Op Visa Gold ?

harkitsen_sitä

Onko kellään täällä käytössä OP Visa Gold :ia? Mitä hyötyä tai etua tuo tämä kortti? Vai tuoko mitään? Katsoin että sen saisi samaan asiakaspalvelupakettiin, joka siis menee bonuksista.

Tosin paketin hinta kohoisi 3,75 euroa / kk --> yli 6 euroon, mutta kun bonuksia on niin paljon ettei tiedä mihin niitä tunkisi niin siksi harkitsin tota korttia. Eli siis saisin sen maksutta. Mutta onko siitä mitään hyötyä?

kiitos etukäteen

16

5063

  Vastaukset

  • no niin löytyikin tietty op:n sivuilta: matkavakuutus ja matkatavaravakuutus sisältyy, vähän isommat luottorajat ym.... eipä sanottavaa hyötyä, en ota

   • Niin jos tarvii matkavakuutusta. Monissa muissakin korteissa on mukana matkavakuutus, mutta muissa näyttää vakuutuksen ehtona olevan, että matka on maksettu kyseisellä kortilla. OP-GOLD- kotilla vakuutus on voimassa, vaikka matkan olisi maksanut työnantja, miesystävä tai se olisi joku ilmainen bonusmatka.


   • aikuinennainenkans kirjoitti:

    Niin jos tarvii matkavakuutusta. Monissa muissakin korteissa on mukana matkavakuutus, mutta muissa näyttää vakuutuksen ehtona olevan, että matka on maksettu kyseisellä kortilla. OP-GOLD- kotilla vakuutus on voimassa, vaikka matkan olisi maksanut työnantja, miesystävä tai se olisi joku ilmainen bonusmatka.

    matkavakuutus ei ole voimassa työmatkoilla


   • 3333333333333 kirjoitti:

    matkavakuutus ei ole voimassa työmatkoilla

    "matkavakuutus ei ole voimassa työmatkoilla "

    Eikä tarvitse ollakaan koska työnantaja vakuuttaa työntekijänsä.


  • Nordean Mastercard ja Visa Goldit ovat avainasiakkaille ilmaisia, ilman poonuksiakin. Kuten verkkopankkikin. Ja Gold-kortit sisältävät vastaavat vakuutukset. Kivaa saada bonusta mitä kuitenkin menee vaan palvelumaksuihin.

   Keskittäminen on kusetusta, kilpailuttamalla erikseen säästää.

   • olen juuri saanut visa electronin ja en tiedä miten sitä käytetään :/
    niin kun olen kaupassa niin annanko kortin sille kassatädille tai työnnänkö koneeseen ?

    :D olisi kilttiä jos joku auttaisi !:)


  • Itselläni OP-Visa Gold -kortti. Sen kautta saa Eurooppalaisen SuperEuro- matkavakuutuksen, joka on laadukas ja kattava omasta mielestäni. Jos vastaavan vakuutuksen ottaisin Pohjolalta suoraan, tulisi hinnaksi yli 100 euroa. Nyt saan vastaavan vakuutuksen 75 eurolla /vuosi (6,25 e/kk) ja se menee bonuksista. Poiketen Pohjolan matkavakuutuksesta OP-Visa Goldin matkavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokauden pituisilla matkoilla (Pohjolan kautta muistaakseni 90 vuorokautta??). Mutta itse kun matkustan enintään 2 viikon pituisilla matkoilla, niin 45 vuorokautta on ihan riittävä.

   Visa Goldilla on lisäksi nuo lisäpalvelut, joiden kautta voi saada lainopillista apua ja tarpeenvaatiessa palkattua tulkin tai asianajajan. Noita palveluja ei ole ollut tarvetta käyttää, mutta kertahan se on ensimmäinenkin jos sellainen tilanne joskus tulee vastaan kaukomailla reissatessa.

   Matkaa ei tarvitse maksaa kortilla saadakseen matkavakuutuksen reissun ajaksi voimaan.

   Niin ja niitä bonuksia kertyy vuodessa n. 400 euroa, joten 75 euron siivu korttiin (ja 0,25 e/kk verkkopalveluun) ei vielä kokonais bonusmäärään tee kummoista lovea. Kertyvillä bonuksilla maksan yhden vakuutuksen maksun Pohjolasta ja olen myös tehnyt lainopillisissa palveluissa testamentin ja avioehdon itselleni. Saako Nordean asiakas nimimerkki mfjkffyfy vastaavia etuja maksutta??

   En sano, että kaikki pankki- ja vakuutus asiointini olisi keskitetty OP:n, vertailu toki kannattaa.. ;)

   • "En sano, että kaikki pankki- ja vakuutus asiointini olisi keskitetty OP:n, vertailu toki kannattaa.. ;)

    Varmaan kannattaa. Ylihinnoitellut lainakorot ja alhaiset talletuskorot yhditettynä kalliisiin vakuutusmaksuihin tekevätkin OP:n kannalta vertailusta epäedullisen. Kannattaa ottaa vertailuihin myös muita pankkeja kuin Nordea.

    Kuinka usein muuten teetät testamentteja ja avioehtoja? Mitä luulet tuollaisten yksinkertaisten papereiden teettämisen maksavan peruslakitoimististossa, jos et itse pysty tekemään niitä?


   • 17+9 kirjoitti:

    "En sano, että kaikki pankki- ja vakuutus asiointini olisi keskitetty OP:n, vertailu toki kannattaa.. ;)

    Varmaan kannattaa. Ylihinnoitellut lainakorot ja alhaiset talletuskorot yhditettynä kalliisiin vakuutusmaksuihin tekevätkin OP:n kannalta vertailusta epäedullisen. Kannattaa ottaa vertailuihin myös muita pankkeja kuin Nordea.

    Kuinka usein muuten teetät testamentteja ja avioehtoja? Mitä luulet tuollaisten yksinkertaisten papereiden teettämisen maksavan peruslakitoimististossa, jos et itse pysty tekemään niitä?

    Ja tosiaan Sammossa, Aktiassa ja Diners-kortissa ainakin matkavakuutuksen voimassaoloehto on, että matka on maksettu kyseisellä kortilla. Itselläni on aika usein matkoja, joita ei voi maksaa kortilla. Siis bonusristeilyjä, lahjakorttiristeilyjä, työnantajan kustantama virkistysmatka, jonkin firman kustantama koulutusristeily tai nettikaupasta ostettu hotellimatka, jonka miesystävä on maksanut, koska hänellä on tämä vakuutusehtomaksukortti. Minulle tämä on tärkeä pointti.


  • Laskin omalla kohdallani, että tuo Visa Gold tulee halvemmaksi vuositasolla kuin erillinen jatkuva matkavakuutus, eli hankkimista ei tarvinnut miettiä pitkään.

  • Op -visa gold ja nordea visa goldin erot: OP:ssä ei voimassa aviopuolisolla, jos ei ole rinnakkaiskorttia ja op:ssä lapset alle 15vuotiaat mukana. Nordeassa aviopuoliso mukana (ei tarvi rinnakkaiskorttia) ja alle 22 vuotiaat lapset ja jopa lapsenlapset. Nordea vakuuttajana on chartis, maailman suurimpia matkavakuuttajia. Ei tartte käyttää bonuksia. Muuten op:n matkavakuutus on kotimaassa voimassa yli 50 km matkoilla, nordean vain ulkomailla.

  • Mitä paskaa op gold miksi ei norvegian ilmainen kaikissa suhteessa 45 päivää korotonta matkavakuutus peruutus yms. Op on hyvä ainoastaan mun laina jonka otin 09 koska negatiivinen korko ja prime. Op potkis mut ulos pankista heti jos pystyis. En suosittele kellekkään tuota op gold kokemuksella kaikki vastaavat palvelut saa ilmaiseksi jos ei ole op n työn tekijä niinkuin tuossa aiemmat kommentoijat. Käyttäkää järkeä niin voitte saada samat edut kuin minä ilmaiseksi

   • Tuossa tuli ostettua matka matkalahjakortilla. Norwegianin korttihan ei tarjoa tähän reissuun vakuutusta joten otin määräaikaisen. Kallista, ottakaa sellainen matkavakuutus jolla ei ole tollasia kortin käyttö ehtoja.


  • Katsoin OP sivulta, niin tuo vaatii ison asiakkuuden ennen kuin sitä saa. Ei varmaa riitä pelkka puhdas asioiden hoito ja parin tonnin oma talletus. Tavallinen ihminen voi unohtaa koko asian

   • Köyhä ei ole sama kuin tavallinen.


   • Oon ihan tavallinen vähän alle keskipalkkainen ihminen; asuntolaina ja jonkin verran sijoituksia. Ihan kivasti myönsivät muutama vuosi sitten. Joskus aiemmin mulla on on ollut amex gold myös, mutta siitä luovuin kun ei toiminut paljon missään.
    Ei noita opiskelijat tai työttömät taida saada, mutta tavalliset työssäkävijät kyllä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5276
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   922
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   869