vaikka mulle meiliä [email protected] ::D Voin kuulkaa tarinoida vaikka mitä ja kuulisin lisäksi myös teidän tarinoita.

    • annaaasd

      ps. Hei c'mon, me ollaa sentää ylioppilaita. Eikai kukaa oikeesti kelaa meidän olevan niin typeriä, että julkisuudessa esiinnyttäisiin omalla nimellä samalla esittäen väitteitä, jotka helposti olisi osoitettavissa vääriksi? Kyseessä ei ole valeoppilas. Itse voin kuulkaa vaikka lähetttää KIRJALLISEN DOKUMENTIN opiskelustani DYNAMICISSSA jos joku niin vaatii. Olkaa hyvät ja lähettäkää viestiä sähköpostiini: [email protected] AAMEN :))

      pps. Länsiväylätoimittaja sano mulle että Kuokkanen oli haastattelussa vahingossa lipsauttanut ''valeoppilaan'' olleen oikeasti oppilas.

    • minkä taakseen..

      kaikki vääryytä käsineet ja opetuksen puuteista tietoiset, tehkää valitus tutkinnon vastaanottajalle tai Trafikiin tekevät ehkä tarkastuksen ja käyvät joka oppilaan paperit läpi tietyiltä vuosilta. Mikäli paperit ja opetus eivät täsmää ja papereissa on mätää niin opetuslupaa voi olla katkolla. Voitte myös pyytää tilaston edellämainitusta paikasta ja selvittää todellinen opetuksentason kuinka monta prosentia on hylkäys teoriakokeissa ja kuinka monta ajokokeissa, ja vertaa kaikkiin Espoossa toimiviin autokouluihin. Silloin tiedätte missä mennään ja kannattaako menna DD autokouluun

    • ^^

      http://www.lansivayla.fi/artikkeli/112870-autokoulun-keskeyttanyt-ei-ollut-valeoppilas-–-nyt-puhuu-toinenkin-pettynyt-nainen

      Ei ollut valeoppilas ei. Itsekin kävin tuolla autokoulun, onnekseni maikaksi sattui Mikko, joka oli koko puljun siedettävin tyyppi, todella rauhallinen ja kärsivällinen. Tykkäsin hänestä, mutta muuten koko koulu on aivan täyttä paskaa. Laskutus hoituu kyllä mutta muu oikein ei, yrittivät multa periä samoja laskuja moneen otteeseen väittämällä ettei ollut maksettu, onneksi iskä tajuaa aina tulostaa kuitit kun maksaa laskuja. Juha kuittasi erään teoriatunnin käydyksi ilman suostumustani, koska ei ilmaantunut paikalle silloin kun tunnin piti olla eikä jaksanut järjestää uusintatuntia. Sain Juhalta myös mm. mustelman käteen, koska hän päätti demonstroida taulusienellä kuinka kovaa auto liikkuu heittämällä sen äkkiarvaamatta minua päin (tekee kuulemma useamminkin sitä). Niin joo, ja ensimmäisen inssini kusin lähinnä sen takia, että autokoulu päätti antaa minulle sijaisopettajan (Sepon

    • Dynamic Drinking

      Iso pyörä pyörimään ja katsomme mitä tuleman pitää. Jos nämä jutut pitää paikkansa ja ne voidaan todistaa tosiksi, niin äkkiä loppuu DD. Toimikaa!

    • mirjam.o

      En tiedä tästä kohusta joka kyseisen autokoulun ympärillä näköjään pyörii, mutta tyttäreni kävi autokoulunsa täällä ja ensi syksynä aikoo poika aloittaa. Ei ole päättänyt vielä varmasti, mihin autokouluun menee, mutta tyttärellä ei ainakaan ollut valittamista Dynamic Drivingista. (Minusta kyllä totta, ettei hyvä nimi autokoululle! Liikenteessä rauhallisuus on valttia!)

      Täytyy myös muistaa olla tarkka lähteistä. Täällä suomi24:ssä keskustelu menee usein sopimattomuuksiin, minkä huomaa tästä kielenkäytöstäkin! Varminta on kysyä joltain tutulta, joka on jo käynyt autokoulun!

    • Jokke-2012

      Itse ajoin tänä keväänä DYNAMICissa A-kortin. Ei ole kyllä mitään hyvää sanottavaa kyseisetä autokoulusta. Suosittelen suorittamaan ajokortin jossain muussa autokoulussa.

    • annaaasd

      ÖÖööhhh hei kiva joku stalkkaa mua facesssaaa :::D:D:DDD Joo se nimi tosiaan tuli tosta siideristä (tykkään siitä).Hei vitu hullu, anna olla :D Tunnetaankohan me jostain? Siitä oon varma että sulla ainakin on liikaa vapaa-aikaa, kehottaisin käyttämään sen paremmin::D

      Hyijyiiijjj ku vaa ajattelenki :D yyöökkhh hullluuuuu oottt

      Ai suako pitäs sitten uskoo? Telkien taa tommoset STALKKAAAJATTT

    • Vaihtaa saa

      Kuten Jokke-2012, myös minä aloitin A-kortin suorittamisen Dynamicissa tänä keväänä. Mitta tyytymättömänä asiakkaana tuli täyteen, kun ajotunteja oli takana jo runsaasti, mutta oppimista ei ollut tapahtunut eivätkä taidot juurikaan karttuneet. Vaihdoin autokoulua ja kas kummaa, nyt muutamaa viikkoa myöhemmin on kortti taskussa ja kunnollisessa autokoulussa hankittu ajotaito.

      Sen lisäksi, että Dynamicissa asiakaspalvelu on kaukana palvelusta, on siellä kokemukseni mukaan "opetus" juuri sellaista, kun aiemminkin ketjussa mainitaan eli oppilaan oletetaan jo osaavan (opettamatta), esimerkiksi pyörän käsittelyn perusteita ei käydä läpi ja kun tekee virheen, siitä saa kuulla toistuvasti, mutta onnistumisia (joita ei pahemmin kyllä sillä meiningillä tullutkaan) ei juurikaan huomioida.

      Asia on viety eteenpäin ja autokoulu on onneksi osittain kompastunut omaan nokkeluuteensa väärennellessään asioita ja osoittanut "asiakaspalveluasennettaan" antaessaan vastineensa ilmoitukseeni.

      Onneksi on olemassa meitä rohkeita, jotka äänestämme jaloillamme ja vieläpä viemme asiaa eteenpäin. On autokoululta vastuutonta ensinnäkin toimia, kuten täälläkin on kerrottu ja toiseksi jatkaa samaa toimintaa huomautuksista huolimatta.

      Hyviä autokouluja on, ja paljon halvemmaksi tulee mennä kerralla kunnolliseen kouluun, jossa ei a) tarvitse ottaa järkyttävää määrää lisätunteja, b) uusia inssiä moneen kertaan, koska ei olisi saanut riittävää opetusta, c) kuunnella vähättelyä ja epäasiallisia kommentteja, jolloin usko omaan osaamiseen lytistyy ja d) oppia pelkästään erehdyksen (liikenteessä jopa hengenvaarallista) kautta.

      Suosittelen kokemuksen rintaäänellä, että jokainen autokoulua harkitseva valitsee koulunsa tarkasti ja tutkii asioita ennen päätöksen tekemistä ja jos sitten valitun autokoulun toiminta tuntuu epäasialliselta tai muuten sellaiselta, ettei siellä halua jatkaa, aina voi vaihtaa koulua.

    • -.-

      Siitä päivästä lähtien kun aloitin autokoulun niin wituttanu lähes jatkuvasti. Edistystä ei ole tapahtunut moneen kuukauteen ja rahaa on mennyt aivan jumanperkeleesti. En tiiä onko vika minussa, autokoulussa vai Sepossa mutta ei kyllä enään kiinnostaisi maksaa.. tosin sitten wituttaisi enemmän jos kortti jää hankkimatta ja rahat menivät hukkaan. Huoh ei tässä enää tiiä mitä pitäs tehdä, emt auttaisko muka vaihtaminen..

      En kyl suosittele DD:tä -.-

      • -.-

        vittu


    • Tyytyväinen oppilas

      Kävin itse DD:n aikoinaan muutama vuosi sitten. olikohan se 2010? joskus elokuussa? Kun se avattiin. Olin ensimmäisten joukossa siellä opiskelemassa, ja seposta tuli ajopettajani ja juhasta teoriaopettajani. Itselläni ei ole mitään moitittavaa kyseisestä autokoulusta, Aloitin kuitenkin elokuussa, mutta tarkkaa vuosilukua en muista. mutta olen aika varma että se oli 2010 koska sain nyt pysyvän ajokortin. Eli aloitin elokuussa 2010 ja valmistuin joulukuussa 2010. Kaikki on sujunut hyvin ja mukavasti. Seppo on luonteeltaan suorasanainen mikä toimi minuun suhteen ainakin, mielestäni se vain rohkaisi minua enemmän pyrkimään parempaan, mutta ymmärän tietysti että se saattaa olla joillekkin loukkaavaa henkilökohtaisesti. Itse voin kyllä suositella kyseistä autokoulua, tykkäsin siittä itseasiassa niin paljon että kävin viime vuonna syksyllä suorittamassa toisen vaiheen samaisessa autokoulussa ja 2 ystävää mukana eikä kellään ollut moitittavaa. (: Mutta kuitenkin kaikilla on omat kokemuksensa ja mielipiteensä, kuitenkin rajansa kaikella, Luin jonkun verran kaikkia näitä kommentteja ja huomasin kyllä että jotkut on ihan selkeästi teini-iässä eikä osaa todellakkaan käyttäytyä aikuimaisesti nimeä mainitsematta :D Mutta kukin omalla tavallaan!

    • minkä taakseen....

      Aika on ehkä tehnyt tehtävänsä. Riemumielin, intoa puhkuen, pää täynnä uusia ideoita on aloitettu, kunnes arki alkaa ja totuus selviää, kuinka paljon sitä työtä on. Henkilökunnan siis opettajien ja hyvien sellaisten saaminen on hankalaa, kiinteän toimipisteen puuttuminen( vuokrakulut), ainakin silloin alussa on ollut haastavaa, koska toimisto on kulkenut mukana ja kulkee ilmeisesti edelleen, se vaikeuttaa asiakkaiden palvelemista. Juoksevien asioiden hoitoon tarvittava toimistohenkilö puuttuu, ja näin kaikki asiat hoidetaan autossa, ajovaraukset, teoriakokeenvaraus, ratavaraus, ajokorttilupahakemus ym. sterssi kasvaa ja kierre on valmis. Yrittäjyys ei ole ruusuilla tanssimista, takana vaanii vielä luvan myöntäjä vaatimassa ilmoituksiaan ja tekemässä tarkatuksia. Ikävät paljastukset kuitatuista tunneista lisää paineita lupatarkastuksesta Huh huh

    • En suosittele

      Toivon, että olisin hieman googlannut asioita, ennen kuin ilmoittauduin itse suorittamaan 2-vaihetta ko. autokoulun kautta. Oman kokemukseni mukaan palvelu on yleisesti ottaen tökeröä ja todella epämääräinen kuva jäi autokoulun toiminnasta. Teoriaopetuksessa ensimmäiset 20 min. kului siihen, että opettaja vastaili luokan edessä muiden oppilaiden puheluihin ja järjesteli näiden tunteja. Paperihommat hoituivat hitaasti ja ehdin jo pelätä, ettei mitään todistusta ole tulossa (ennen kuin sitä esim. oikeusteitse hakee).

      Omaksi onnekseni kyseessä oli kuitenkin vain 2-vaihe ja olin maksanut sen sähköisesti. Ystäväni kokemuksen perusteella voin kuitenkin sanoa, että jos olette kyseisen autokoulun asiakkaiksi päätyneet, pitäkää todella tarkkaa huolta kaikista saamistanne kuiteista. Muistakaa vaatia käteismaksujenkin yhteydessä kuittia joka kerta, älkääkä hävittäkö sitä, vaikka kortti olisi jo taskussa, niin selviätte vähimmällä vaivalla.

      Vaikka osa viesteistä on kirjoitettu aika epämääräisesti (suomi24...), eiköhän näiden yleissisällöstä käy kaikille ko. autokoulua harkitseville selväksi, että kannattaa pysyä kaukana. Autokoulun edustajat saattavat kirjoitella tai olla kirjoittamatta kehuja tänne, mutta meillä muilla ei ole mitään muuta motiivia valitukseen, kuin halu auttaa muita löytämään rehellinen ja hyvä autokoulu!

      • En minäkään

        Siis ihan oikeasti ihmiset. En suosittelisi tätä autokoulua kenellekään. Jos joku nyt kertoisi puolen vuoden takaiselle itselleni millaista olen joutunut kokemaan tämän autokoulun oppilaana, niin kiertäisin sen kaukaa. En ymmärrä miten tällainen yritys saa olla tai on pystyssä. Kai se vain on tosiaan niin, että nuoret haluaa nopeasti ajokortin ja täysin epäammattimaisesti ja moraalittomasti käyttäytyvät henkilöt tahkoavat sillä rahaa.


    • Hinta vertailua?

      Oletteko vertailleet hintoja? ehdottomasti kannattaa tulla, eiku men...

    • Vertailua?

      Onko hinnoissa ja opetuksessa eroa?

    • Onko paras

      Kannattaako sinne rahat sijoittaa?

    • huono ajokoulu

      Älkää menkä Dynamic drivingin oppilaiksi!! Opetus on huonoa ja yritys koittaa vetää välistä rahaa! Esim. jos varaa pimeänajon yrityksen kautta se ei ensinnäkään onnistu läheskään niin nopeasti, kuin jos itse varaa sen, eikä joudu maksamaan ylimääräistä! Vaikka ajokoulu vaikuttaisikin halvalta, niin se ei loppujen lopuksi tule halvaksi. Jos jostain syystä olette jo valinneet kyseisen ajokoulun, olkaa tarkkoja ja pitäkää oikeuksistanne huolta!

    • anonyymi12

      Dynamic oli täyttä paskaa. Ite kävin siellä valitettavasti liian pitkään. Lopulta tajusin etten opi siellä mitään, ja kun pyysin että voisiko esimerkiksi parkkeeraamista joskus harjotella, totesivat vaan että ei ole aikaa. Kun sitten päätin vaihtaa autokoulua ja ilmoitin asiasta dynamicille, alkoivat he haukkua dynamicissa olevia kavereitani ja minua. Olin maksanut koko summan jo heti alussa joten tietenkin halusin käyttämättömistä ajotunneista rahat takasin. Niiden perään sain soitella ja lähettää sähköpostia useita kuukausia ennen kuin sain ne takaisin (loppujen lopuksi kuitenkin sain) ja samanlainen sota oli papereiden ulossaamisesta.

      Itse vaihdoin heleniukselle (suosittelen!). Opetus oli todella laadukasta ja opettaja oli mukava. Hän aina neuvoi jos tein jotain väärin ja samalla ajon aikana kyseli liikennemerkkejä niin että sain aina käytännön harjoitusta teoriakokeeseen. Ja aina ajotunnin päätteeksi pääsi parkkeeraamaan ruutuun niin että sitäkin sai harjoiteltua. Helenius on ihana. (:

      Dynamicista vielä sen verran että kerran kesken tupla-ajotunnin opettaja päätti että nyt pidetään kahvitauko ja käski ajaa kahvilalle. Ei siinä paljon ollut oppilaalla varaa sanoa kun ei oikein edes siinä tilanteessa ymmärtänyt että mitä tapahtuu. Myös moottoritielle mentiin täysin varoittamatta ja aivan liian nopeasti. Dynamic on täyttä paskaa!

    • Risto Räppääjä

      Vieläkö on avoauto?

    • minkä taakseen jät.

      Ei ole näitä tekstejä luettu eikä viesti ole mennyt perlle, sama mollaminen jatkuu. Profilin nostoon olisi pitänyt ruveta jo aikaa sitten. Ja huomasitteko nimi on muuttumut nyt vain Dynamic. fi. mikähän siinä on syynä? NO vanha sanonta on joka toiselle kuoppaa kaivaa lankeaa siihen itse. Terveisiä

    • OppilasHKI

      Eipä ole oman autokouluni opettajieni mukaan hyvä autokoulu. Hyvä esimerkki on kun oltiin helmikuussa ajelemassa moottoritietä liukkaalle radalle huonossa kelissä, näkyvyys n. 10m. Niin Dynamic Drivingin autokoulun auto porhaltaa ainakin 130 km/h lasissa ohi. Taisi olla kiire ja ehtihän ne 10min meitä ennen sinne radalle.

      • Tyytymätön

        Dynamic lähettää turhia laskuja...


    • tyttö97

      Ite oon mopokoulun alottanut 12.2 tässä maailman surkeimmassa ja paskimmassa mopokoulussa mitä on olemassa. Nyt 16.5 olen edelleen odottelemassa että paperini menevät läpi poliisille ja että saisin aloittaa ajotunnit. Vaihdan kuitenkin mopokoulua koska edistystä ei tapahdu. Voin sanoa että älkää ikinä menkö tähän paskaan mopokouluun.Joku vanha mummeli siellä niitä asioita nykyään hoitelee.

    • Mievaaaaaan

      Tämä autokoulu on ehdottomasti espoon paskin, en suosittele kenellekkään. Kusettavat rahaa minkä kerkiävät, liukasratakurssi pitäisi käydä kahteen otteeseen, lisätunteja tyrkytetään puolivuotta vaikka ajotaidot olivat jo alusta hyvät. Juha ei varsinkaan osaa kyllä opettaa yhtään. Mun maikkana oli puolivuotta eikä opettanu vaihtamaan vaihteistoa 3 enempään. Alkuperäishinta piti olla alle 2000e, mun autokoulu maksoi kaikenkaikkiaan 6000e. Eihän toi firma muuten pysyis pystyssä. Sairsta rahastamista

    • VihainenEx-Oppilas

      Olin sielä ajamassa mun syventävän , kertaus tunneilla opettaja huusi ja kiroili mulle. Väitti etten osaisi ajaa vaikka muut autossa tunnin jälkeen sano ettei se opettaja ollut reilu eikä oikeassa.Liukkaanradalla hän mollasi minua koko ajan eikä sanonut mitään positiivista.ihan omituisia Laskuja tuli kotii . Tänään on 18.12.15 jo suoritin sen jo 19.10 eikä sitä paperia ole vieläkään tullut kotia jolla saisin virallisen ajokorttini.Maanantaina meen kysymään WTF muodolla. EN SUOSITTELE! josset siis haluu maksaa samaa 1000 euroo tai enemmänki ku mitä alkuperäissumma oli! Pahinta oli kyllä se opettajan käytös (JUHA) huutaa toista tyhmäksi idiootiksi, koht sä kolaroit ku et osaa ajaa.... yms
      älkää menkö sinne tekemään mitään!!

    • ettäjoo

      tais jo tulla selväksi..

    • PAREMPI

      Konkurssikypsä koulu ja kännykällä leikkiviä pelleopettajia....kuulemma Autokoululupa vanhentunut 2015 ja silti tekee töitä.....
      Kun varat ovat loppu, autot ovat huoltamattomia, likaisia sisältä ja päältä, ja näkyy opettajien huonona käytöksenä.....

    • nykyaikaa

      Autokoululupia ei tarvitse enään säännöllisesti uusia vaan luvat ovat voimassa toistaiseksi, koko maassa.. voin taata sulle, että jos olisikin luvaton, olisi trafi lopettanut lystin jo aikoja sitten. Joten nämä kuulo- ja huhupaskat voi lopettaa alkuunsa..

    • Hohhoijjaaa

      Nyt upitetaan! Koulu meni siis konkkaan viime syksynä, mutta T_ _ _ niminen opettaja jatkaa Tapolca Oy- nimisessä autokoulussa opettamassa. Vältelkää jatkossa siis sitä koulua! Ajoin ykkösvaiheen DD:ssä, loput Keravan autokoulussa, ja kyllä laadun huomasi välittömästi. Keravalla opettaja ei räplää kännykkää tai vetele mitään keitettyjä kananmunia kesken ajon!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe