Pirkko Vesavaara

--------------------

Mielestäni Pirkon saarnoista ja opetuksista henkii pahuus.
Jos jumala on olemassa, häntä ei tarvitse pelätä. Jos Jumalaa tarvitsee pelätä, hän ei silloin oikea Jumala olekaan. Varmasti sekoaisin pelosta jos joutuisin Pirkon läheisyyteen.

170

16862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkhgi

      sinä maimitset nimeltä henkilön? Kuulutko mahdollisesti Luther-säätiöön? Vai oletko muuten vaan, tolvana?

      • alottaja.

        Kai mä sitten oon tolvana, kun en tajua, että mitä tarkotat viestilläs.


      • snowcake

        Haukkuminen ei ole oikea tapa keskustella.
        Henkilö vaikutti kiinnostavalta.
        Rauha Jumalan kanssa, usein on lämmin tunne näitä ohjelmia seuratessa.


      • anavlot

        Tämä ei varmaankaan ole uskisten AA kerho, eli nimettömät uskovaiset.Ikhgi.


      • paljon nähnyt

        ikhgi. siinä se taas on, ei ihminen nimeään pilaa, vaan toiset ihmiset sen tekevät. AAMEN JA ARMOA KAIKILLE.


      • Omalla_nimellä

        Ihan omalla nimellä Pirkko opetta, sanoin kuin Soini kääntää takkia, IHAN ITE, niinkuin Jope sanoo, omalla nimellä.

        Omalla_nimel

        Omalla_nimell

        Omalla_nimellä


      • Anonyymi

        Itse oletTOLVANA Pirkko on huijari ollut ikänsä hakemassa julkisuutta ja siinä kaikki. Kuvittelee olevansa Jumala. Opetus hanurista. Tervejärkiset eivä Pirkon tarinoista saa mitään järkevää aikaiseksi. Itsensä pettäjät juoksevat jäjessä luullen pelastuvansa Pirkon jutuilla. Ikänsä pelannut piritismiä, oli uskoton ekalle siipalleen,joka oli todella hyvä mies. Erosi ja puhuu sitten ehjästä perheestä. Eipämainitse erostaan. Kevuttaa itseään onnettomilla ihmisillä saarnapaikoillaan. Parannushöpinät harhaisen puhetta. RAAMATUSTA totuus löytyy, ei Pirkko Vesavaaralta. JaloVAARA ja VesaVAARA. Vaara kummassakin henkilössä.
        Huijareita molemmat.


      • Anonyymi
        snowcake kirjoitti:

        Haukkuminen ei ole oikea tapa keskustella.
        Henkilö vaikutti kiinnostavalta.
        Rauha Jumalan kanssa, usein on lämmin tunne näitä ohjelmia seuratessa.

        Pirkko on HUIJARI suurimmasta päästä. Kerää rahaa vaan ja yrittää päästä kuuluisaksi, mutta huonolla onnella, eikä omi lainkaan RAAMATUN TUNTEMUSTA. Höpisee omiaan ja silloin tällöin lukee jonkun lauseen Raamatusta, mutta ei osaa selittää sitä yhtäkään lausetta millään tapaa. Kuinka 2 kk tarjoilijakurssin käytyä kansakoulupohjalta jotakin älyäsii. siinä sinulle oikeata tietoa Piritismin pelaajasta.


    • Pksrls

      jos kristittyjen Jumala on oikea Jumala niin häntä totisesti täytyy pelätä. Sellainen Jumala ei ole oikea, joka ei herätä pelkoa.

      • kaklooni

        Tuo Herran pelko tarkoittaa kunnioittamista ja sita, etta ei valinpitamattomasti suhtauduta syntiin. Jumala on rakkauden Jumala, joka armahtaa jokaista syntista, joka avaa sydamensa Hanelle, ja Hanen poikansa Jeesuksen sovitustyolle. Jeesus maksoi kaikki syntimme ja sairautemme. Me ei tarvita niista enaa maksaa, vain tulla Jeesuksen luo. Han ottaa vastaan ja lapsekseen.


      • totuus on

        olet väärässä sinulle. Vai rakkaus on se mitä pitäisi pelätä. Ne pelkää jotka ovat väärässä.


      • Tuula

        Olen samaa mieltä kakloonin kanssa.Herran pelko tarkoittaa Herran kunnioittamista.Herra Jumala elää,Hän on luonut kaiken elollisen,ihmiset ja luonnon ja eläimet.Herramme elää omissaan.Herra Jeesus haluaa jokaisen ihmisen pelastuvan.Herra,Taivaallinen Isämme antoi ainoan poikansa kuolemaan maailman puolesta,Gogatan keskimmäisellä ristillä.Jeesus nousi ylös kolmantena päivänä ja elää yhä.Jumalamme ei ole todellakaan kuollut.Jeesus elää Jumalan luona.Sellainen jumala ei ole oikea jota ei tartte pelätä.Jumala on rakkaus mutta Jumala myös kurittaa lastaan kun sitä tarvitsemme.Jumala kurittaa lapsiaan sen tähden kun rakastaa ,meitä enemmän kuin me voimme kuvitellakaan.Jumala ei halua ketään antaa helvettiin mennä.Hän haluaa kaikki luokseen Taivaan kotiin.Jokaisen on itsensä päätettävä täällä ajassa se ett haluaako Taivaaseen vai helvettiin.Jumala antaa ihmiselle etsikko ajan,jolloin Jumala kutsuu ihmistä.


      • Patrick___

        Mukava havaita, että näitä kusipäitä on muuallakin kuin helluntailaisissa.


      • Anonyymi
        kaklooni kirjoitti:

        Tuo Herran pelko tarkoittaa kunnioittamista ja sita, etta ei valinpitamattomasti suhtauduta syntiin. Jumala on rakkauden Jumala, joka armahtaa jokaista syntista, joka avaa sydamensa Hanelle, ja Hanen poikansa Jeesuksen sovitustyolle. Jeesus maksoi kaikki syntimme ja sairautemme. Me ei tarvita niista enaa maksaa, vain tulla Jeesuksen luo. Han ottaa vastaan ja lapsekseen.

        Ne eivät pelastu jotka eivät usko


    • qwertyasd

      Minustakin hän on ollut ainakin aiemmin jotenkin pelkoa herättävä, se tulee mielestäni hänen omasta "lihastaan" ? Elämän vaikeat kokemukset saattavat purkautua joskus "läpi" saarnan?
      Emme ole täydellisiä kukaan.
      Siunausta Pirkolle.

      • Ruutsalome

        Kyllä Jumalaa on syytä oikealla tavalla pelätäkkin, vai olisiko kunnioitus oikeampi sana. Liian monet mieltävät pelko sanan ihan väärin.Se ei tarkoita väärää pelkoa.Jumala on rakkaus, Hän rakastaa syntistä, mutta vihaa syntiä.Koska synti kadottaa ihmisen, siksi juuri Jeesus tuli, että hän löytäisi synnin kadottaman ihmisen uudelleen Jumalan yhteyteen. Siunausta teille .


    • 1+3=?

      Onko Vesavaara TV7:lla..en löytänyt arkistosta?

      • Tiedoksi teille

        Vesavaaran ohjelmat TV7arkistossa on nimellä HERÄTYS.


    • exco

      Olin eilen kokkolassa..
      Nokia mission kokouksessa ja Pirkko Vesavaara oli julistamassa. Hän on aito Jumalan lähettiläs, hänessä ei mielestäni ole mitään moitteen sijaa, julistus pohjautui täysin raamattuun, väkevää saarnaa mutta ei tosikkomaista sillä huumoriakin löytyi. Minulle ilta antoi paljon ja niin tuntui muutkin lähtevän kotiinsa tyytyväisinä. Menen toistekkin hänen tilaisuuksiinsa.

      • Anonyymi

        Taidat olla väärän polun kulkija. Pirkko on huijarija siinä kaikki. Huijari osaavat olla vakuuttavia ja ystävällisiä ja kun kuulijat eivät ymmärrä todellista evankeljumia niin silloin mennään harhaan. E tole lukenut näköjään Raamattua. Olet tullut harhaan johdetuksi.


      • Anonyymi

        Etpä taida sinäkään tohelo tietää Jumalasta, etkä Raamatusta mitään, kun julistat Pirkko VesaVAARAA JUmalan lähettilääksi. ON SINULLA HYVÄ HUUMORINTAJU sanoessasi Pirkkoa Jumalan lähettilääksi. Mikähän sinunkin kohtalo on tuollaisen uskon kamssa. Jeesus on ainut JUmalan lähettiläs ja samalla Jumala. Höpöjä puhut, ota lääkkeet ajallaan, niin jospa se siitä valkenee.


    • rehellisyys on rakka

      Olen parantunut Pirkon rukoillessa pitkäaikaisesta sairaudesta. On totta, että joskus tulee vakavaakin puhetta Pirkon rukoillessa: Pyhä Henki kehottaa esim. antamaan anteeksi, tekemään parannusta jostakin salasynnistä, jonka itsekkin hyvin tiedän.

      Armoa että saa herätä täällä ajassa ja laittaa asiat kuntoon.

    • paikalla ollut

      Jumalan pelko on viisauden alku.
      Eihän miellyttävämpää julistajaa olekkaan kuin mitä Pirkko on.

      • gabriel67

        niin minustakin...hän kuuntelee aina minuakin ja rohkaisee ja ei koskaan paljasta asioita puheessaan...


    • oikeassa

      sekoat pelosta kun et siedä totuutta, eikö niin?
      Taidat olla valhe Pastorin hengessä!

    • tanja mikkelistä

      olen itsekkin ollut monenti pirkon kokouksissa ja hänestä oikein huokuu kuinka jumala käyttää häntä meidä ihmísten hyväksi jotta tajuisimme että pelastuminen on elin ehto. Pirkko on erittän lämmin henkinen ja ystävällinen ihminen . siunausta päiviisi pirkko!!!!

      • näyttöä löytyy

        Olet oikeassa Tanja, Pirkosta tunnistaa, että Pyhä Henki on hänen kanssaan. Minulle asian todistaa yksiselitteisesti se, että silloin kulkee lävitseni lämmin aalto/ sähkövirta useissa kohdin tai lähes jatkuvasti kun hän puhuu.

        Näin ei käy kaikkien puhujien kanssa. Olen ollut joissakin 3 päivän konferensseissakin, jossa on ollut ulkomaisiakin puhujia, eikä niissä ole Pyhä Henki tullut esiin kertaakaan. Tämä on sääli, joska sinne on mennyt paljon nälkäisiä ihmisiä. Kyllä tällaisiakin puhujia on, vaikka suuri osa valhettelusta on vain eripuraisuuden kylvämistä, eli vihollisen työtä.


      • Anonyymi

        Pirun lähettiläs Pirkko V on. Olen tullut huomaamaan että suurin osa Pirkon jäljessä juoksijoista ovat ihmisiä, jotka eivät ymmärrä Raamatun sanomasta, EIKÄ JUMALASTA YHTÄÄN MITÄÄN. Säälin heitä, vaikka sanotaan että sääli on sairautta. Pirkkohan pitää itseään Jumalana. Hähän on vaatinut henkilöitä tunnustamaan syntinsä Pirkolle, koska hän on Jumala. Näin on tapahtunut. Itseään kehuttaa henkisesti sairailla ihmisillä. On pirun ylpeä ihminen. Todellisia uskovia Raamattukin kertoo olevan kourallinen, mutta harhaanjohtajia sitäkin enemmän. Pirkko yksi niistä.


    • tavannut

      Vaikuttaa ensin lämminhenkiseltä, mutta ei olekaan... Rahan keruu tilaisuuden aluksi ei ole oikein, ei myöskään tuomion julistus eikä sen erottelu mikä on Jumalasta ja mikä ei, varsinkin jos ei itse pohdi omalta kohdaltaan sitä samaa että onko oma toiminta Jumalasta vai ei. Jumala tuomitsee, ei ihminen. Kannattaa olla varovainen ja tutkia ja kuulostella omia tuntojaan, että tuleeko pelkoa vai ei..

      • myös tavannut

        Harvinaisen suorasanainen julistaja. Se ettei hänen tarvitse kumarrella taustaseurakuntia antaa vapauden puhua Sanan mukaisesti. Toistaiseksi en ole huomannut harhaisuuksia. Mitään pelkoja en ole kokenut.


      • Ei ymmärrä

        No hyvänen aika sentään, kyllähän joka seurakunnan kokouksessa kolehti kerätään - Vai onko siinä mielestäsi jotain erityisen väärää, kun kolehti kerätään jo tilaisuuden alussa?


      • Anonyymi
        Ei ymmärrä kirjoitti:

        No hyvänen aika sentään, kyllähän joka seurakunnan kokouksessa kolehti kerätään - Vai onko siinä mielestäsi jotain erityisen väärää, kun kolehti kerätään jo tilaisuuden alussa?

        Tekekö P verokortilla? Jokaisesta tilaisuudesta saa vapaaehtoisen uhrin itselleen käteisenä. haiskahtaa rahankeräämiseltä. Kokouspalkkio on norm kai 150€ ja kun otetaan koko uhri itselle, se saattaa olla jopa 700-1000€/kokous-riippuen yleisömäärästä.
        Ketä ei houkuttaisi "helppo raha"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekekö P verokortilla? Jokaisesta tilaisuudesta saa vapaaehtoisen uhrin itselleen käteisenä. haiskahtaa rahankeräämiseltä. Kokouspalkkio on norm kai 150€ ja kun otetaan koko uhri itselle, se saattaa olla jopa 700-1000€/kokous-riippuen yleisömäärästä.
        Ketä ei houkuttaisi "helppo raha"?

        EI ole PIRKOLLA NS. KOKOUSPALKKIOTA.
        EI ole matkakorvaus palkkaa.
        Kerätty VAPAAEHTOINEN KOLEHTI lasketaan KAHDEN HENKILÖN läsnäollessa. Allekirjoituksin. Toinen heistä järjestävän tilaisuuden henkilö. Pirkko maksaa kokous palkkioistaan VEROT. ELLEI maksaisi , EI näin MONIEN VUOSIEN ahkera TYÖ JATKUISI.
        PALKKA kuuluu sananjulistajille !


      • Anonyymi
        myös tavannut kirjoitti:

        Harvinaisen suorasanainen julistaja. Se ettei hänen tarvitse kumarrella taustaseurakuntia antaa vapauden puhua Sanan mukaisesti. Toistaiseksi en ole huomannut harhaisuuksia. Mitään pelkoja en ole kokenut.

        Olet siis harhainen itse. Harhainen ei erota harhajuttuja. Näin vain totuus on. Koeta parantua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekekö P verokortilla? Jokaisesta tilaisuudesta saa vapaaehtoisen uhrin itselleen käteisenä. haiskahtaa rahankeräämiseltä. Kokouspalkkio on norm kai 150€ ja kun otetaan koko uhri itselle, se saattaa olla jopa 700-1000€/kokous-riippuen yleisömäärästä.
        Ketä ei houkuttaisi "helppo raha"?

        Olin eräässä kokoontumisessa. Siellä kerättiin kolehti matkakustannusten peittämiseksi, mutta kun kaikki oli loppunut, sain jäädä vielä seuraamaan loppua. Sitten ruvettiin maksamaan saarnaajalle puhujapalkkaa. rahasumma joka maksettiin oli useampi satanen , mutta KUITTI KIRJOITETTIIN verotuksen hyväksymällä kilometrikorvauksella ja sillä kilometrimäärällä josta puhuja oli tullut tarinoimaan. Kaikki ylimääräinen , kuten kolehti matkakulujen peittämiseksi ja lopussa maksettu suuripalkka , suurin osa meni PIMEÄNÄ saarnaajan lompsaan.¨, koska kuitti tehtiin vain kilometrikorvaus kilometrien mukaan verotukseen. Helpostimse VEROVIRASTO uskoo jos kuvittelee että joku rahnkerääjä saarnaaja kävisi höpisemässä kilometrikorvauksilla. Näin kaikki LAHKOT TEKEVÄT korvausten maksussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EI ole PIRKOLLA NS. KOKOUSPALKKIOTA.
        EI ole matkakorvaus palkkaa.
        Kerätty VAPAAEHTOINEN KOLEHTI lasketaan KAHDEN HENKILÖN läsnäollessa. Allekirjoituksin. Toinen heistä järjestävän tilaisuuden henkilö. Pirkko maksaa kokous palkkioistaan VEROT. ELLEI maksaisi , EI näin MONIEN VUOSIEN ahkera TYÖ JATKUISI.
        PALKKA kuuluu sananjulistajille !

        ÄLÄ VALEHTELE. Pirkolla on yritys, joka toimii voittoperusteella. Olen ollut kymmenissä kokouksissa ja nähnyt tuon korvausten maksun. Sanomasi ei pidä paikkaansa. Taidat olla mustana maksaja. En tiedä lahkoa, joka rehellisesti maksaisi kaiken päivänvalossa. Koeta rehellistyä sinäkin, muuten piru perii.


    • Öljyä lamppuun

      Jumalan on Pirkon lähettänyt saarnaamaan evankeliumia näinä viimeisinä päivinä. Rakkaudenlahja on vapaaehtoinen, joka kokee sen vääräksi ei olekaan oikein, että antaa omastaan Jumalan työhön avustusta. "Sillä iloista antajaa Jumala rakastaa". Pirkko on luopunut omasta työstään ja ollut kuuliainen Jumalan kutsulle. Sillä ei ole mitään merkitystä mitä me muut asiasta olemme mieltä. Jumala pitää huolen kedon kukkasista ja linnuistakin, jotka eivät kylvä eikä leikkaa, niin miksi ei Hän pitäisi huolta ihmisestä, joka nöyrällä mielellä lähtee matkaan, useita satoja kilometrejä ajaen vuodesta toiseen. Luopuen monista asioista joista palkkaa nauttivat ihmiset saavat osakseen. Hän uskaltaa sanan mukaan sanoa synnin synniksi, mitä monet evankelistat kiertävät kuin kissa kuumaa puuroa. Rakkaus karkoittaa pelon, rakkaudessa ei ole pelkoa. Synti aiheuttaa pelon, mutta Jeesuksen sovitus tuo rauhan Jumalan ja ihmisen välille. Siunausta kaikille ja erityisesti epäilijöille.

      • Anonyymi

        Pirkko oli juoppojen tarjoilija ja sen jälkeen myi meikkejä, mutta ei tainnut oikein rikastua, niin lopulta keksi ruveta saarnaajaksi, kun ihaili Niilo Yli-vainion tunnettavuutta ja ansioita. Halusi tulla samanlaiseksi rikkaaksi narraajaksi. Eihän kukaan saarnaile ilmaiseksi eikä kilometrikorvauksilla. Tuollainen ajatuskin on aivan valheenpuhujan ajatuksia. Parane ihmeessä ja pyri totuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pirkko oli juoppojen tarjoilija ja sen jälkeen myi meikkejä, mutta ei tainnut oikein rikastua, niin lopulta keksi ruveta saarnaajaksi, kun ihaili Niilo Yli-vainion tunnettavuutta ja ansioita. Halusi tulla samanlaiseksi rikkaaksi narraajaksi. Eihän kukaan saarnaile ilmaiseksi eikä kilometrikorvauksilla. Tuollainen ajatuskin on aivan valheenpuhujan ajatuksia. Parane ihmeessä ja pyri totuuteen.

        , Maailman viimeisenä päivänä luetaan tuomio väärin tekijöille, onpa ne sitten keitä hyvänsä, heidän on menekkinsä, Valheet tuodaan esiin, voi kun itse jokainen osaisi olla totuuden mukainen💥☀️🙏


    • mä vaan
      • vaan minä

        Mukava huomata, että evankeliumin levittäminen ei ole jättänyt sinuakaan kylmäksi.
        Ennen uudestisyntymistä minäkin etsin kaikkea negatiivistä Jumalanihmisistä. Mitä minä sitten löysinkään... Jeesuksen minä löysin ja matkanvarrella olen huomannut, että meissä ei itsessämme ole mitään hyvää.
        Meidät on irtirevästy maailmallisuudesta ja olemme saaneet kaikki entiset anteeksi. Vaikka ne olemme anteeksisaaneet, niin tehtyjä ei saa tekemättömäksi.
        Pirkosta kun... lue hänen todistuksensa http://www.besalel.fi/main.php?id=2


      • Te eksutte
        vaan minä kirjoitti:

        Mukava huomata, että evankeliumin levittäminen ei ole jättänyt sinuakaan kylmäksi.
        Ennen uudestisyntymistä minäkin etsin kaikkea negatiivistä Jumalanihmisistä. Mitä minä sitten löysinkään... Jeesuksen minä löysin ja matkanvarrella olen huomannut, että meissä ei itsessämme ole mitään hyvää.
        Meidät on irtirevästy maailmallisuudesta ja olemme saaneet kaikki entiset anteeksi. Vaikka ne olemme anteeksisaaneet, niin tehtyjä ei saa tekemättömäksi.
        Pirkosta kun... lue hänen todistuksensa http://www.besalel.fi/main.php?id=2

        Pirkko puhuu ohi Raamatun sanan.


    • Tässä neuvo

      Pirkon ohjelmat löytyy TV7:n (www.tv7.fi) arkistosta ohjelmanimen HERÄTYS alta.

      • Närästys.

        Löytyy Herätys alta: Herää kysymys, voisitko näyttää Raamatun paikan, missä lukee "Herätys" Minä en löytänyt?


      • KIRJOITETTU ON.
        Närästys. kirjoitti:

        Löytyy Herätys alta: Herää kysymys, voisitko näyttää Raamatun paikan, missä lukee "Herätys" Minä en löytänyt?

        Riittäiskö havahtumiseesi seuraava: HERÄJÄ SINÄ JOKA NUKUT, NIIN KRISTUS SINUA VALAISEE! Vaikutat Raamattua lukeneelta, jätänkin siksi em textin itsellesi löydettäväksi. Siunausta ja sydämen puhtautta kaikille Jeesuksen tuloa odottaville..


    • Tätä mieltä

      En ole löytänyt hänen puheistaan mitään Sanan vastaisuutta. Mutta varmasti puolet seiskan ohjelmistosta on menestysteologispainotteista mitä kannattaa karttaa.

      Pirkkoa ja Suontoa suosittelen niille joilla on ongelmia raittiissa ohjelmavalinnoissa. Tynjälä evankelioi myös ihan hyvin.

      • Se on täytetty!

        Amen. Olen samaa mieltä, nuo ovat kaikki hyviä ja jumalisia puhujia sekä lisäksi vielä Olavi Peltola ja Petri Paavola, sitten Kristityn foorumista löytyy hyvää aineistoa mm Juhani Aitomaan kirjoituksia.

        Ulkolaisista suosittelen tv7:n arkistosta Derek Princeä ja tietenkin myös David Wilkerssonia, molemmat Herran tykö jo menneitä.


      • minä
        Se on täytetty! kirjoitti:

        Amen. Olen samaa mieltä, nuo ovat kaikki hyviä ja jumalisia puhujia sekä lisäksi vielä Olavi Peltola ja Petri Paavola, sitten Kristityn foorumista löytyy hyvää aineistoa mm Juhani Aitomaan kirjoituksia.

        Ulkolaisista suosittelen tv7:n arkistosta Derek Princeä ja tietenkin myös David Wilkerssonia, molemmat Herran tykö jo menneitä.

        Ei kai David Wilkerron ole kuollut?


      • elivo
        minä kirjoitti:

        Ei kai David Wilkerron ole kuollut?

        Ikävä kyllä David wilkerson on kuollut ,hän kuoli auto onnettmuudessa.Mutta on kirkkaudessa.


      • Oivallettu Sanasta
        elivo kirjoitti:

        Ikävä kyllä David wilkerson on kuollut ,hän kuoli auto onnettmuudessa.Mutta on kirkkaudessa.

        Valitettavasti kukaan ei ole vielä kirkkaudessa, vaan he lepäävät haudoissaan. Vasta Jeesuksen tullessa herätetään uskossa kuolleet, ja elossa olevat uskovat temmataan YHDESSÄ heidän kanssaan yläilmoihin. Vasta silloin on oikeasti KIRKKAUDEN aaika tullut.

        Älä eksy äläkä eksytä muitakaan puheillasi. Kuoleman tilasta on raamatullinenkin tieto:

        1. Kuolleet ovat haudoissaan ja maatuvat maan tomuksi
        2. Eivät tiedä mitään, ei ole tieoa ei ajatusta kuolemassa, tuonelassa, jonne olet menevä
        3. Jeesus herättää tullessaan uskossa nukkuneet
        4. Jeesus muuttaa elossa olevat uskovat, jotka häntä odottavat
        5. Yhdessä he nousevat yläilmoihin Jeesusta vastaan
        6. He saavat aina olla Herransa kanssa
        7. Muut kuolleet(väärät, jumalattomat) eivät herää tässä yhteydessä
        8. Heidät herätetään vasta tuhannen vuoden kuluttua
        9. Silloin on toinen ylösnousemus, niiden vääräin eli jumalattomien
        10. Silloin paholainen vielä kerran saa töitä ja he yrittävät vielä kerran vallata Jumalan kaupungin, uuden Jerusalemin.
        11. Se ei onnistu, vaan tuli kuluttaa heidät, eikä heistä jää juurta ei oksaa, he tulevat maan lannaksi, tomuksi jalkapohjiemme alle.
        12. Heidän muistonsakin on unhotettu, koska ei ole enää syntiä, pahuutta, ei mitään, mikä viittaisi vanhaan maailmaan.

        Kiitos Herralle, että tämä asia on näin kirkas ja yksinkertainen.


      • Anonyymi
        Se on täytetty! kirjoitti:

        Amen. Olen samaa mieltä, nuo ovat kaikki hyviä ja jumalisia puhujia sekä lisäksi vielä Olavi Peltola ja Petri Paavola, sitten Kristityn foorumista löytyy hyvää aineistoa mm Juhani Aitomaan kirjoituksia.

        Ulkolaisista suosittelen tv7:n arkistosta Derek Princeä ja tietenkin myös David Wilkerssonia, molemmat Herran tykö jo menneitä.

        Juhani Laukkonen hyvä saarnaaja🙏👍


    • Anna <3

      Rohkaseppa mieles ja mene Pirkon luokse juttelemaan,Jumalaa tulee peljätä ja kunnioittaa oikealla tavalla,Jumala ei ole pelottava vaan Rakastava ja Armollinen niille jotka Häneen turvaavat!!! PirkKo on Ihastuttava ja lämmin ihminen,täynnä lämpöä

      • elivo

        Olen samaa mieltä kanssasi.Ihmis rakkaampaa toisen palvelijaa saa hakea.Jumala on Pirkon kutsunut ja hän tekee uskon varassa evankeliumin työtä.Ikävä kyllä kaikki työ vaatii myös rahoitusta,mutta antaminen on vapaaehtoista.Monta kertaa me epäröimättä annamme maaiman ruhtinaalle monta kertaa enemmän kuin konsanaan Jumalan työn eteenpäin viemiseksi.Olkaa silti Siunattuja.


      • kaklooni
        elivo kirjoitti:

        Olen samaa mieltä kanssasi.Ihmis rakkaampaa toisen palvelijaa saa hakea.Jumala on Pirkon kutsunut ja hän tekee uskon varassa evankeliumin työtä.Ikävä kyllä kaikki työ vaatii myös rahoitusta,mutta antaminen on vapaaehtoista.Monta kertaa me epäröimättä annamme maaiman ruhtinaalle monta kertaa enemmän kuin konsanaan Jumalan työn eteenpäin viemiseksi.Olkaa silti Siunattuja.

        Sikalikin tuosta kolehdista puhuminen on suorastaan huvittavaa, kun ajattelee, miten paljon enemman Pirkko olisi voinut hankkia, jos olisi jaanyt maalliseen tyohonsa. Etta ei varmasti raha ole ollut vaikuttimena Jumalan tyohon lahdossa. Taytyy vain ymmartaa, etta ei kukaan ela tyhjalla. Rahaakin tarvitsee leivan ostoon.


      • Anonyymi
        kaklooni kirjoitti:

        Sikalikin tuosta kolehdista puhuminen on suorastaan huvittavaa, kun ajattelee, miten paljon enemman Pirkko olisi voinut hankkia, jos olisi jaanyt maalliseen tyohonsa. Etta ei varmasti raha ole ollut vaikuttimena Jumalan tyohon lahdossa. Taytyy vain ymmartaa, etta ei kukaan ela tyhjalla. Rahaakin tarvitsee leivan ostoon.

        Missä maallisessa työssä voi tienata jopa 700-1000e käteisenä yhdestä kokuksesta? Ja jos 5 koousta viikossa= jopa 5 tonnia


      • Anonyymi
        kaklooni kirjoitti:

        Sikalikin tuosta kolehdista puhuminen on suorastaan huvittavaa, kun ajattelee, miten paljon enemman Pirkko olisi voinut hankkia, jos olisi jaanyt maalliseen tyohonsa. Etta ei varmasti raha ole ollut vaikuttimena Jumalan tyohon lahdossa. Taytyy vain ymmartaa, etta ei kukaan ela tyhjalla. Rahaakin tarvitsee leivan ostoon.

        Etta ei varmasti raha ole ollut vaikuttimena Jumalan tyohon lahdossa.


    • ELIVO

      Minä kehoitan mene oikein lähelle.Pyydä Pirkkoa rukoilemaan pelkosi puolesta, vapaudut pelosta ja huomaat saMALLA ,ETTÄ JUMALA ON RAKKAUS.MIKSI ET PANNUT KIRJOITUKSEESI NIM.MUTTA RUKOILEN PUOLESTASI ,HERRA KYLLÄ TIETÄÄ KUKA OLET.SIUNAUSTA.

    • uskis

      Lämpöä en ole tuntenut, vain kiristystä ja uhkailua.

      • ei mittari

        onkohan lämmöntunne aina Jumalasta?silläkö mitataan Jumalan Henkeä?


      • vai mittari
        ei mittari kirjoitti:

        onkohan lämmöntunne aina Jumalasta?silläkö mitataan Jumalan Henkeä?

        Kurt kochin kirjaa olen lukenut, jossa jotain niistä puhutaan.


      • Daisyrose
        ei mittari kirjoitti:

        onkohan lämmöntunne aina Jumalasta?silläkö mitataan Jumalan Henkeä?

        Kyllä itse olen ainakin kokenut Jumalan Pyhän Hengen puhuessa, että on kovin lämmin, murtunut ja rauhallinen olo tullut.

        Sen sijaan olen lukenut, että ns. kummitustaloissa on merkillisen kylmä, niin että ihan hengitys huuruaa.

        Mitään kuolleita ihmisiä kummitukset eivät todellakaan ole, vaan ne ovat pahoja henkiä eli demoneja, jotka matkivat näitä edesmenneitä ihmisiä.

        Osaavat matkia heitä hyvin koska ovat tarkkailleet heitä niin kauan heidän eläessään.


    • Daniel 7

      ONPAS SINULLA HUONO ARVOSTELUKYKY. TULEE MIELEEN IHAN, ETTÄ MINKÄHÄN HENGEN OHJAUKSESSA KULJET, KUN TÄLLAISIA SAMMAKOITA PÄÄSTELET SUUSTASI ???

      • Malttia malttia!!!

        Katsoin eilen ensimmäistä kertaa hänen ohjelmaa. Valitettavasti ajastettu nauhoitus katkaisi lähetyksen joten psyykkaus jäi kesken kun katsoin nauhoitusta jälkikäteen. Nyt en enää ehdi nähdä päiväuusintaa, joten pitää yrittää suhtautua varovaisesti, jos päätän katsoa lähetyksen netistä.

        Voin allekirjoittaa sen, että vaikutti aika tehokkaalta psyykkaukselta. En tarkoita ilmaista asiaa pahasti, mutta Joyce Meyer on varovaisempi ja ehkä "täsmällisempi" tai tarkempi. Ehkä hienovaraisempi tai ainakin inhimillisesti normaalin herkän ihmisen sietokyvyissä. Ainakaan Joyce ei saarnaa "kielillä" tai mitä se nyt sitten onkaan. Henkisesti epävakaan tai sairaan ei välttämättä kannata katsoa ohjelmaa - ei ainakaan huonounisten.

        Mutta ehkä kysymys aloittajan pahuuden teemasta on siis synnintunnon nostattamista. Ainakin nukkumaan mennessä tämä ajatus tuli eteen. Kerran nuoruudessa "eräs" "tyyppi" yritti "samaa" "asiaa" hyvin tiukalla "kaavalla", mutta oman uskoni ja ehkä hänenkin takia pystyin vastaamaan siihen hyökkäykseen ( tai sitten se oli pyhä henki joka puhui tai paremminkin puolusti ja heräsi. Ainakin siihen liittyi "eräänlainen" uskonteko ja ihme ;) Enkä itse muista paljoa koko tilanteesta, eli varmaan siinä "joku" muu astui puolustamaan. ) Puolustuksella en tarkoita siis hyökkäystä ketjun aloittajan tapaan.

        Sama asia nousi siis lähetyksessä esiin eli siis jos sanoo jotain jeesusta vastaan niin sen voi saada anteeksi, mutta jos sanoo jotain pyhää henkeä vastaan niin sitten ei. Tämä on varsin vahva "syyte" tai aika vahvaa pelon lietsontaa. Koska nauhoitus katkesi jossain ylistyslaulun tuntumassa, en tiedä tuliko tähän "synnintunnon nostattamiseen" ratkaisua, mutta toivottavasti tuli.

        Jotenkin olen muistellut tästä nuoruuden tapahtumasta sen että toisille ei ole ongelma eikä mikään "kiristää" esim. Pyhällä Hengellä ikäänkuin se olisi jokin leikin asia. Ikään kuin toinen yrittäisi saada toisen kieltämään Pyhän Hengen. Siihen en suostu, enkä soisi kenenkään provosoida asialla! Niille, joille näin vahvat "jutut" synnyttävät "epäuskoa" tai jotain muuta "kielteistä" suosittelisin vaihtamaan hieman kevyempään tavaraan.

        Mutta tämä on vain mielipiteeni nähtyäni yhden jakson ohjelmasarjasta. Yleensäkin ajattelen näistä helluntalaisista - eikös näitä kutsuta siksi? - että siellä tuntuu olevan vahvaa psyykkaamista aina arkielämän tasolle asti. Olipa kyseessä usko tai työelämä niin samat kuviot. Näin simppelinä ihmisenä en voi muuta todeta kuin että ei voi ymmärtää!!!


    • Johan ...

      Vähän tunnette kristillistä toimintaa jos Vesavaara on kauhistuttavampi kuin Joyce Meyer.

      Vesavaara on niitä harvoja jonka opetusta uskaltaa vielä seiskalta suositella.

      • Daisyrose

        Onhan niitä muitakin suositeltavia hyviä saarnaajia TV7:ssä: Matti Vuolanne, Tapani Suonto ja Polvijärven pastori ainakin muutamia mainitakseni.

        Vesavaarassa en kyllä huomaa mitään pelottavaa, enkä ollenkaan ymmärrä, miten joku voi kokea hänet pelottavana???


      • Anonyymi
        Daisyrose kirjoitti:

        Onhan niitä muitakin suositeltavia hyviä saarnaajia TV7:ssä: Matti Vuolanne, Tapani Suonto ja Polvijärven pastori ainakin muutamia mainitakseni.

        Vesavaarassa en kyllä huomaa mitään pelottavaa, enkä ollenkaan ymmärrä, miten joku voi kokea hänet pelottavana???

        Vai POLVIJÄRVEN PASTORIT : USKOVINA HYLKI OMAT PUOLISOT JA LIHAN HIMO ISKI JA KESKENÄÄN ALKOIVAT KULKEA.AVIOERO SEURASI.


    • Älä pelkää!

      "Jos jumala on olemassa, häntä ei tarvitse pelätä. Jos Jumalaa tarvitsee pelätä, hän ei silloin oikea Jumala olekaan."

      Ongelmasi on vanha käännös. Jumalan "pelko" tarkoittaa Jumalan "kunnioittamista" eli "olla aralla mielellä" jonkun edessä.

      Nykynuori mieltää sanan pelko toisin, kuin tuota sanamuotoa kirjoittaettaessa ihmiset ovat suomenkielen mieltäneet.

      Jumalan Sanan viesti on:

      "Älä pelkää!"

      eli "Luota, ole turvallisella mielellä!"

    • shalom!

      Pirkolla toimii myös profetoimisen lahja. Mene hänen sivuilleen (googleta nimi), katso paikat joissa hän kiertää, lähde sinne ja mene lopuksi hänen rukoiltavakseen. Luvassa on yllätys.

      • Jope.48.

        >> Pirkolla toimii profetoimisen lahja>> Mitä sanoo Raamattu? Luuk.16:16. Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti; siitä lähtien julistetaan Jumalan valtakuntaa, ja jokainen tunkeituu sinne väkisin. Kun kävin hänen sivuilla, kohdassa todistuksia, niin ei näillä " parantuneilla" kellään ei ollut sukunimeä. Herää olettamus onko Pirkko puoskari? >> Luvasa on yllätys>> . Se on varmaa se, että rahapussi tyhjenee.


      • SeParadOr
        Jope.48. kirjoitti:

        >> Pirkolla toimii profetoimisen lahja>> Mitä sanoo Raamattu? Luuk.16:16. Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti; siitä lähtien julistetaan Jumalan valtakuntaa, ja jokainen tunkeituu sinne väkisin. Kun kävin hänen sivuilla, kohdassa todistuksia, niin ei näillä " parantuneilla" kellään ei ollut sukunimeä. Herää olettamus onko Pirkko puoskari? >> Luvasa on yllätys>> . Se on varmaa se, että rahapussi tyhjenee.

        Pirkko toimii omasta mielestään oikealla tiellä, ja uskoo ehkä olevansa Pyhän Hengen käytössä, mutta sitten tuleekin todella ISO MUTTA, sillä hän ei ole Pyhyyden Hengen vaikutuksen alainen, sillä Pyhyyden Henki tuo esille TOTUUDEN ja vain TOTUUDEN ja ainoastaan TOTUUDEN, sen yhteydessä myös Rikkomuksert, Vanhurskauden ja Tuomion. Pyhyyden henki ei salli eikä hyväksy mitään väärää ja saastaista, eikä lihallisuuttakaan eikä järkeisoppiakaan, vaan kun Pyhyyden Henki toimii niin HÄN aina paljastaa paikalla olevat rikkomukset ja vanhurskauden ja Tuolmion, eli kaiken mikä piirronkaan poikkeaa sikitä mitä kirjoitettu on. Näin ei tapahdu Pirkon ohjelmissa eikä hänen kauttaankaan joten näin ollen kirjoitukset todistavat, että Pirkko on omien väärien haaveiden kohde ja hänen elämisensä on valhetta. ja valheen henki pystyy kyllä ihmeisiin, mutta ei puhumaan ja julkituomaan Totuutta KRISTUKSESSA YESHUASSA JUMALAN Ainosyntyisessä POJASSA, mutta siis kyllä valheita tuossa tekaistussa Jeesus-nimessä joka ei ole edes mitään kieltä vaan katolisten keksimä huuhaa jonka he lisäsivät kirjoituksiin. YESHUA=VAPAHTAJA, on ainut oikea nimi ja se on ISÄN NIMI ja PYHÄ.


      • Voi...
        SeParadOr kirjoitti:

        Pirkko toimii omasta mielestään oikealla tiellä, ja uskoo ehkä olevansa Pyhän Hengen käytössä, mutta sitten tuleekin todella ISO MUTTA, sillä hän ei ole Pyhyyden Hengen vaikutuksen alainen, sillä Pyhyyden Henki tuo esille TOTUUDEN ja vain TOTUUDEN ja ainoastaan TOTUUDEN, sen yhteydessä myös Rikkomuksert, Vanhurskauden ja Tuomion. Pyhyyden henki ei salli eikä hyväksy mitään väärää ja saastaista, eikä lihallisuuttakaan eikä järkeisoppiakaan, vaan kun Pyhyyden Henki toimii niin HÄN aina paljastaa paikalla olevat rikkomukset ja vanhurskauden ja Tuolmion, eli kaiken mikä piirronkaan poikkeaa sikitä mitä kirjoitettu on. Näin ei tapahdu Pirkon ohjelmissa eikä hänen kauttaankaan joten näin ollen kirjoitukset todistavat, että Pirkko on omien väärien haaveiden kohde ja hänen elämisensä on valhetta. ja valheen henki pystyy kyllä ihmeisiin, mutta ei puhumaan ja julkituomaan Totuutta KRISTUKSESSA YESHUASSA JUMALAN Ainosyntyisessä POJASSA, mutta siis kyllä valheita tuossa tekaistussa Jeesus-nimessä joka ei ole edes mitään kieltä vaan katolisten keksimä huuhaa jonka he lisäsivät kirjoituksiin. YESHUA=VAPAHTAJA, on ainut oikea nimi ja se on ISÄN NIMI ja PYHÄ.

        Jeesus nimikö sinua noin vaivaa? Siinä sinulla päänsärkyä riittää, kun tuota Yeshua -nimeä maailmassa käytetään varsin suppeasti.


      • JESHUA=BEN HA ELOKIM
        SeParadOr kirjoitti:

        Pirkko toimii omasta mielestään oikealla tiellä, ja uskoo ehkä olevansa Pyhän Hengen käytössä, mutta sitten tuleekin todella ISO MUTTA, sillä hän ei ole Pyhyyden Hengen vaikutuksen alainen, sillä Pyhyyden Henki tuo esille TOTUUDEN ja vain TOTUUDEN ja ainoastaan TOTUUDEN, sen yhteydessä myös Rikkomuksert, Vanhurskauden ja Tuomion. Pyhyyden henki ei salli eikä hyväksy mitään väärää ja saastaista, eikä lihallisuuttakaan eikä järkeisoppiakaan, vaan kun Pyhyyden Henki toimii niin HÄN aina paljastaa paikalla olevat rikkomukset ja vanhurskauden ja Tuolmion, eli kaiken mikä piirronkaan poikkeaa sikitä mitä kirjoitettu on. Näin ei tapahdu Pirkon ohjelmissa eikä hänen kauttaankaan joten näin ollen kirjoitukset todistavat, että Pirkko on omien väärien haaveiden kohde ja hänen elämisensä on valhetta. ja valheen henki pystyy kyllä ihmeisiin, mutta ei puhumaan ja julkituomaan Totuutta KRISTUKSESSA YESHUASSA JUMALAN Ainosyntyisessä POJASSA, mutta siis kyllä valheita tuossa tekaistussa Jeesus-nimessä joka ei ole edes mitään kieltä vaan katolisten keksimä huuhaa jonka he lisäsivät kirjoituksiin. YESHUA=VAPAHTAJA, on ainut oikea nimi ja se on ISÄN NIMI ja PYHÄ.

        Nachon, mutta onkohan sinulla mennyt nyt " pirkot sekaisin" ? Oletko sekottanut JALOvaaran (pirkko) VESAvaaraan(pirkko hänkin)?


      • Bereasta pamahtaa
        SeParadOr kirjoitti:

        Pirkko toimii omasta mielestään oikealla tiellä, ja uskoo ehkä olevansa Pyhän Hengen käytössä, mutta sitten tuleekin todella ISO MUTTA, sillä hän ei ole Pyhyyden Hengen vaikutuksen alainen, sillä Pyhyyden Henki tuo esille TOTUUDEN ja vain TOTUUDEN ja ainoastaan TOTUUDEN, sen yhteydessä myös Rikkomuksert, Vanhurskauden ja Tuomion. Pyhyyden henki ei salli eikä hyväksy mitään väärää ja saastaista, eikä lihallisuuttakaan eikä järkeisoppiakaan, vaan kun Pyhyyden Henki toimii niin HÄN aina paljastaa paikalla olevat rikkomukset ja vanhurskauden ja Tuolmion, eli kaiken mikä piirronkaan poikkeaa sikitä mitä kirjoitettu on. Näin ei tapahdu Pirkon ohjelmissa eikä hänen kauttaankaan joten näin ollen kirjoitukset todistavat, että Pirkko on omien väärien haaveiden kohde ja hänen elämisensä on valhetta. ja valheen henki pystyy kyllä ihmeisiin, mutta ei puhumaan ja julkituomaan Totuutta KRISTUKSESSA YESHUASSA JUMALAN Ainosyntyisessä POJASSA, mutta siis kyllä valheita tuossa tekaistussa Jeesus-nimessä joka ei ole edes mitään kieltä vaan katolisten keksimä huuhaa jonka he lisäsivät kirjoituksiin. YESHUA=VAPAHTAJA, on ainut oikea nimi ja se on ISÄN NIMI ja PYHÄ.

        Kristus Yeshua vasta onkin omituinen sekoitus suometettua kreikkaa ja translitteroitua hepreaa. Itse ainakin tulin uskoon eli uudestisynnyin Jeesuksen nimeä avuksi rukoilemalla, en silloin vielä olisi ymmärtänyt ottaa vastaan pelastusta ישועה:lta. Viisastelemaan opin vasta myöhemmin, se ei kuitenkaan ole miksikään hyödyksi tai rakennukseksi. Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Hän antaa Armonsa.


    • voitelua etsitään

      En kyllä ymmärrä tätä karismaattista kulttuuria, jossa aina pitää mennä jonkun "rukoiltavaksi".

    • en saa apua.

      olen useita kertoja yrittänyt soittaa hänelle, ja olisin vain pyytänyt esirukousta edes lyhyesti puolestani. Ei vastaa kertaakaan. Yhden kerran vastasi, oli kiireinen ja sanoi, soita uudelleen myöhemmin. Soitin myöhemmin, ei vastanut. Nyt olen yrittänyt soittaa ehkä 10 kertaa puolen vuoden aikana, ei vastaa. Olen kyllästynyt näihin evankelistoihin, jotka ei auta. Olisi voinut soittaa takaisin nmerooni, kertaakaan ei ole tehnyt. Miksi? Ymmärrän että myös heillä on oltava lepoa ja rauhaa, mutta...entäpä jos se soittaja on tosi hädässä, ja KUKAAN ei auta? Eikö vihonviimeinen auttaja pitäisi olla Jeesuksen palvelija? Ja, tv7:ssa eräs mies sanoi että oli soittanut hänelle ja hän rukoili sen miehen puolesta. Joten en enää ymmärrä.

    • Pirkkoa tunteva

      Ymmärrän sinua, mutta todellakin nämä evankelsitat ovat ihmisiä. jos tietäist miten paljon heille soitetaan koko ajan. Ja Jumala on toimiva voima muidenkin palvelijoiden kautta. Ei Pirkko ole mikään, se Jumalan erikoinen ja ainut äänitorvi. Ukson että on juuri Herran tahto, että hän ei ole vastannut.
      Kerran hän kertoi että oli ollut vapaalla ja leipomassa. Hänelle oli soitettu ja oli jo kieltäytynyt koska pyyntö tulla rukoilemaan kuolevan puolesta oli ollut hyvin kaukana, autossa oli ollut tankki tyhjänä ym. Oli pyytänyt että joku toinen lähellä oleva Herran palvelija menisi ja rukoilisi. Kun oli sulkneut puhelimen oli vain Pyhä Hneki alkanut puhumaan, että kyllä olisi nyt sinne mentävä. Pirkko oli sitten soittanut tuohon numeroon ja lupautunut tulemaan. Rahat auton tankkaamiseen oli löytynyt. Paikalla oli ollut kuoleva potilas, ja hän olis saanut johdattaa lähtevän taivasmatkalla.
      Kyllä Pirkko rukoilee ja auttaa, mutta hän haluaa kuunnella Hnegen ääntä ja ei väsytä itseään.
      Sinulle Herra tahtoo antaa avun toisella tavalla.

      • Muistettavaa

        Korjaan hieman. Evankelistoista, saarnaajista puhumattakaan varmasti 90% on salaiset numerot, joten heille ei noin vain soitella ja nekin joilla ei ole, valikoivat soittajat numeron perusteella varsin tarkasti.

        Voisin nimeta muutaman jotka vastaavat aina, ja kaikille jos se suinkin on mahdollista. Kiitos, siitä heille. Jokainen uskova saattaa joskus tarvita rukoustukea.

        Pitkiä sielunhoidollisia puheluita kannattaa välttää koska jokainen tarvitsee myös omaa aikaa, eikä kaikkea vapaa-aikaa voi viettää puhelimessa.

        Jumala kuulee kaikkien rukoukset, niidenkin jotka eivät ole tv-julkkiksia.


      • ei salaista pastoria
        Muistettavaa kirjoitti:

        Korjaan hieman. Evankelistoista, saarnaajista puhumattakaan varmasti 90% on salaiset numerot, joten heille ei noin vain soitella ja nekin joilla ei ole, valikoivat soittajat numeron perusteella varsin tarkasti.

        Voisin nimeta muutaman jotka vastaavat aina, ja kaikille jos se suinkin on mahdollista. Kiitos, siitä heille. Jokainen uskova saattaa joskus tarvita rukoustukea.

        Pitkiä sielunhoidollisia puheluita kannattaa välttää koska jokainen tarvitsee myös omaa aikaa, eikä kaikkea vapaa-aikaa voi viettää puhelimessa.

        Jumala kuulee kaikkien rukoukset, niidenkin jotka eivät ole tv-julkkiksia.

        Jos Jeesuksen Kristuksen evankeliumin julistaja on noin SALAINEN ja KIIREINEN muissa asioissa kiinni riippuva (leipominen??) niin kannattaa lopettaa esiintyminen evankelistan nimellä. Evankeliumi on tarkoitettu KAIKILLE, säätyyn tai rotuun katsomatta. Ilmaiseksi olette saaneet, ilmaiseksi antakaa. Vai pitää oikein erotella kuka on evankeliumin arvoinen ja kuka ei? Ei ole oikein. Lopeta jos et jaksa.
        Ja sitten "salaiset numerot". Sanon suoran mielipiteeni asiasta. Pastorilla tai kokoaikaisella evankelistalla EI VOI OLLA salasta numeroa. Oliko Paavalilla salainen osoite? Ei, vaan hän otti kaiki vastaan jotka tulivat luokseen ja antoi avun. Voihan ihan hyvin pitää 2 kk kesälomaa, tai 1kk joululoma niinkuin muutkin, jäädä sairaslomalle, tai pitää taukoa työstään, tai lopettaa kokonaan.Evankeliumi on JULKINEN ja kaikille tarkoitettu.


    • 4357

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10152794
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10244291
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9896086
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10505949

      • kaspoair9r+

        Huh 4357, onpas sinulla tosi pimeää filosofiaa sisältäviä linkkejä.

        Tämä on uskovien, ei kaikenmaailman hölmöjen filosofien ketju, joten en usko, että kukaan on noista linkeistäsi kiinnostunut


    • Daisyrose

      En ymmärrä tuota Pirkko-pelkoasi ollenkaan - Ai että ihan sekoiaisit pelosta, jos joutuisit Pirkon läheisyyteen???

      Emme me ihmiset pysty Jumalaa katsomaan kasvoista kasvoihin - Muistetaan, miten Mooseskin keskusteli Jumalan kanssa liina päässä ja varmasti jos Jeesus ilmestyisi face to face, pyörtyisimme "kauhusta", sillä lihamme ei kestäisi mitään niin Pyhää kuin Jumalan läsnäolo .

      Joskus jopa Hänen näkymätön läsnäolonsa tuntuu niin voimakkaana, että tulee tunne, että repeän aivan liitoksistani.

      Harvemmin tosin nykyään, kuin ennen ja enemmän ulkomailla.

      Viimeksi Etelä-Israelissa minulla oli eräässä messiaanisten juutalaisten seurakunnan kokouksessa tällainen merkittävän voimakas Pyhän Jumalan läsnäolon tunne.

    • Markku Tampio

      Isä Jumala on olemassa, mutta häntä kohtaan tuntemamme pelko ei ole demonista pelkoa, vaan kunnioittavaa pelkoa. Siinä on se ero pelkojen välillä.

      Jeesuskin pelkäsi Jumalaa ja rukoili yökaudet häneltä viisautta, että osaisi kertoa asiat Isä Jumalan mielen ja tahdon mukaisesti syntisille Israelissa. Ja hänen rukouksensa kuultiin hänen kunnioittavan pelkonsa vuoksi.

      Demoninen pelko on sellainen, jolloinka ajatellaan Isä Jumalan olevan ikäänkuin pahantahtoinen kyttä, joka vahtaa nurkan takana ihmisten tekemisiä. Ja kun ihminen lankeaa, niin tämä kyttä tulee ja pieksää langennutta kuin vierasta sikaa.

      Kunnioittava pelko vastaavasti on todellista rakkautta Isä Jumalan puolelta ihmistä kohtaan ja ihmisen rakkautta Isä Jumalaa kohtaan.

    • kaklooni

      Kylla Raamatussa puhutaan Jumalan pelosta. Ei se ole Pirkon keksimaa. Se tarkoittaa sita, etta sulla on myonteinen, kunnioittava asenne Jumalaan ja Raamatunsanomaan.
      Jos joutuisit maallisen kuninkaan eteen, varmasti vahan lahestyisit pelon sekaisella kunnioituksella. Ja Jeesus, Jumalan poka, on kuninkaista suurin, jos nain voisi sanoa.
      Kunnioitus Hanta kohtaan on luonnollista jokaiselle , joka Hanta ja Hanen kaskyjaan rakastaa.
      Jeesus rakastaa jokaista ihmista sanomattomalla rakkaudella, ja Han haluaisi, etta kaikki tulisivat tuntemaan Hanet sydamessaan.

    • Risti-riitaista.

      Mitä sanoo Raamattu? 1Joh.4:18. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.

      • Kunnia Jumalalle

        Meidän tulee pelätä(kunnioittaa) Jumalaa, sillä Hän on Pyhä!, - mutta ei pelätä toisia ihmisiä(heidän mielipiteitään...esim, "mitähän tuo ja tuo nyt sanoo, jos uskallan todistaa Jeesuksesta ja olla samalla ihan oma itseni!")Meidän ei tarvitse pelätä vihollista, sillä olemme Jeesukseen uskovina aina Voittajan puolella.


    • Hode

      Olen kyllä viestin lähettäjän kanssa samaamieltä ,kun sanotaan ,että sinun tulee pelätä Herraa sinun Jumalaasi.Minulle tuo sana"pelätä ",tuottaa tuskaa ja enkä ymmrrä sitä .Minullakin on ollut vaikea lapsuus ja juuri sen vuoksi että pelkäsin isääni ,mutta rakastin äitiäni.Kun sanotaan ,että rakkaudessa ei ole mitään pelkoa En tiedä onko se kulloinkin olevasta raamatunkääntäjistä vain kiinne millaista sanaa kulloinkin käytetään .Olen kuullut esim.,että on tehty raamatunkäännös ,jossa on käytetty Jumalasta hänen itsensä antamaa nimeä Jehova ,mutta tällainen käännös poltettiin saman tien,koska katsottiin ,että Jehovan todistajat saisivat siitä liikaa hyötyä itselleen .Juutalaisilla on Jehova Jumalan nimenä ja he karttavat Jumalan nimen mainitsemista ;useinkin se on ikäänkuin piilotettu joko pääsanan alkuun tai loppuun esim. sanassa halleluj-a tässäkin puhutaan Jumalasta:Kiittäkään JEHOVAA.

    • KostaaIsiltäPojille

      Miten "oikea jumala" ei muka voi olla pelottava? Ei tarvi kauaa raamattua lukea, kun sen jumalan pelottavuus jo tulee selvästi esille.

      • Kyllä

        Kaikkivaltius on pelottavaa.


    • vai semmost

      just... Terve Jumalan pelko = Jumalan kunnioittaminen, nöyrtyminen, rakastaminen...
      Sairas Jumalan pejlko = ahdistus, masennus, riivaajanomainen, pelottava, ei uskalla mitään, pelkää jopa jokaista sanaa uskosta puhuttaessa, ei usko ihminen - Jumala Isä suhteeseen..., pelkää, että Jumala on tyränni, ettei Jumala armahtaisi, että Jumala laittaa helvettiin, että Jumala tuomitsee joka asiassa, että Jumala on sairas diktaattori ja sadisti ja mielenvikainen... Tälläisiä ajatuksia voi tuottaa sairaalla pohjalla oleva Jumalan pelko... tällöin voi joskus epäillä jopa riivaajien aiheuttamiksi ajatuksiksi, sillä tälläiset ajatukset ei tuntuisi ihmistä normaalisti häiritsevän...

      Mutta PV on ihan jees muija. mitäs varten täällä haukutaan hänen olemustaan. hänhän vaikuttaa hyvinkin armoa korostavalta ja armoon hakeutuvalta niin muita kuin itseään kohtaan.. aika kauneustietoinen ja jännän aksentin omaava kauniskin rouvas henkilö...

    • .........

      Kyllä Pirkko puhua osaa, oli hyvä puhumaan myös entisessä työssään. Mutta teki myös sellasia tekoja, jota varmasti katuu jälkeenpäin. Rumia juttuja olen kuullut siitä miten sai sen entisen asemansa siinä entisessä työssä. Lopetti aluejohtajatyönsä kun rupes kulkemaan sanaa levittämässä ja ei ollut aikaa aluejohtajatyöhön, ryhmäjohtajan työnsä joutui lopettamaan, kun ei hoitanut sitä työtä kunnolla, satun tuon asian tietämään. Tuskin sekään kulkis sanaa levittämässä, jos ei sais rahallista korvausta siitä. Jännä muuten huomata, ett monilla näistä sananlevittäjistä on yllänsä hienot vaatteet ja kultakoruja, mistäpä ne rahat noihin ylellisyyksiin ovat tulleet, jos muuta työtä ei tee kuin käyvät sanaa levittämässä. Sen sanon, että on vaarallista väittää voivansa parantaa sairauksia rukouksen avulla, jos niin olis, niin miksi maailmassa on sitten niin paljon niitä sairauksia. Miksi esim. Pirkolla olisi valta ja voima parantaa sairaita, mitä hyvää hän muka oli tehnyt sen kyvyn ansaitakseen. Eihän esim. Äiti Teresakaan kulkenut ihmisiä parantelemassa saatika rahaa ottanut siitä. Tietääkö kukaan, että käyttääkö Pirkko niitä rahoja mitä ihmiset antavat hänelle korvaukseksi esim. hyväntekeväisyyteen köyhempien auttamiseen.

      • olemme viim tuomioll

        Tämä Pirkko kyllä ostaa vaatteensa kirpputoreilta, Olen ihan itse asiasta varma kun olen töissä kirpparilla ja saahan sieltä korujakin (ei tosin aitoja, mutta ei taida niitä kyllä Pikrolla plajon olla). Olen patantuntu Pirkon rukouksen kautta ihan kiusallisesta sairaudesta. Jätti maallisen työn pikkuhiljaa. No Herra teitää puhutko totta vai mustamaalaatko lähimmäistä ja Herran palvelijaa.


      • ....................
        olemme viim tuomioll kirjoitti:

        Tämä Pirkko kyllä ostaa vaatteensa kirpputoreilta, Olen ihan itse asiasta varma kun olen töissä kirpparilla ja saahan sieltä korujakin (ei tosin aitoja, mutta ei taida niitä kyllä Pikrolla plajon olla). Olen patantuntu Pirkon rukouksen kautta ihan kiusallisesta sairaudesta. Jätti maallisen työn pikkuhiljaa. No Herra teitää puhutko totta vai mustamaalaatko lähimmäistä ja Herran palvelijaa.

        Satun tietämään että jätti maallisen työnsä, koska ei hoitanut sitä niin kuin olisi pitänyt ja tämä on totta, satunpahan vaan tuon asian tietämään. Ei kyennyt hoitamaan molempia töitään yhtäaikaa eli sananlevittämistä ja sitä maallista työtä ja joutui jättämään toisen pois. Miks varakkaan rouvan pitäis vaatteensa kirpparilta ostaa, saattanut huomata ett sieltäkin löytyy merkkivaatteita ja näyttää paremmalta ihmisten silmissä, jos jonkun vaatteen käy kirpparilta ostamassa. Tuskin tasonsa tietävä käyttäis rihkamakoruja ja eipä tuossa ollut kyse pelkästään Pirkosta vaan yleisesti näistä sananlevittäjistä. Sorry vaan minuun ei uppoa tuo ett ykskaks jostakin tulee muka parantaja ja sananjulistaja.


      • Lipettiin

        On minullakin paljon kultakoruja, kaikki on saatu rakkaalta siipalta. Lapsellista puhetta aikuisilta ihmisiltä, vaiko kenties kateellista?


      • dcdxc
        .................... kirjoitti:

        Satun tietämään että jätti maallisen työnsä, koska ei hoitanut sitä niin kuin olisi pitänyt ja tämä on totta, satunpahan vaan tuon asian tietämään. Ei kyennyt hoitamaan molempia töitään yhtäaikaa eli sananlevittämistä ja sitä maallista työtä ja joutui jättämään toisen pois. Miks varakkaan rouvan pitäis vaatteensa kirpparilta ostaa, saattanut huomata ett sieltäkin löytyy merkkivaatteita ja näyttää paremmalta ihmisten silmissä, jos jonkun vaatteen käy kirpparilta ostamassa. Tuskin tasonsa tietävä käyttäis rihkamakoruja ja eipä tuossa ollut kyse pelkästään Pirkosta vaan yleisesti näistä sananlevittäjistä. Sorry vaan minuun ei uppoa tuo ett ykskaks jostakin tulee muka parantaja ja sananjulistaja.

        Miksi jatkat parjaamista?


      • ämmäin taruja EI

        parempi ( iankaikkisuuden kannalt ) käydä Sanaa levittämässä kuin juoruja laukomassa! 'samoin myös HERRA on säätänyt, että EVANKELIUMIN julistajain TULEE SAADA EVANKELIUMISTA -ELATUKSENSA' (1. Korinttolaiskirje 9:14 ). Raamatun mukaan näin, käännös v.1938. Älä siis potki tutkainta vastaan, Sana on Herran ja Herran on valintakin -loppupeleissä kuka kelpaa sitä julistamaan...


    • hönk hönk

      Jumalanpelko on pahan vihaamista, se tässä mainittakoon.

      Mutta Pirkosta, ihan hyvää sanaahan hänellä on, mutta miksi hän puhuu niin oudosti höngähdellen? Puhevikako?

      • Pakkaspoika

        Oletko koskaan ajatellut, miten itse hönkäilet? Meillä kaikilla on omat persoonalliset tapamme. Myös sinulla.


    • tympääntynyt

      Ei pitäisi alkaa muita moittimaan ,mikäli on oikea uskova. Käy kuin erään julistajan ,
      alkoi moittiman entistä työpariaan julkisesti lehtien palstoilla ja oli siinä eräs toinen
      kin julkisuuden henkilö. Raamattu sanoo "annas kun otan roskan pois silmästasi
      ja omassa silmässä malka" Ei meillä ole tuomiovaltaa Jumalan on tuomio, jos
      sinä tuomitset niin samoin sinut tuomitaan. Tv7;aan kävit pyrkimässä ,vaan ei
      sinua sinne huolittu , jostain syystä.

    • uskossa oleva

      Kovin on panokset koventuneet hengen rintamalla.Enää ei ammuta nuolilla vaan pitkillä keihäillä.Maallikotkin jo huomaavat mitä KATEUS saa aikaan kentällä.Surullista mitä lukijat,kuulijat saavat viestejä.Alhainen tapa nostaa itseään on moittia toisia julistajia.Kuten tiedämme,Jalovaaran toiminta vaan kirkastui.Herra armahtakoon

    • Sevää sanaa
      • Nellyhelena1

        Eksytystä. Kaikki Sanan ulkopuoliset ihmeet ovat eksytystä, olkoot kuinka hengellisen ja kristillisen näköisiä 'sateita' tahansa. Jumala ei ole luvannut meille mitään Raamatusta irrallaan olevia ihmeitä ja merkkejä, näkyjä eikä ilmoituksia.

        Jumala ei ole myöskään koskaan kehottanut naista puhumaan seurakunnan edessä opetustarkoituksessa.

        Toki karismaattisille riittää mikä tahansa tunnemössö jolla hankkiutua hengelliseen humalan kaltaiseen hurmostilaan.


      • Pakkaspoika
        Nellyhelena1 kirjoitti:

        Eksytystä. Kaikki Sanan ulkopuoliset ihmeet ovat eksytystä, olkoot kuinka hengellisen ja kristillisen näköisiä 'sateita' tahansa. Jumala ei ole luvannut meille mitään Raamatusta irrallaan olevia ihmeitä ja merkkejä, näkyjä eikä ilmoituksia.

        Jumala ei ole myöskään koskaan kehottanut naista puhumaan seurakunnan edessä opetustarkoituksessa.

        Toki karismaattisille riittää mikä tahansa tunnemössö jolla hankkiutua hengelliseen humalan kaltaiseen hurmostilaan.

        Pirkko Vesavaara on evankelista, ei opettaja. Nainen voi olla myös evankelistana.


    • Käykää kuunteleen !

      Olen tiennyt Pirkko Vasavaaran olosta ja ajatellut,se yrittää jäljitellä Pirkko Jalovaaraa,mutta nyt olen kuunnellut Vasavaaraa,ja tullut siihen tulokseen ,että onpa se Jumalan käytössä,ei puhu ohi Jumalan sanan,mitä se netissä puhuu,mutta pitäsi tietenkin nähdä Livenä ja kuulla,mutta hyvää hänestä ajattelen ja aidon kuulonen on sen puhe,kun teotkin,olen hyvin varovainen sanoon kenestäkään mitää,mutta Vasavaara on osottanut olevan Jeesuksen työssä aidosti ja Sanan mukaisesti ! Ari

      • evankeliumin työtä

        Ainakin hänen tilaisuudessaan ihmisiä tulee uskoon. Kun tilaisuudet ovat usein kotikokouksia tai järjestetään kirkkorakennusten ulkopuolella, niin niihin on matalampi kynnys hekilöillä, jotka vierastavat kirkossakäyntiä.
        Vasta äskettäin eräs mies, jonka vaimo on ollut kauan uskossa, oli Vesavaaran tilaisuudessa, meni rukousjonoon ja on nyt alkanut käymään vaimonsa kanssa myös seurakunnassa.
        Herra käyttää Pirkkoa. Tiedän henkilöitä jotka ovat päässeet sisälle pelastukseen Pirkon kokouksisa ja ovat jääneet pysyvästi taivasteille.
        Kannattaa käydä tilaisuukissa ja saada myös uskosta osattomia mukaan noihin tilaisuuksiin.


    • Jumalan asialla hän

      Ihan väärä havainto aloittajalla. Vesavaaran tilaisuukissa tulee jatkuvasti ihmisiä sukon ja pysyvät myös uskossa ja alkavat käymään seurakunnissa.
      Jälleen muutama viikko sitten eräs mies kävi rukousjonossa ja on uskaltautunut nyt käymään myös vaimonsa kanssa seurakunnassa.

    • ettäs shen tiät !

      net ketkhän puhuvath ethä näkhevät kenen kohdussa sikhiää uusi elämä ens vuuen piästhä, ovat aivan sitä ithiän thäynä, ja sen minä sanon, ethä tämähhi Vesavaarra julista aoimel, punatul sullah, not hiä tiäthä, ko kene perreese o uus elämä tuleva !
      Eräski, täält Perä-Lapist kotoosi oleva pariskuntha, net eivät olt saanet omaa mutukkata,vuan se eräs joku män ja ilmotti näellen, notta mänettä sinne Vesavaarra kokkouksse, ni senäkköö teil mutuka toissensa perrää, ja herranimmee, aamen!

      No oli heil ikkääki, äet ol lähemmä 35 jote kyllä se aekakiirettä suap pittee sillo.
      Eikä mitä, nämät ottelloo 2 vuotha, mittee ei ilmqannu, uskovvat vua, et kyllä se mutukka tulloo, ko nii ou ennustettunnii.
      Kah, se ou äet sit eto maho, ku män tohtoril, ja siä se oppinu liäkär loihe sanomaa, et tua se ukkos tänhe, nii myö saahaa se toukka aluulenh!

      ko hää sit kysy, et kui mitenkä nii, ni liäkär vastas, notha siu sisuksillas myö ei lastha saaha aikha, mutha nimhet myö saahaa paperii kylhä, ja tok sielt aena joku polo löythyy, jonk isäe ou raeskhanna jat äet lähtennä ruattii...

      net oli perättömät ne hänennii sanasa, met ei tuommosia tiälä lapisa ees kuunnela, jos poppaukhoa tarvhithan, ni myö mennäh thunthuri ja huuvrtha et nunnukha nuunukha loelaa loelaa.
      saatkika et met tarvhimma poppa akhaa!

    • tuomion perusteella

      Kyllä Jumalaa pitää pelätä, jos synti asuu sydämessä, eikä aio parannukseen.

    • Ann

      Oletko tosiaan ollut paikalla kuulemassa Pirkon saarnaa? Epäilen syvästi....sillä siitä huokuu rauha ja rakkaus....tuolla Jumalan pelolla ei meinata sitä mitä oletan sun kuvittelevan, vaan sillä meinataan Jumalan kunnioittamista oikealla tavalla...!!! Ihminen kuvittelee itsestään monta kertaa niin suuria ja kun oppii tuntemaan Suuren Kakkivaltiaan Kaikkitietävän Jumalan,hän tajuaa oman pienuutensa ja avuttomuutensa.....Jeesuksen nimessä; herätkää!

    • Me siunatut

      nimimerkille ethäs shen tiät !
      itse kokenut juurikin samoin, ihmetellyt että miten ihmiset ovat näin herkkäuskoisia.

      Toki,kun tavan avioliitossa ollaan eikä ehkäisyä käytetä ja lasta toivotaan, moniko ymmärsi raskaaksi tullessaan olevansa Vesavaaran " näkemä" äiti...


      Minen ainakaan, Veavaaraa edes tuntenut, 5: n äiti oon, joista 2 tullut pillerien kera. Kukahan tulkitsisi, ettei ollut Jumalan tahto , vaan ovat mukulat pahilaisen pesästä ?
      Ovat kaikella tavalla olleet siunauksen lapsia, jotdn Jumalasta taatusti ovat !

    • Uskova kanttori

      Lutherin Vähäkatekismus opettaa että meidn tulee peljätä ja rakastaa. Jumalaa. Sanoohan Raamattu myös että Herran pelko on viisauden alku. Pirkolla on erittäin hyvä sananjulistus. Olen olllut hänen kokouksissa ja olen kokenut miten Pyhä Henki on läsnä kokouksissa ja miten ihmiset ovat parantuneet. Minullakin silmät paranivat Pirkon rukouksessa.

    • Pakkaspoika

      Kiitän Jumalaa Pirkosta. Hänen ohjelmansa ovat lääkettä hengelleni.

    • Hönk hönk

      Hönk hönk pyytää anteeksi, Pirkko olkoon siunattu, puhukoon miten puhuu. Enkä hänen pyhyyteensä mitenkään ole puuttunutkaan.

    • more better

      Olen ollut jo eka kerran kuullessani ko puhujaa kuin muitakin "hönöttäjiä.mumisijoita" toivonut, jotta te arvoisat puhetyöläiset: menkää oppia ottamaan ja sen jälkeen vasta astukaa yleisönne,kuulijakuntanne eteen,On suorastaan kärsimys kuulla "kähinöitänne" niin mukavalta kuinTe koruinenne näytättekään,Meillä kuulijoillahan kyllä löytyy valinnanvaraa..eipä hätää.Vain "pieneksi"vinkiksi ohjeinen "neuvoni"

    • Pirkko on jeess

      Pirkko on luotettava sananjulistaja.

      Puhuu niin kuin on Sanassa kirjoitettu eikä mene mukaan kaiken maailman härdelleihin. Uskaltaa sanoa mitä pitääkin eikä mielistele kuulijoita. Pirkon käsien alle uskaltaisin mennä rukoiltavaksi.

      • olen samaa mieltä

        Raitista ja raamatullista sanomaa julistaa.


    • linkki mukana

      tv7:lla entisen jehovantodistajan todistus uskoon tulosta.
      Hän oli ollut 30 vuotta jehovantodistaja ja sai lahkolaisuudesta tarpeekseen.
      Mutta kuinkas sitten kävikään?
      Hän tuli elävään uskoon.
      Kiitos Jumalalle.
      http://www.youtube.com/watch?v=rTHNB30GpIg

      • linkki mukana

        Edellinen linkki ei ollutkaan vaan oikea on tässä

        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=33240

        tv7:lla entisen jehovantodistajan todistus uskoon tulosta.
        Hän oli ollut 30 vuotta jehovantodistaja ja sai lahkolaisuudesta tarpeekseen.
        Mutta kuinkas sitten kävikään?
        Hän tuli elävään uskoon.
        Kiitos Jumalalle.


    • Valetta valetta

      Pirkko sanoo lähettäjä kirjeesssään kuinka hän "VASTUSTI" tv 7 menemistä=eli ettei olisi omia lähetysohjelmiaan halunnut ! HÖPÖHÖPÖ! TOTUUDEN tiedämme,

      • ₩iljo

        Pirkolta pitäisi kieltää demonointi koska hän aiheuttaa vahinkoa taikomisella,


    • uusia tuulia.herätys

      OULU on kaupunki josta jotkut evankelistat sanovat: "tulisimme OULUUNKIN mutta kukaan ei KUTSU !! MIKSI?Näin mm, TULIMUMMOTKIN tuumasivat n.kuukausi sitten.Tosin heidän allakkansa oli jo varattu vuodeksi eteenpäin,,,Että silleen,,,

    • Mitjami

      Tämä viestini tulee 17.7.2010 klo20:37 kirjoitettuun viestiin, eli luin viestisi vasta nyt. Raamatussa puhutaan Jumalan pelosta, mutta se EI tarkoita samanlaista pelkoa, kuin mitä on esim.se pelko, mitä ihminen voi kokea vaikkapa silloin, kun metsässä kohtaa ison karhun, joka tulee muristen vastaan. Jumalan pelolla tarkoitetaan , Hänen kunnioittamistaan. Voit ihan turvallisella mielellä mennä kuuntelemaan Pirkko Vesavaaraa, niin voit itse todeta, kuinka hän puhuu, ja jos et jotain ymmärrä, voit kokouksen lopussa häneltä kysyä. Siunausta sinulle, tv.

      • Otso von murmur

        Minuakin vastaan tuli metsässä karhu. Arvaapas kuinka kävi? Heti kun näki minut, kääntyi 180 astetta ja paineli täysillä kaakkoon. Ei ehtinyt edes murista kun juosta vilisti karkuun. En edes tajunnut pelätä sillä eihän se Luoja karhua asettanut luomakuntansa herraksi. Mur mur vaan.


    • Henttu

      Onko Pirkko Vesavaaran Herätys ohjelma loppunut TV7:lta? Kuka tietää? Olen kaivannut hänen hyvää julistustaan. Kuka tietää?

    • Kiitos Jeesus 2

      Olimme kuulemassa pirkko vesavaaraa Karstulassa...Hän puhui juuri kuten RAAMATTU opettaa.Aiomme kuulla häntä edelleen.Miellyttävä katsellakin kun on pukeutumisellan arvostanut kuulijoitakin.Jumala on antanut ihmiselle myös kauneuden tajun! Siunausta Pirkko!

      • Henttu

        Aamen!


    • Herätys tulee pian

      Pirkko Vesavaaran Herätys -ohjelma tulee kerran kuussa lauantai-iltaisin 20-21. Uusintoja seuraavana päivänä. Ja arkistosta löytyy näitä ohjelmia vuosien takaa.

    • 2 uskollista kuulija

      Varjelusta sinulle.Pirkko kun ajelet ympäri Suomea!!! "monta vaaraa ompi tiellä,,," kuten laulussakin sanotaan. Tulemme Sinua kuulemaan aina kun on mahdollista.Iloksemme luimme,kokouksiasi on taas Oulussa ja lähistöllä. Kiitos elävä Jeesus! Voimia Sinulle!

    • Ilmoittaja1

      Olen kuunnellut lukemattomia Pirkko Vesavaaran puheita tv 7:stä ja MISSÄÄN KOHDEN hän ei julista evankeliumin sanomaa.
      Eksyttäjähenki, eli per...kele itse on hänet lumonnut.Häntä voisi kutsua rehellisesti medioksi, eli povaajaksi. Olen hyvin murheellinen luettuani, kuinka moni on mennyt mukaan lumoukseen! Pirkko Vesavaara , kuten Pirkko Jalovaarakin, ovat molemmat täysin huijareita.He elävät hyväuskoisten ihmisten rahoilla, että kehtaavatkin!
      On aivan uskomatonta että niin vähän ihmiset tuntevat Raamattua, luullessaan Vesavaaraa Raamatun Jumalan palvelijaksi.

      • Uskova

        Minusta Pirkko Vesavaara opettaa tervettä evankeljumia. Kun sinä olet toistamieltä
        kerro muutama esimerkki miten hän on opettanut Raamatun Jumalan sanan vastaisesti. Ja sanan tien toisesta Pirkosta.
        Siis mutama asia joita he ovat julistaneet Jumalan sanan vastaisesti, kiitos.


    • ilmoittaja1

      Uskova26.10.2014 10:18

      Minusta Pirkko Vesavaara opettaa tervettä evankeljumia. Kun sinä olet toistamieltä
      kerro muutama esimerkki miten hän on opettanut Raamatun Jumalan sanan vastaisesti. Ja sanan tien toisesta Pirkosta.
      Siis mutama asia joita he ovat julistaneet Jumalan sanan vastaisesti, kiitos.

      ######################################################################

      Tervettä evankeliumia? Jos pidät Pirkko Vesavaaran puheita "terveinä", voin vapauttaa sinut valheesta, sillä et ole varmaankaan edes kuullut Raamatullista evankeliumin sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen veren evankeliumistaan!

      Vesavaaran kaikki puheet keskittyvät hänen oman toimintansa ja siis itsensä koroittamiseen.Tuo esille "profetioita" ja "tiedonsanoja", sitten seuraavassa kokouksessa (tai missä vain hän puhuukin) tuodaan sitten esille henkilö jolle hän oli ennustanut.Tällä hän tahtoo vahvistaa kuulijoilleen, että se mitä hän oli ennustanut on toteutunut ja että hän siis on "Jumalan palvelija".

      Pötkönään tulee niitä sanomia yhden kokouksen aikana.Hän ei edes tarvitse Raamattua, koska hänellä on "suora yhteys" jumalaansa, ja sieltä virtaa niitä lupauksia parantumisista, elämän tilanteista, lapsen saamisesta.Ja sitten se röyhkeä ja halveksiva tapa puhua yleisölle, aivan kuin kuulijat olisivat tyhmiä lapsia, joille pitää 5-6 kertaa kokouksen aikana komentaa: "Kuuntele" ja sitä ällöttävää rakas sanaa joka väliin, miten liehittelevä ja tekopyhä manipuloija. Joissakin videoissa näkyy selvästi että hänelle tapahtuu jotain: Yhtäkkiä puhe loppuu ja silmissä välähtää, ja sitten tulee uusi sanoma! Selkeästi siis näkee (jos haluaa nähdä) että henkivalta joka Pirkko Vesavaarassa vaikuttaa (eksyttäjähenget) ottaa vallan hänen mielestään.

      Vesavaara tietysti itsekin luulee olevansa oikea Jumalan palvelija, mutta valitettavasti hän on jossain ottanut vastaan lumouksen, jota sielunvihollinen tarjoaa KAIKILLE uskoville, koska elämme eksytyksen aikaa .
      Hän on koroittanut itsensä toisten yläpuolelle ja hänestä on tullut palvonnan kohde.Tämä on Raamatun mukaan epäjumalan palvontaa.Paljon muutakin olisi sanottava, mutta sitten pitäisi siteerata kymmeniä Raamatun paikkoja , kehoitakin jokaista uskovaksi itseään kutsuvaa, keskittymään Jeesukseen Kristukseen.
      Sillä se, joka on Raamatun Jumalan, Jeesuksen Kristuksen todellinen palvelija, koroittaa Häntä ja puheet keskittyvät ainoastaan Jeesuksen Kristuksen kirkastamiseen ja koroittamiseen!

      • Uskova

        Oletko lukenut Raamatustasi armolahjoista? Olisin kyllä toivonut syytöksellesi jotakin konkreettisempaa.


    • ilmoittaja1

      Uskova
      26.10.2014 13:15
      Oletko lukenut Raamatustasi armolahjoista? Olisin kyllä toivonut syytöksellesi jotakin konkreettisempaa.

      Raamattu opettaa armolahjoista, totta se on, mutta Raamattu varoittaa myöskin eksyttäjistä, jotka tulevat kuin sudet lammasten vaatteissa
      eikö sinun Raamatussasi kerrota mitään eksyttäjistä? Jeesus sanoo eräänä päivänä heille, jotka paransivat sairaita ja ajoivat ulos riivaajia Jeesuksen nimessä: Minä en tunne teitä!

      • Uskova

        Kyllä tiedän hyvin eksyttäjät ja pyydän PH:n apua niiden erottamisessa jos en sitä hengessäni selvästi erota. Jeesus ei suinkaan sanomut, että kaikki ovat eksyttäjiä vaan jotkut. Hänhän paäinvastoi kehoitti tekemään ihmeitä ja parantamaan kuten teki itsekin ja vielä suurempia te tulette tekemään....
        Kysynkin siis vielä millä perustelet, että Pirkot eivät ole Jeesuksen asialla?


      • pena59

        No milläs Raamatunkohdan perusteella hän sitten on eksyttäjä?


    • ilmoittaja1

      Kyllä tiedän hyvin eksyttäjät ja pyydän PH:n apua niiden erottamisessa jos en sitä hengessäni selvästi erota. Jeesus ei suinkaan sanomut, että kaikki ovat eksyttäjiä vaan jotkut. Hänhän paäinvastoi kehoitti tekemään ihmeitä ja parantamaan kuten teki itsekin ja vielä suurempia te tulette tekemään....
      Kysynkin siis vielä millä perustelet, että Pirkot eivät ole Jeesuksen asialla?

      Voisitko laittaa Raamatun paikan missä Jeesus käskee tekemään ihmeitä?

      • Uskova

        Esim. mark.16
        14 Viimein Jeesus ilmestyi myös yhdelletoista opetuslapselleen heidän ollessaan aterialla. Hän moitti heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet kuolleista nousseena. 15 Hän sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. 16 Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. 17 Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä. 18 He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat."

        19 Kun Herra Jeesus oli puhunut heille tämän, hänet otettiin ylös taivaaseen ja hän istuutui Jumalan oikealle puolelle. 20 Opetuslapset lähtivät matkaan ja saarnasivat kaikkialla. Herra toimi heidän kanssaan ja vahvisti sanan tunnusmerkeillä.]


      • Uskova
        Uskova kirjoitti:

        Esim. mark.16
        14 Viimein Jeesus ilmestyi myös yhdelletoista opetuslapselleen heidän ollessaan aterialla. Hän moitti heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet kuolleista nousseena. 15 Hän sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. 16 Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. 17 Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä. 18 He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat."

        19 Kun Herra Jeesus oli puhunut heille tämän, hänet otettiin ylös taivaaseen ja hän istuutui Jumalan oikealle puolelle. 20 Opetuslapset lähtivät matkaan ja saarnasivat kaikkialla. Herra toimi heidän kanssaan ja vahvisti sanan tunnusmerkeillä.]

        Myös Jeesuksen seuraajat ovat tehneet tunnustekoja, jotta kuulijat uskoisivat, että he todella ovat Jeesuksen lähettiläitä.

        Stefanos oli täynnä armoa ja voimaa, ja hän teki suuria ihmeitä ja
        tunnustekoja kansan keskuudessa. (Ap. t. 6:8 )

        Siitä huolimatta apostolit viipyivät kaupungissa pitkähkön aikaa. He puhuivat
        rohkeasti, turvaten Herraan, ja Herra vahvisti armonsa sanan tunnusteoin ja
        ihmein, jotka tapahtuivat heidän kättensä kautta. (Ap. t. 14:3)

        Olenhan teidän keskuudessanne todistanut olevani oikea apostoli, kun olen tehnyt
        tunnustekoja, ihmeitä ja voimatöitä yhden toisensa jälkeen. (2. Kor. 12:12)


    • PYHYYS PELOTTAA

      tutki itseäsi, ettet ole riivattu. Riivatut ja synnin tahallisessa pimeydessä elävät alkavat kirkumaan,päästelemään ei omassa hallinnassa olevia ääniä sekä joutuvat pelon valtaan. Jotkut kuten vihjasitkin; menettävät järkensä!

    • PYHYYS PELOTTAA

      tutki itseäsi, ettet ole riivattu. Riivatut ja synnin tahallisessa pimeydessä elävät alkavat kirkumaan,päästelemään ei omassa hallinnassa olevia ääniä sekä joutuvat pelon valtaan. Jotkut kuten vihjasitkin; menettävät järkensä!

    • ilmoittaja1

      Apostoleilla oli armojahjoja joita he käyttivät, mutta ainoastaan EVANKELIUMIN JULISTAMISEN YHTEYDESSÄ.

      Mutta Pirkko Vesavaara EI julista mitään evankeliumia, vaan hän on ottanut vastaan eksytyksen hengen, eli per---keleen hengen.Sielunvihollinen kyllä tuntee Raamatun, mutta se vain MATKII Pyhän Hengen armolahjoja.

      Ei tätä voi tämän yksinkertaisemmin sanoa,jos et halua ymmärtää, en voi muuta kuin pahoitella puolestasi.

      • Uskova

        Tästä olen todellakin kanssasi eri mieltä. Opetus ja evankeljumin julistus on aina osa hänen toimintaansa. Hänen ohjelmansahan on katsottavissa arkistosta? Vai oletko käynyt myös livenä häntä kuuntelemassa?


    • Uskova
    • jyvät akanoista

      Suomessamme liikkuuu monenmoista sananjulistajaa.Kyllä seula erottaa Jeesuksen ilosanoman, Raamatun julistavat puhujat.Pirkko Vesavaara on yksi esimerkki! Monet julistajat ovat hairahtuneet polulta ja nyt puolustelevat tekemisiään tv lähetyksissään ottaen " vahvistuksekseen,tuekseen" Raamatun paikkojakin.Tuntuu tosi pahalta.MUTTA,eipä minun tarvitse heitä kuulla / katsoa!! Vesavaaralle toivommekin runsaasti voimia,siunausta! Ensi vuosi onkin jo täynnä kokouksia! Kiitos ja kunnia Jeesukselle!!

    • Ilmoittaja1

      Evankeliumi on sanoma Jumalan Pojasta Jeesuksesta Kristuksesta,
      hän kuoli ihmiskunnan syntien tähden Golgatan keskimmäisellä ristillä,
      eikä yksikään joka Häneen uskoo, huku, vaan saa iankaikkisen elämän.
      Uskokaa evankeliumi ja tehkää parannus synneistänne.

      Evankeliumi ei ole tunnelmia ja ihmeitä eikä merkkejä.
      Evankeliumi ei ole mitään povaamista hienosta tulevaisuudesta
      tai mahtavista palvelustehtävistä. Evankeliumi ei ole sinun tai
      minun suureksi tulemista, vaan Jeesuksen Kristuksen edessä
      nöyrtymistä katuvana syntisenä armahdusta anomassa.

      Evankeliumi ei ole mitään armolahjoilla pelaamista ja kielilläpuhumisen
      huminaa, jota nykyisin on tarjolla, tutkikaa Jumalan Elävää Sanaa,
      Raamattua, että oppisitte tietämään mikä on oikeaa ja mikä väärää, sillä
      väärä ei lopu vaan enenee vieläkin röyhkeämmässä muodossa.

      Se että joku lukee muutaman Raamatun paikan ja sitten
      ennustaa katsomolle tulevaisia, ei ole evankeliumia vaan eksytystä,
      vaikka ennustukset toteutuvat. Nämä eksyttäjät; teurastajat,
      ovat todellisuudessa rahastajia ja maineen kalastajia,
      kun ja jos arvostelet heitä, uhkailut ja pelottelut alkavat.
      Jumalan ihminen kestää arvostelun, eikä koskaan uhkaile
      eikä pelottele. Raamattu käskee arvioimaan KAIKKI.

    • toteutuuko?

      ei pirkon profetia tulevasta työpaikastani ainakaan vielä ole pitänyt paikkaansa.

      • Anonyymi

        Tämä on lähes 10 vuotta vanha viesti, mutta ihan yleisellä tasolla ihmettelen: ovatko tällaiset työpaikkaennustukset nykyään profetioita? Nimitetäänkö niitä sellaisiksi? Ihan tavalliselta ennustukselta tuo minusta kuulostaa.


    • Jumala toimii

      odota,odota JUMALAN aikataulu toimii "ajallaan" kuten laulussa todetaan!

      • Suolaista&Makeaa!

        Laulele sinä vaan laulujas..asianomainen työpaikkaa odotteleva ei ITSE ole kirjoittanut; onko jo 'toteutunut vai vieläkö odottelee'.. Ihmettelen syytä miksi Herran palvelijatar on nostettu uskovien? revittäväksi. ISOHATTUISET helluntailaisetko liilkeellä? KATEUS on aikamoinen vauhtivoima ja kieli edelleenkin se pieni jäsen. Naisilla pahin ja polttavin..Mutta tilitys on edessä jokaisesta sanasta..Jumalan edessä


    • Tässätotuus

      Piritismin pelaaja , pitää itseään Jumalana ja vaatinut ihmisiä tunnustamaan synnit hänelle kun hän on Jumala.Niin monet ovat heittätyneet tekopyhiksi ns uskovaisiksi,kun uskonnolla leikkiminen on niin tavattoman rahakasta puuhaa. Isot rahat maksetaan pimeassä ja merkitään VAIN PIENI RAHAMÄÄRÄ kilometrikorvauksina. Nähty on. Pirkolta puuttuu johdonmukaisuus ja RAAMATUN TUNTEMUS ja sen mukana kaikki.Kerran kuulin hänen lupaavan taivaspaikan kun suollatte hänelle rahaa. Maan päällä ei saanut siitä hyvitystä. Kunnioitan oikeita uskovia, mutta kun Raamatunkin mukaan niitä on vähän. Huijareita siitä edestä pilvin pimein. Rahankeruu buumi.

    • ÄlkääViitsikö

      Pirkko Vesavaara on niitä ainoita oikeita ja raittiita Jumalan Sanan julistajia, mitä Suomen maan kamaralla vielä liikkuu! Ja todellakin, ne ovat harvassa!
      Lopettakaa tuo turha, kateuteen asti menevä panettelunne!
      Hävetkää!
      Lähtekää itse evankelioimaan, jos rahkeet riittää!

      • Pöyristynyt

        Aamen!


    • kiertäväshow

      Minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta henkilöstä nimeltä Pirkko Vesavaara, mutta täällä on mainittu että hän on evankelista.
      Minusta erittäin mielenkiintoinen kysymys on, että mikä on nykyajan Suomessa evankelista.
      Onko evankelista joku henkilö, joka kiertää seurakuntia, koteja ja erilaisia etukäteen varattu tiloja, ja kertoo siellä kuulijoille evankeliumia?
      Jos näin on, niin en oikein ymmärrä tätä asetelmaa.
      Hän siis kiertää paikoissa, joissa valtaosa on kuulijoista jo valmiiksi kristittyjä.
      Eikö evankelistan tehtävä olisi olla esillä sellaisissa paikoissa joissa ihmiset eivät todennäköisesti ole kristittyjä?
      Kiertäminen kristittyjen keskellä on mielestäni sellainen virka tai toimi, jota en itse uuden testamentin sivuilta löydä.
      Löydän sieltä paikallisesti järjestetyn seurakunnan jossa on erilaisia virkoja, mitään tällaista toimintaa, jossa kierretään ympäri maata puhumassa jo kristityille niin en löydä.
      Tiedän toki, että tällainen "kiertävä" opettaminen ja julistaminen on ihan yleismailmallinen tapa, en kyllä itse todellakaan siis kannata sitä.
      On hyvin outoa ja jopa epä Raamatullista puhua ja julkituoda Pyhän Hengen armolahjoja näissä "kiertue" toiminnoissa, koska eikö Pyhän Hengen armolahjat ole selkeästi tarkoitettu seurakunnan rakentamiseksi?
      Armolahjojen käyttäminen ja "esittely" osana kiertävää julistus tehtävää tuo enemmän mieleen "show" meiningin ja ihmisten manipuloinnin.
      Jokainenhan voi tahollaan tutkia Raamattua ja yrittää löytää sieltä perusteet tällaiselle kiertävälle toimintamuodolle.
      Apostolinteothan kertovat kristillisyyden ensiaskeleista, enkä usko että se, että Paavali liikkui paikasta toiseen, voi olla perusta nykyajan kiertävälle toimintamuodolle.

      • herrää

        Mielenkiintoista sinun "näkemyksesi", joka pohjaa pelkälle mutu tuntumalle - että noin pitkästi voi automaatio tasolla kirjoittaa, tuotoksena mitä on tullut lehdistä ym lukeneeksi. Oikeesti, onko tuolla mitään varsinaista merkitystä, tuollaisella musta-tuntuu - fiilistelyllä?


    • eihyvä

      Pirkko on ikänsä pelannut piritismiä. Kuuluisuutta hän on hakenut ja siinä kaikki. Jätti hyvän miehen ja oli salaa toisen miehen kanssa työpaikalla. Mikä hän on tuomitsemaan muita. Ei totisesti tunne Raamattua. Rahaa kerää kuin Jalovaara. Nimi enne -vaara.

      • Pöyristynyt

        Voitko todistaa tuo väitteesi? Vai puhutko soopaa?


    • äläuskokaikkea

      Kenenkä nimissä nämä kiertävät, omissa vai jonkun taustajärjestön nimissä? Outoja tapoja, kaikkia ei ole Jumala lähettänyt. Onko ihmisillä niin suuri tarve olla esillä, vai rahavaikuttimet. Miksi juostaan ihmisten perässä? Ja jonotetaan rukousjonoissa, minä en ymmärrä näitä käytäntöjä. Onko tarve vain tunnetasolla, saada kokemuksia. Tämä sielun tasolla tapahtuvat kokemukset eu pitkälle Janna a sitten ollaan taas jonossa. Jumala antaa Elävää vettä, jota ei tarvitse aivan ammentaa. Jumala tyydyttää ihmisen hengen, joka on yhteydessä Luojaansa. Sieltä se kaikki lähtee. Surullista kun ilmaisesta evankeliumin lahjasta on tehty bisnestä ja ihmispolonen on se, jota rahastetaan yhä uudelleen.

    • Siunaten

      Kaikki tämän sivun kirjoitukset, jotka solvaavat evankelista Pirkko Vesavaaraa, sanavalinnoillaan ilmaisivat hyvin suurta katkeruutta itse elämää kohtaan ja täydellistä tietämättömyyttä hengellisistä asioista. Kristityssä maassa voidaan elää näin pimeydessä, ja ollaan valmiit mustamaalaamaan kaikkia jotka elävät pyhää elämää ja etenkin julistavat Jumalan sanan totuutta niinkuin kirjoitettu on. Pahuus henkii niistä jotka eivät ole uudestisyntyneet Jumalan lapseksi. Jeesus sanoi niistä, ja sanoisi tänäpäivänäkin että te olette isästä perkeleestä, ja te eksytte kun ette tunne kirjoituksia. Ala rukoilemaan itsellesi synnintuntoa ja tee parannus sanoistasi ja Jumalan tahdon vastaisesta asenteistasi. Ehkäpä vielä saat anteeksi, kun kadut syntejäsi vilpittömästä sydämestäsi. Joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Raamatussa sanotaan, että Herran pelko on viisauden alku. Jumala on kuluttava tuli. Lue Raamattua ja opi tuntemaan sieltä Jumalan rakastava suunnitelma ihmisille. Pyydä syntejäsi anteeksi ja pyydä että Jeesus tulee sydämesi asumaan ja muuttaa sinut. Kukaan ihminen ei voi sitä tehdä puolestasi. Kirkko ei voi sitä tehdä puolestasi. Sinun on itse mentävä Jeesuksen eteen ja tunnustettava oma surkea tilasi ja haluttava vapautua pimeyden kahleista. Kuka tahansa Herran palvelija voi rukoilla puolestasi jos menet pyytämään sitä...esim. Herran armoitettu palvelijatar Pirkko Vesavaara. Rukoilen rauhaa Pirkolle ja siunausta evankelistan työhön ja varjelusta vihollisen katalista juonista tämänkin sivuston kautta. Nämä sivut paljastavat surullisella tavalla, miten paljon on niitä joilla ei näytä olevan minkäänlaista tietoa hengellisistä asioista ja siitä että on taivas ja helvetti ja se missä vietämme iäisyyden on valittava tässä ajassa. Olisi monenkin terveellistä pelätä, ja tehdä välit selviksi Jumalan kanssa. Oli lohdullista myös lukea niitä kirjoituksia joissa tuotiin esiin vilpitöntä omakohtaista ja siunaavaa tukea Pirkko Vesavaaraa työlle.

      • 1234567---

        Täytyy muistuttaa Pirkolle, että Jumalan antama sapatti tulee pitää pyhänäpäivänä.

        Tänäaikana on paljon julistajia, jotka julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Näinollen he johdattavat sankoin joukoin suuria ja pieniä täysin harhaan.

        Vielä muistutukseksi: Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat pedosta antikristuksesta paavista, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi. Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jumalan merkki on sapatti. Ilm.14:6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
        7. Ja hän SANOI SUURELLA ÄÄNELLÄ: Peljätkää Jumalaa ja antakaa Hänelle kunnia, sillä Hänen tuomionsa hetki on tullut, ja KUMARTAKAA HÄNTÄ, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet.


      • vastaustaodotellen
        1234567--- kirjoitti:

        Täytyy muistuttaa Pirkolle, että Jumalan antama sapatti tulee pitää pyhänäpäivänä.

        Tänäaikana on paljon julistajia, jotka julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Näinollen he johdattavat sankoin joukoin suuria ja pieniä täysin harhaan.

        Vielä muistutukseksi: Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat pedosta antikristuksesta paavista, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi. Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jumalan merkki on sapatti. Ilm.14:6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
        7. Ja hän SANOI SUURELLA ÄÄNELLÄ: Peljätkää Jumalaa ja antakaa Hänelle kunnia, sillä Hänen tuomionsa hetki on tullut, ja KUMARTAKAA HÄNTÄ, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet.

        Todellakin kuinkahan tämä Pirkko suhtautuu Jumalan sapattiin. Hänhän pyrkii kuitenkin julistamaan Raamatusta totuuksia. Tämäkin olisi hyvä tietää julistajalta.


    • Loppukuu

      Mitenkähän koet viikonlopun elokuvan armomurhasta joka toistamiseen seiskalla. Siinä Amazing Grace -laulu rauhoittaa muistisairaan vanhuksen mutta seuraavana päivänä aletaan mesota miten tuo vanhus tulisi armahtaa kärsimyksistään. Vääntelehtiviä naisen kasvoja lähikuvassa Jumalaa syyttäen. Lopulta yliannos morfiinia vanhukselle ja - kuvakulmavalinnasta voisi päätellä että ihan todellinen armomurha olisi tekosalla. Surevat ihmiset ainakin "näyttelevät" todella uskovasti itkeviä omaisia. Todella karmea elokuva, saatanallinen sanoisin. Ja tuo vartin pätkä Happosen pariskunnan seurassa - pelkäätkö heitä? Valkoluominen nainen ja mies tuima ku mikä... Itse pahuus tekeytyy valkeuden enkeliksi - sitä tulee pelätä! Ja osaakin varoa ellei ole jo eksynyt.

    • thinkagain

      Jumalaa on syytä kunnioittaa, eikä ketään ihmistä pelätä, niinkuin sinä. "Henkii pahuutta.." Kaikki mitä puhuu on Raamatun Sanaa - sinulle kauhistus? Mietippä hetki edes.

    • pirkkojumalanpalvelija

      Katsoin tänään 17.11. lauantaina TV7 kanavalta
      HERÄTYS-ohjelmaa, joka on Pirkko Vesavaaran x 1/kk
      esitettävä ohjelma. Kyllä oli hyvä saarna ja hyvä musiikki.
      Suosittelen huomenna 18.11. 2018 klo 10:00 katsomaan uusintaa.
      Ole siunattu!

    • Anonyymi

      Tässä ihan jae joskus pohdittavaksi. Matt. 6: 24
      Perustuslaatua vieläkin

    • Anonyymi

      Pirkko Vesavaaralla on oikea, Raamatullinen rakkauden ja totuuden Jumala.

    • Anonyymi

      Koska viimeksi on joku pystynyt todistamaan jumalan olemassaoloa.

      Toki jokainen saa uskoa mihin vaan ja se on tuonut isällenikin mukavan eläkkeen jota nauttii 32. vuotta. Meistä hän vaan ei halunnut uskon tielle. Sanoi se rajoittaa liikaa iloitsemista, sen näkee naamasta.

    • Anonyymi

      Sinä taidat olla jo vähän seonnut, kun et tunnista Jumalan Sanan mukaista opetusta.
      Pirkko uskaltaa julistaa niin kuin Raamattu opettaa, ei tee kompromissejä ja se on siunattu asia. Kiitos Herralle.

      • Anonyymi

        Julistaako Pirkko kuulioilleen, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uuden Liiton kristityille pitää pyhänäpäivänä ?


    • Anonyymi

      Olen ollut monessa Pirkko Vesavaaran kokouksessa ja hän on Jumalan käytössä.Ei etsi omaa kunniaansa,vaan lähetyäjänsä Jeesuksen kunniaa.

    • Anonyymi

      Onko Pirkko Vesavaara normaali ihminen joka kuuluu Luterilaiseen Seurakuntaan eikä ole lahkolainen?

      Olen joitakin juttuja lukenut, mutta en ole saanut selvyyttä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe