Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

haluttomuus satuttaa

arpibarbi

olen parikymppinen nainen. erosin pari kuukautta sitten miehestä, jonka kanssa seurustelin muutaman vuoden. mies oli suhteemme alussa seksuaalisesti aktiivinen, mutta pian kiinnostus lopahti. viimeisen kahden vuoden aikana sain jatkuvasti olla vonkaamassa. loppukuukausina mies myönsi, ettei enää halua minua seksuaalisesti, mutta vika ei kuulemma ole minussa, vaan hänessä ja hänen seksuaalisuudessaan. toisaalta hän perusteli haluttomuuttaan sillä, että minusta oli kuulemma tullut liian läheinen ja tuttu, jotta minua voisi haluta. naisten kuvat netissä kyllä kelpasivat.

mies oli vilpittömän pahoillaan, ettei voi tarjota minulle muuta, mutta mielestäni hän ei edes yrittänyt tarpeeksi. seksittömyys oli ehkä suurin syy, miksi päätin suhteen. tein päätökseni niilllä viimeisillä itsetunnon rippeillä mitkä minulla oli vielä jäljellä.

nyt eron jälkeen miehen seksuaalisuus on voimistunut ja olen kuullut kiertoteitse, että hänellä on ollut naisia. mikä tietenkin satuttaa aivan valtavasti. ... vaikka järki sanoo, että minussa ei ole vikaa, jatkuvasti kuitenkin mietin, puuttuko minulta jotain, mikä kaikille muilla naisilla on. miksi en kelvannut.

olen tajunnut olevani rikki. minun on vaikea uskoa, että kukaan toinenkaan mies haluaisi minua oikeasti. vaikka baarissa tullaankin pokailemaan, selitän sen itselleni, että "miehet nyt koittavat jokaista naista".
...miten selviän tästä taas ehjään itsetuntoon ja -luottamukseen, mikä minulla joskus oli?

3

841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !!!!

      Itse olen ollut samanlaisessa tilanteessa. Ero on se, että minä olin se jota ei haluttanut. Joskus kemiat vaan ei toimi, eikä sille oikein voi mitään. Olin aina pitänyt itseäni suht seksuaalisena, halusin seksiä usein ja kiihotuin helposti. Mutta viime suhteessa meillä oli paljon ongelmia seksin kanssa, koska minua vaan ei huvittanut! Mieheni oli komea ja mukava, mutta jotain vain puuttui, ja minun oli vaikea kiihottua ja haluta häntä. Syytin itseäni, koska se oli todella raskasta suhteellemme ja miehelleni. Mietin että mikä minussa on vikana! Nyt olen eronnut tästä miehestä ja minulla on ollut yksi uusi kumppani. Hän saa minut märäksi noin 30 sekunnnissa :D eikä kyse ole siitä että exässäni olisi ollut mitään vikaa. JOtenkin meillä vain ei kemiat toimineet. Varmasti maailmassa on paljon naisia jotka haluavat häntä. En tiedä auttaako tämä, mutta halusin vain jakaa kokemukseni miltä tuntuu olla se toinen osapuoli joka ei halua. Sitä on vaikea selittää, mutta yksinkertaisesti kaikki ei ole seksuaalisesti yhteensopivia. Varmasti löydät miehen jonka kanssa sinulla kehittyy tyydyttävä seksielämä, jossa molemmat haluatte toisianne! :)

      • hihiih

        Ongelma todellakin oli siinä miehessä. En usko, että sinussa oli mitään vikaa. Se mies ehkä ei vaan halunnut sitoutua ja sen takia ei halunnut. Tuossa iässä monet miehet haluu olla sinkkuja ja rellestää naisissa. Mutta sinussa ei varmasti mitään vikaa ole. Kyllä sinä varmasti löydät miehen joka sinua haluaa ja jolle seksi maistuu. Miehet kun yleensä luonnostaan tykkää seksistä.


      • Leskimies 1
        hihiih kirjoitti:

        Ongelma todellakin oli siinä miehessä. En usko, että sinussa oli mitään vikaa. Se mies ehkä ei vaan halunnut sitoutua ja sen takia ei halunnut. Tuossa iässä monet miehet haluu olla sinkkuja ja rellestää naisissa. Mutta sinussa ei varmasti mitään vikaa ole. Kyllä sinä varmasti löydät miehen joka sinua haluaa ja jolle seksi maistuu. Miehet kun yleensä luonnostaan tykkää seksistä.

        Olimme olleet hyvin pitkäaikaisessa parisuhteessa mutta muutamana viimevuotena alkoi ilmetä vaimon puolelta käsittämätönta haluttomuutta. Kyselyä moiseen han vastaili arvoituksellisesti, että saat kyllä myöhemmin tietää ? No taas heräili miehiset haluni ja yrittelimme vanhaan tapaan mutta aina vain vaikeammin sujui toimitus loppuun asti molempia tyydyttävästi joten yrittelin jotenkin ymmärtää näitä naisten oikkuja. Liukuvoiteita olimme käyttäneet jo ainakin 25 vuotta joten nämäkin oli melkoisen hyvin tiedossa jotta kivuilta vältyttäisiin mahdollisimman paljon. Taas jatkoimme kuten ennenkin mutta erään kerran tuli sellainen este ihan oikeasti - ei mennyt sisälle millään keinoilla, ei vaikka kuinka yrittelimme - vaimoni selitys oli että saat sitten myöhemmin tietää.? Minua jai todella vaivaamaan nämä toistuvat epäonnistumiset¨ja torjutuksi tulemiset, että olin jo päättänyt kääntyä asianajajan puoleen kyselläkseni asumuseron mahdollisuutta kun avioliitton tärkein asia ainakin minulle oli vain - saat sitten myöhemmin tietää vastaus.
        Sain kyllä tietää mutta hyvin järkyttävällä tavalla kun vaimoni pyysi kanssaan lääkärin vastaanotolle 4 kuukautta ennen kuolemaansa. Lääkärin toteamus - kuten tiedät niin mitään ei voi tehdä kuin lievittää kipuja - niin onhan nämä jo miehellenne tuttuja asioita ettei tarvitse alusta asti historiaa - eli tämä tuli kuin isku vasten kasvoja ja minulta pääsi kyllä siinä tilanteessa itku kun sain todella tietää asioista myöhemmin... kuten vaimoni oli maininnut useita kertoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe