Vesimies miehen käytös

m-m10

Minulla (kauris) on laskettuaika 19.8. Lapsi ei ollut mitenkään suunniteltu, mutta minä en pystynyt siitä luopumaan. Pidin lapsen huolimatta siitä, että mies (vesimies) ei sitä halunnut. Hänellä on ennestään yksi lapsi, joka on puoliksi hänellä. Ja välittää kyllä siitä lapsesta erittäin paljon. Koko raskausajan olemme kuitenkin olleet aika tiiviissä tekemisissä. Tulevasta lapsesta on vaihdettu vain pari hassua sanaa. En ole itse mikään kova keskustelemaan, mutta eipä tuommoisen tuppisuun kanssa kauheasti tee mielikään jutella. Varsinkaan kun tuntuu, että hän pelästyy ja häviää kuvioista jos jotain kysyn tai sanon. Miksi tuollainen käytös? Ja tuleekohän ikinä välittämään tästä tulevasta pienokaisesta? Tietenkin näitä pitäisi mielummim kysyä itse häneltä, mutta ei viitsi aiheuttaa raukkaparalle sydänkohtausta :)

3

1576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vesimihenexä

      tulin itsekkin aikoinaan raskaaksi vesimiehelle. Tämä raukka järkyttyi uutisesta ja kysyi ääni vapisten "miten me selvitään"

      Kulissiliittoa sitten seuraavat 11v lapsen takia. Nyt erosin, läksin pois lapseni kanssa ja alan ELÄÄ.

      Olin käytännössä yksin lapseni kanssa hänen kattonsa alla, juttelin itsekseni, tai seinille, hän saattoi kyllä olla siinä seinän ja minun välissä... Elävä haamu? Auraton ihminen, en aistinut hänessä koskaan mitään muuta henkistä toimintaa kuin pelon ja hyökkäävyyden jos vaadin keskustelua, torjumisen, töksäyttelyn, välinpitämättömyyden. Hoiti nippanappa arkiset asiat. Tuntui itse elävän vain työpaikallaan ja edelleen hänellä ei tunnu olevan muuta kuin työ ja kaikki ihmissuhteet liittyy työhön ja firman pönkittämiseen (jossa tosin vain renkinä).

      On kyllä isä lapselleen, tosin tytölläkin menee hermot puhumattomuuteen...
      ihminen jota ei opi koskaan tuntemaan, tyhjää sisältä, ei kai ole mitään tuntemista.

      Kaikki ihmiset ovat erilaisia, tämä vain minun kokemukseni!

      • kuukausi jäljellä

        mielenkiintoista, minun vesimies aviomieheni jätti minut kun tulin raskaaksi, vaikka olimme olleet naimisissa jo neljä vuotta.
        Mikä näitä vaivaa? nyt on välit ihan poikki, riitahan siitä tuli, ei kai kukaan normaali mies vie eropapereja kun vaimo on raskaana? Olen tässä yksin, viimeisilläni, ja mies ei ole kevään jälkeen kun lähti kotoa kysynyt miten voin ja miten pärjäään ja miten lapsi jaksaa, on ollut vaikeaakin näillä helteillä oman terveyden ja ennen kaikkea sen surun ja mielipahan ja pettymyksen kanssa.
        Mikä siis Vesimiestä vaivaa, tunteettomuus vai onko ne kaikki jotakin narsisteja vai?


      • Gemini (n)

        "Ihminen jota ei opi koskaan tuntemaan, tyhjää sisältä, ei kai ole mitään tuntemista" kuulostaa kaveriltani. Tosin naispuoliselta ja uskoisin että kyse on vain siitä ettei uskalla avautua. En tiedä miksei. Asia vaivasi minua joskus vuosia vuosia sitten, mutta ei vaivaa enää. Tiedän että on olemassa sellaisia ihmisiä jotka avautuvat ja niiden kanssa olenkin sitten enemmän tekemisissä. Minulla ei ole kärsivällisyyttä yrittää avata näitä solmuja. Hän ilmeisesti olettaa että on kaiken vaivan arvoinen. Hänellä myös eivät ihmissuhteet oikein onnistu kun ilmeisesti ei osaa sielläkään avautua, vaan antaa itsestään kylmän ja kovan kuvan. Ihan kuin joskus minullekin. Hyvin ilkeä kun sille päälle sattuu. Kaikenkaikkiaan salaperäinen, ujo ihminen jonka kuoren alla sykkii lämmin sydän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe