Keith Armstrong

En seuraa jalkapalloa, mutta huomasin pienen pätkän, että Keith Armstrong on jokin asiantuntija Canalilla. Juu ei siinä mitään, että on , koska on jalkapalloihminen, mutta että oikeasti sekö puhuu sillä suomenkielellä telkkarissa. Ärsyttääkö se ihmisiä? Itseäni ärsytti jo pienen hetken kun kuunteli..yleensä tuollaiset ei pääse lähimainkaan tv-hommia ja luulisi, että olisi löytynyt ihan suomen kieltäkin kunnolla osaava kommentoija/asiantuntija. P.S Älkää kääntäkö tätä rasistisuudeksi, maailmanhalaajat.

6

768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Serkkupa hyvinkin ;)

      Mutta kun sillä on jalkapallotausta ja vahva sellainen. No joo, toisia ärsyttää, toisia ei. Lisäksi se osaa hyvin englantia, eli jos esimerkiksi tulee haastateltavaksi englanninkielisiä jalkapalloilijoita, se kommunikoi hienosti niiden kanssa. Lisäksi hän osaa analysoida hyvin.

      Niin, ja itse vastaus; jos se puhuisi englanninkielellä, niin reilusti yli puolet suomesta, jopa lähes kaikki (noin suunnilleen) :D ei ymmärtäisi lainkaan mitään. Jalkapallosanasto jne. ei ole kaikkien hallussa :)

      • mutta siinäpä se, että yleensä toimittajat osaavat asianas a ja myös englanninkileisen haastattelun.. ja yleensä tuollaista taaplaavaa suomea puhuvaa ei laiteta mihinkään. Se on niinkun se pointti koko jutussa. Keithi ei varmasti ole yli kaikkien..?


      • Serkkupa hyvinkin ;)
        Miklo kirjoitti:

        mutta siinäpä se, että yleensä toimittajat osaavat asianas a ja myös englanninkileisen haastattelun.. ja yleensä tuollaista taaplaavaa suomea puhuvaa ei laiteta mihinkään. Se on niinkun se pointti koko jutussa. Keithi ei varmasti ole yli kaikkien..?

        No ehkä se on just siksi, koska se on itsekin pelannut ja on hyvä analysoimaan sitten vastapuolta. Niitä analysoijia kun tarvitaan :) Sillä on monta meriittiä, miksi se on tuonne päässyt :)


      • Serkkupa hyvinkin ;) kirjoitti:

        No ehkä se on just siksi, koska se on itsekin pelannut ja on hyvä analysoimaan sitten vastapuolta. Niitä analysoijia kun tarvitaan :) Sillä on monta meriittiä, miksi se on tuonne päässyt :)

        mutta kun niitä on ihan kuule suomalaisiakin. Kyse on siitä, että ihan opiskelun ja terveen järjen mukaan teeveeseen ei laiteta hoonosti soomee puhuvaa yleensä..ihan niikön.


    • bear the karhu

      Ärsyttää se vähäsen, mutta Keke on hyvä tyyppi muuten, joten menköön. Entäs sitten uudeksi Valioliigaselostajaksi tulee Tero Karhu, hirrrvittävä r-vika kaverilla. Sekös vasta kypsyttääkin!

      • ArtsaPartsa

        Kekeltä tulee sen verran asiaa liittyen jalkapalloon, että ei tule edes kiinnitettyä huomiota vieraaseen aksenttiin. Itse asiassa heppu puhuu ja ymmärtää yllättävän hyvin suomea (murteita, slangia) ollakseen äidinkieleltään englantilainen ja suomen opetellut vasta aikuisena.

        Kivempi kuunnella asiantuntijan puhetta suomeksi (vaikkakin murtaen) kuin esim. englanninkielellä tekstitettynä (vrt. Suomen maajoukkuevalmenta Baxterin haastattelut).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe