Olen entinen homo

P.K.

Ihminen voi todellakin muuttua heteroksi ilman mitään hoitoakin. Niin on käynyt minullekkin. Vuosien aikana homo ajatukset vähenivät ja nyt ne on hävinneet kokonaan. Ei ole pakko uskoa mutta niin tapahtui.

20

2447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muistaa ja unohtaa

      onneks lääkitys auttaa ja pianhan se saadaan kohdalleen, kunhan vaan muistaa otta ne aamulääkkeet.......niin muistaa.....siis mitä piti muistaa

    • Yökerhon Vessa

      Olen erittäin onnellinen puolestasi. Samalla joudun kuitenkin muistuttamaan asian varjopuolista:

      1. Et ole enää niin trendikäs. On muotia olla homo.
      2. Sinun on pakko edelleen pitää homoista, vaikka nämä tekisivät mitä. Jos et pidä, sinun sanotaan kärsivän homofobiasta
      3. Voit valmistautua ajamaan heterojen oikeuksia, sillä homot valtaavat maailmaa yhä enemmän.

      Kaikesta huolimatta onnea elämällesi.

    • Toivoa on

      Onnittelut

    • voi luoja teidän kaa

    • TyylipuhdastaTuli

      Ihminen voi menettää seksuaalisuuttaan vanhetessaan tai stressin alla. Se, ettet ajattele seksiä päivittäin on normaalia eikä liity mitenkään suuntautumiseen. Innon vähäisyys ei merkitse suunnan kääntymistä

      Seksuaalisuuden pieni vaihtelu on myös luonnollista. Homous on biologinen tila, jossa miehen aivoista osa käyttäytyy naisten aivojen tapaan. Puhutaan tilkkutäkistä. Siksi homoutta on niin monta kuin on ihmistä. Jokainen muodostaa ainutkertaisen eheän kokonaisuuden siinä missä jokainen nainen on täysi ihminen.

      On todettu, että nainen etsii maskuliinisia kumppaneita maissa joissa esiintyy taloudellista ja muuta epävakautta. Koska homoilla osa aivoista toimii naisten aivojen tapaa, on täysi syy olettaa myös homojen etsivän maskuliinisempaa seuraa epävakaissa oloissa. Jos homoja halutaan "parantaa", järjestä heille turvalliset ja stressittömät olot.

      Aivot ovat dynaaminen elin. Se muuntuu ja sopeutuu jatkuvasti. Osa aivojen rakenteesta on kuitenkin pysyvää. Tietyt rakenteelliset muutokset ovat mahdottomia. Tämä on todennäköisimmin totta myös useimpien homojen kohdalla. Rakkauden tunteminen on tärkeä osa ihmistä. Parempi että rakastat, kuin että väen väkisin tukahdutat tunteesi. Jos muutut, muutu rakastaen.

      Kannattaa myös muistaa, että meillä ihmisillä on vahva ryhmädynamiikka. Paljon vahvempi asia kuin naiset pitävät ryhmämme koossa. Meissä kaikissa on vähän homoa. Ymmärrän hyvin, että tunkion hupulle kivunnut tuntee erilaisia ryhmägravitaatiota, kun alhaalta ylös kurkkivat. Sosiaalinen nousu voi muuttaa ihmistä. Se ei tarkoita, että alempana olevat olisivat arvottomia. Kristillisen käsityksen mukaan me kaikki olemme arvokkaita jokaista piirtoamme myöden.

      En usko, että kukaan ehdointahdoin haluaa olla homo. Elämä olisi yksinkertaisempaa heterona. Monet teinihomot epätoivon vimmalla toivovat olevansa heteroita. Oman itsensä hyväksyminen on tärkeä asia. Ruma ankanpoikanen voi olla kaunis aikuinen homonakin.

    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Et ole kuitenkaan hetero. Voit itsesuggestiolla opettaa itsesi olemaan tekemättä tai ajattelematta tiettyjä asioita, mutta olet silti ihan yhtä homo kuin aikaisemmin.

      On myös hyvä muistaa, että n.80% ihmisistä on jonkin sortin biseksuaaleja.

      • hf

        Miksi maailma pyärii vain seksuaalisuuden ympärillä. Joka paikassa ei tehdä muuta kuin mainosteta sitä. Olen enmmän uskonnollisten ihmisten puolella, heillä on sentään vielä jonkinlaista tajua, siitä mitä hoilottaa kaikelle kansalle ja mitä ei. Ja miksi he saavat nyt kärsiä? Ai koska he eivät ole joskus "hyväksyneet" homoja? Ja puhutaan tasavertaisuudesta. Homot hakevat itselleen tasavertaisuutta, mutta syyllistyvät kaikkein pahiten siihen että ahdistavat uskontokunnat nurkkaan.
        Elämä on sitten tasavertaista täällä. Homot jyllää nyt ku kerta luvan on saaneet, mutta eivät käyttäydy sen paremmin ku kukaan muukaan. Työpaikalla seuraa vierestä miten homppelit haukkuvat ja arvostelevat uskonnollisia ihmisiä. "ei voi ymmärtää niiden uskovaisten käytäntöjä". Ja heitäkö sitten pitää ymmärtää... ikävä sanoa mutta ei varmasti tee mieli ymmärtää.


      • 13+6

        >On myös hyvä muistaa, että n.80% ihmisistä on jonkin sortin biseksuaaleja.
        Totuus: eivät ole. Kyllä suurin osa ihmisistä on ihan rehellisiä heteroja.


      • 13+6 kirjoitti:

        >On myös hyvä muistaa, että n.80% ihmisistä on jonkin sortin biseksuaaleja.
        Totuus: eivät ole. Kyllä suurin osa ihmisistä on ihan rehellisiä heteroja.

        Totuus on, että jotkut heterot huomaavat tykkäävänsä omasta sukupuolestaan , ja jotkut homoseksuaalit alkavat tykkäämään vastakkaisesta sukupuolesta. Jotkut huomaavat tykkäävänsäkin sekä naisista että miehistä.

        Olkoon kukin mikä on, tai muuttukoon kukin siihen suuntaan mihin parhaiten sopii, jos niin käy.


    • Twiip

      Mä tiedän yhden ihmisen, jolla on ollut homoseksuaalinen taipumus. Mutta hän on perustanut perheen. Siis toisen sukupuolen kanssa. Mutta silti hän on juotunut kamppailemaan sen taipumuksen kanssa. Koska ei se eheytyminen kuitenkaan niin helppoa ole. Koska ensiksi ihmisen on käytävä elämässään läpi realistiset faktat. Ja sitten vasta päätettävä, että jättää lopullisesti sen taipumuksen, jonka on ympäristön kautta tai geneettisesti perinyt.

      Menestystä kaikille teille, jotka kamppailette samojen asioiden kanssa. Voitto on kuitenkin mahdollista saavuttaa. Ja kenenkään ei tarvitse jäädä eheytymättömään tilaan.

      • Flanellipaidat

        Kuvailet osuvasti kristittyjen tekemään henkistä väkivaltaa. Tuo mies ei tule koskaan olemaan onnellinen.
        Seksuaalisuus on ihmiselle yksi tärkeimpiä mielihyvän aiheuttajia. Viehätys lähtee jo silmäyksestä ja saa koko maailman sävyttymään jokaista piirtoa myöden. Kun uskottelet kaikkien sateenkaaren värien näkemisen olevan pahe ja vain harmaan hyvä, rikot ihmistä syvältä sisältä päin.

        Puhuit perheen perustamisesta. Jokainen heteromies kykenee masturbaatioon miehisen kätensä kanssa. En usko kenenkään kokevan tuota kättä ihastuttavana seksuaalisena olentona. Ns. eheytyminen merkitsee, kuten kuvasit, naisen pitämistä masturbaation välineenä. Seurauksena on taatusti onneton vaimo ja onneton perhe. Onnettomuusko on Jumalan tahto?


    • vastausta odottaen

      mutta nyt minusta on tullut umpihomo. Miten tällainen korjataan?

    • ymppiny

      ole ollut koskaan mikään homo.

    • A.S..R

      Onnea sulle. Niin mäkin oon muutunu heteroksi, koska oon pettynyt miehistä ja homous tarkoittaa seksiä eikä muuta.

    • hontinenemo

      Vaikka homoajatukset olisivatkin kadonneet, mistä sitä koskaan tietää pysyvätkö poissa. Ehkä et vain ole tavannut vielä sitä oikeaa...

    • HeterostaHomoksi

      Ihminen voi muuttua homosta heteroksi oikeastaan ainoastaan ilman mitään varsinaista "hoitoa", sillä homous ei ole sairaus.
      Itse muuttunut heterosta käytännössä täysin homoksi, ja tämäkin ihan ilman mitään hoitoa...
      Enkä ole missään vaiheessa joutunut olemaan kaapissa, vaan olen todellakin ollut täysin omasta tahdostani aiemmin pelkästään naisten kanssa, kun ei vaan miehet kiinnostaneet aiemmin. Niin se elämä vaan saattaa yllättää. Ei ole pakko uskoa, mutta niin tapahtui.

    • vapaus-free

      Kyllä on täyttä totta, että exhomojakin on. Mikä ihmellinen hihastoori ihmisillä pyörii korvaläppien välissä, niin etteikö ihminen voi antaa pitkät homoudelle ja huomata kuinka tervettä, ihanaa ja sisältörikasta luonnollisuutta on naisen kanssa

    • sekakäyttäjä

      Hyvä tyyppi vetää puoleensa oli se mies tai nainen.

    • Homoksisyntynyt

      Komppaan ensimmäistä vastaajaa, joten pitäisköhän sinun ihan oikeasti tarkistaa lääkityksesi.

    • Anonyymi

      Kun aika rientää niin exhomoja tulee lisää.

      Sillä moni kakku alussa päältä kaunis... Kun aika rientää ja jo on rientänytkin ja karu totuus kiltokuvahomoudesta paljastuu niin moni katuu lankeamistaan homouteen ja hylkää sen täysin. Oma maalaisjärki voittaa.

      Kannustan jokaista joka haluaa eroon homoudesta tekemään se 100%. Voit hakea henkistä tukea eri seurakunnista sielunhoitajilta. Ole rohkea !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      429
      4692
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1670
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1411
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1319
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1234
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1151
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      960
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      837
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    Aihe