Säädän, yksityisyysasetuksissa hirveällä vaivalla kymmenittäin kavereita joiden EN halua näkevän seinääni ja julkaisujani. Otan että "tallenna asetukset" jolloin ruudulla valitsemassani kohdassa näkyy että asetukset ovat "mukautettu". Ja kaikki NÄYTTÄÄ olevan ok. Sitten että palaa takaisin yksityisyysasetuksiin, tai otan että esikatsele profiiliasi jonkun tietyn tyypin näkökulmasta niin kappas! Mitkään juuri säätämäni yksityisyysasetukset eivät enää olekaan voimassa!!!! Ja kun menen takaisin tuonne muokkauskohtaan niin siinä missä luki että "mukautettu" lukeekin jälleen että "kaikki kaverit". Helve*** faceboookki!!! Ihan käsittämättömän syvältä!
facebookin yksityisyysasetukset ei toimi!
raivostuttavaa!
0104
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.