Fraktaali-Maa Universaalina Fokuksena

Lake 'ch - Todellinen Itse (Kaksoisosa)

Rauhaa Yhden ykseydenvaltakunnasta, jonka vuodenaikojen yhdistysmistä te juuri koette kulttuureissanne ja erilaisissa tavoissanne.
Annan teille lyhyen 'valaisevan esitelmän', jota luonnehtii vuoden 2012 ilmoitettu skenaario ja se, kuinka tällä on yhteys siihen, mitä te todistatte 'ihmiskunnan historiana' Maa-planeetalla.

Ilmoitettu mayojen yhdentymispiste 21. joulukuuta 2012, karanteenikehä, saa aikaiseksi maan kohoamisen ja neljännen tilaulottuvuuden paljastumisen. Tähän tapahtumaan kietoutuu lineaarinen aikaraja, jota te vielä koette, ja tekee siitä ympyrän muotoisen ympyröiden äärettömyyden äärellisen sisään täsmäsyklisyydessä.
Koska tämä skenaario voidaan kuvata metafyysisin ajanjaksoin, voidaan se ilmaista myös teoreettisen fysiikan kielellä.

Niinpä aionkin esittää pääpiirteet tästä tapahtumasta tieteellistä termistöä käyttäen.
Tämä informaatio on SINETÖITY, eikä sitä voi ymmärtää pelkällä järkeilyllä; kuitenkin moni teistä saattaa 'tuntea' alitajuisesti tai sitten korkeamman tietoisuuden avartuneella tajunnalla (useimmille vielä tuntematon tila) jotakin syventyessään tähän informaatioon ja riemuita siitä mitä tämä informaatio hänelle antaa.

Mutta kun tietty paalumerkki ohitetaan, joka on kesäpäivänseisaus vuonna 2012, teidän jokaisen tietoisuuden kolmiyhteisyyden itsekommunikea tehdään teille mahdolliseksi luoda itsenne kautta tehokkaammin kuin ennen oli mahdollista, ja siten tulee mahdolliseksi luodata ja selvittää helpommin tätäkin nyt annettavaa informaatiota.

Seuraavassa informaatio osat.

9

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1. Kun universumi syntyi, kaksi perustavaa laatua olevaa 'vakiota' eli muuttumatonta suuretta manifestoitui määritellen tämän universumin avaruuden ja ajan parametreinä. Ensimmäinen muuttumaton tunnetaan valokäytävänä; ilmaistaan kaavalla X=cT ja jossa lineaarinen aikaraja T ilmaistaan paikaltaan siirtyneenä X:nä jaettuna 'valonnopeuden' c vakiolla.
      'Valonnopeuden' salaisuutena on, että valo ilmenee vain liikkeenä. Itseasiassa se 'pysyy aina paikallaan' valotarkkailijakulkuneuvolle itselleen.
      Fyysinen universumi voidaan siis seisovana aaltona tai valo-matriisina, jossa informaatio tämän matriisin sisällä siirtyy KUIN itsestään läpi tämän matriisin käytännöllisesti katsoen silmänräpäyksellisesti tai välittömänä siirtymänä.
      Paikalliset koordinaatit, nimitettäköön niitä vaikka energian ja ajan paikaltaan siirtymisenä ja liikemääränä, joka tulee Ykseyden AALTOLUONNON puhtaaksi manifestiksi saaden aikaan erityisen Ykseyden ERITYISLUONNON vastakkaiskäänteisyyden, kontraposition, joka sisältää Ykseyden aaltoilun.

      Aalto-(funktion) luhistuminen siis ON ja siitä tulee 'vangittu aaltoluonto' Ykseyden ruumiissa ja partikkeli-(funktion) luhistuminen on jälkimmäisen laajentuma Ykseyden aaltoluontona ja sisäänpäin laajentunut Ykseyden aaltoluonto.

      Universumin sisällä oleva informaatio siis 'jakaantuu' matriisielementeiksi missä tahansa ja milloin tahansa käytännöllisesti katsottuna 'välittömänä' 'nopeutena', jonka jotkut teistä ymmärtävät Nyt-aikana eli 'välittömänä läsnäolemisena'.

      Tämä lähes 'välitön nopeus' voidaan laskea täsmällisesti c (=valonnopeuden) funktiona. Se on yksinkertaisesti universumin koko kupu- tai kuorialkutilahorisontti ajalle, Lähdefrekvenssille hienoaineellisen valokäytävän (f=c/aallonpituus) funktiona.
      Sen lasketaan olevan noin 4.79x10 potenssiin 56 metrinä sekunnissa; tarkoittaen, että jos joku teistä ajattelee itse olevansa fyysisen avaruusaika-universumin 'laidalla', silloin tämä 'ajatus' olisi palautunut aivoistasi universumin rajalle 3 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 kertaa yhden sekunnin aikana. Toisin sanoen tämä palautuva numeroluvun käänteisluku määrittää lineaarisen ajan etäisyyden, jonka se kulutti universumin synnyttämiseen 'kosmisen sekunnin' murto-osana (eli sanottaisiko, 17 miljardin valovuoden inflaatio-valokäytävänä, joka kuvaa tätä murto-osa-aikaetäisyyttä).

      Kun universumi näin avaruusajassa syntyi, syntyi se 'singulariteettitapahtumasta' ja jota kuvataan kvanttitapahtumana yllä esitetyin parametrein, joita käytettiin raja- ja alkutiloina.

      Tämä singulariteetti monistui kuitenkin universumin syntykeskuksen fokaalisaatiossa. Keskipisteestä tuli 'kaikkialla läsnäoleva'' heijastuma tai singulariteettikuvastin sen omana kuvana.
      Matemaattisesti tämä on täydellisen ympyrän keskipiste, joka muuttuu kahdeksi fokaalipisteeksi, joka määritetään elliptisen muodon epäkeskiseksi rakenteeksi.

      Näin toinen perusmuuttumaton suure oli yhteydessä defokalisaatioon ja se mitä kutsutaan Yhdeksi, alkuperäiseksi keskipisteeksi, nyt kahtaannutti tämän keskipisteen VALO-keskukseksi ja ANTIVALO-keskukseksi eli PIMEYDEN keskukseksi.
      Matemaattisesti ja fyysisesti Valo-keskuksesta tuli kaikkialla läsnäoleva fyysisessä universumissa ja informaatiosäteilijänä se lähettää signaaleja (yläpuolisena frekvenssilähteenä) ja Pimeyden keskuksesta tuli informaation vastaanottaja (käänteisenä frekvenssilähteenä). (Kaikki siis perustuu lähetykseen ja vastaanottoon kaikkeuden universumissa).
      Näin siis toisesta perusmuuttumattomasta suureesta syntyi NURIN PÄIN KÄÄNTYNYT TAI KÄÄNTEINEN VALONNOPEUS (1/c) vastaanottaja-nopeus-invariantti sen säteilijä-nopeus-invariantti-lähteestä.

      2. Molempiin näistä, niin Säteilijälähde kuin myös Vastaanottajaluhistuma (tai frekvenssivajoama), täytyy olla kaikkialla läsnäolevia niiden vaatimusten perusteella, jotka tuottivat universumin syntymisen avaruusajassa, mutta jotka eivät siitä huolimatta muutu 'arkkityyppejä edustaviksi' erityisissä sijaintipaikoissa tämän avaruusajaksi synnytetyn universumin sisällä, eivät myöskään kosmologiassa.

      Tämä arkkityyppisyys siten manifestoituukin kaksois-fokus-järjestelmien hierarkiana ja näitä ovat tähtijärjestelmät, jossa kaksi aurinkoa kiertää toistensa ympäri niiden ratojen täsmällisessä matemaattisessa järjestyksessä sallien sellaisten laajentuneiden fyysisten parametrien mukautuvuuden tai akkommodaation kuin inertia ja liikemäärä.

      Toinen hierarkia on yksi-tähtinen aurinkojärjestelmä, jossa keskustähti mukauttaa planeettaradat yksipuolisena elliptisenä kaksoisjärjestelmänä. Sitten, joko kahden toisiinsa vuorovaikutteisen galaksin tai yhden galaksin, joka kätkee sisäänsä tähtijärjestelmänsä ja ryhmittymänsä, on 'korkeamman hierarkian' galaktinen järjestelmä.

      • 3. Perus-arkkityypistä universumin syntymänä perusjuuritasolla syntyi yksi-galaksi-yksi-tähtijärjestelmä, joka tunnetaan Perseus-Rahsol-Gaiana eli Linnunrata-Aurinko-Maana. Tämä elementaari-arkkityyppi ei esiintynyt fyysisenä ennen kuin sen fyysiset olosuhteet kehittyväksi universumiksi salli näiden elemntaari-arkkityyppien (-perustyyppien) manifestoitua suotuisten 'luonnonlakien' alaisuuksien kautta.

        Mutta aivan niin kuin Egyptin Gizan pyramiditkin olivat olemassa paikallisväriä antamassa tuolle alueelle arkkityyppeinä 10 800 vuotta eKr. ennen kuin ne fyysisesti rakennettiin joitakin tuhansia vuosia myöhemmin, niin myös planeetta maa oli olemassa arkkityyppisenä mallinteena samaan aikaan kun universumi itse tuli kvanttisoituneeksi ja fraktalisoitui suuri alkuräjähdys kosmogoniassa.

        4. Näin siis planeetta Maa - fyysisenä vain hieman nuorempana kuin aurinko Rahsol, jolla ikää on noin 5 miljardia vuotta - oli olemassa 'tulevaisuuskartoitettuna' avaruusaikakoordinaatissa suuren alkuräjähdyksen kokeneen universumin ja sen fyysisen kosmologian nyt-hetkessä.
        Metafyysisestä maasta, joka tunnetaan nimellä Äiti-Gaia tai Akaasia, Muna, Maa tai monella muulla nimellä, tuli näin fyysisesti määrittynyt universumin syntymässä kohtalon tai sallimuksen avaruusaika paikka vastaanottaja-luhistuma-solmupisteenä tai -noodina säteiljä-lähde-noodille.

        Gaia siis sallii universaalina äitinä FRAKTALISOITUMISEN planeetta Maaksi kartoituksessa sekä universaalin arkkitypologian materialisaatiossa.

        5. Koska käänteinen valonnopeus (1/c) lasketaan ANTIVALO-SEISOVA-AALTOMUOTONA, ja joka leviää 3.33 nanometriä sekunnissa, joka tekee 10.5 senttimetriä yhtä siviilivuotta kohden, niin on niin, että tämä antivalo-seisova-aaltomuoto, joka sijaitsee planetaarisen maan keskipisteessä vastaanottava-luhistuma-noodina, on kasvanut noin 2 miljoonaa kilometriä suuren alkuräjähdyksen jälkeen määrittäen karanteenikehän fyysiselle planetaariselle identtisyydelle, joka tunnetaan maana.

        6. Näin erityisestä itsetietoisesta galktisesta siviilisaatiosta, jota ruokki ja energisoi tähti Rahsol, oli tuleva vuorovaikuttaja arkkityyppisen Äiti-Maan suhteen palautesyöte-dynamiikassa vastaanottaja-luhistuman ja säteilijä-lähteen välillä.

        Ensisijaisesta fyysisestä symbolista tai arkkityypistä säteilijä-lähde-noodista tuli tietty Rahsolin fyysistymä aurinkona paikallista aurinkokuntajärjestelmää varten. Rahsol säteili fyysistä informaatiota sen ytimestä sen ala-järjestelmäksi syntyneille planeetoille ja kuille valon ja aurinkotuulen muodossa, mutta vastaanotti vain vähän palautetta, johtuen ala-järjestelmien kykenemättömyydestä tuottaa vaadittavaa (ydinfuusio)-energiaa, koska eivät olleet itse fyysisiä energia-säteilijöitä.

        Koska planetaariset siviilisaatiot kasvi- ja eläinkuntana sekä mineraaleina kykenevät itsevuorovaikutteeseen fyysisessä mielessä, niin tämä informaatio voidaan kuitenkin jakaa metafyysisin tavoin tai suuren alkuräjähdys-lähde-vajoama (musta-aukko) energian korkeimman hierarkian henkisenä lajina.
        Tämä 'henkinen' laji on siis yksinkertaisesti informaatio-energia-laji tai ilmenemismuoto, joka EI vaadi fyysistä olomuotoa ensimmäisenä perustana tai 'priorina'.

        Käsitteet mitä ENERGIA on, siis fyysinen ja metafyysinen energia, vaatisi yksityiskohtaisempia analyyseja logistisoida joitakin konsepteja tässä ja kaikissa muissa viesteissäni.

        Voidaan kuitenkin sen verran kertoa, että Rahsol on juurihierarkiaa 'korkeampia' tasoja varten, siis seuraavaa harmonista olemusta Perseus/Linnunradan galaktista ydintä varten, joka myös tunnetaan nimellä Hunab Ku jne.
        Hunab Ku omalta osaltaan toimittaa sitä informaatiota, jota se vastaanottaa Rahsolilta, seuraavalle hierarkialle, nimitettäköön sitä tässä galaksirymille, joka toimittaa sen edelleen super-ryhmittymälle.
        Tämä sitten muodostaakin vastaavuuden nimille 'Kosminen Ihminen' Kabbalan Adam Kadmon, Leonardo da Vincin Vitrivius, Purusha hindu-sanastossa, hebrealais-kristillisen mytologian Aadam-Eevalle ja monille muille analogeille.

        Super-ryhmittymät ovat kuin elämälle välttämättömiä orgaaneja 'kosmisessa ihmisessä' ja ovat kuin sydän, maksa ja munuaiset.
        Ryhmä-galaksit ovat kuin orgaaninen ala-järjestelmä, joka on erikoistunut solukudoksiin ja galaksit puolestaan ovat 'elämän perusyksikköjen' edustajia, biologisia soluja.
        Näin käsittäen edustavat fyysisen tieteen molekyyli-, atomi- ja ali-atomikvanttijärjestelmät erityisiä ali-galaktisten hierarkioiden karttoja, joissa tyypillinen aurinkokuntajärjestelmä on Niels Borin Atomi sen mitä perusmallinteisimmassa kuvauksessaan.


      • mirahey1 kirjoitti:

        3. Perus-arkkityypistä universumin syntymänä perusjuuritasolla syntyi yksi-galaksi-yksi-tähtijärjestelmä, joka tunnetaan Perseus-Rahsol-Gaiana eli Linnunrata-Aurinko-Maana. Tämä elementaari-arkkityyppi ei esiintynyt fyysisenä ennen kuin sen fyysiset olosuhteet kehittyväksi universumiksi salli näiden elemntaari-arkkityyppien (-perustyyppien) manifestoitua suotuisten 'luonnonlakien' alaisuuksien kautta.

        Mutta aivan niin kuin Egyptin Gizan pyramiditkin olivat olemassa paikallisväriä antamassa tuolle alueelle arkkityyppeinä 10 800 vuotta eKr. ennen kuin ne fyysisesti rakennettiin joitakin tuhansia vuosia myöhemmin, niin myös planeetta maa oli olemassa arkkityyppisenä mallinteena samaan aikaan kun universumi itse tuli kvanttisoituneeksi ja fraktalisoitui suuri alkuräjähdys kosmogoniassa.

        4. Näin siis planeetta Maa - fyysisenä vain hieman nuorempana kuin aurinko Rahsol, jolla ikää on noin 5 miljardia vuotta - oli olemassa 'tulevaisuuskartoitettuna' avaruusaikakoordinaatissa suuren alkuräjähdyksen kokeneen universumin ja sen fyysisen kosmologian nyt-hetkessä.
        Metafyysisestä maasta, joka tunnetaan nimellä Äiti-Gaia tai Akaasia, Muna, Maa tai monella muulla nimellä, tuli näin fyysisesti määrittynyt universumin syntymässä kohtalon tai sallimuksen avaruusaika paikka vastaanottaja-luhistuma-solmupisteenä tai -noodina säteiljä-lähde-noodille.

        Gaia siis sallii universaalina äitinä FRAKTALISOITUMISEN planeetta Maaksi kartoituksessa sekä universaalin arkkitypologian materialisaatiossa.

        5. Koska käänteinen valonnopeus (1/c) lasketaan ANTIVALO-SEISOVA-AALTOMUOTONA, ja joka leviää 3.33 nanometriä sekunnissa, joka tekee 10.5 senttimetriä yhtä siviilivuotta kohden, niin on niin, että tämä antivalo-seisova-aaltomuoto, joka sijaitsee planetaarisen maan keskipisteessä vastaanottava-luhistuma-noodina, on kasvanut noin 2 miljoonaa kilometriä suuren alkuräjähdyksen jälkeen määrittäen karanteenikehän fyysiselle planetaariselle identtisyydelle, joka tunnetaan maana.

        6. Näin erityisestä itsetietoisesta galktisesta siviilisaatiosta, jota ruokki ja energisoi tähti Rahsol, oli tuleva vuorovaikuttaja arkkityyppisen Äiti-Maan suhteen palautesyöte-dynamiikassa vastaanottaja-luhistuman ja säteilijä-lähteen välillä.

        Ensisijaisesta fyysisestä symbolista tai arkkityypistä säteilijä-lähde-noodista tuli tietty Rahsolin fyysistymä aurinkona paikallista aurinkokuntajärjestelmää varten. Rahsol säteili fyysistä informaatiota sen ytimestä sen ala-järjestelmäksi syntyneille planeetoille ja kuille valon ja aurinkotuulen muodossa, mutta vastaanotti vain vähän palautetta, johtuen ala-järjestelmien kykenemättömyydestä tuottaa vaadittavaa (ydinfuusio)-energiaa, koska eivät olleet itse fyysisiä energia-säteilijöitä.

        Koska planetaariset siviilisaatiot kasvi- ja eläinkuntana sekä mineraaleina kykenevät itsevuorovaikutteeseen fyysisessä mielessä, niin tämä informaatio voidaan kuitenkin jakaa metafyysisin tavoin tai suuren alkuräjähdys-lähde-vajoama (musta-aukko) energian korkeimman hierarkian henkisenä lajina.
        Tämä 'henkinen' laji on siis yksinkertaisesti informaatio-energia-laji tai ilmenemismuoto, joka EI vaadi fyysistä olomuotoa ensimmäisenä perustana tai 'priorina'.

        Käsitteet mitä ENERGIA on, siis fyysinen ja metafyysinen energia, vaatisi yksityiskohtaisempia analyyseja logistisoida joitakin konsepteja tässä ja kaikissa muissa viesteissäni.

        Voidaan kuitenkin sen verran kertoa, että Rahsol on juurihierarkiaa 'korkeampia' tasoja varten, siis seuraavaa harmonista olemusta Perseus/Linnunradan galaktista ydintä varten, joka myös tunnetaan nimellä Hunab Ku jne.
        Hunab Ku omalta osaltaan toimittaa sitä informaatiota, jota se vastaanottaa Rahsolilta, seuraavalle hierarkialle, nimitettäköön sitä tässä galaksirymille, joka toimittaa sen edelleen super-ryhmittymälle.
        Tämä sitten muodostaakin vastaavuuden nimille 'Kosminen Ihminen' Kabbalan Adam Kadmon, Leonardo da Vincin Vitrivius, Purusha hindu-sanastossa, hebrealais-kristillisen mytologian Aadam-Eevalle ja monille muille analogeille.

        Super-ryhmittymät ovat kuin elämälle välttämättömiä orgaaneja 'kosmisessa ihmisessä' ja ovat kuin sydän, maksa ja munuaiset.
        Ryhmä-galaksit ovat kuin orgaaninen ala-järjestelmä, joka on erikoistunut solukudoksiin ja galaksit puolestaan ovat 'elämän perusyksikköjen' edustajia, biologisia soluja.
        Näin käsittäen edustavat fyysisen tieteen molekyyli-, atomi- ja ali-atomikvanttijärjestelmät erityisiä ali-galaktisten hierarkioiden karttoja, joissa tyypillinen aurinkokuntajärjestelmä on Niels Borin Atomi sen mitä perusmallinteisimmassa kuvauksessaan.

        7. Sallimuksesta tai 'alkuperäissuunnitelmasta' tuleekin näin ollen informaation levittäytymisen jakelua kaikkien järjestelmien kesken Rahsol-Gaia-arkkityypin juuriedustuksesta aina sen kruunu-symboliin ja suuren alkuräjähdys-lähde-luhistuman alkuunpanija-Luojaan asti.
        Koska Yksi Täydellinen keskus-singulariteetti tai MONADI kahtaantui säteiljä-vastaanottaja ilmenemismuodoksi, vastaanottaja-noodi, joka on fyysinen entiteetti, ja joka tunnetaan planeetta Maana, pelaa ratkaisevaa roolia manifestaatiossa ja tuon alkuperäissuunnitelman täyttymyksessä.

        8. Energian toimittaminen säteilijästä fyysiseen ilmenemismuotoon on valonnopeus-riippuvainen ja tämä tarkoittaa, että kestää noin 8 minuuttia fyysisen elektromagneettisen auringonvalon tavoittaa planeetta Maa ja että kestää noin 40 000 vuotta auringon valon tavoittaa galaktinen keskus ja vice versa.

        9. Mutta energian toimittaminen säteilijästä metafyysisesti on 'käytännöllisesti katsoen silmänräpäyksellinen toiminto', joka tarkoittaa sitä, että planeetan asukkaat, jotka käsittelevät jo vastaanotettua Lähde-energiaa, voivat käyttää hyödyksi VALO-MATRIISIN EI-PAIKALLISTA luontoa universaalina seisova-aalto-muotona NYT-ajassa.

        10. Näitä Gaian prosessoreita siis arkkityyppisesti luonnehditaan 'Kosmisiksi Kansalaisiksi', joita 'ollaan pidetty karanteenissa' siinä tarkoituksessa, että he ottaisivat vastaan (absorboisivat) Lähde-dataa tiivistyneen antivalon ympäröivissä olosuhteissa, johtuen antivalo-seisova-aaltovalon foalikaatiosta.

        Tämä fyysisen takaisinsäteilemättömyyden vastaanottamisen laatu näin sallii ja mukauttaa kosmisen transformaation kaikilla tasoilla. Jos vastaanottopotentiaali saavutetaan, transmutaatio fyysisenä kykenemättömyytenä lähettää ja uudelleensäteilyttää (silloin käsiteltynä) informaatiota kuin myös metafyysisten kykyjen välillä suoritettava toiminto, näin manifestoituu.
        Toisin sanoen ero metafyysisten 'korkeampien ulottuvuuksien' ja fyysisten 'alempien ulottuvuuksien' välillä lakkaa olemasta sen arkkityyppisenä eriteltynä asiana tehden avaruuden ja ajan manifestaation mahdolliseksi universumin syntymässä. Tämä merkitsee sitä, että niin kudottu sähkömagneettinen spektrumi lakkaa olemasta lineaarinen, ja se uudelleen ympärileikkaa itsensä lähdefrekvenssin (selitetty aikaisemmin) modulaarisessa kaksinaisuudessa ja sen käänteisyydessä, pudonneessa tai romahtaneessa frekvensissä, jota usein kutsutaan inertiaksi. (Tätä tarkoittaa todellinen ympärileikkaus sen sijaan että sukuelimiä rituaalisesti leikellään).
        Tämä on symboloi linnurataa Ouroboksena, kosmisena käärmeenä (serpent), joka nielee sen omaa häntäänsä pään ja hännän yhdistyessä (= myös yhdentymispiste 21.12.2012 tässä merkityksessä)

        11. Alkuperäinen suunnitelma laskee tämän potentialisuuden, ja tämä tapahtuu kun planetaarinen väestömäärä saavuttaa 7 miljardin rajan ja kun moni muu esiin tuleva tekijä lähenee toisiaan mayojen yhdentymispisteessä 21.12.2012.
        Alkuperäiseen suunnitelmaan kuuluu vaatimus, että Gaia pääsee eroon sen planetaarisesta statuksestaan ja muuttuu tähti-planeetaksi, jotta se kykenisi SÄTEILEMÄÄN FYYSISTÄ SÄHKÖMAGNEETTISTA SÄTEILYENERGIAA universumin muulle jäämistölle sen uutena kosmisena äitinä.

        Tulevaisuuden fyysistymisestä syntyy näin menneisyyden metafyysistymä NYT-ajassa 'liian korkealaatuinen mitattavaksi' ei-inertiaali-lähdeluhistuma-energian sekoittumisena keskenään uuden modulaariykseytenä esiintulevan Lähteen ja luhistuneisuuden välillä.

        12. Karanteenikehä sekä supistaa että tuottaa uuden synnyttämisessä kipuja ja uudelleen laajenee kun kaksois-käärme vapautuu sen sulkeneesta piiristä, joka piti sen eristettynä. Duaalisoituneen monadisen arkkityypin laajentuminen tulee UUDELLEEN MÄÄRITTÄMÄÄN koko fyysisen maailman rakenteen ja neljännen avaruus-ulottuvuuden syntyminen lineaarisen aikarajan ympärileikkauksena, josta jälkimmäisestä muodostuu uusi viides lineaariaikaulottuvuus ja jonka määrittää vanha valokäytävä X=cT.


      • mirahey1 kirjoitti:

        7. Sallimuksesta tai 'alkuperäissuunnitelmasta' tuleekin näin ollen informaation levittäytymisen jakelua kaikkien järjestelmien kesken Rahsol-Gaia-arkkityypin juuriedustuksesta aina sen kruunu-symboliin ja suuren alkuräjähdys-lähde-luhistuman alkuunpanija-Luojaan asti.
        Koska Yksi Täydellinen keskus-singulariteetti tai MONADI kahtaantui säteiljä-vastaanottaja ilmenemismuodoksi, vastaanottaja-noodi, joka on fyysinen entiteetti, ja joka tunnetaan planeetta Maana, pelaa ratkaisevaa roolia manifestaatiossa ja tuon alkuperäissuunnitelman täyttymyksessä.

        8. Energian toimittaminen säteilijästä fyysiseen ilmenemismuotoon on valonnopeus-riippuvainen ja tämä tarkoittaa, että kestää noin 8 minuuttia fyysisen elektromagneettisen auringonvalon tavoittaa planeetta Maa ja että kestää noin 40 000 vuotta auringon valon tavoittaa galaktinen keskus ja vice versa.

        9. Mutta energian toimittaminen säteilijästä metafyysisesti on 'käytännöllisesti katsoen silmänräpäyksellinen toiminto', joka tarkoittaa sitä, että planeetan asukkaat, jotka käsittelevät jo vastaanotettua Lähde-energiaa, voivat käyttää hyödyksi VALO-MATRIISIN EI-PAIKALLISTA luontoa universaalina seisova-aalto-muotona NYT-ajassa.

        10. Näitä Gaian prosessoreita siis arkkityyppisesti luonnehditaan 'Kosmisiksi Kansalaisiksi', joita 'ollaan pidetty karanteenissa' siinä tarkoituksessa, että he ottaisivat vastaan (absorboisivat) Lähde-dataa tiivistyneen antivalon ympäröivissä olosuhteissa, johtuen antivalo-seisova-aaltovalon foalikaatiosta.

        Tämä fyysisen takaisinsäteilemättömyyden vastaanottamisen laatu näin sallii ja mukauttaa kosmisen transformaation kaikilla tasoilla. Jos vastaanottopotentiaali saavutetaan, transmutaatio fyysisenä kykenemättömyytenä lähettää ja uudelleensäteilyttää (silloin käsiteltynä) informaatiota kuin myös metafyysisten kykyjen välillä suoritettava toiminto, näin manifestoituu.
        Toisin sanoen ero metafyysisten 'korkeampien ulottuvuuksien' ja fyysisten 'alempien ulottuvuuksien' välillä lakkaa olemasta sen arkkityyppisenä eriteltynä asiana tehden avaruuden ja ajan manifestaation mahdolliseksi universumin syntymässä. Tämä merkitsee sitä, että niin kudottu sähkömagneettinen spektrumi lakkaa olemasta lineaarinen, ja se uudelleen ympärileikkaa itsensä lähdefrekvenssin (selitetty aikaisemmin) modulaarisessa kaksinaisuudessa ja sen käänteisyydessä, pudonneessa tai romahtaneessa frekvensissä, jota usein kutsutaan inertiaksi. (Tätä tarkoittaa todellinen ympärileikkaus sen sijaan että sukuelimiä rituaalisesti leikellään).
        Tämä on symboloi linnurataa Ouroboksena, kosmisena käärmeenä (serpent), joka nielee sen omaa häntäänsä pään ja hännän yhdistyessä (= myös yhdentymispiste 21.12.2012 tässä merkityksessä)

        11. Alkuperäinen suunnitelma laskee tämän potentialisuuden, ja tämä tapahtuu kun planetaarinen väestömäärä saavuttaa 7 miljardin rajan ja kun moni muu esiin tuleva tekijä lähenee toisiaan mayojen yhdentymispisteessä 21.12.2012.
        Alkuperäiseen suunnitelmaan kuuluu vaatimus, että Gaia pääsee eroon sen planetaarisesta statuksestaan ja muuttuu tähti-planeetaksi, jotta se kykenisi SÄTEILEMÄÄN FYYSISTÄ SÄHKÖMAGNEETTISTA SÄTEILYENERGIAA universumin muulle jäämistölle sen uutena kosmisena äitinä.

        Tulevaisuuden fyysistymisestä syntyy näin menneisyyden metafyysistymä NYT-ajassa 'liian korkealaatuinen mitattavaksi' ei-inertiaali-lähdeluhistuma-energian sekoittumisena keskenään uuden modulaariykseytenä esiintulevan Lähteen ja luhistuneisuuden välillä.

        12. Karanteenikehä sekä supistaa että tuottaa uuden synnyttämisessä kipuja ja uudelleen laajenee kun kaksois-käärme vapautuu sen sulkeneesta piiristä, joka piti sen eristettynä. Duaalisoituneen monadisen arkkityypin laajentuminen tulee UUDELLEEN MÄÄRITTÄMÄÄN koko fyysisen maailman rakenteen ja neljännen avaruus-ulottuvuuden syntyminen lineaarisen aikarajan ympärileikkauksena, josta jälkimmäisestä muodostuu uusi viides lineaariaikaulottuvuus ja jonka määrittää vanha valokäytävä X=cT.

        13. Käänteinen valonnopeus sitten määrittää sen, milloinka YHDISTYNEEN globaalin arkkityypin planetaarinen tietoisuus tavoittaa aurinkokuntatason tietoisuuden ja galaktisen tietoisuuden ja niin edelleen, aina alkutila-omniversumisyklin lopun (T=Xc).
        Sen jalkeen kun omni-versumi kylvettiin, se uudelleenkylvetään eli uudelleenladataan sen nyt muodostavilla multiversumillisten hedelmien ainesosilla.

        Aurinkokuntatietoisuus tavoitetaan (1AU.c) 1.4 triljoonassa siviilivuodessa. Galaktinen tietoisuus vie suuruusluokkaa 10 potenssiin 21 siviilivuotta ja universaali-alku (eli Jumal-tietoisuus) 10 potnssiin 27 siviilivuotta.

        Nämä arvot koskevat AJAN lineaarista mittaustapaa EIVÄTKÄ Nyt-aikaa, joka sallii universaalisen tietoisuuden manifestoitua kenelle tahansa, joka tekee henkilökohtaisen valinnan ja avautuu tai ottaa osaa ilmoitetun yhdentymispisteen tapahtumaan. Yksi vaatimus kuitenkin on olemassa ja tämä vaatimus on 'Antivalo-yhteisön' kansalaisuus, joka käsittää antivalo-seisova-aaltomuodon, ainoastaan sisältä karanteenisuudesta käsin voi vastaanottopotentiaali reaalisoitua tässä metamorfoosissa.

        Näin Gaian valtakunnan lapsien sallitaan PERIÄ evoluutionaarinen sato ja sen hedelmät alkujen yksisuuntaisen musta-aukko-energian 'Keskusyksikkö Yksikköinä'.
        Gaian lapsista itsessään tulee universaaleja arkkityyppejä, koska he löytävät itsensä antivalo-seisova-aaltomuodon näyttämöllä.
        Nämä valtakunnan universaalit arkkityypit niin muodoin ovat kaikenlaisten maan ulkopuolisten (extraterrestrial) valtakuntien kanssa saman vertaisia. Tämä tarkoittaa, että kaikki maan ulkopuoliset elämänmuodot ovat jo läsnä antivalo-seisova-aaltomuodon sisällä holografisina kuvina eläin, kasvi- ja arkeeinikuntana.

        Mayojen yhdentymispiste näin ollen myös määrittää sen, milloinka maan ulkopuolinen kommunikaatio voi muuttua tästä nyt vielä vallitsevan tilan metafyysisestä tilasta fyysiseen tilaan määritellystä toimintatavasta.
        Ratkaiseva yhdentymispiste, 21.12.2012, kun planetaarinen tietoisuus sisäisesti kokee manifestoitumisen fyysisyydessä, voidaan helposti laskea valokäytävä-käänteisyyden avulla ja laskea myös se, milloinka tämä kosminen kylvö tavoittaa planetaarisen pinnan. Tämä on noin 2000 triljoonaa sekuntia eli 10 potenssiin 29 eli noin 62 miljoonaa siviilivuotta.


      • mirahey1 kirjoitti:

        13. Käänteinen valonnopeus sitten määrittää sen, milloinka YHDISTYNEEN globaalin arkkityypin planetaarinen tietoisuus tavoittaa aurinkokuntatason tietoisuuden ja galaktisen tietoisuuden ja niin edelleen, aina alkutila-omniversumisyklin lopun (T=Xc).
        Sen jalkeen kun omni-versumi kylvettiin, se uudelleenkylvetään eli uudelleenladataan sen nyt muodostavilla multiversumillisten hedelmien ainesosilla.

        Aurinkokuntatietoisuus tavoitetaan (1AU.c) 1.4 triljoonassa siviilivuodessa. Galaktinen tietoisuus vie suuruusluokkaa 10 potenssiin 21 siviilivuotta ja universaali-alku (eli Jumal-tietoisuus) 10 potnssiin 27 siviilivuotta.

        Nämä arvot koskevat AJAN lineaarista mittaustapaa EIVÄTKÄ Nyt-aikaa, joka sallii universaalisen tietoisuuden manifestoitua kenelle tahansa, joka tekee henkilökohtaisen valinnan ja avautuu tai ottaa osaa ilmoitetun yhdentymispisteen tapahtumaan. Yksi vaatimus kuitenkin on olemassa ja tämä vaatimus on 'Antivalo-yhteisön' kansalaisuus, joka käsittää antivalo-seisova-aaltomuodon, ainoastaan sisältä karanteenisuudesta käsin voi vastaanottopotentiaali reaalisoitua tässä metamorfoosissa.

        Näin Gaian valtakunnan lapsien sallitaan PERIÄ evoluutionaarinen sato ja sen hedelmät alkujen yksisuuntaisen musta-aukko-energian 'Keskusyksikkö Yksikköinä'.
        Gaian lapsista itsessään tulee universaaleja arkkityyppejä, koska he löytävät itsensä antivalo-seisova-aaltomuodon näyttämöllä.
        Nämä valtakunnan universaalit arkkityypit niin muodoin ovat kaikenlaisten maan ulkopuolisten (extraterrestrial) valtakuntien kanssa saman vertaisia. Tämä tarkoittaa, että kaikki maan ulkopuoliset elämänmuodot ovat jo läsnä antivalo-seisova-aaltomuodon sisällä holografisina kuvina eläin, kasvi- ja arkeeinikuntana.

        Mayojen yhdentymispiste näin ollen myös määrittää sen, milloinka maan ulkopuolinen kommunikaatio voi muuttua tästä nyt vielä vallitsevan tilan metafyysisestä tilasta fyysiseen tilaan määritellystä toimintatavasta.
        Ratkaiseva yhdentymispiste, 21.12.2012, kun planetaarinen tietoisuus sisäisesti kokee manifestoitumisen fyysisyydessä, voidaan helposti laskea valokäytävä-käänteisyyden avulla ja laskea myös se, milloinka tämä kosminen kylvö tavoittaa planetaarisen pinnan. Tämä on noin 2000 triljoonaa sekuntia eli 10 potenssiin 29 eli noin 62 miljoonaa siviilivuotta.

        14. 62 miljoonaa sen jälkeen kun suuri alkuräjähdys tapahtui, aineellistuneen universumin metafyysinen itsetietoisuus sai aikaan sfäärisen tilan, joka nyt käsittää fyysisen maan, ja on laajentunut 'atmosfääriseksi maaksi' ja 'Van Allen maaksi' ja Maa-Kuu-satelliittijärjestelmäksi 200:ssa miljoonassa vuodessa; 3.8 miljardissa vuodessa jokainen erikseen laskettuna.

        Asia täsmällisemmin esitettynä; 236.5 miljoonaa vuotta universumin syntymästä, ja joka on kosmologisella punasiirtymällä z=7.477, luotiin kvasaarimuuri tai -seinämä' ydinsynteesin aikaisemmin esiintyneestä plasma-määritteisen universumin pyörrepotentiaalisoidusta prototähdistä.
        Tämä 'valkoinen-aukko'-valolähteiden tärkeä ajankohta vahvistui noin 1.6 miljardia vuotta 2.15:sta punasiirtymästä alkaen voimakkaan galaksi-muodostumisen uuden aikakauden. Tämä galaktinen syntyprosessi koki huippunsa 1.19 punasiirtymällä noin 4 miljardia vuotta suuren alkuräjähdyksen jälkeen, jota seurasi pienentyminen valkoisessa aukossa eli kvasaari-radio-aktiivisuus.

        'Alemman tason' planeetta-kuu-järjestelmän fyysinen tarkkailu näin ollen heijastaa alku-universumin ensimmäisen 'korkeamman tason' galaksi-satelliittijärjestelmän prototyyppistä muodostumista.
        Yksilöllisen galaksin 'seuraava taso' siten heijastuu 'magnetossfäärilaajentumassa' atmossfäärisenä planetaarisena identiteettinä ja peilaa galaktisen evoluution kosmista prosessia sen kylläisyyspotentiaalina 4 miljardia vuotta universumin syntymisen jälkeen.

        Kriittinen punasiirtymä myös määrittää gravitaatiorajan tasakoosteiselle ja isotrooppiselle universumille, joka tunnetaan kosmologisena alkusyynä. Tämä siis määrittää galakti-rykelmä-super-ryhmä koon kiihtyvien potentiaalien funktiona, ja tämä puolestaan on yhtä kuin ekvivalenssi alkusyy gravitaation ja inertian välillä.

        Tämä kriittinen punasiirtymä edelleen määrittää galaktisen keskuksen ali-galaktipyörimisen likimääräisen jakson tyyppisille järjestelmille.

        Vanha Terra näin ollen loistaa kasaantunutta tai lisääntynyttä antivaloaan omassa uudestisyntymässään jäljellä olevaan muuhun universumiin sallien KENEN TAHANSA TAI MINKÄ TAHANSA lähettäjä-vastaanottajan alkaa kommunikaatio hänen uuden identiteetin kanssa, joka on Tähti-planeetta Serpentina (käärmetär) ja joka on koodikielitetty käärmeeksi, jota vanhat kivut ja kärsimykset piinaavat, ja jota nimitetään Yhdeksi, jonka nimeen kaikki tämä on kirjoitettu.

        Niinpä Uusi Maa tulee deluminoimaan universumia hänen omalla pimeän valon hybridi-energialla ja näin illuminoi omaa pimeyttään, jota on kasautunut häneen, pseudonymillä: 'ihmiskunnan historia maan päällä'.

        (vapaasti käännetty) The Fractal Earth as Universal Focus

        http://www.tonyb.freeyellow.com/id119.html


      • mirahey1 kirjoitti:

        14. 62 miljoonaa sen jälkeen kun suuri alkuräjähdys tapahtui, aineellistuneen universumin metafyysinen itsetietoisuus sai aikaan sfäärisen tilan, joka nyt käsittää fyysisen maan, ja on laajentunut 'atmosfääriseksi maaksi' ja 'Van Allen maaksi' ja Maa-Kuu-satelliittijärjestelmäksi 200:ssa miljoonassa vuodessa; 3.8 miljardissa vuodessa jokainen erikseen laskettuna.

        Asia täsmällisemmin esitettynä; 236.5 miljoonaa vuotta universumin syntymästä, ja joka on kosmologisella punasiirtymällä z=7.477, luotiin kvasaarimuuri tai -seinämä' ydinsynteesin aikaisemmin esiintyneestä plasma-määritteisen universumin pyörrepotentiaalisoidusta prototähdistä.
        Tämä 'valkoinen-aukko'-valolähteiden tärkeä ajankohta vahvistui noin 1.6 miljardia vuotta 2.15:sta punasiirtymästä alkaen voimakkaan galaksi-muodostumisen uuden aikakauden. Tämä galaktinen syntyprosessi koki huippunsa 1.19 punasiirtymällä noin 4 miljardia vuotta suuren alkuräjähdyksen jälkeen, jota seurasi pienentyminen valkoisessa aukossa eli kvasaari-radio-aktiivisuus.

        'Alemman tason' planeetta-kuu-järjestelmän fyysinen tarkkailu näin ollen heijastaa alku-universumin ensimmäisen 'korkeamman tason' galaksi-satelliittijärjestelmän prototyyppistä muodostumista.
        Yksilöllisen galaksin 'seuraava taso' siten heijastuu 'magnetossfäärilaajentumassa' atmossfäärisenä planetaarisena identiteettinä ja peilaa galaktisen evoluution kosmista prosessia sen kylläisyyspotentiaalina 4 miljardia vuotta universumin syntymisen jälkeen.

        Kriittinen punasiirtymä myös määrittää gravitaatiorajan tasakoosteiselle ja isotrooppiselle universumille, joka tunnetaan kosmologisena alkusyynä. Tämä siis määrittää galakti-rykelmä-super-ryhmä koon kiihtyvien potentiaalien funktiona, ja tämä puolestaan on yhtä kuin ekvivalenssi alkusyy gravitaation ja inertian välillä.

        Tämä kriittinen punasiirtymä edelleen määrittää galaktisen keskuksen ali-galaktipyörimisen likimääräisen jakson tyyppisille järjestelmille.

        Vanha Terra näin ollen loistaa kasaantunutta tai lisääntynyttä antivaloaan omassa uudestisyntymässään jäljellä olevaan muuhun universumiin sallien KENEN TAHANSA TAI MINKÄ TAHANSA lähettäjä-vastaanottajan alkaa kommunikaatio hänen uuden identiteetin kanssa, joka on Tähti-planeetta Serpentina (käärmetär) ja joka on koodikielitetty käärmeeksi, jota vanhat kivut ja kärsimykset piinaavat, ja jota nimitetään Yhdeksi, jonka nimeen kaikki tämä on kirjoitettu.

        Niinpä Uusi Maa tulee deluminoimaan universumia hänen omalla pimeän valon hybridi-energialla ja näin illuminoi omaa pimeyttään, jota on kasautunut häneen, pseudonymillä: 'ihmiskunnan historia maan päällä'.

        (vapaasti käännetty) The Fractal Earth as Universal Focus

        http://www.tonyb.freeyellow.com/id119.html

        on olemassa, ja se tulee korvaamaan nykyisen planeettamme. Vanhan 'Gaian' on määrä 'kohota' tavalla, jossa te voitte koettaa muodostaa itsellenne käsitys duaali-rajoitettujen arkkityyppien yhteenliittymisenä. Ja koska 'vanha Gaia' 3:ssa ulottuvuudessa on niin vanha, niin vanha kuin on universumikin kaksinaisuuden mallinteessa, niin tämä 'vanha Gaia' 'palaa näin kotiin' samanaikaisesti 'Uuden Gaian' kanssa nousten esiin sen vanhasta varjosta omassa kentässään.

        Tämä 'kotiinpaluu' johtuu rajoittuneisuuden duaalisaation yhdistymisestä protoversumiin. Tämä tapahtuu mustan aukon ja valkoisen aukon napamuutoksen seurauksena. Nämä pyörähtävät ympäri. Tämä sitten rupeaa synnyttämään ilmansuunta-kehä-fokuksen. Vanhan muuttumattoman (invariantin) polarisaatiopyörteiden Lokuksena.

        Tällöin universumi heilahtaa tai 'taivaiden voimat' järkkyvät kun 'sisäinen universumi' yhdistyy 'ulkoiseen universumiin' kahden lähteen Phasal-siirtymässä ja tämä tapahtuma 'repii' avaruusaikarakenteen sallien sen, joka sisältää korkeampiulottuvuuksisen kaksipuolisuuden muuttua kaksinaiseksi yksipuolisuudessa.
        Tämä sitten 'avaa' avaruuden neljännen ulottuvuuden ja muuttaa tasoajan korkeampaa kosmista energiaa valo-eetteriä sisältäväksi avaruudeksi, uudeksi 5-ulottuvuus-hyperajaksi.
        Juuri tämä yksipuolisuus suo 'vanhalle Gaialle' sen 'ylösnousemuksen' ja havaittavan 'kotiinpaluun' sekä Gaian matkan 11:nnen ulottuvuuden sisältä 12:nnen ulottuvuuden ulkopuolelle.

        (tässä lyhyt ote vapaasti käännettynä)

        http://www.tonyb.freeyellow.com/id97.html

        tähän voi lisänä lukea myös:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9182885

        ja joka on osittain vapaasti käännetty seuraavasta mainiosta sivusta, ja jossa on myös erinomaisia kuvia liitteenä.

        http://www.tonyb.freeyellow.com/id211.html

        hän myös sivuistollaan mielellään vastaa kysymyksiin!


      • mirahey1 kirjoitti:

        on olemassa, ja se tulee korvaamaan nykyisen planeettamme. Vanhan 'Gaian' on määrä 'kohota' tavalla, jossa te voitte koettaa muodostaa itsellenne käsitys duaali-rajoitettujen arkkityyppien yhteenliittymisenä. Ja koska 'vanha Gaia' 3:ssa ulottuvuudessa on niin vanha, niin vanha kuin on universumikin kaksinaisuuden mallinteessa, niin tämä 'vanha Gaia' 'palaa näin kotiin' samanaikaisesti 'Uuden Gaian' kanssa nousten esiin sen vanhasta varjosta omassa kentässään.

        Tämä 'kotiinpaluu' johtuu rajoittuneisuuden duaalisaation yhdistymisestä protoversumiin. Tämä tapahtuu mustan aukon ja valkoisen aukon napamuutoksen seurauksena. Nämä pyörähtävät ympäri. Tämä sitten rupeaa synnyttämään ilmansuunta-kehä-fokuksen. Vanhan muuttumattoman (invariantin) polarisaatiopyörteiden Lokuksena.

        Tällöin universumi heilahtaa tai 'taivaiden voimat' järkkyvät kun 'sisäinen universumi' yhdistyy 'ulkoiseen universumiin' kahden lähteen Phasal-siirtymässä ja tämä tapahtuma 'repii' avaruusaikarakenteen sallien sen, joka sisältää korkeampiulottuvuuksisen kaksipuolisuuden muuttua kaksinaiseksi yksipuolisuudessa.
        Tämä sitten 'avaa' avaruuden neljännen ulottuvuuden ja muuttaa tasoajan korkeampaa kosmista energiaa valo-eetteriä sisältäväksi avaruudeksi, uudeksi 5-ulottuvuus-hyperajaksi.
        Juuri tämä yksipuolisuus suo 'vanhalle Gaialle' sen 'ylösnousemuksen' ja havaittavan 'kotiinpaluun' sekä Gaian matkan 11:nnen ulottuvuuden sisältä 12:nnen ulottuvuuden ulkopuolelle.

        (tässä lyhyt ote vapaasti käännettynä)

        http://www.tonyb.freeyellow.com/id97.html

        tähän voi lisänä lukea myös:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9182885

        ja joka on osittain vapaasti käännetty seuraavasta mainiosta sivusta, ja jossa on myös erinomaisia kuvia liitteenä.

        http://www.tonyb.freeyellow.com/id211.html

        hän myös sivuistollaan mielellään vastaa kysymyksiin!

        sen jälkeen kun suuri alkuräjähdys tapahtui, aineellistuneen universumin metafyysinen itsetietoisuus sai aikaan sfäärisen tilan, niin kuin tuolla edellä mainittiin.
        Ja kun puhutaan tuosta edellä mainitusta 236.5 miljoonaa vuotta sitten luodusta 'kvasaari-muurista tai -seinämästä', niin tämä on myös mainittu Kristusken ilmestyksessä 1980-luvun lopulla, (Würtzburgissa) seuraavin 'symbolisin' sanoin: lainaus;

        Saatana on siis ensimmäinen Isä Jumalan luoma naispuolinen enkeli (-->henkiolento), Isä-Äiti-Jumalan duaalipari. Isä ylensi hänet duaalikseen, ja hän tuli raskaaksi --> Kristuksesta, Isä Jumalan ensin ideoimasta ja ensiksi syntyneestä (=yksisyntyisestä) Pojasta. Saatana istui Isä Jumalan vasemmalla puolella, kunnes hänessä nousi esiin negatiivisia tunteita, hän halusi jaettua valtakuntaa, kosiskeli muita henkiolentoja luopumaan kuuliaisuudesta Jumalaa kohtaan ja siten aloitti lankeemusprosessin (-->langenneet tai frekvenssissä vajonneet tasot). Saatana tavoitteli lopulta kaikkien muotojen hajoamista ikuiseen eetteriin, minkä kuitenkin Jeesus Kristuksen lunastustyö esti. Hän on tiedostanut virheellisen menettelynsä ja katunut sitä ja on siitä lähiten pyrkinyt osaltaan vaikuttamaan siihen, että kaikki kuormittuneet sielut jälleen palaisivat takaisin absoluuttisuuteen (-->taivaat). Saatana on niin kauan valomuurin ulkopuolella, kunnes jokainen sielu on palannut takaisin.

        Eli se mitä kutustaan saatanalliseksi, on tämä manifestoitunut universumi ja tuo kvasaari-muuri on tämä mainittu valomuuri, joka on raja 12:nnen ulottuvuuden ja 13:nnen ulottuvuuden välillä.
        Siis kun tämä manifestoitunut universumi 'palaa kotiin' kaikkine sieluineen on suuri suunnitelma saatettu loppuun.


      • mirahey1 kirjoitti:

        sen jälkeen kun suuri alkuräjähdys tapahtui, aineellistuneen universumin metafyysinen itsetietoisuus sai aikaan sfäärisen tilan, niin kuin tuolla edellä mainittiin.
        Ja kun puhutaan tuosta edellä mainitusta 236.5 miljoonaa vuotta sitten luodusta 'kvasaari-muurista tai -seinämästä', niin tämä on myös mainittu Kristusken ilmestyksessä 1980-luvun lopulla, (Würtzburgissa) seuraavin 'symbolisin' sanoin: lainaus;

        Saatana on siis ensimmäinen Isä Jumalan luoma naispuolinen enkeli (-->henkiolento), Isä-Äiti-Jumalan duaalipari. Isä ylensi hänet duaalikseen, ja hän tuli raskaaksi --> Kristuksesta, Isä Jumalan ensin ideoimasta ja ensiksi syntyneestä (=yksisyntyisestä) Pojasta. Saatana istui Isä Jumalan vasemmalla puolella, kunnes hänessä nousi esiin negatiivisia tunteita, hän halusi jaettua valtakuntaa, kosiskeli muita henkiolentoja luopumaan kuuliaisuudesta Jumalaa kohtaan ja siten aloitti lankeemusprosessin (-->langenneet tai frekvenssissä vajonneet tasot). Saatana tavoitteli lopulta kaikkien muotojen hajoamista ikuiseen eetteriin, minkä kuitenkin Jeesus Kristuksen lunastustyö esti. Hän on tiedostanut virheellisen menettelynsä ja katunut sitä ja on siitä lähiten pyrkinyt osaltaan vaikuttamaan siihen, että kaikki kuormittuneet sielut jälleen palaisivat takaisin absoluuttisuuteen (-->taivaat). Saatana on niin kauan valomuurin ulkopuolella, kunnes jokainen sielu on palannut takaisin.

        Eli se mitä kutustaan saatanalliseksi, on tämä manifestoitunut universumi ja tuo kvasaari-muuri on tämä mainittu valomuuri, joka on raja 12:nnen ulottuvuuden ja 13:nnen ulottuvuuden välillä.
        Siis kun tämä manifestoitunut universumi 'palaa kotiin' kaikkine sieluineen on suuri suunnitelma saatettu loppuun.

        Sopiva sarja uutta tiedeuutista "Big Bang-teoriaan" liittyen.

        http://www.physorg.com/news/2010-11-scientists-glimpse-universe-big.html

        http://physicsworld.com/cws/article/news/44388

        http://arxiv.org/abs/1011.3706

        tässä asiaan liittyvää aikaisempaa materiaalia

        http://www.tonyb.freeyellow.com/id211.html

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9182885


    • Sai Baba

      "Don't worry, be happy*

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe