miksi khat on laitonta?

gaddafi

miksi khat on laitonta? se hemmettihän on laimeempaa kuin vesi! ja helvatan halpaa kun ei sitä taida muut kuin somalit mutustaa (niin khat pureskellaan eikä polteta yms). luinpa tuossa juuri uutisen, että olivat jotkut kärränneet 2100 kiloa khattia suomeen. katukaupan hinta olisi ollut 280 000 euroa.. kuulostaa paljolta? mietippä uudestaan. gramma hinnaksi tuolle tulee 13 senttiä! mutta sepä ei haittaa kun tuota mitää mutustaa 100 grammaa että tulee vaikutusta!! eli saa syy täynä ihan urakalla vetää että vähän fiilikset rentoutuu! tuohan on kuin voikukkaa käyttäisi päihteenä!

9

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eihajuakaan

      Nuuska kiellettiin EU-alueella lähinnä eteläisemmän Euroopan edustajien painostuksesta. Kun sääntöjä mietittiin, ei keskieurooppalaiset edustajat edes ymmärtäneet mitä nuuska on ja kun heille sitä selvitettiin, he pitivät sitä ällöttävänä. Siitä syystä nuuska on kielletty, vaikka se on paljon poltettua tupakkaa vähähaittaisempaa.

      Aivan samoin kun tulee joku asia, joka voi olla hui hui hu-hu-huuuuUUUUUUuuuuume, eikä sen vaikutuksista tiedetä, niin se on erittäin helppo kieltää. Ei khatin kieltoon ole vaikuttanut sen kofeiiniakin miedompi vaikutus, vaan se, että jostain joku on kuullut, että se voi toimia päihteenä. Eli siis huuuUUUUUuuumeena. Ja kun kattoo kuka khattia käyttää, niin nehän on kaikki naamaltaan mustia! Ei tietenkään voi mustaa naamaa kieltää lailla, mutta jotain on tehtävä. Kieltäkäämme kaikki mikä kuuluu heidän kulttuuriin, mutta ei meidän kulttuuriin.

      Eli varmasti pääsyy siihen, että khat on kiellettyä on siinä, että aivan väärän väriset ihmiset tykkää siitä. Kieltäisivät lailla mustan naaman, niin olisi rehellisempää.

      Khat kun on niin turha päihde ku olla ja voi. Saa järsii tuntikausii, että toimii ja silloinkin pari Batteryy toimis paremmin. Eli sen huumaava- tai terveysvaikutus ei todellakaan liity asiaan mitenkään.

      Kyseessä on siis vain ja ainoastaan se, että päättäjät ei ole taas (yllätys yllätys) tietosia siitä mistä ovat päätöksiä tehneet ja kun kerran se koskettaa lähinnä mustaa väestöä, niin mikä ettei.

      • 951959159

        Englannissa khat on laillista, mutta täällä kukkahattu-tätien maassa ei milloinkaan. Täällä periaatteena on että mikä tahansa joka vähänkään vaikuttaa psykoaktiivisesti on joko lääke tai huume.


      • Kukkahatut vittuun!
        951959159 kirjoitti:

        Englannissa khat on laillista, mutta täällä kukkahattu-tätien maassa ei milloinkaan. Täällä periaatteena on että mikä tahansa joka vähänkään vaikuttaa psykoaktiivisesti on joko lääke tai huume.

        Alkoholi on ainoa minkä KUKKAHATTUTÄDIT sallivat. Alkoholilla on huonommat vaikutukset kuin khatilla.


    • gaddafi

      ihme meininkiä, täytyy sanoa. samaan aikaan saa kaupasta keskikaljaa, jonka tuotanto vaiheessa käytettävä kvartsi kuulemma aiheuttaa sisäisiä verenvuotoja, butaania, josta menee polla niin sekaisin ja tuhoaa kuulemma aivosoluja yhtä tehokkaasti kuin 9-millinen luoti. entäs esimerkiksi kofeiini? jos kofeiinin taustan lukee wikistä, tuntuu kuin lukisi jonkun amfetamiinin vaikutuksia. niille jotka ei vaivaudu sanotaan herkkuna, että 2,5 desiä kahvia päivässä kaksinkertaistaa keskenmenon riskin. TÄTÄ ei lue kahvipaketin kyljessä. meitä on huijattu!

    • Afrikkaan

      Muuta Somaliaan jos haluat huumeita käytellä.Näitä vihreitä hamppuheikkejä löytyy aina puolustelemaan jokaista huumetta mitä maailmassa löytyy.Kaikesta päätellen fiiliksiä kyllä löytyy pössyttelyyn ja muuhun epäsovinnaiseen laittomaan toimintaan.

      • ei saisi käyttää?

        Niin miksi?

        Niitä on toki erilaisia ja osalla on paljonkin haittavaikutuksia. Mutta miksi itse päihtyminen tuomitaan? Liittyykö se siihen, että tuomitsijat ovat niitä, ketkä todellakin halavat sen päänsä sekaisi? Mutta koska eivät käytä päihteitä, luulevat olevansa sankareita...

        Oikein käytettynä päihteet ovat elämän mauste ja kaikkihan tietää, etteivät mausteet voi olla pääruoka. Minulla on asiat hyvin, mutta täysin ilman päihteitä en koe elämää mielekkäämmäksi. Kokeiltu on.


      • ojbdfv

        Suosittelen ennemmin sitä mukavaa valtiota siinä eteläpuolella. Kannattaa kuitenkin huomata, että siellä tupakasta saa tuomion ja alkoholia ei hyväksytä. Tälle on varmasti uskonnolliset perusteet, sillä maa on vahvasti kristitty. Siellä on kyllä ollut parlamentarismin käänteistä johtuen pientä epävakautta, kun luterilaiset ääriryhmät ovat hieman rettelöineet...


    • khattia jemenissä

      Myös jemeniläiset syö khattia!

    • Reiska_hki

      Painuisitte loisijat ruumiillisiin töihin! Ajattelu ei näytä olevan teidän vahvuutenne!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      48
      3431
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2521
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1870
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1663
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1117
    6. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      46
      1032
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      170
      996
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      906
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      77
      901
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      844
    Aihe