Onko kukaan jo kerennyt käydä tuossa uudessa ravintolassa? Onko mimmonen paikka? Ruoka hinnan väärtiä?
Itsellä olisi tarkoitus lauantaina lähteä katsastamaan paikka...
Ravintola Hilla
37
2752
Vastaukset
- KesäKerttu
Olen itsekkin miettinyt milloin tämä Hilla avataan. Mikkeliin odotetaan todella kunnon ruoka/lounas paikkaa. Ei mitään ilmoittelua, liekkö kuivunut koko idea ? Koska markkinointikin tuntuu olevan just sitä, mikä on tässä kaupugissa tyylinä..myhäillään. Nyt pitäis rummuttaa kun kesäasukkaat ja turistit tulee. Tai ne käy muutoin "torilla" ja katoavat Saimaan rannoille. Joten onnea matkaan lauantaiselle katsastusmatkallesi. Meikä kokkailee ja grillailee himassa tätä Hillaa odotellessa, on nääs aika suuret odotukset.
- se on!
Ja on todella käymisen arvoinen. Sijaitsee siis kauppakeskus Akselin pohjakerroksessa ja käynti hallituskadulta terassin kohdalta.
- Anonyymi
Heippa, oli mielenkiintoista lukea KesäKertun kommentti. Siksi innostun nyt kommentoimaan itsekin. Tämä turisti kävi Päämajakaupungissa heinäkuun viimeisellä viikolla. Illallinen Mikkelin Klubilla oli elämys, joka ei unohdus; todella hyvä ja gastronomiaa huolellisesti vaaliva sekä ruoan että palvelun osalta. Siitä suuri kiitos ja kumarrus! Seuraavana päivänä olisimme halunneet nauttia lounasta jossain "kokkivetoisessa" paikassa, jotta olisi saanut käsitystä paikallisesta ruokatarjonnasta. Eipä onnistunut, kun ei tiennyt, minne mennä. Odotin Mikkelin olevan Saimaan alueen kulinaarinen keskus. Jos se sitä on, ei se ilmene mistään mediasta. Tertti kyllä näkyy, ja kaikki ketjupaikat ja meksikolaiset. Missä ovat Mikkelin kokit ja heidän tekemänsä paikallinen ruoka? KesäKerttu puhui "myhäilystä". Niin, kun menee etelämmäs Imatra - LPR -akselille, ei myhäillä, vaan antaudutaan ilman taistelua. Katsokaapas huviksenne, kuinka kävi Ukonniemen kalatravintolalle ja Imatran Valtionhotellin ruokalistaa (jos sellaisen löydätte). Scandic: ihan totta, hävetkää! Asiaan. Mikkeli on kaunis, aito kaupunki, ja sen historian myötä, se tuntuu yhä arvokkaammalta. Mikkelin kokit, laittakaa simppeli ja selkeä lounasravintola keskustaan ja myykää ihmisille oikeaa ja aitoa lounasta. Jos ette tiedä, millaista se on, kustukaa vaikka Maulavirta apuun. Terveisin, Foodie, ei Espoosta, vaan KITTILÄSTÄ
- mie kävin
moi, hilla avattu viime lauantaina. kävimme lounaalla maanantaina, ruoka ei ollut kummoista, söihän tuota.
lounashinnat sellaiset, että olisi odottanut ruoan olevan melkein fernandon tasoa, mutta pettymys oli. ravintolan sisustus tosi pelkistettyä, melkein karua.- Sääli
Mainoshan oli lehdessä ja siitä sai kuvan todella toisenlaisesta paikasta. Mainos sai menemään mutta todellisuus oli aivan toista. Kammottavasti sisutettu, todella karu ja ihan ihmeelliset värit...
Sääli jos muut kokevat samoin, ruoka ja palvelu oli kuitenkin ihan hyvää ja hinta-laatu suhde kohdallaan - thewitching
Sääli kirjoitti:
Mainoshan oli lehdessä ja siitä sai kuvan todella toisenlaisesta paikasta. Mainos sai menemään mutta todellisuus oli aivan toista. Kammottavasti sisutettu, todella karu ja ihan ihmeelliset värit...
Sääli jos muut kokevat samoin, ruoka ja palvelu oli kuitenkin ihan hyvää ja hinta-laatu suhde kohdallaanmikä on mielestäsi hienosti sisustettu ravintola?
- ......
Sääli kirjoitti:
Mainoshan oli lehdessä ja siitä sai kuvan todella toisenlaisesta paikasta. Mainos sai menemään mutta todellisuus oli aivan toista. Kammottavasti sisutettu, todella karu ja ihan ihmeelliset värit...
Sääli jos muut kokevat samoin, ruoka ja palvelu oli kuitenkin ihan hyvää ja hinta-laatu suhde kohdallaanIhan tyylikkäältä näyttää ainakin omasta mielestäni:
http://www.ravintolahilla.com/fi/page/12 - Anonyymi
thewitching kirjoitti:
mikä on mielestäsi hienosti sisustettu ravintola?
Hienosti sisutettu ravintola on sellainen, missä on kunnolliset tuolit; niihin on helppo istua ja niistä on helppo nousta (ilman kauheaa kolinaa tai pelkoa siitä, että koko pöytä kaatuu). Pöydät ovat tukevat, eivätkä yhdestä kulmasta "klenkkaavat". Tilaa on myös riittävästi (min. 60 cm lautastilaa, tuolien välit sellaiset, ettei ensimmäiseksi tarvitse koronaa pelätä, kun vieressä istuu tuntematon henkilö.
Ulkonäöllisesti sisutuksen pitäisi tukea ruokatarjontaa. Jos tarjoat riistaa, olisi varmaan hyvä, että ainakin elävää tulta näkyisi jossain. Jos tarjoat lappilaista, olisi hyvä, että kivi, lasi ja tuli olisivat näkyvillä. Jos tarjoat pitsaa & pastaa, laita punaruudulliset pöytäliinat... Ktasokaas, miten on sisutettu King Crab House Levillä. Kyseessä on norjalainen ravintola, ja se näkyy sisustuksessa. Terv. Foodia, ei Espoosta, vaan KITTILÄSTÄ
- M.M.
Itse tykästyin paikkaan. Henkilökunta oli rentoa, mutta asiansa osaavaa. Baarimikkokin teki maistuvia drinksuja. Ruokalista oli houkutteleva ja kyllä siellä mahansa sai täyteen. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.
- kebab expertti
angelasta saa paremman rullakebun
ja calzone on melkein legenda, puolet isompi kuin muissa kebab paikoissa
t. asiantuntija - AP
Hillassa safkat ovat erinomaisia, ja siihen nähden hintatasokin ok.
- gugi
Hillassa on hyvä ruoka,mukava henkilökunta ja sisustus simppeli mutta myös tyylikäs,ei kallis,Buffassa voi mättää tietysti kupunsa täyteen sitä mahantäytettä jota ruuaksi sanovat.lapset oppivat täysin väärän ruokailutavan puffantyyppisissä.
- -G-
Anteeksi mutta ei vakuuta, lähinnä tulee mieleen ABC:n ja Rosson einekset kun Hillassa asioi...kyllä siellä tietty voi syödä jos on pakko. Tekisi mieleni sanoa että asiakas tavallaan ryöstetään, annetaan ymmärtää että ruoka on herkillista ja a:sta ö:hön keittiössä hyvistä raaka-aineista valmistettua, mutta ei se ole...kumpaakaan.
- gheghe
taitaa paikkakunnan "sedut" täällä panetella toisiaan :)
- -G-
gheghe kirjoitti:
taitaa paikkakunnan "sedut" täällä panetella toisiaan :)
Ei ole mitään tarvetta panetella ketään, mutta kyllä michelin-tähdet on hillasta aika kaukana...niitä ei ihan peruspihvillä saavuteta, etenkään jos siihen päälle lorautetaan kastikkeet suoraan einespussista...
- gugi
-G- kirjoitti:
Ei ole mitään tarvetta panetella ketään, mutta kyllä michelin-tähdet on hillasta aika kaukana...niitä ei ihan peruspihvillä saavuteta, etenkään jos siihen päälle lorautetaan kastikkeet suoraan einespussista...
Ei Mikkelissä ole yhtään Michelin-tähden paikkaa.Jos Holvi olis jaksanu jatkaa työntekoa aikaan Harman jälkeen, mutta ei tällä hetkellä.Se opas on raamatusta seuraava,ja hyvä niin on luotettavaa tietoa.Michelinin tähdillä voi sitä hintatasoa nostaakin.Jos mikkeliin saataisiin niitä alempia tunnustuksia edes.
- -G-
gugi kirjoitti:
Ei Mikkelissä ole yhtään Michelin-tähden paikkaa.Jos Holvi olis jaksanu jatkaa työntekoa aikaan Harman jälkeen, mutta ei tällä hetkellä.Se opas on raamatusta seuraava,ja hyvä niin on luotettavaa tietoa.Michelinin tähdillä voi sitä hintatasoa nostaakin.Jos mikkeliin saataisiin niitä alempia tunnustuksia edes.
Minusta tuntuu, että täällä koko mikkelin alueella ei ole kuin muutama nuori ja nälkäinen keittiöalan ammattilainen, joilla voisi olla asennetta ja tahtoa pyrkiä erinomaiseen lopputulokseen, kumpikaan näistä nuorista ei ole töissä keskustassa missään paikassa. Tie on pitkä mutta toivon että ko. paikan kehitystyötä tekevä mestarismies osaa kaivaa näistä nuorista kaikki kyvyt esiin...Linjakokkeja on joka paikassa, fine dining on vähän eri juttu ja edellyttää kipinää siihen mitä on tekemässä, keskinkertaisuuteen pystyy jokainen, mutta erinomaisuuteen vain muutama valittu.
- gugi
-G- kirjoitti:
Minusta tuntuu, että täällä koko mikkelin alueella ei ole kuin muutama nuori ja nälkäinen keittiöalan ammattilainen, joilla voisi olla asennetta ja tahtoa pyrkiä erinomaiseen lopputulokseen, kumpikaan näistä nuorista ei ole töissä keskustassa missään paikassa. Tie on pitkä mutta toivon että ko. paikan kehitystyötä tekevä mestarismies osaa kaivaa näistä nuorista kaikki kyvyt esiin...Linjakokkeja on joka paikassa, fine dining on vähän eri juttu ja edellyttää kipinää siihen mitä on tekemässä, keskinkertaisuuteen pystyy jokainen, mutta erinomaisuuteen vain muutama valittu.
Työnantajien pitäs kannustaa hyviä kokkeja ja salinpuolen ihmisiä.Pysymään ajanhermolla, eikä tyrehdyttää nuoruuden intoa.tietysti kun myydään vain vanhoja varmoja tuotteita niin hyvä mutta nekin pitää tehdä kunnolla.esim. wieninleikettä ei viitsitä enää täyspaneerata, tekee joskus sellastakin mieli, sitte tehdään tårta på tårttaa eli jauhotetaan esm. leike ja siihen päälle vielä vehnäjauholla suurustettu kastike.suurustaa voi vaikkapa kasaankeittämällä ja soseuttamalla tai tärkkelyksellä.niin se wieninleike ei sit tarvi kun perinteiset garnityyrit jotka ulkomailla korvataan pelkällä sitruunalohkolla.
- Pentti-Seppo
Satuin Hillaan päivällä ja istahdin pöytään. Odotin turhaan tarjoilijaa tyhjässä salissa 30min., jonka jälkeen lähdin kysymään saako paikasta ihan ruokaakin. Tarjoilija kertoi että voimassa buffetpöytä, eikä listalta saa tilata. Noh, laarissa oli kananluita rää`ältä muistuttavassa kastikkeessa ja salaattipöydässä viipaloituja kurkkuja ja tomaatteja!!! Istumaan päästyäni aukesi sitten listalta tilattavat, puoli tuntia etuajassa.
Taisivat vi**uilla vaan. Astiat sai jättää pöytään mutta maksu piti suorittaa kebab-kioskityyliin kassalle. Glamouri oli tästä ravintolasta kaukana. Kiitos ja hei- safkalla
Kun yritetään ja tehdään halvimmalla mahdollisella tavalla niin onko ihme että jälki on mitä on.
- jepjeä
safkalla kirjoitti:
Kun yritetään ja tehdään halvimmalla mahdollisella tavalla niin onko ihme että jälki on mitä on.
Kaikki on aika pelkistettyä (selkeää, harmonista): Sisustus, ruokalista itse ruoka.
Itse kyllä tykkään tuommoisesta tyylistä. Jakaa varmasti mielipiteet.
Ja palvelukin oli hyvää, varmasti menen toistekin. - hans olo
jepjeä kirjoitti:
Kaikki on aika pelkistettyä (selkeää, harmonista): Sisustus, ruokalista itse ruoka.
Itse kyllä tykkään tuommoisesta tyylistä. Jakaa varmasti mielipiteet.
Ja palvelukin oli hyvää, varmasti menen toistekin.Jos haluat hyv, yksinkertaista ja hyvinvalmistettua (lähi)ruokaa, mene Vilee puoti & bistroon
- . . .
jepjeä kirjoitti:
Kaikki on aika pelkistettyä (selkeää, harmonista): Sisustus, ruokalista itse ruoka.
Itse kyllä tykkään tuommoisesta tyylistä. Jakaa varmasti mielipiteet.
Ja palvelukin oli hyvää, varmasti menen toistekin.Se että kaikki on pelkistettyä ja selkeää ja harmoonista on nykyisin niin mainstreamia, että Hilla hukkuu massaan, uudella paikalla on heti avattuaan mahdollisuus osoittaa, että täällä kaikki on toisin ja parempaa, sitä ei Hillan kohdalla ole tapahtunut ja nyt paikka on sitten yksi kuppila muitten joukossa...sääli sinänsä. Sitten kun hinnasto vielä on mitä on (yläkantissa verrattuna siihen mitä rahalla saa) niin saas nähdä miten kauan tämä paikka pyörii...ei näytä kauhean lupaavalta.
- Warden5
. . . kirjoitti:
Se että kaikki on pelkistettyä ja selkeää ja harmoonista on nykyisin niin mainstreamia, että Hilla hukkuu massaan, uudella paikalla on heti avattuaan mahdollisuus osoittaa, että täällä kaikki on toisin ja parempaa, sitä ei Hillan kohdalla ole tapahtunut ja nyt paikka on sitten yksi kuppila muitten joukossa...sääli sinänsä. Sitten kun hinnasto vielä on mitä on (yläkantissa verrattuna siihen mitä rahalla saa) niin saas nähdä miten kauan tämä paikka pyörii...ei näytä kauhean lupaavalta.
Näinhän se menee, että ei ihmisiä voi miellyttää,, mutta onneksi jokainen voi kotonaan loihtia ilmaiseksi itselleen loisto aterian ja taputtaa itseään selkään hyvästä palvelusta.
- Kokkikolmonenyksi
Warden5 kirjoitti:
Näinhän se menee, että ei ihmisiä voi miellyttää,, mutta onneksi jokainen voi kotonaan loihtia ilmaiseksi itselleen loisto aterian ja taputtaa itseään selkään hyvästä palvelusta.
eikös siellä nyt saa ihan anttolanhovin ruokia kun kokit sinne karanneet.
Muuten moni kokki osaa tehdä todella ok työnsä vaan jos yrityksen liikeidea on "sitonut" vapaat kädet käyttää taidot niin ei sille kokki voi mitään.
Kokki tekee sitä mitä hänet on palkattu tekemään ja monesti juuri niin,että muut kertoo mitä teet ja mistä raaka-aineista.(halusitpa tai et)
Näin se vaan menee. - .
Kokkikolmonenyksi kirjoitti:
eikös siellä nyt saa ihan anttolanhovin ruokia kun kokit sinne karanneet.
Muuten moni kokki osaa tehdä todella ok työnsä vaan jos yrityksen liikeidea on "sitonut" vapaat kädet käyttää taidot niin ei sille kokki voi mitään.
Kokki tekee sitä mitä hänet on palkattu tekemään ja monesti juuri niin,että muut kertoo mitä teet ja mistä raaka-aineista.(halusitpa tai et)
Näin se vaan menee.Mitkä NE kokit, ei yksi kokki kesää tee jos loput on vähän mitä sattuu.
- Jasper12
. kirjoitti:
Mitkä NE kokit, ei yksi kokki kesää tee jos loput on vähän mitä sattuu.
Kävin lounaalla, hyvää oli.. Viikonloppuna vois käydä testaa listaruokia..
- puuntakaa
. kirjoitti:
Mitkä NE kokit, ei yksi kokki kesää tee jos loput on vähän mitä sattuu.
keittiötyö on ryhmätyötä,oikasta voi jos tietää miten,mut oli ketjunpaikka tai yksityinen niin tasalaatuisuus on oltava.on helpottavaa mennä vieraiden kanssa paikkaan jossa takkuvarmasti saa aina tasalaatuisen palvelun ja ruuan ja tarkoitan siis että hyvän sellaisen.
- käyn jatkossakin
Kävin syömässä Ravintola Hillassa syysmenu listalta Hanhi confit, jonka seurana oli kukkakaali-perunapyreetä, paahdettuja punajuuria ja tummaa karpalokastiketta - ja ei voi muuta sanoa kuin että ihan mielettömän hyvää!!!!! Hanhi suorastaan suli suuhun!!!! Ja itse leivottuja suklaa fondantia ja omenahyvettä, SUOSITTELEN EHDOTTOMASTI, ei jääny ollenkaan huono fiilis, mitä fransmannissa syödessä jäi.
RAVINTOLA HILLAAN EHDOTTOMASTI!!!- Jasper12
No nyt kävin testaamassa lauantaina, vaikka piti jo aikaisemmin mennä. Pippuripihvi toimi ja illallakin palvelu oli lupsakkaa. Seuralainen söi Hillan lohta ja kehui kyllä hyväksi. Menen uudestaan varmasti.
- ..
Siitähän se vaan kertoo että olut maksaa 3.5€ ja jälkiruuan saa ilmaiseksi, että paikalla menee hyvin... :D Ravintola-aapisen mukaan tuo tarkoittaa sitä, että paikka on kohta köli ylöspäin ja matkalla pohjaan.
- ....
.. kirjoitti:
Siitähän se vaan kertoo että olut maksaa 3.5€ ja jälkiruuan saa ilmaiseksi, että paikalla menee hyvin... :D Ravintola-aapisen mukaan tuo tarkoittaa sitä, että paikka on kohta köli ylöspäin ja matkalla pohjaan.
mainostus on merkki että ei ole asiakkaita, kamppanjat on merkki siitä että ei ole asiakkaita.. etkö tykkää halvasta oluesta ja jälkiruoasta joka tulee kaupanpäälle? outoa
- ..
.... kirjoitti:
mainostus on merkki että ei ole asiakkaita, kamppanjat on merkki siitä että ei ole asiakkaita.. etkö tykkää halvasta oluesta ja jälkiruoasta joka tulee kaupanpäälle? outoa
Juottolat ja ravintolat on kaksi eri juttua, Hilla tahtoo siis siirtyä ruuanteosta juottamiseen kun kokkaus ei suju?
- ....
.. kirjoitti:
Juottolat ja ravintolat on kaksi eri juttua, Hilla tahtoo siis siirtyä ruuanteosta juottamiseen kun kokkaus ei suju?
voihan se olla että molemmat on tervetulleita. ilmeisesti aika myöhään auki ainakin viikonloppuisin.
- kaukko
.. kirjoitti:
Juottolat ja ravintolat on kaksi eri juttua, Hilla tahtoo siis siirtyä ruuanteosta juottamiseen kun kokkaus ei suju?
Mistä juottolasta sinä saat jälkiruoan kaupanpäälle? Kyllä minun mielestä ravintolassa voi olla baari jossa voi istua sen jälkeen kun keittiö on mennyt kiinni. Ainakin tuolla isossa maailmassa on semmosia paikkoja. Ehkä se ei mikkeliin sit sovi kun ei osata/uskalleta juoda tyylikkäässä paikassa jossa joku tuttu voi nähdä että maistuu.
- tuure590
kaukko kirjoitti:
Mistä juottolasta sinä saat jälkiruoan kaupanpäälle? Kyllä minun mielestä ravintolassa voi olla baari jossa voi istua sen jälkeen kun keittiö on mennyt kiinni. Ainakin tuolla isossa maailmassa on semmosia paikkoja. Ehkä se ei mikkeliin sit sovi kun ei osata/uskalleta juoda tyylikkäässä paikassa jossa joku tuttu voi nähdä että maistuu.
valaistus, ei. ei.
- Anonyymi
Hilla oli edelläkävijä! Kaatui jo kauan ennen koronaa, ja viitoitti tien muille, nyt alkaa kohta tulla perästä kuppiloita, yksi kerrallaan kohti konkurssia!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nasima löi Jussille luun kurkkuun
Nasima kertoi ettei Jussi sovi puhemieheksi, koska sallii rasismin. Mihin toimiin perussuomalaiset ryhtyvät? Kuka nouse5268892Razmyar on säälittävä - puhemiehellä ei ole mitään syytä ottaa kantaa tähän "silmäkohuun"
jonka toimittajat sai aikaan. Asia ei kuulu puhemiehelle millään lailla. Razmyar haluaa taas vaan huomiota. Mutta jos r1606134Miten Eerolan silmäkuvat voivat levitä muutamassa tunnissa ympäri maailmaa?
Seuraako koko maailma persujen ja erityisesti Eerolan somea reaaliajassa? Edes kansanedustajan itsemurha eduskuntatalos3595155Siviilipalvelusmies Halla-aho normalisoi rasismin perussuomalaisissa
SMP:n tuhkille perustettu puolue ei ollut ihmisiä vastaan, vaan instituutiokriittinen. "Missä EU - siellä ongelma", oli664739Suomalaisilta vaaditaan valtavasti suvaitsevaisuutta - miksi sitä ei vaadita muslimeilta
Suomalaisilta vaaditaan kaikkea, pitää olla suvaitsevainen ja hyväksyä vieraiden tavat, rasisti ei saa olla jne. Miksi s984351Juuri Suomen valtamedian toimittajat teki "silmävääntelystä" sen kohun
ja ilmeisesti ottivat yhteyttä myös ulkomaisiin medioihin, että katsokaas tätä. Mutta Japanin medioissa on asiaan suhta1664053SDP:n kansanedustaja Marko Asell: Suomen myönnettävä maahanmuuton ongelmat
Hänen mielestään Suomen pitää pyrkiä rajoittamaan jyrkästi turvapaikanhakijoiden pääsyä maahan ja hän arvioi, että maaha1843922- 911848
- 1031394
- 47959