HELVETIN TRAMPOLIINIT

pomp pomp pomp

Kamalin kapistus pihassa mitä ikinä on ollut on trampoliini. Vituttaa kun kakarat pomppii siinä kuin idiootit ja kiljuu aamusta iltaan. On mullakin lapsia mutta en ikimaailmassa olisi tollasta häkkyrää ostanut niille kun ne oli pieniä.
Joka helvetin talon ja rivarin pihaan näitä hökötyksiä nousee kuin sieniä syksyllä. Ja lääkäritkin jo moittii niitä kun kakarat teloo niissä itsensä. Siitä huolimatta aikuiset niitä ostelee pennuilleen vaikka tietävät loukkaantumisen vaaran. MIKSI ???

14

722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiljutaan

      vanhemmat eivät jaksa viedä särkänniemeen kakaraoita kiljuun Vaan pitää pihassa. Jos tulee meidän tontin reunalle se saatanan pomppumatto niin käyn puhkomassa yöllä. Ilman lupaa kysymättä ei sellaisia laiteta.

      Ihanaa kun kesävieraat kehui kuinka kauniit ovat pihamme. onneksi meillä on samanlaisia naapureita ettei mitäänn rojuja keräillä ja maisemista pitää huolta.

      • shitthappenss

        sairasta porukkaa täällä vinkuu. Ette kestä sitä että lapsilla on hauskaa?
        Yhdyn kyllä siihen että trampoliinien turvallisuus on kyseenalainen, mutta samat kiljumiset ja riemun äänet voisi kuulua mistä tahansa muusta pihaleikistä. Oppikaa elämässänne siihe että joskus on taivuttava.


      • Anonyymi
        shitthappenss kirjoitti:

        sairasta porukkaa täällä vinkuu. Ette kestä sitä että lapsilla on hauskaa?
        Yhdyn kyllä siihen että trampoliinien turvallisuus on kyseenalainen, mutta samat kiljumiset ja riemun äänet voisi kuulua mistä tahansa muusta pihaleikistä. Oppikaa elämässänne siihe että joskus on taivuttava.

        Mitäs naapuri tuumaa kun ajan itse kirkumaan aamusta iltaan pihallani. Mieti sitä.


    • 8654321234

      Käydäänhän sitä laskettelurinteessäkin telomassa itseään. Onneksi on asfattipiha.

      • vaan ja onnea

        kysäise pääsetkö remmiin.


      • outoa puhetta

        asfalttipiha, En usko sinua, taidat olla trulli.


    • niinpä niin...

      Tuntuu siltä että ihmisen muisti on älyttömän lyhyt. Meilläkin asui naapurissa isä poikansa kanssa ja muistan lapsena mite naapurissa pärisi aina, ensi mopot, sitten moottoripyörä ja lopulta autot. Eikä tuosta kovin montaa vuotta kulunut kun meikäläinen oli mopoiässä, niin tämä naapurin herra tuli kännissä soittaan suutaan kun meillä aina päristellään.

      Meillä ainakin taramboliinissa on säännöt ja siinä on turvaverkko. Hyppiminen loppuu viimeistään 21-22, ettei häiritä naapureita kohtuuttomasti. Vaaralliset hypyt on kielletty, kuten voltit ja polvilleen hyppääminen. Tramboliinissa ei saisi hyppiä kuin yksi kerralla, mutta tästä olemme kyllä joustaneet niin että siellä saa hyppiä kaksi suunnilleen saman kokoista lasta, yksin hyppiminen on kuulema kuolettavan tylsää. Yhtään vahinkoa ei ole sattunu eikä naapurit ole valittaneet.

      Kyllä sinäkin olisit ostanu tarmboliinin jos olisi ollu paikka mihin laittaa ja jos niitä olisi saanu yhtä edullisesti kuin nyt. Usko huviksesi.

    • 4+13

      Jos yhtään lohduttaa, niin trampan käyttökausi on n. kaksi kesää ja sitten tulee tilalle muuta. Pahin meteli on alkukesästä ja sitten se hiljenee pikku hiljaa .Yleensä sukulaisvierailut sunmuut kaverikyläilyt innostavat tuplakiljumiseen, jos vierailla ei ole tramppaa kotonaan. Ja metelistä voi tietenkin sanoa, sillä trampat ovat yleensä sijoitetut lähelle naapurin terassia kuin omaa terassia nimenomaan meluongelman vuoksi. Vanhemmat saattavat hermostua enemmän siitä, että heille nousee syyllisyys kun eivät itse jaksa möykkäämistä kuunnella ja ovat hankalassa tilanteessa kun passiivisen oloinen naapuri onkin yht'äkkiä eri mieltä heidän lastensa möykästä kuin he toivoivat.

      Sinä maksat asumisestasi aivan saman kuin naapurisikin ja vois sanoa niin kuin Plussa-mainoksessa aikanaan, että mitähän vastinetta tälle rahalle saa?! Jos naapurisi ei sitä tajua, niin sitten vain toistat kieltoasi yhä uudelleen ja eri tavoin. Oikeus elämiseen ja olemiseen kuuluu demokraattisesti kaikile, mikä joskus älämölöperheissä ihmeen kautta unohtuu.

    • raivohullu ämmä

      siinä vitun häkkyrässä, mutta kun meidän alakerran kakara pomppii SISÄLLÄ!!! HYPPPELLIPOMPPELIPOMPOMPOMPPPP klo 09.00-23-00 väliseänä aikan JOKA IKINEN PÄIVÄ; oli joulu tai juhannus...

    • Kameleontti86

      Mä en vaan jaksa ymmärtää, kun lasten leikeistä valitetaan. Aikuiset saa kyllä polttaa tupakkaa, kännätä ja grillata pihoillaan, mutta lasten ilon kiljahdukset päiväsaikaan pitäisi kieltää. Hohhoijaa, olisikohan syytä itsellänne muuttaa eristyksiin muista, jos noin sieppaa?

    • hermotrepee

      Meidän naapuriin muutti Virolisia jotka rakensivat kultamussukalleen skeittirampin!Arvatkssa onko kivaa,kun yökaudet kuuluu sellainen ääni kun roskia heitettäs lavalle...

    • Taajamissakamalaongelma

      Hankkisin sellaisen itselleni ja kävisin kiljumassa siinä konsertin aina klo 22 asti ja ensimmäinen klo 7 alkaen niin mitähän naapurit tykkäisivät. Nehän ovat vain ilon kiljahduksia niin mitä sitten. Tai käy muuten vaan hyppelehtimässä kiljuen.

      Lasten leikeistä ei ole tullut ikinä niin kamalaa meteliä kun näistä helvetin tramboliineista ja toisten terassien viereen laitettuina se on todella törkeetä tai sitten niiden pitäisi ilman äänitehosteita sitä harrastaa. Ja kauempaakin on kamalaa kuunnella sitä joukko kiljumista ja välillä joku poraa kun tippuu sieltä.

      Onko ihan mahdotonta opettaa niitä harrastamaan sitä ilman kiljuntaa, tuskimpa mutta vetelät vanhemmat eivät viitsi, makaavat pirtissä perse homeessa niin ettei itse tarvitse kuunnella sitä.

      Ennen kuin ne tramboliinit tulivat niin ei ollut mitään ongelmia ikinä lasten leikeistä eikä ne häirinnyt ketään niin on ihan turha väittää että tramboliini meteli olisi normaalia lasten leikeistä aiheutuvaa meteliä.

      Sinne naapuriin pitää valittaa eikä turhaan sietää sitä vaikka sitten vetäisivät herneen nokkaansa ja niinhän ne tekevätkin. Heidän mielestä päivä aikaan pitää naapureiden kuunnella sitä kamalaa rääkymistä ja kiljumista.

    • Anonyymi

      Osa vanhemmista ajattelee vain omaa etua ja jälkelöistensä eikä piittaa tippaakaan muista ihmisistä.

      Siksi koskaan puhumimen ei auta yhtään, koska ihminen autonaattisesti tajuaa ottaa huomioon muut ja jos ei tajua niin puhumalla tilanne huononee.

      Siksi ainoa keino vaikuttaa meteliin on laittaa täysin vastaava meteli, esim jos naapurin kakaralle on kasattu koripallopaikka aafaltille, johon kerää jengiä möykkäämään, ainoa keino vaikuttaa on laittaa viereen oma teline ja tarjota vastaava meteli. (siis tilanne että naapureilla, jälkeläisillä omat kaverioiirit eikä yhteiset leikit)

      Ongelmia syntyy, jos omat lapset eivät halua meluta esim eivät suostu harrastamaan tiellä koripalloheittoa, tai jos naapurissa asuu eri ikäisiä ihmisiä tai eri elämäntilanteessa.

      Usein esim. paljon raskaampana metelin kokee jos omat lapset isoja kuin lapseton. Jotkut alle 40v kärsivät melusta mutta lienee harvinaisempaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe