olenko joutunut huijauksen kohteeksi?

nenni80

Onko kukaan joutunut turvautmaan kuluttaja-asiamieheen autokorjaamon laskuissa ja menettelyissä?

Vein autoni huoltoon ja korjauksen hinnaksi sovittiin 3000e. Autoni on ollut 4 kuukautta huollossa, korjaaja ei ole mitään soitellut ja ilmoitellut. Nyt eilen ilmoitti että auto on valmis mutta valmis hinta on tuplat sovitusta. Mitä ihmettä? Hänenhän kuuluu ilmoitta minulle mikäli hintaa nousee sovitusta.???

Mielestäni olen ollut erittäin kärsivällinen kun olen odottanut autoani näinkin kauan. Saatana, siinähän on vielä talvirenkaatkin alla niin kauan se on ollut huollossa. Itse joutui aina soittamaan ja kysymään tilanetta ja vastaus oli että kohta kohta, ja viimeksi kaksi viikkoa sitten korjauksen hintapyöri siinä 3 tonnin korvilla. Miten helvetissä siihen on tullut tuplat 2 viikossa? Mua ilmeisesti kusetetaan?

20

4774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ukiu

      mitä autoon tehtiin ja mikä auto???

      laki on selvä sen suhteen paljonko hinta-arvio saa ylittyä ja millä edellytyksillä.


      Toivottavasti sulla on kirjallinen tarjous, työmääräys tai joku sopimus mistä näkee mitä sovittu.
      muuten voi olla heikoilla

      • khgyigy

        pätkääkään.Paneppa korjaamon nimi tänne.Mikä on HUOLTO,ja korjaus,jonka hinnaksi sovitaan
        3000€.4.kuukautta huollossa?Luultavasti ei kommenttia löydy,koska koko juttu on kuin
        Disneyn satukirjasta.
        Satusetiä ja tätejä on tällä sivulla liikaakin.Tosin jos olen väärässä ,mainitse ihmeessä korjaamon
        nimi?


    • ventti2

      vein pikku pösöni korjaamolle kun ei lähtenyt käyntiin,sitä ihmeteltiin korjaamolla ja eikun puihan päähän kiinni.joo ohjausboksi sökö ei kannata korjata on niin kallis...omistaja tarjoutuu ostamaan auton 300 varaosiksi.
      vein paperit ja ok.seuraavana päivänä satuin menemään ko.liikkeeseen uudestaan ja kas kas auto käydä naputteli pihalla,,,,mitä tehdä asialle.!!!!??

    • häh?

      Jos olet myynyt autosi, ei asialle enää mitään tarvitse tehdä??

    • Korjaamopäällikkö

      Sinun täytyy maksaa korjauksesta maksimissaan 3100e. koska kustannusarvio saa ylittyä autoalan korjausehtojen mukaisesti max. 15% tai maksimissaan 100e.

      Sinun ei tarvitse maksaa sen enempää jos sinulta ei ole kysytty tai kerrottu näistä 3000e ylimääräisistä kustannuksista.

      Toivottavasti sinulla on paperilla,sähköpostissa, tekstiviestissä tai joku todistaja asialle että on sovittu kustannukset tuohon 3000e. Muuten voi mennä tappeluksi korjaamon kanssa.

      Kyllä rehellinen korjaamo ottaa omaan piikkiinsä homman jos on korjannut autoa luvatta. Rehelliset ja vastuunkantavat korjaamot pärjää aina, huijaajat kuolee ennemmin tai myöhemmin alalta.

    • Sähköjänis

      Vastaava tapaus kahteenkin kertaan kohdalle sattuneena:

      1) Hämeentien Autopalvelu (AD korjaamo) Helsingissä - 2vk ja 2500eur remontti kesti nelisen kuukautta, hintaa 5256euroa

      2) Motocare C&C Imatra - 1pv ja 350euron akun vaihto ja lisälaturin asennus - kesto kaksi viikkoa, hintaa yli 1000 euroa.

      Molemmat tapaukset kuluttajariitalautakunnan käsiteltävänä.

      http://korjaamolla.blogspot.fi

      • jos olisi tai ei

        ja sitä on sitten alettu mainostamaan itkupalstaa ja linkkiä jaellaan vanhoihin ketjiuhin?!?!

        Olet kurja ja nolo, lopeta heti alkuunsa.


      • Sähköjänis
        jos olisi tai ei kirjoitti:

        ja sitä on sitten alettu mainostamaan itkupalstaa ja linkkiä jaellaan vanhoihin ketjiuhin?!?!

        Olet kurja ja nolo, lopeta heti alkuunsa.

        Keskustelu on tässäkin ketjussa jatkunut jo kolme vuotta, eikä siitä kukaan ole aiemmin itkenyt. Tässä voit toki, ilmeisemmin korjaamoyrittäjä kun olet, miettiä olisiko asiakaspalveluun syytä kenties panostaa. Hyvästä palvelusta on toki mukava kertoa eteenpäin, mutta huijariyrittäjistä on suorastaan velvollisuus varoittaa muitakin, etteivät joutuisi tuollaisten tapausten uhreiksi.

        Etköhän sinä tässä se kurja ja nolo ole ihan itse. Yhyy.


    • aaddd

      turunsähköauto sovittu 150 euroa veloittivat 350.. selitivät jotain että näin ja näin en jaksanut kuunnella.. älkää menkö sinne

    • gullii

      roihupellon ad-hd sitä kannattaa välttää siel on tunareita

    • MasvaVaan

      Ihte vein auton jarruremppaan ja arvio oli vajaa tonni. Noh, hinta olikin noussut 1300 euroon.. Ei vissiin kovin laillista? Tosin tuskin kannattaa edes rahoja yrittää saada takaisin kun tässä maassa rikolliset voittaa aina.

    • Merkkihuollettu

      Käyttäkää vain nyrkkipajoja!

    • Hkl

      Myllypuron autohuolto...kehottaisin kiertää kaukaa...

    • kotitallikyylä

      Huollot osaavat kyllä nykyään rahastuksen, mutta kyllä on hankala nykyaikana tehdä remontteja ihmisille jotka eivät tajua itse autoistaan mitään.

      Ennen autot oli yksinkertaisempia eikä niitä saanut niin herkästi ns. ajamalla rikki jos joku vika oli päällä eikä joka helvetin asiasta loistanut vikakoodia lukijan näytöllä kun autoissa ei valojen ja sytytyksen lisäksi mitään muuta elektroniikkaa ollut.

      Nykyään autoissa on perinteisen tekniikan lisäksi niin saatanasti kaikenlaista muuta himmeliä että vähän väliä saa autonsa itse korjaava harrastajakin raapia päätänsä miten voi aina olla jokin osa paskana vaikka vasta sai edelliset viat korjattua mutta kun niitä osia ja elektroniikkaa yms. on niin paljon nykyautoissa. Voisi sanoa että uudehko auto ei ole koskaan täysin kunnossa.

      Voin vain kuvitella sen vitutuksen huoltoliikkeissä kun asiakas tulee vittuilemaan kuinka "vasta huollettu moottori" ei toimi ja vikavalot palaa tai jotain. Se että auto on ollut jonkin asian takia huollossa ei todellakaan tarkoita etteikö siinä voisi olla jotain muutakin vikaa mitä siellä huollossa ei näy jos siihen ei edes kiinnitetä huomiota. Tai niitä vikoja voi tulla myös yhtäaikaa useampia. Tietysti korjaamot tuntuvat olevan kyllä mestareita särkemäänkin kaiken mihin koskevat ja jättämään työt osittain puolitiehen mutta se on eri tarina se.

      Tässäpä se ero tuleekin kun itse tekee remontit, voi vaihtaa jonkin osan ja seurailla päiväkausia ajamalla korjautuiko vika ja jos ei, miten vika kehittyy ja alkaa metsästämään jostain muualta syytä ja lopultahan se aina löytyy.

      Toista on huollossa jossa asiakas lähes selän takana kyttää kuinka ammattilainen laittaa nyt kaiken kuntoon parissa tunnissa ja se ammattilainen tietää itsekin ettei tästä parin tunnin perusteella vielä tiedä varmaa syytä mutta jokin todennäköisesti syypäänä oleva osahan siihen vaihdetaan ja aika näyttää tuleeko asiakas vittuuntuneena takaisin vai jääkö yhteydenotto tekemättä eli korjaus onnistui.

      Tähän päälle jos huolto pitkittyy useampaan käyntikertaan, uudehkon mutta käytetyn auton ollessa kyseessä siihen todennäköisesti ilmestyy sinä aikana uusia vikoja joista asiakas mahdollisesti syyttää huoltoa mutta sellaista se on. Mikään ei kestä.

      Ei käy kateeksi ihmisiä jotka joutuvat turvautumaan ulkopuolisiin huoltoihin eikä kyllä käy kateeksi huoltoyrityksiäkään jotka joutuvat vääntämään tekniikasta mitään tietämättömien ihmisten kanssa laitteista jotka ovat ammattilaisillekin osittain tuntemattomia moninaisista osista ja toiminnoista johtuen.

      • Härppägeitä

        Huoltofirmat ja korjaamot ovat vaikeuksissa ns. kehittyneiden autojen kanssa. Osaamisen hankkiminen syö rahaa ja asiakas maksaa. Jatkuu kunnes kalliisti huollettavat menevät huonosti kaupaksi - tai osa niistä ja tulee huoltoystävällisiä kärryjä.


    • Mökkipaja

      Autot "kehittyy". Olisiko kotikorjaajalle suunniteltu auto?

    • Sisäpiirinntietoa

      Kuopiossa Autopalvelu Haapaniemellä on legendaarisen kuuluisa surkeasta asiakaspalvelusta, voi odottaa ihan mitä vaan. Tietokoneita ei osata käyttää, aivan amatööriräpellystä ja vakiona asiakkaiden ajat on "unohdettu" tai tilatut varaosat vakiona vääriä. Yksisormijärjestelmällä raivohullu omistaja hakkaa konetta kahdella sormella pöhöttyneenä ja punaisena. Karjuu harjoittelijoille ja nuolee silmäätekevien persettään raukka. Yksikään korjaajista ei puhu edes auttavasti suomea eikä omistajat mitään saati venäjää. Tälle paskalle nauretaan ympäri Pohjois-Savoa!! Ei osata korjata ei uusia eikä vanhoja autoja. Ikäloppujen äijien vakiomesta ja säälistä käy vanhat 90-kymppiset äijät emäntineen. Odotustilassa haisee paska.

    • Anonyymi

      Kaarinassa juristinkadulla korjaamo otti hoitaakseen auton kolarivauriot. Kustannusarvio oli noin 12500 euroa. Työ ei meinannut millään valmistua mutta pienen painostuksen jälkeen auton luvattiin olevan kunnossa ja noudettavissa. Vahinkoarvion mukaisen summan korjaamo laskuttikin vakuutusyhtiöltä. Jonkin ajan kuluttua kuitenkin kävi ilmi että vaihtamattomista osista oli vakuutusyhtiöltä laskutettu yli 5000 euron edestä. Lisäksi oli laskutettu näiden osien vaihto-ja maalaustyöstä laskutettu n. 3000. Käryhän siitä kävi. Loppunnäytös esitetään raastuvassa.

      • Anonyymi

        Autofix


    • Anonyymi

      Onko kyseessä CMA huoltokorjaamo lahdesta? ittellä menossa juuri samanlainen keissi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      31
      1459
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe