Härkä ja neitsyt

neitsyt.nainen

Miten luonnehtisitte härkä-miehen ja neitsyt-naisen parisuhdetta?

En ole juurikaan horoskooppeihin perehtynyt, joten mielenkiinnosta kyselen. Kaikki kommentit ovat tervetulleita. :)

8

1650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NNNeitysyt

      kokemusta...

      Olen siis Neitsyt-nainen ja tuntenut Härkä-mieheni nyt reilun 10 vuotta - pari meistä vasta tuli virallisesti runsas neljä vuotta sitten erinäisten käänteiden jälkeen. Itsellä oli takana puiseva parisuhde Kauris-miehen kanssa - Kauriinhan pitäisi kaiketi sopia suht hyvin Neitsyelle, mutta omassa tapauksessani ei, ei, ei..!
      Härkä-mies tuli ja teki Vaikutuksen heti kättelyssä: sanavalmis ja karismaattinen, loputon vitsailija, avulias, kohtelias herrasmies... Voihan huokaus siis! Ja se kuuluisa kemia - pienen tutustumisen jälkeen kärpänen olisi varmaan grillaantunut kuoliaaksi, jos olisi lentänyt välistämme :-)
      No, nuo fiilikset jäivät olosuhteiden pakosta sitten taka-alalle ja kumpikin "retkeili" muualla välillä. Kunnes skädäm, taas oltiin vastakkain. Kemia ei ollut hävinnyt mihinkään, mieluummin päinvastoin, kun hokasin "koko totuuden" eli että tämä mies on Mies isolla M:llä ja intohimoinen sellainen - eli kemia välillämme on sekä henkistä että fyysistä laatua.
      Elämäntoverina Härkä on hyvin huolehtivainen ja meillä puhalletaan todellakin samaan hiileen. Loistava isä, ei mikään hemmottelija, mutta haluaa lapsensa parasta. Turvallinen kumppani, jonka kanssa voi ilman pelkoa ikävistä yllätyksistä katsoa tulevaisuuteen - ja silti ei ole missään nimessä tylsää, koska aina Härällä tuntuu olevan jotain "projekteja" mielessä.
      Peijakkaan itsepäinen epeli on - häviän 10-0 - mutta kun asiat perustelee kunnolla eikä jää jankuttamaan samaa, vaan antaa Härän rauhassa vatuloida aikansa, voi yllätyksekseen huomata tämän tinkivän tiukasta linjastaan. Ehdoton ja jyrkkä joissain asioissa - mutta onneksi ne tuntuvat meillä olevan hyvin samanlaisia.
      Pieniä vaikeuksia ehkä oli aluksi suhtautua meikäläisen rankasta itsekriittisyydestä johtuviin "maailman tuskakohtauksiin", mutta nykyään osaa tehdä pari "rakentavaa kysymystä" ja sitten vain odottelee rauhassa, että "tuska" helpottaa ja aurinko taas paistaa...
      Hmm... Tätä rönsyilyä voisi jatkaa vaikka miten pitkään, mutta jonkinlainen "kiteytys" lienee paikallaan... Ollaan sopivan samanlaisia, mutta kuitenkin riittävän erilaisia :-) Mies on sanonut, että saadaan toisistamme niin parhaat kuin pahimmatkin puolet esille, mutta enimmäkseen ne parhaat... Joskus elämä tuntuu olevan kuin pöytätennisottelu, "pallo" sinkoilee vinhasti puolelta toiselle, kun kumpikin yrittää kybällä pistää toiselle jauhot suuhun.

    • Yksin jää neitsyt

      Häränkään pitkämielisyys ei riitä neitsyen kanssa!

      • impiimpiimpi

        härkä on tyhmä ja neitsyt älykäs.


      • Ei enää ikinä HÄRKÄÄ
        impiimpiimpi kirjoitti:

        härkä on tyhmä ja neitsyt älykäs.

        Joopa joo,kyllä minun kohdalla ainakin on käynyt niin että itse olen molemmat Härkä-miehet laittanut ulkoruokintaan.Toisen kanssa olin aviossa 18v ja tän viimeisen 4v.Olivat tosiaankin aika samanlaisia,nimittäin aikaan oloon paljastui että molemmat olivatkin BI-seksuaaleja.Ja elivät mieluummin mun"pussilla"kun omat rahat kummallakin tahtoi mennä uhkapeleihin:(Että silleen,kokenut kaikki tietää,ja vaivainen kaikki kokee.REPIKÄÄ SIITÄ!!!!


      • Äly voittaa!

        Niin totta!


    • lolololololo

      Olen elämässäni seurustellut vakavasti kahden miehen kanssa (toisen kanssa seurustelen nykyäänkin), mutta noin kourallista miehiä olen tapaillut. Hauska juttu on se että JOKAINEN niistä on ollut härkiä horoskoopiltaan. En ole kysellyt horoskooppia ennen tutustumista, mutta aina ne ihmiset keistä olen tosissaan kiinnostuneet ovat olleet härkiä. Ehkä vaan valitsen samanlaisia miehiä, mutta minulle ainakin ovat olleet hyviä. Itse siis olen neitsyt ja todella pikkutarkka ja välillä voin olla varmasti ärsyttäväkin. Olen huomannut, että minun tuntemani härkämiehet eivät ainakaan ole hirveän tempperamenttisiä. Helliä kuuntelijoita ja kilttejä. Mutta osaavat myös puolustaa tarpeen tullen ja olla mustasukkaisiakin. Minä pitäydyn härkämiehessä :)

    • Härkä jättää sut!

      Härkä on liian kiltti, mutta tulee se mitta täyteen härälläkin.

    • aöeraöoreub

      Härällä on kyky käsitellä neitsyttä neitsyen huonoina päivinä. Vastaavasti neitsyt osaa painella härkää sillä tavalla, että se saa joskus jotain aikaiseksikin. Härkä pakottaa neitsyen välillä vähän hölläämään ja nauttimaan elämästään, mutta sopivassa määrin, koska molemmista on mukavaa tuntea olonsa rahallisesti turvalliseksi. Suhteellisen tasapainoista.

      Mutta neitsyen kannattaa varautua siihen, että härän sorkat pureutuvat joskus maahan todella tiukasti. Jos jotain ei haluta tehdä, niin sitä ei sitten tehdä. Piste! Paljon pidemmälle pääsee sillä, että selittää etukäteen minkä vuoksi jokin reitti olisi järkevämpi kuin toinen. Jos vastaus on silti ei, asian pitää antaa muhia härän päässä, oikea aika tulee myöhemmin.

      Missäs parisuhteessa sitä aina olisi rauhallista. :) Hyvä pari kuitenkin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      238
      2070
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1797
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1216
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe