Rethymnonin Argo-huoneistohotellista palattu

Rety-reissaaja

Kokemuksia (Finnmatkojen) Rethymnonin ARGO-hotellista matkoja suunniteleville:
Huoneistohotelli sijaitsee n.2,5 -3 km keskustasta,kävellen pääsee leveää rantakävekykatua pitkin kaupunkiin ja taksit päivystävät n.100 m päässä.
Argossa on niinkuin"omatoimimajoitus",paikan respa päivystää yleensä pikkukopissa n.päiväsaikaan ja yleisiä tiloja ei juuri ole,eikä ravintoloita.
Rauhaillinen paikka,kun ei ole ravintoloita ja iltaelämää hotellin puolesta ja ollaan rantakadun päässä.Mukavan kokoinen perusallas,allaspedeille mahtuu n. 15 henkeä ja rantaan pääsee suoraan(pikkuparkkipaikan autojen ohi) .Rantavahti on nohevana:jos on punainen lippu,kyllä tulee kädestä pitäen kiskomaan rannalle! Turvallisuus siis taattu! Rantahiekka leveä,nähtiin parina loppuiltapäivänä paikallisten järjestämiä omia juhlaseremonioiden rakentamisia.Mereen pääsy vaatii "akrobatiaa".erikokoista kiveä siinä alussa,mutta siihen pian tottuu.
Huoneet ovat valoisia,vaaleasti sisustettuja,värikkäät sohvat tuovat väriä.Keittiövarustus on modernia: on astianpesukone,keraaminen liesi,pyykinpesukone,leivänpaahdin toast-kone,mikroaaltouuni,kahvinkeítin,astiat keittiötarvikkeet monipuolisia.Parvekkeet tilavia-meillä oli terassi maatason alapuolella,mut sekin viihtyisä omien kukka pensasistutusten ansiosta.Omat pyykinkuivaustelineet siellä terassilla.Huoneen viilentämiseksi sai laskettua oven eteen suojakuoren ja se myös tuo turvallisuuden tunnetta yöllä,sen läpi ei melutta pääse rosvot.
Ahkera Manolis ja siivoojat työskentelivät huolella pitkää päivää aamusta alkaen huoneissa ja allasalueella sekä puutarhaistutusten hyväksi.Itse respan Stella ei juuri näyttäytyt kopistaan,puhui puhelimeen ja oli tietsikallaan koko pvn.Toki auttoi tarvittaessa,kuka mitäkin pyysi.
Huoneisiin oli helppo asukkaiden palata helteiden väsyttämänä,senkun vilautti ovisilmässä hotelliavainkorttia"piip".Tallelokero oli huoneessa.Säilytystilaa oli paljon,kolme pariovikomeroa ja vetolaatikot/hyllyt niissäkin henkaritankoineen.
Näistä kaikista seikoista tykättiin.Toiveena palautelappuun kirjoitettiin,että pieni kioski/allasbaari olis kiva(jätksiä,juomaa uimisen aikaan varmaan moni tilaisi).Ja se että muuta tavernaa ja iltaohjelmaa ei toki kaivatakaan,niitä kaupunki on täynnä! Meidän paluulento lähti yöllä,mut huone piti luovuttaa klo 12.Kysyimme lisäaikaa,se olisi tuona ajankohtana maksanut 50 e-ei sellaista hintaa haluttu maksaa toki.Muualla ollaan saatu lisäaikaa reilulla 20 e:lla.Laukut voi jättää portaiden alle ja Stellan ollessa paikalla kopin alakerran wc-tilat ovat käytössä ja allassuihku iltalentoa odotellessa.
Kiva jos olis ollut isommat oleskelutilat ja joku aula yleiseen yhteiseen istuskeluun ja lehtien lukuun.Netti löytyy kaupungilta ja lähimpänä esim.Marilyn-kahvilan sisältä(rantakatua kaupunkiin päin jonkin matkaa).
Tälläisiä tuoreita kokemuksia eilen päättyneeltä lomalta.Lisäkysymyksiin vastaan mielelläni.Itse kyseliin kesän alussa kokemuksia täällä,mutta nyt itse käyneenä näihin tunnelmiin ja kokemuksiin päädyin.

3

1965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse palasin samaisesta hotellista perjantaina 2.8. kahden viikon rentouttavalta lomalta. Muu yllämainituista asioista ei ole muuttunut, paitsi altaalle oli lisätty paikkoja, sekä nuori mies vastaanotossa huolehti kyllä asiakkaistaan iloisella ja suurella ystävällisyydellä. Ja piti huolen myös siitä että asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi. Viereisen hotellin rakennustyöt kun olivat keskeytyneet kantavuuksien heikon laadun tähden. Tästä kyselimme häneltä koska vaimoni ja äitini olivat kyseisessä "hotellissa" nähneet jonkun nukkumassa, niin hän selosti mitä siellä on tekeillä ja sanoi että jos meistä tuntuu turvattomalta hän kyllä voi soittaa poliisit tutkimaan asiaa. Sanoimme että se lähinnä huvitti jos joku työnsä lomassa ottaa pikku torkut :)
      Hotelli on pieni ja yleensä sesonkiaikaan täyteen buukattu, joten siksi sieltä joutuu, niin kuin muistakin hotelleista lähtemään ajallaan. Ja se 50 euroa mikä on se lisämaksu on 2 siivojaan ylityötunnit, koska huoneet pestään perusteellisesti ja siivotaan joka paikka ennen uusien asukkaiden saapumista.
      Meillä kävi tuuri, kun olimme luovuttaneet huoneen pois vähän ennen kahtatoista ja siirtyneet altaalle ottamaan aurinkoa. Tuli tämä kyseinen nuorimies sanomaan minulle että saisimme yhden huoneiston suihku/wc tilat sekä oleskelutilat käyttöömme, kunhan sitä on vähän siivottu. Ja noin kolmen aikaan saimme huoneen, josta ei tarvinnut maksaa mitään. Aivan mahtava fiilis tuli siitä. Päästiin pesulle ja vaihtamaan puhtaat vaatteet ennen ruokailuun lähtöä. Tosin jätimme kyllä tälle miehen alulle 20€ tippiä kiitokseksi :)
      Koko porukka (4 aikuista ja 2 lasta) nautimme olostamme tässä hotellissa!!!

      • retyreissaaja

        Jassas Una Serveza-Porfacor!

        Täällä kirjoitttaa v. 2010 teitä edellisen viestin "Rety-reissaaja".
        Mukava,että teillä oli mukavat olot siellä! Ovathan huoneistot varustukseltaan hypertasoa nomrikreikkalaiseen hotellitasoon verrattuna.

        Tuon 2010 reissun jälkeen jälleen Kreetalla v.2011, Hanian Nea Horassa,Finnmatkojen Christinassa 2 viikkoa.Hanian kaupungin läheisyys oli huippua! Tältä reissulta kävimme yhden yön Retymnonissa kertailemassa lomamuistoja,hoteli lähempänä vanhaa kaupunkia-7
        Kesällä 2012 Samos Pythagorion 2 vk


      • Retyreisssaaja
        retyreissaaja kirjoitti:

        Jassas Una Serveza-Porfacor!

        Täällä kirjoitttaa v. 2010 teitä edellisen viestin "Rety-reissaaja".
        Mukava,että teillä oli mukavat olot siellä! Ovathan huoneistot varustukseltaan hypertasoa nomrikreikkalaiseen hotellitasoon verrattuna.

        Tuon 2010 reissun jälkeen jälleen Kreetalla v.2011, Hanian Nea Horassa,Finnmatkojen Christinassa 2 viikkoa.Hanian kaupungin läheisyys oli huippua! Tältä reissulta kävimme yhden yön Retymnonissa kertailemassa lomamuistoja,hoteli lähempänä vanhaa kaupunkia-7
        Kesällä 2012 Samos Pythagorion 2 vk

        viesti karkasi ennen aikojaan!
        Tänä kesänä ed.viestin Retyreissaaja-nimimerkki vietti 2 viikkoa Hanian Agii Apostolissa,3 km Haniasta.Apollomatkojejn Triton.hotellissa.Sieltä käsin yks yö jälleen Retyssä,booking.comin kautta hotelli Cosmoksessa,joka 200 m vanhasta kaupungista.Tuo Agiii Apostoli oli tosi hyvä paras tähän astisista paikoista.myös esikaupunkialuetta ja lähellä ranta,kaupunki ja niin rauhalllista!Rantaa pitkin kävellen kävin kaksi kertaa Nea Horan maalaismarkkinoilla.
        Hotellimme henkikökunta oli niin kivaa,että jo sen vuoksi haaveena kesä 2014 siellä ja ehkä taas yhden vuorokauden keikka Retyyn.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe