hyvä teenkeitin

TeaAddict

Missä noita teenkeittiä myydään? ainakaan kodinkoneliikkeissä ei juurikaan ole. Vedenkeittimiä yrittävät myydä. Eli semmonen keitin että sais ne teenlehdet sinne keittimeen ja ja kun keittäistulis valmista teetä

30

10033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zajuska

      Silloin teenkeittimeksi kelpaa ihan tavallinen kattila, joita sinullakin on kaapissasi.
      Teesiivilä palloon laitetaan teenlehdet sisään ja uitellaan sitä kuumassa vedessä, eli annetaan hautua haluttu aika. Ei tule vaikeuksia siivilöinnin kanssa, kun avaa pallon ja kaataa lionneet lehdet pois. Pallo maksanee pari kolme euroa!

    • osta tämmönen

      http://www.verkkokauppa24.com/bodum-teepannu-mannalla-bistro-nouveau-188001-p-33150.html
      teen HAUDUTUSPANNU vastaavia on monissa marketeissakin.

      Sellasta muutama vuosi sitten myytävänä ollutta TEENKEITINTÄ ei kannata hankkia, niissä se vesi menee niin opeasti teenlehtien läpi, että teestä tulee ihan litkua, ja pidempään pannussa seisoessaan kitkerää.

      Nämä (linkki) HAUDUTUSpannut on käteviä, ja teestä tulee hyvää. Toki näiden lisäksi tarvitaan erillinen kattila tms, jossa vesi ekana kuumennetaan.

      • TeaAddicit

        Itsekin olen huomannut kun omistan juuri tuollasen keittimen niin se maku on vähän niin ja näin. Melkeinpä parempi maidon kanssa. voisin varmaan jonkun vedenkeittimen ton seuraksi ostaa, että sais oikeen lämpöstä vettä.


    • teenainen

      Ainoa oikea automaattinen teenkeitin on omien havaintojeni mukaan saksalaisen Cloerin malli 5549. Olen yrittänyt metsästää kaikkialta mutta ei ole ollut saatavilla. Nyt huomasin cloer.fi sivuilta, että olisi saatavilla ennen joulua. Toivottavasti saa myös kaupoista. Linkissä oli myös joku ennakkotilaustarjous, joten täytyy kattoa tilaanko sieltä.

      • TeaT

        Kiitos vinkistä, tilasin Cloer teenkeittimen ja tulee vielä ennen joulua 24shopista. Oli kuulemma rajattu erä, joten onneksi olin hyvissä ajoin liikkeellä. Tuttavalta saatu suositus, joten uskalsin ostaa näkemättä.


      • Goombay

        Meidän Cloerimme toimi juuri ja juuri vähän yli 2 vuotta kun takuuaika oli ehtinyt umpeutua. Itse asiassa varsinainen käyttöaika oli vieläkin lyhyempi. Sen jälkeen kaikki tiivisteet alkoivat pettää ja vesi valuu suoraan läpi kuumentumatta. Kallista teetä!


      • Teen suurkuluttaja
        Goombay kirjoitti:

        Meidän Cloerimme toimi juuri ja juuri vähän yli 2 vuotta kun takuuaika oli ehtinyt umpeutua. Itse asiassa varsinainen käyttöaika oli vieläkin lyhyempi. Sen jälkeen kaikki tiivisteet alkoivat pettää ja vesi valuu suoraan läpi kuumentumatta. Kallista teetä!

        Hei,

        Sama vika omassa Cloerissa. Kaunis, mutta epäkäytännöllinen. Roiski vedet, tippalukku meni epäkuntoon kuukausi sitten ja nyt tiivisteet hauduttimessa pettivät, kuumat vedet valuu pöydälle.

        En valitettavasti voi suositella


    • teeman21

      Cloerista kokemuksia viiden vuoden ajalta ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kerran olen joutunut ostamaan uuden lasikannun kun särkyi. Teen haudutusajan valitsen aina teen mukaan.

    • Teetä helposti

      Cloer taitaa olla paras jota suomesta saa, meillä on ollut moinen nyt viitisen vuotta ja enimmäkseen hyvin on toiminut, tosin nyt alkaa hajota käsiin: kannen salvan jouduin purkamaan ja korjaamaan vuosi sitten, ja nyt tippalukon mekanismin muoviosat ovat niin haurastuneet että lohkeavat palasiksi. Lisäksi kannun malli on vähän huono, siitä on vaikea kaataa ilman että tippuu ohi pöydälle.

      Silti, hyvä laite se on muihin vaihtoehtoihin verrattuna, on mukavaa että voi laittaa veden ja purut sisään ja hyvää teetä tulee automaattisesti. Ei vaan kannata luottaa siihen että laite kestää yli 4-5v.

      Meidän laite on edellistä sukupolvea, joten *on* mahdollista että tuo uusi olisi kestävämpi. En usko, tosin.

    • juhavd

      Cloer teenkeittimeen erittäin tyytyväisenä toivoisin vain lisäominaisuutta että veden lämpötilan voisi säätää. muuten paras teenystävän laite mitä olen käyttänyt.

    • blizzard_<
      • Aapo2

        Ostin tuollaisen Stollarin joulukuussa ja on ollut jokapäiväisessä käytössä siitä lähtien. Laadukas peli ja toimii, kuten on luvattu. Säätömahdollisuuksia on tuhottomasti, joten siitä ei teen keittäminen ole kiinni. Lisätietoa on saatavissa englanniksi hakusanoilla Breville One Touch Tea Maker. Laitehan on australialaisen Breville-yhtiön suunnittelema. Valmistus taitaa olla Kiinassa. Tekniikan Maailma on myös kirjoittanut laitteesta numerossa 2/2013.

        Huonoja puolia, jos niitä haetaan, ovat:
        a) Laite pitää teen lämpimänä tunnin, JOS muistat aina nostettuasi kannua painaa uudestaan lämpönappia. Tuppaa vieläkin unohtumaan silloin tällöin.
        b) Kannun rakenteen takia peseminen voi olla hankalaa.

        Näillä rajoituksilla toimiva peli, jota voin suositella. Laatu on selvästi parempi kuin tälläkin palstalla mainitussa Cloersissa.

        Hinta on kieltämättä kova. Itse tilasin virolaisesta nettikaupasta hintaan 190,00, mutta näyttää sielläkin hinta nousseen.
        http://www.direct123.fi/tuotekortti/53268/stollar-btm800-teekeitin


    • mika-86

      Ehdottomasti paras on Cloer 5549, edellinen malli 5559 kesti itsellä 6 vuotta ja nyt tämä ollut käytössä 3 v. ja hyvin pelittää.

    • Mulla on Claes Ohlsonin teenkeitin, maksoin about 29 e. Olen ollut tyytyväinen keittimeen. Irtoteetä ei kyllä viitsi valmistaa muulla tavalla kuin teenkeittimellä, että aromit tulee siihen teekuppiin. Usein tulee pannullinen juotua, jos ei kerralla niin loput termariiin ja teen juominen käy hitaan nautinnollisesti pitkin iltaa ja seuraavana aamunakin.

    • sgrhgeh
    • tuupari

      Tilasin vaimolle joululahjaksi tuttavani kehuman Cloer 5549:n www.24shop.fi :stä, jossa oli joku tarjoushinta ilmainen toimitus ja teetä kaupanpäälle.

    • fenzui57

      Itselläni on ollut n. 2 vuotta Caso TeeGourmet. Hyvät kokemukset. Laitteella saa keitettyä 1 l teetä kerrella ja tee pysyy läpötoiminnon avulla kuumana 1 h. Veden läpötilaa ei voi säätää, mutta haudutusaikaa kylläkin. Tutkin tuolloin ennen hankintaa melko paljon ulkolaisia keskustelupalstoja, joissa parhaaksi kehuttu. Löysin tällaisen teenkeitinvertailu saksalaiselta sivustolta:
      http://www.testberichte.de/p/caso-germany-tests/1800-teegourmet-testbericht.html
      Hankin keittimeni täältä: http://www.caso-shop.com/Tea-Machines (n. 120 e kotiin tuotuna)
      Äsken onnistuin hankkimaan samanlaisen kotimaiselta verkkomyyjältä http://www.kn2.fi - mallikappale, ilmoittaa myyjä, mutta näyttää siellä vieläkin olevan myynnissä, vaikka omani maksoin.. (hinta toimituskuluineen 71,90)

    • mapec

      Sain lahjaksi Cloer 5549 teenkeittimen syksyllä ja tilasin www.24shop.fi:stä siihen varalasikannun, jotta toisen ollessa pesussa, toinen on käytössä. Hyvä laite ja saanut hyvät arvostelut myös ainakin saksalaisissa testeissä. Ostin samaisesta kaupasta vanhemmille samanlaisen lahjaksi ja tuli 2 päivässä. Suosittelen!

    • MeeTestari

      Ariete Lipton -teenkeitin: Onko kokemuksia siitä? Tällainen: http://ruoka.fi/keittiovalineet/automaattiset-teenkeittimet Tuolla vertailtu myös paria muuta teenkeitintä kuten Stollar, kannattaa tsekata linkki. Ariete on hieman monipuolisempi ja kalliimpi (n. 99,-) malli kuin Tefal Magic Tea, joka lienee halvimmasta päästä (35,-). Tefalillakin saa kuulemma ihan kunnollista mustaa teetä, mutta siinä on säätömahdollisuuksia sen verran vähemmän, että muiden teelaatujen kuten vihreän teen valmistus voinee olla hankalampaa.

      Mekaanisesti toimivia teenhaudutuspannuja, joissa tee keitetään liedellä panussa, mutta tee laitetaan metalliseen sihvilään, joka vakivarusteena, on muuten useita myös, ja niissähän haudutusajan voi pitää juuri sopivana, kunhan vain katsoo itse. kellosta haudutusajan. Esim. Verkkokapassakin useita: http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/6647c/Juomien-valmistus-Tee

    • Stollar

      Minulla on Stollar One Touch teekeitin käytössä. On erittäin tukeva ja laadukas keitin missä on kaikki toiminnot mitä teenkeittämiseen tarvii. Hintava on mutta laadusta maksan mielellään.

    • mickan1

      Tutustuin teenkeittimeen, jossa säädettävä veden lämpötila, mutta kävikin ilmi että laite ei ensi kiehauta vettä vaan lämmittää sen vain esim. 70 asteeseen. Itse jatkan vihreän teen kanssa vanhalla linjalla eli kiehautan veden vedenkeittimellä ja annan jäähtyä hetken kupissa. Tällöin veteen ei myöskään muodostu vaahtoa tms. ja mahdolliset bakteerit kuolevat.

      Mustan teen ja mm. rooiboksen teen aina (varsinkin usean kupin tarpeessa:) Cloer:in mallilla 5549. www.24shop.fi/Cloer-Teenkeitin-5549

    • onetouch

      Tänään ensimmäiset teet valmistettu Stollar One Touch, vielä ei aivan mieleistä teetä tullut maku jäi miedoksi, lisää haudutusaikaa ja hiukan enemmän teetä koriin niin eiköhän se siitä kokeilemalla löydy.
      Muuten laite tuntuu erittäin laadukkaalle ja monipuoliselle, hintava laite aika näyttää onko korkeahkolle hinnalle vastinetta.

    • Osaa se olla vaikea

      Keitetään vesi kiehuvaksi laitetaan teelehdet kannunpohjalle,kaadetaan kuuma vesi päälle ja annetaan hautua kannen alla.Sitten kaadetaan kannusta siivilänläpi sopivamäärä teelehdissä hautunutta vettä kuppiin ja lopuksi kuumavesi päälle .Näin teki ukkini kun oli karjalainen ja parilusikallista hunajaa joukkoon.

    • e2fitness
    • EMiLia79

      Mulla on käytössä Lipton Ariete teekeitin ja olen ollut laitteeseen äärimmäisen tyytyväinen. Laitteessa on mahdollista valita haudutusaika ja veden lämpötila. Laite lämmittää veden aluksi halutun lämpöiseksi ja haudutus tapahtuu käytännössä niin, että nestettä kierrätetään teelehtien päälle koko haudutusajan. Laite piippaa kun keitin on valmis. Vasta tämän keittimen myötä ymmärsin esimerkiksi vihreän ja valkoisen teen ihanuuden! Myös mustasta teestä saa ihan uuden laisen makuelämyksen. Suosittelen lämpimästi! Näitä saa ostettua esim. Prismasta http://www.prisma.fi/fi/prisma/lipton-by-ariete-automaattinen-teenkeitin

      • Anonyymi

        Tähän mennessä ehdottomasti parhaimmat ja aromikkaimmat teet olen saanut arietella. Ei meinaa muilla onnistua yhtä aromikkaana.


    • Aapo2
    • pyrre5

      kattilaan vettä ja kunnon teetä näppärään teeli teesiivilään, siinä se pähkinän kuoressa.. mihin laitetta tarvii?

    • KarseeMaku

      Kaikki nuo Tefalit ja muut härpäkkeet jotka kierrättää vettä keittämällä sitä (= keittää jo hautunutta teetä) voi jättää kauppaan. Tai no jos haluaa kitkerää lientä niin siitä vaan..
      Ainut oikea tapa on hauduttaa tee, ei keittää sitä.

    • Anonyymi

      Saat hyvää teetä,kun hankit kaksi Teekannua,toiseen laitat teenlehdetkuumaqn veteen hautumaan ja toiseen kuuma vesi mitä kaadat teekuppiisi ja toisesta teekannusta kaadat
      hautunutta teetä teekuppiisi.Tarvitset vain kaksi teekannua sekä kattilan tai vedenkeittimen ja saat hyvää teetä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2226
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      123
      1305
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1135
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe