peli esto-ohjelma??

fghfhfhfh

mulla on ongelmana se että kun kusen tarpeeksi rahaa niin suljen pelitilin mutta kun alkaa taas mieli pelata niin avaan uuden tilin ja kusen taas!! viduttaa niin p..eleesti kun rahat menee, en osaa niin en osaa ja piste!!!!

nyt pitäs saada joku softa jolla ei pääse sivustoille, tiedän että nekin voi kiertää mutta en usko että jaksan alkaa värkkään joten mielummin olen pelaamatta!!

jelpatkaa kiitos ;)

19

19704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivottavasti auttaa

      Gamblock http://www.gamblock.com/index.html
      tai sitten tanskalaistaustainen Windows ympäristössä toimiva
      Betfilter http://www.betfilter.com/

      Jälkimmäinen ainakin mainostaa sivuillaan ilmaisesta kahdeksan päivän testijaksosta
      http://www.betfilter.com/index.php?page=free-trial-to-stop-gambling


      Toivottavasti englanti (tai ruotsi) sujuu sen verran, että esim. Betfilterin asentaminen onnistuu. Olisi hienoa jos jaksaisit tulla tänne kertomaan kokemuksiasi työkalusta (toimivuus yms.). Uskoisin, että nykyään nämä työkalut on tehty niin, että niiden kiertäminen on äärimmäisen vaikeaa. Tietty aina voi montuttaa toisella koneella yms., mutta olettaisin kuitenkin sinun operoivan kotonasi yhdellä koneella - ainakin toivon niin.

      Jonkin verran netistä löytyy työkaluista keskustelua, ja ainakin tuota Betfilteriä kehutaan. Jä näitä kehuja on kirjoitettu tämän vuoden puolella, eli kommentit ovat tuoreita. Muutaman vuoden takaa joitain yksittäisiä kommentteja löytyy myös Gamblockiin liittyen. Näissä varoitellaan koneen menevän ihan juntturaan Gamblockin asentamisen jälkeen. Korostan: kommentit ovat ihan yksittäisiä heittoja. Kun kyseessä on nettikeskustelut, niin otappa noista sitten selvää.


      Tsemppiä!

      • kerron lisää viel...

        asensin tuon 8pv demon ja aion heti tilata seuraavaksi vuodeksi!!! TODELLA kätevä ja HELPPO asentaa, estää kaikille online pelisivustoille menon!!

        ei saa hevin hakkeroitua ei :)

        mielummin maksan jonkun kympin vuodessa tuosta kuin istun tuntikausia koneella ja kaiken lisäksi kusen rahaa, ei siinä ainakaan mulla auta pokeriopukset ja dvd levyjen opit, henk. koht. uskon ettei saitit pelaa rehellistä peliä jaoilla mutta anyway!! heti on P-A-L-J-O-N helpompi olla kun ei tarvitse miettiä pelaako :)


      • yyyy
        kerron lisää viel... kirjoitti:

        asensin tuon 8pv demon ja aion heti tilata seuraavaksi vuodeksi!!! TODELLA kätevä ja HELPPO asentaa, estää kaikille online pelisivustoille menon!!

        ei saa hevin hakkeroitua ei :)

        mielummin maksan jonkun kympin vuodessa tuosta kuin istun tuntikausia koneella ja kaiken lisäksi kusen rahaa, ei siinä ainakaan mulla auta pokeriopukset ja dvd levyjen opit, henk. koht. uskon ettei saitit pelaa rehellistä peliä jaoilla mutta anyway!! heti on P-A-L-J-O-N helpompi olla kun ei tarvitse miettiä pelaako :)

        kun tietää miten ton voi kiertää,haluukko sää tietää?


    • Peliriippuvainen

      Ei kannata lopettaa pelaamista koska kyllä se joskus sen ison voiton antaa mikä kuittaa kaiken hävityn takaisin ja korkojen kanssa. Vituttaahan se että on itsekkin tullut lähemmäs 30000€ viimmeisen vuoden aikana hävittyä mutta voittoa odotellessa.

      • Anonyymi

        Itse olen voittanut 61k,28k,ja monen monta tonnien voittoa.ei ole tähän tyhmään päähän auttanu vaan aina takasin tappioille ja panokset isommiksi.En suosittele pelaamista kenellekään.Ne jotka jalon taidon pienillä vedoilla silloin tällöin osaa nostan hattua.pysykää siinä


      • Anonyymi

        Vitun idiootti "ei kannata lopettaa pelaamista" todellakin kannattaa lopettaa.


    • vedonlyöjä

      Vedonlyönnissä on aina hyvät ja huonot puolet. On toki stressaavaa kun tulee pitkiäkin tappioputkia välillä ja paineensietokykyä koetellaa, mutta sitä tunneta kun voittaa on vaikeaa sanoin kuvailla.

      Vapaus on mielestäni yksi hienommista puolista, kukaan ei ole käskemässä että taas on mentävä aamusta töihin, saa päättää itse millon vetoa lyö, ja jos ei kiinnosta niin aina voi pitää vapaapäivän.

    • Anonyymi

      Itsellä Gamban sovellus juuri ladattu play kaupasta ja hyvin toimii, estää kaikki uhkapelisivut eikä voi poistaa ennen lisenssin loppua

    • Anonyymi

      Minulla myös Gamban toimii hyvin.

    • Anonyymi

      Gambansaa poistettua sovelluksista. Ei toimi.

    • Anonyymi

      Niin ja peliyhtiöiden omistajat nauraa,kun hölmöt pelaa niin ne tekee.Itse en pelaa mitään rahapelejä.

      • Anonyymi

        No sä nyt oot tekstistä päätellen pihalla kuin lumiukko muutenkin! Mene pätemään noita idioottimaisia kommenttejas johonkin, mistä sulla on edes vähän tietoa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No sä nyt oot tekstistä päätellen pihalla kuin lumiukko muutenkin! Mene pätemään noita idioottimaisia kommenttejas johonkin, mistä sulla on edes vähän tietoa...

        Kaveri pihalla kuin lumiukko? ootko tosissas? No eipä siinä pelaa vain rahasi eihän se kenellekkään muulle kuulukkaan.


    • Anonyymi

      Itselläni kokemus kun joutunut rahapelien sekä siihen liittyvän riippuvuuteni kanssa pahoihin taloudellisiin ongelmiin sekä ahdinkoon vuosien saatossa. Häpeän itseäni sen takia että annoin asioiden mennä liian "pitkälle". Kaikenmaaliman luotot sain takaajien vuoksi niputettua yhdeksi lainaksi pankkiin, sitä olen lyhentänyt. Aloitin lyhentämisen vuonna 2017. 14k olen lainaa saanut lyhennettyä, vielä on pitkä matka ennenkuin olen perillä ja että laina maksettu... Melkein joka päivä ensimmäinen ajatus herätessäni on "riittääköhän rahat tähän päivään ja huomiseen, tai ensiviikkoon". Aivan hirveä fiilis. Erilaisia self-help juttuja opiskellut mm mindfullnessia sekä läsnäolon voimaannuttavaa vaikutusta. Näitä apuja saa onneksi netistä kun löytyy opetusmateriaalia paljonkin. Silmät aukaisi Eckhart Tollen kirja "Läsnäolon voima".

      Olen löytäyt siitä apua ahdistukseen sekä pahaan oloon, on auttanut oikeasti! Ajoittain on vain päiviä jolloin ahdistus ja paha mieli on liikaa ja silloin menee "synkälle puolelle" ja fiiliksen pitäminen hyvänä on hankalaa.

      Ajoittain olo on kuin tuolla tarujen Feeniks linnulla. Lapsuuden olen saanut lentää ja kukoistaa, vuonna 2016-2017 liekki sammui, alkoi jälleensyntyminen. Olen matkalla kukoistukseen sekä siihen että saan olla vapaa ja liitää, mutta siihen on vielä matkaa.. Toisinaan tuntuu siltä, että tekisi mieli jäädä tuhkiin olemaan ja makaamaan, ei halua selvitä koska itse on helvetin itselleen luonut..
      Pari ajatusta tässä, sori kun avauduin. :D

      Mutta eteenpäin pääsee, vaihtoehdot katsoo ja tekee isoja päätöksiä ja ratkaisuja. Eivät ole aina helppoja mutta jotkut päätökset ja teot on vain tehtävä päästäkseen eteenpäin..
      Mikäli joku haluaa "seurata matkaani" ja sen etenemistä niin saa vilkaista blogiani ---> https://elamaonpeli2020.blogspot.com/
      Blogiin heittelen ajatuksen virtaa, se on minulle paikka jossa pystyn ja voin kertoa asioitani, ja toivottavasti myös avata sitä että meitä riippuvuudesta kärsiviä on muitakin, raha- ja talousongelmat ovat yleinen vaiva kansan keskuudessa. Samoin kuin myös rahapeliongelmat.. Niistä aiheista voisi puhua ja kertoa valtamediassa enemmänkin.

      PELAAMISEN LOPETTAMINEN KANNATTAA AINA!!

    • Anonyymi

      Varokaa katsomasta casino videoita youtubesta tms muusta palvelusta. Se vain ruokkii peliriippuvuutta ja pelaamista

    • Anonyymi

      päihdelinkki.fi se auttaa sulkemaan pelitilejä!

    • Anonyymi

      Kannattaa raiskata itsensä

    • Anonyymi

      Mä osaan pissata housuihini.

      Huumeinen ylen toimittaja

    • Anonyymi

      Lainaan viestiketjussa olevaa kommenttia:

      "PELAAMISEN LOPETTAMINEN KANNATTAA AINA!!"

      Mutta se ei aina olekaan ihan helppoa, eikä 100% varmuudella onnistu kerralla.

      Kerran peluri, aina peluri!

      Ja kun se on tehty tänään niin helpoksi, sen kuin kirjaudut vain pankkitunnuksilla sisään ja talletat pelitilille sen verran kuin tilillä on katetta tai että ajattelet, ei tuo summa vielä taloutta kaada. Niin, ei ehkä just nyt mutta entäpä vuoden kuluttua? Saatat siis ensin laittaa muutaman kympin taiviiskymmiä - satasen -pari... tai jotain. Ei summalla niin väliä....häviät sen kuitenkin. No, laitatpa sitten vähän lisää, tilillä vielä kuitenkin vielä katetta..ehkä saat voitettua ainakin saman verran takaisin mitä olet jo sinne tallettanut . No, nyt tulee se tärkein kysymys: "Saitko takaisin sen mitä kaiken kaikkiaan olit tallettanut pelitilillesi...vai koetitko saada ehkä hitusen enemmän....ja loppujen lopuksi meni kaikki?"
      Tuntuuko tutulta? Jos vastaat kyllä, niin siinä tapauksessa tervetuloa joukkoomme.
      Mitään kikka-ykköstä...tai edes kikka-kolmosta ole tarjota. Jotenkin siitä pitää vaan päästä irti ja vaikka se seuraa mukana koko loppuelämän, niin toivoa ei kannata heittää kaivoon. Keinoja päästä irti on useitakin, tosin harva niistä toimii ns. "kerrasta" mutta ainakin ne auttavat eteenpäin. Maksullinen pelien esto-sovellus esim. Gamban (oman kokemukseni mukaan toimii ja asiakaspalvelu pelaa, tosin vain englanniksi mutta aina vastaavat kun heille viestiä laittanut). Lisäksi tärkeää keskustelu oman itsensä kanssa, kokeilkaa jos ette ennen ole sitä tehneet.
      Ja jos rohkeus antaa myöten, niin keskustele reilusti luotettavan ystävän kanssa (tuskin se ystävyys siihen loppuu, päinvastoin). Voit myös ottaa yhteyttä johonkin tukiverkostoon, jos sellainen löytyy (meitä on muitakin ja yllättävän paljon). Tai ota vain puhelin käteen ja soita esim. Peluuriin (palvelu on juuri "meitä" varten tehty ja anonyymi).

      Nimimerkki: "Kerran, mutta toivottavasti ei aina"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe