Olemme pitkään haaveilleet omasta mökistä!

K i m m o

Harkinnassa on ollut muutamia paikkoja josta mökin mahdollisesti ostaisi, ruka ja tahko on ollut pääharkinnassa mutta myös pyhätunturia ollaan mietitty. huono puoli noissa pohjoisten paikoissa on suuri ajomatka, joten lomareissut sinne jäisi melko vähäisiksi. mökki tulisi sekä talvi että kesäkäyttöön, perheessämme kaikki harravastavat golfin peluuta paitsi pienin veikka. pojat tykkää myös paljon uimisesta ja sukeltamisesta, enemmän järvessä uinnista, kylpyläkäynnit eivät ole kauheina kiinnostusten kohtena. Minkälainen palvelu- / minkälaista palveluntarjontaa riittää näissä mainitsemissani 3 keskuksessa? rukalla ollaan muutamaan otteeseen käyty talviaikaan, mutta kesäkäyntejä ei ole, tahkolla olemme käyneet pariin otteeseen golfaamassa ja kentät on ollu kyllä moitteettomassa kunnossa. Pyhätunturilla olemme käyneet kerran ruska-aikana ja sitten kerran laskettelumatkalla, rinteet oli hyvät mutta kesätarjonta oli vähäistä.

Kiitokset ja asiallisia vastauksia odotellen, Hyvää kesää kaikille!

Ystävällisin kesäterveisin:

Kimmo Vuorela

7

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heh___

      Ota jostain vaan osakkuus putiikkiin X ja vaihdat sitä RCI-pointseihin. Sitten et käy ikinä mökilläsi, vaan rci-pojoilla matkustatte sinne miltä tuntuu parhaalta. Vaikka useamman kerran samaan paikkaan, jos siltä tuntuu.

      • newer

        Enpä ostais lomaosaketta, et saa haluamaasi kohdett, ellei itselläsi ole juuri se viikko. Ne vaihtohommat ovat ihan ....stä. Oma mökki on aina OMA. Aikaa myöten sille RCI:n lomaosakkeelle tulee HINTAA ihan ....vetisti. Näin on, että ostakaa vaan OMA mökki, juuri Tahkon suunnalta, niinkuin joku ehdottikin..


    • Harri J.

      Pyhätunturi on kaunis paikka, jylhät lappimaiset maisemat ja hyvät rinteet, kesällä pyhätunturi on ruska aikana kauneimmillaan, turhan kaukana on vaan jos sieltä oman mökin ostaa, varsinkin kun jos teillä jokainen harrastaa mm. golffaamista, niin kyllä tuo tahko on ehottomasti järkevämpi vaihtoehto teidän kannalta, on suht lähellä, siellä on jo kaksi täysimittaista golfkenttää sekä yksi par 3 ja 4 kenttä 9 väyläinen. Talvella tahko on kaunis, rinteiden huipulta avartuu hulppeat talviset "postikorttimaisemat", rinteitä on jokalähtöön ja tekemistä kaikenikäisille ja laisille. muistutan että omaa mökkiä on vaikea saada mistään ainakaan ihan "keskustan" läheltä, toki niitäkin aina tulee myyntiin mutta hintahaitari voi olla vaikka 350.000 euroo tai sitten 500.000 euroa.. jos raha ei ole teille este niin kannattaa ruveta tahkolta päin etsiskelemään. Kesällä tahkohan on sanoinkuvaamatton kaunista, tahkoa ympäröi syvärinjärvi ja tahkonlahti, jonne on kiva mennä vaikka uimaan tai veneilemään, rinteille pääsee kätevästi uuden sillan ylitse vaikka patikka retkelle paistamaan makkaraa yms.. Onnea teille loma-asunnon etsintään :)

      • noloa

        Ja sitten taas vastaillaan...


    • turoo

      Joko Kimmo mökin ostit?. Vai olitko Miika?

      Ystävällisin terveisin
      Pekka Pajunköysi

      • Lautailija 4ever

        Tahkolla löytyy haastetta tarjoavat rinteet. Ulkoilureitistö kehittyy tasaista vauhtia ja maastopyöräpolut ovat sijaintiinsa nähden erittäin hyvät. Golf:in harrastajalle kaksi kenttää. Pieni muotoinen keilahalli Tahko Spa:n yhteydessä.

        Yhtenä vaihtoehtona kannattaa tutustua Vuokatin tarjontaan. Vuokatti on perhekeskus. Rinteet ovat loivempia kuin Tahkolla mutta erinomaisesti hoidettuja! Myös streettiä ja paippia pidetään hyvässä kunnossa, kiitos lautalukion valmentajien. Hiihtoladuissakin riittää vaihtelevuutta ja ne avataan tykkilumella heti syksyn kelien salliessa. Keilahalli ja Katinkullan radat helpottavat vuoron saamista haluamanaan ajankohtana. Katinkullan kylpylässä ja Urheiluopiston uimahallissa pääsee ympäri vuoden uimaan. Katinkullassa pääsee pelaamaan kaikenlaisia pallopelejä jne.
        Kesällä on tarjolla hyviä patikointireittejä, uimarantoja lähellä, esim. Katinkulta sekä Hiukka ja pienen ajomatkan päässä, esim. Hiisijärven hiekat. Löytyy myös alamäkiautoilua ja -pyöräilyä, golf:ia, mönkijäsafareita jne. Kesäisin pääsee myös laskemaan Lumilautatunnelissa. Lyhyesti sanottuna Vuokatin alueella löytyy kaikenlaista tekemistä ja siksi se on valittukin muutamaan otteeseen Suomen monipuolisimmaksi matkailukeskukseksi.


    • löytyi

      Kimmo joko mökin ostit ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe