Miehen haluttomuus

voih

Asumme vielä erillämme ja seurusteltu on jo reilu vuosi. Viime kesä meni ihanasti ja harrastimme tyydyttävää ja monipuolista seksiä. Henkinen puoli meillä pelaa yhteen, mutta nyt lopputalvesta alkoi sängyssä mättämään. Toki jo alussa oli pieniä vaikeuksia erektion suhteen, penis välillä "pehmeni", mutta sekään ei vielä minusta ollut paha, nyt seksiä on ollut aina vain vähemmän ja vähemmän, mies on aivan haluton.
Vain pari kertaa olen tässä kesän mittaan saanut ja nekin niin että mies on mennyt nukkumaan ja minä olen pikkukaverin herättänyt ja ratsastanut päällä ja mies vain makaa, toisin oli ennen.
Olemme puhuneet asiasta monta monta kertaa, minä itkenyt epätoivoisen yrittämisen jälkeen ja mies on luvannut soittaa ajat sitten lääkäriajan, sitä ei ole vielä tapahtunut... Mies kertoo että isäksi tulo oli hänelle henkisesti liian raskasta (tästä viisi vuotta), ja se voisi vaikuttaa haluihin.

Mitä teen? varaanko miehelle lääkäriajan ja raahaan sen sinne (vois liittyä johonkin testosteronitasoihin)? lopetan vonkaamisen ja tyydyn selibaattiin? Vai hommaan meidät pariterapiaan?
Kaikki muuten suhteessa täydellistä, mutta vain seksi mättää ;(

5

773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jmtnhybgrte

      Jos seksiä oli suhteen alussa selvästi enemmän, kannattaa miettiä, mistä vähentyminen oikeasti johtuu. Usein suhteen ongelmat näkyvät juuri seksin hiipumisena. Oletko varma, että suhde on miehenkn mielestä kunnossa...?

      • voih

        Olemme kyllä aikaisemminkin puhuneet suhteestamme, mutta nyt kysyin häneltä aivan suoraan että "Onko sinun mielestäsi suhteessamme kaikki hyvin?" Hän vastasi, että tottakai on ja rakastaa minua ja näin, mutta häntä kuulema masentaa se että opiskelen toisella paikkakunnalla, hän kertoi että tahtoisi haluta seksiä kanssani eikä todellakaan muut kiinnosta. Häntä pelottaa mennä lääkäriin ja ajan varaaminen oli hänestä noloa ja nolompaa olisi kuulema vielä mennä vastaanotolle juttelemaan niin henkilökohtaisesta asiasta . Tarjouduin tulemaan tietenkin mukaan jos haluaa, mutta sitten hän löi asian taas leikiksi ja puheli että jospa olisi joku nuori nainen lääkärinä meillä.

        Jotenkin minusta tuntuu että mies on oikeasti masentunut, seksi ei siis kiinnosta ja on lomautettuna ja töitä löytyy vain pätkissä, rahakin alkaa olla hänellä vähissä.
        Voisiko arkielämän paineet luoda paineita myös sänkyyn, että myös siellä pitäisi yrittää pärjätä?

        Mitä teen asian kanssa?, jos tuosta sepostuksesta joku jotain tajusi.. Apua tarvitsemme joka tapauksessa, mutta miten jos mies ei halua ulkopuolisia lääkäreitä ja terapeutteja puuttumaan asiaan :(


    • poyigkujvm

      Hei! Joo, luin tuon jatkonkin ja ilmeistä on, että työttömyydet ja muut ovat nyt lyöneet miestäsi. Hän ei koe itseään vahvaksi eikä miehekkääksi, joku häntä nyt kalvaa. Lääkärille meno onkin aika arka paikka, miehelle se tarkoittaa, että pitäisi myöntää erektiohäiriöt, impotenssi (tilapäinenkin) ääneen. Se on kova paikka, meillehän opetetaan, että mies pystyy aina, on kone ja suorittaja, ja pili seisoo kovana vaikka kolme tuntia. No, sitten kun tulee stressiä, ja muutoksia, isoja, kuten lapsi, pätkätyöt ja rahastressi, ollaankin pulassa.

      Mutta te keskustelette, joten ei hätää!

      Sinä alat itkemään ja mies kokee huonoa omatuntoa: mikä mies on sellainen joka ei naistaan tyydytä. Nainen jopa itkee epätoivoaan... Ymmärrätkö jo, millainen olo miehelläsi on? Ja miten se ei voi olla miehekästä, että sinä vaan yrität herättää pippeliä ja tyydyttää itsesi ratsastamalla... Hän selittelee opiskeluistasi ja isäksi tulosta, mutta todennäköisesti sinun epätoivosi kalvaa häntä enemmän. Vonkaat... Lisäät paineita jo masentuneelle. Niitten työ- ja raha-asioitten lisäksi. Mitä siis voi tehdä?

      Ensinnäkin. Lopeta vonkaaminen, teet sillä vain haittaa. Miehesi testosteronitasoissa ei todennäköisesti ole mitään vikaa. Teet rakkaudella hänelle selväksi, että uskot häneen edelleen, rakastat häntä ja pidät häntä Miehenä. Työt ei siihen vaikuta ja vaikeuksia on kaikilla, te selviätte yhdessä rahastakin. Tee selväksi, että et ole epätoivoinen ja luotat häneen. Sitten sano, että haluaisit auttaa, et siksi, että itse saisit mitään: et halua nyt munaa etkä kiihkeää seksiä, etkä sitä odota. Ainakaan vielä. Mutta olet ymmärtänyt, että häntä stressaa ja hän tarvitsee nyt huomiota. Sanot, että voisitteko yhdessä aloittaa seksinkin hieman kuin alusta. Lupaa että haluat hetken olla vain häntä varten, ja auttaa. Jos hän lupaa yrittää piristyä ja itsekin taistella teidän puolestanne. Et siis pyydä seksiä, vaan asennetta... Hänen pitää luvata yrittää :)

      Sitten opettelet eroottisen hieronnan. Etkä pyydä itsellesi mitään, hierot hänet päästä varpaisiin, ja hyväilet häntä joka paikasta. Ja vain annat, et ota. Et yritä saada seisomaan, et mene sen päälle etkä pyydä etkä vaadi. Vaan annat. Anna hänelle lupa nyt olla mies ja nauttia naisen palveluksista. Hyväile ensin kaikkialta muualta, viimeiseksi kivekset ja penis. Jos seisoo, ota suihin, tai hyväile niin pitkälle käsin kun hän antaa. Älä pyydä itse mitään. Sille on aikansa myöhemmin.
      Öljyt (makuöljyt, esim. kamasutra) maksavat hieman, mutta, oliiviöljykin käy, ja siihen voi laittaa basilikaa mausteeksi. Se sotkee, mutta who cares? Sitä ei muuten kannata paljoakaan laittaa paikkaan mistä sen maistaa, penikseen jos haluaa makua, kannatta käyttää muuta, kermavaahto käy, jos jotain tarvii olla.

      Osta tuoksuöljyä, jasmiini, ylang-ylang ja mustapippuria, kaksi viimeistäkin riittää. Niitä voi laittaa tuoksulamppuun (tai hierontaöljyyn, mutta niitä ei sitten voi syödä -> sitten se on vain tuoksuöljyä), laita huoneeseen kynttilöitä ja pukeudu seksikkäästi. Erotiikka on se, mitä te kaipaatte, eikä seksi-seksi. Ette kaipaa nyt rynkytystä ettekä pornoa, ette nyt kauemmas vieviä asioita, vaan toistenne läsnäoloa ja läheisyyttä, eroottista seksiä ensin. Keksi itse lisää eroottisia juttuja, ja nimenomaan teitä kahta lähentäviä hetkiä ja pieniä juttuja.
      Toinen mitä tarvitsette nyt, on yhteinen hauskan pito, yhteen kuuluvuuden tunnetta. Ostakaa lautapelejä, vaikka sellainen seksipelikin, ne on ihania, ja viettäkää halvan vinkun seurassa ihanaa iltaa jutellen kaikesta. Hämärä valaistus kannattaa (rauhaa, tunnelmaa, erotiikkaa, luottamusta), ja vinkkua ei saa juoda liikaa. Muuten se väsyttää. Puhukaa rehellisesti.

      Teillä on siis lapsi. Nyt tarvitsisitte pariksi viikonlopuksi hoitajan hänelle. Te tarvitsette nyt omaa aikaa hetken, muutamia päiviä alkuun. Sitten yhteistä perheaikaa, että teillä olisi myös hauskaa perheenä: käydä puistossa, rannalla, uimassa, missä nyt voitte vaan rahatilanteen puitteissa käydä. Ja anna isän osallistua, kehu häntä isänä (eli miehenä).

      Yritä ajatella, miltä sinusta tuntuisi, jos pimppi ei yht'äkkiä enää kostuisikaan. Olisit vain väsynyt ja stessaantunut, yrittäisit seksiä, mutta et haluaisi... Kokisit tappioita naisena. Miltä se tuntuisi? Miten sinua voisi auttaa tuntemaan itsesi taas hyväksi, naiseksi, seksuaaliseksi ja eroottiseksi. Voisit saada siitä empatiaa ymmärtää, mitä miehesi käy lävitse.
      Tottakai, miehesi pitää tosissaan yrittää myös, ja haluta itsensä kuntoon. Mutta yhdessä te onnistutte kyllä, jos haluatte ettekä pakota toisianne. Muistakaa, ja muistuttakaa toisianne, että onnellinen voi olla toisen kanssa vaikka muu maailma kaatuisikin :)

      Tsemppiä!!

    • mietippä sitä

      Sanohan miehellesi että juttu on loppu jos ei mies halua/kehtaa/viitsi hoitaa ongelmaansa. Lekuriin ja sassiin tai sitten mies voi miettiä onko vielä nolompaa että suhteenne loppuu siihen ettei hänessä ole miestä hoitamaan mieskuntoasioitaan.
      Miehen selittelyt kuullostaa kyllä ihan selittelyiltä joita miehet keksii kun eivät uskalla kertoa miten asiat oikeasti ovat, esim: toinen nainen (kuinka todennäköisesti mies sellaisen asian tunnustaisi jos haluaa pitää kummatkin, ja miehet yleensä haluavat. Tätä syytä puoltaa myös jos miehellä seisoo kun hän voi olla samalla omissa haavemaailmoissaan kun harrastatte seksiä), seksitauti tai sen epäily, ei halua enää seurustella mutta ei kehtaa tunnustaa asiaa vaan odottaa että sinä tajuat ettei hän ole sinulle sopiva.

      • sinkkunakin

        >Mahdollisuus on ,että alat vierailla minun luona niin halut paranee,takaan sen...

        tv..mies


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe