Jumalasta Raamatusta ja Koraanista

ja Koraanista

Jumalasta Raamatusta ja Koraanista

Vanha Testamentti on kirjoitettu n. 1400-400 EKR tästä teoksesta löytyvät Messiaaniset ennustukset jotka Jeesus toteuttaa Uuden Testamentin puolella. Uusi Testamentti on kirjoitettu 50-150 JKR Eli siis juutalaisten Tanakh joka on Kristittyjen Vanhan Testamentti oli koossa jo n. 1000 vuotta ennen muhamedin vaikutusta. Muhamed syntyi n. 570 JKR. Jeesuksen varmentavat monet Raamatun Profetaaliset kirjoitukset Muhamedia ei varmenna kukaan Profeetta tai hänestä ei ole ennustettu etukäteen kuten Jumalan Pojasta Jeesuksesta

Tässä linkki siitä miten Jeesus toteutti Jumalan kirjoitukset.

http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm



Mitä on hyvä tietää islamista

http://www.answering-islam.org/suomi/index.html

32

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      7778889999

      • Anonyymi

        ISLAMISSA ELÄÄ KEINOTEKOINEN TYPERYYS


      • Anonyymi

        VALES JA MUUNTELUIN NÄMÄ LUISTELEVAT TUHOISUUTTAAN

        Koraani opettaa, että kun Allah kumoaa jonkun säkeen, niin hän antaa tilalle paremman säkeen tai samanlaisen. Koraanissa on oppi koraanin opetuksen kumoamisesta (naskh). Opetuksen kumoamisen ideana on kumota koraanin ristiriitaiset säkeet, niin että ajallisesti myöhempi ilmoitus on Allahin mukaan parempi ilmoitus mitätöiden aikaisemman ilmoituksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VALES JA MUUNTELUIN NÄMÄ LUISTELEVAT TUHOISUUTTAAN

        Koraani opettaa, että kun Allah kumoaa jonkun säkeen, niin hän antaa tilalle paremman säkeen tai samanlaisen. Koraanissa on oppi koraanin opetuksen kumoamisesta (naskh). Opetuksen kumoamisen ideana on kumota koraanin ristiriitaiset säkeet, niin että ajallisesti myöhempi ilmoitus on Allahin mukaan parempi ilmoitus mitätöiden aikaisemman ilmoituksen.

        ENNEMMIN LÄTSÄLLISEN KIRPPUJA VAHTII,, KUIN NÄITÄ VALESTAJIA.


    • Anonyymi

      Elämän olemus on sisäistettynä meissä, kirjoituksin sitä vain tuodaan esille,

      kirjoitukset on tässä ja nyt olemusta ,,,

      • Anonyymi

        Jeesus sanoi nimenomaan ,,, ettei taivasten valtakuntaa tarvii etsiä, koska se on sisäistettynä meissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus sanoi nimenomaan ,,, ettei taivasten valtakuntaa tarvii etsiä, koska se on sisäistettynä meissä.

        Samoin koko jumala - itse keksittynä ja kuviteltuna. Muuta merkkiähän siitä ei olekaan.


    • Anonyymi

      Taivas on sitä miten sinapin siemenestä kasvaa iso puu uskon kasteella

      sillä kaikki elävyys tapahtuu tunnepohjaisesti, mutta mutta tämä onkin sitten elämän antajan ylläpitäjän aluetta ja suunnitelmaa

      LIHA EI ITSESTÄÄN MITÄÄN TUOTA

      • Anonyymi

        Kuvaelma kainin merkitystä on hienosti esitetty kuvailtu
        - se estää eteenpääsemättömyyden henkisellä tiellä sitä kantaessaan

        siitä luopuminen avaa polun uusiutuvaan elämään siunaukseen


    • Heprealainen Raamattu on juutalaisten pyhä kirja. VT:n ennustukset eivät puhu Jeesuksesta mitään, vaikka kristityt näin uskovat. Ennustukset on annett juutalaiselle kansalle, eivätkä juutlaiset pidä Jeesusta Messiaana.

      Lisäksi on syytä muistaaa, että UT:n kirjoitusten jälkeen juutalaisia on kansana vainottu lähes 2000 vuotta (esimerkiksi Venäjän pogromit ja holokausti). Heprealaisen Raamatun ennustukset sopivat varsin huonosti Jeesukseen.

      Jeesus, jos ylipäänsä oli historiallinen henkilö, oli todennäköisesti Yeshu Ben Pantera, jonka Celsos mainisee, ja jonka mainitaan myös Talmudissa. Yeshu Ben Pantera oli harhaoppinen juutalainen uskonoppinut, jota pidettiin kiivaana juutalaisten oppien vastustajana. Hän oli roomalaisen sotilaan äpärä. Jeesuksesta ei ole säilynyt aikalaistodisteita. Kaikki, mitä Jeesuksesta on kerrottu, on toisen tai kolmannen käden tietoa.

      Mutta olet oikeassa: myös Muhammed saattoi olla sepitetty hahmo. Ensimmäisillä vuosisadoilla uskonnollinen liikehdintä oli aktiivista. Vaikutteita tuli helleenifilosofiasta (Platon & Aristoteles), judaismista, Persian Zarahustralaisuudesta ja Rooman mithralaisuudesta. Erilaisia uskonnollisia juutalaisgnostilaisia, gnostilaiskristittyjä ja varhaiskristillisiä oppeja oli kymmeniä.

      Eräiden juutalaistutkijoiden mukaan kristinuskon irtautuminen juutalaisuudesta oli metafyysisen antisemitismin suuri näytelmä; antisemiittinen pohjavire säilyy Uudessa testamentissa, jossa nimen omaan juutalaiset ovat syypäitä Jeesuksen ristiinnaulitsemiseen; syy, jonka vuoksi antisemitismi levisi Euroopassa erityisesti 1500-luvulta alkaen. Kansallissosialistit menivät niin pitkälle, että Saksan kansankirkko opetti, ettei Jeesus ollut juutalainen ensinkään, vaan ensimmäinen arjalainen.

      Proto-ortodoksiset kirkkoisät onnistuivat tukahduttamaan varhaiset kristilliset lahkot neljänteen vuosisataan mennessä. Katolinen kirkko saksi kristillisiä opetuksia ankaralla kädellä ja editoi Uuden testamentin jossain määrin yhteensopivaksi Heprealaisen Raamatun kanssa vain neljästä evankeliumista sekä joistain kirjeistä, kun kristillisiä kirjoituksia oli neljänkymmenen evankeliumin ja laajan kirjeenvaihdon verran.

      Islam on yksi judaismista ja kristinuskosta siinnyt oppisuunta, joka 600-luvulla levisi nopeasti. Islamilaiset tunnistavat Jeesuksen profeetaksi; juutalaiset tunnustavat Jeesuksen vain häiriköksi. Heprealainen Raamattu, Uusi testamentti ja Koraani ovat kolmen Abrahamilaisen uskonnon pyhät tekstit, mutta nämä kaikki jakautuvat edelleen erilaisiin suurempiin oppeihin; roomalaiskatolisuus, protestanttisuus ja ortodoksisuus kristinuskossa; sunnalaisuus ja shiialaisuus isllamissa ja esimerkiksi ortodoksijuutalaisuus ja reformijuutalaisuus. Mitään kovin koherenttia yhteyttä edes eri uskontokuntien sisältä ei löydy: tämäkin palsta vahvistaa, että kahden kristityn keskustelut johtavat liki aina skismaan, koska he eivät ole samaa mieltä ja toinen on harhaoppinen.

      • Anonyymi

        ISLAMISTI luulee jotain sivistyksestä tietävänsä kiviläjääsä nojaten, mutta siihen jääpi onttouttaan.

        SEN KYLLÄ OSAAVAT MAILMAA TUHOTA ANKARALLA SYNYTYKSILLÄÄN JA RÖYHKEYKSILLÄÄN

        KUPIT NÄILTÄ ON VEDETÄVÄ KAIKILTA NOUKANALTA POIS ELIKKÄ AVUT KASIKKI POIS


      • Anonyymi

        JOKAPÄIVÄISYYDESSÄME NÄEMME ISLAMIN HIRVEYDEN MITÄ NÄISSÄ SAAKAAN AIKAAN SUORANAISTA HUUTOO SAKEIN VIELÄ TEUHAAVAT TURHUUTTAAN PARVISSA


    • Anonyymi

      TAVOITELEVAT MAILMAN VALTAA KOKOAIKAISESTI NÄIN
      Silloin kun muslimi uskoo kirjaimellisesti koraania ja Muhammedia, niin hän toimii Muhammedin esimerkin mukaan ja esiintyy suvaitsevana silloin kun hän ei ole tarpeeksi vahva alistamaan muita, mutta heti kun hän vahvistunut, niin hän ei suvaitse muita, vaan alistaa kaikki Islamin vallan alle. Tämän tähden niin Mekan kuin Medinan koraanin osat voivat olla yhtä aikaa voimassa, mutta Medinan koraanin osan tulee olla kaikkien muslimien päämäärä ja pyrkimys. Koraaniin kirjaimellisesti uskova muslimi esiintyy suvaitsevana, silloin kun hän ei ole tarpeeksi vahva alistamaan muita, mutta heti kun hän tarpeeksi vahva, niin alkaa islamilainen jihad. Koska Islamin päämäärä on alistaa koko maailma palvomaan Allahia ja Islamin uskoa, niin on selvää että jos he saisivat koko maailman valtaansa, niin siinä vaiheessa Mekan ajan koraanin osat kumoutuisivat ja Medinan koraanin osat jäisivät voimaan.

      • Anonyymi

        MEIDAN TULEE NÄHÄ JA TAJUTA NÄITTEN VAARAN UHTEISKUNNALLE SUOMESSAKIN


    • Anonyymi

      VALESTA VALEEN PERÄÄN VÄÄNTÄVÄT

      Islaminusko on uskonto, joka lupaa miehille seksuaalisia nautintoja naisten kanssa. Muslimi miehet ovat motivoituneita terrorismiin, koska heille luvataan 72 neitsyttä palkkioksi taivaaseen pääsystä jos he taistelevat toisuskoisia vastaan. Millainen Jumala olisi sellainen Jumala joka tarjoaisi seksuaalisia nautintoja ihmisten murhaamisesta ja tappamisesta? Edellä oleva kysymys paljastaa meille sen, että Islamin jumala ei ole oikea ja Kaikkivaltias Jumala, vaan valheen ja väkivallan epäjumala.

    • Anonyymi

      Joel2:12,13
      Emme tarvitse ihmisen teoksia ja laitoksia. Elämme Sanasta.

    • Anonyymi

      PAHAN ILMENTYMÄ :
      Islaminuskossa Koraanin mukaan naisen asema on todella heikko ja epäoikeudenmukainen. Koraani käskee lyömään (hakkaamaan) vaimoaan jos he ovat uppiniskaisia. Englanninkielisessä Koraanissa lightly sana on kursivoitu, joka tarkoittaa että se ei kuulu alkuperäiseen Koraanin tekstiin. Shakirin Koraanin versio jättää kokonaan pois sanan lightly.

      Koraani opettaa aviomiestä käyttämään väkivaltaa vaimoaan kohtaan. Tässäkin kohden paljastuu ettei Islam ole rakkauden ja todellisen Jumalan ilmoitus, vaan pahan ilmoitus.

    • Anonyymi

      Kyllähän se Muhammed oli aikamoinen plagioija ja keksittyjä juttuja hänellä. Kouluttamaton mies ilman luku - ja kirjoitustaitoa. Jotain huumetta nieleskeli ja näki näkyjä.

      Vetoaa lukutaidottomiin ja kouluttamattomiin kun heillä ei muusta tietoa. Paimentolaisiin. Kummallisia riittejä; mm rukouksen yhteydessä pään kääntelemiset ja käden liikkeet, sekä pesut ennen moskeijaan menoa. Lampaan tappo loitsuamalla verta valuttamalla elävästä eläimestä. Vaimon ja naisten kohtelu ja muslimiäitien tyttärien kohtelu on vertaansa vailla kiusaamis ja kidutushistoriassa.

      Mutta- taitaapa kristinuskokin olla palgioitu Egyptin Isis -Osiris - Hathor uskonnosta.

      Niin paljon israelilaiset joutui Egyptiin mm pikkulasten murhia pakoon, pakkotyöhön pyramideja rakentamaan ja joku taisi päästä ylimmäksi neuvonantajaksikin sekä joku unien tulkitsijaksikin. Joku kerta koko Israelin väestö vietii sotasaaliina hävittyään sodan mm egyptiläisille. Eipä mahtanut paljon olla heitä vielä silloin.

      Jeesus mahtoi olla jonkun ns temppelihuoran poika. Joku pappi vietteli. Oli sen verran nolo tämä jumala että kuitenkin opetti poikaansa ja jopa järjesti pitemmän matkan Persiaan tai Intiaan mistä sai sarathurstalaiset opit.
      Joosef sai rahaa ja Maria kunnian.
      Että valhetta valhetta on kaikki laulut maan....

      • Anonyymi

        KÖYHÄSIELUINEN SIINÄ ALMUJA KERÄILEE
        - KUN KIVI ON NIIN MITÄÄN ANTAMATON


    • Anonyymi

      PIENI PÄTKÄ NOITTEN ELÄMÄNPAHUUDESTA

      Omien tapattaminen sekä kavala muiden syyttäminen

      Islaminuskon nimissä Hamas toteutti terrorismiaan todella kierolla ja järkyttävällä tavalla. Hamas tappoi palestiinalaisia ja syytti siitä Israelia. Tällainen toimintatapa on synnin perusluonne, joka tekee itse kierolla tavalla vilppiä ja koittaa syyttää siitä muita, jotka ovat syyttömiä tapahtuneisiin asioihin.

      • Anonyymi

        Herkät on näitten sormet tekosia tekemään aina ääripäähän astin tarkoitusperin.


      • Anonyymi

        Tämä on myös näitten pakolais ideaa ja näytelmää valtausta edistää ja ilmaisin eväin tuhota mailmasta järkevä elämä näitten valtaan ja tavoille helvetöiden kaikki.


      • Anonyymi

        NÄINHÄN TÄMÄ MENEE

        Israelin Netanjahu Kairon tuli­tauko­neuvotteluista: Hamasin vaatimukset ovat ”harhaisia”
        Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu kommentoi neuvotteluja Kairossa.


      • Anonyymi

        TYHMEMPI EI KÄSITÄ EIKÄ VIISAS VIRKA MITÄÄN


    • Anonyymi

      Päivän Sana
      18.02.24

      Miksi valitat, Jaakob, Israel, miksi puhut näin: – Ei ole Herra nähnyt elämäni taivalta, minun asiastani ei Jumala välitä. Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa. Jes. 40:27–29
      Jumalako ei näkisi elämääsi? Hänkö ei tuntisi sen jokaista tapahtumaa tai tietäisi tarkasti jokaista ajatustasi ja sydämesi lyöntiä? Etkö jo jaksaisi uskoa, että hänen kädessään on elämäsi ja turvasi eikä se käsi horju tai vapise. Etkö jo antaisi itsellesi luvan levätä kaiken hallitsemisesta? Olisiko tekijälläsi kuitenkin hiukan paremmat mahdollisuudet tietää, mitä juuri sinä tarvitset ja milloin? Kokemuksemme on kyllä aito, kun ajattelemme, ettei Jumala näe tai vielä pahempaa: ei välitä. Mutta se on vain näkökykymme heikkoutta ja uskomme vähäisyyttä, ei todellisuutta. Jumalan viisaus on tutkimattoman syvä ja hän osaa meitä lohduttaa ja virvoittaa parhaalla tavalla. Miksi eläisimme ikään kuin hän ei välittäisi?

      KOKONAISUUS ON SUUDEMPI MITÄ MAALLINEN MATKAMME

    • Anonyymi

      Jeesuksen oli helppo astua annettuihin saappaisiin. Kansa oli silloin taikauskoista, niin kuin Jeesuksen seuraajat yhä tänäänkin.

      • Anonyymi

        Sama tilanne se on nytkin, elikkä tämä on ikiainen tapahtuma

        JEESUS OLI JO HAMASSA ALUSSA JA LUPAUKSIEN MUKAAN ON HAMAAN LOPPUUN
        ELIKKÄ TÄMÄ ON IKUISTA KUVAELMAA


    • Anonyymi

      Uskonnot ovat kaiken pahan alku ja juuri.

      • Anonyymi

        Kyllä maalliset uskonnot on sitä, eikä nämä uskontoa olekkaan vain sen varjolla pahuuksiaan tekevät

        MUTTA MUTTA ihmiselle on suotu uskonsa avulla ikuisuus tuotuna lähemmäksi sydäntään
        - rauhallisuus mielelleen joka meissä jo on sinapinsiemen pienuudessa istutettuna

        KUKIN VARJELKOON JA KASTELKOON PUUTANSA ELIKKÄ SIELUKKUUTTAAN

        Korkeimman suojelus - Psalmi 91 - Pekka Salminen
        https://www.youtube.com/watch?v=YI9wjavJxuM&pp=ygUPaGVycmFuIHN1b2phc3Nh


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        PAHOJEN IHMISTEN TAKIA EI OMAA ELÄMÄÄNSÄ PIDÄ TUHOTA APAATTISUUTTAAN

        PAHUUS - ELÄÄ AINA SEASSAMME


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe