Osa vieraista vain vihkimisessä?

Maippi77

Hei!
Onko kokemuksia teillä siitä, että osa vieraista(vain lähiomaiset) on todistamassa vain vihkimistä? Ja muu hääseurue tulee juhlapaikaan suoraan?
Olemme suunnittelemassa vihkimistä pienessä saaressa johon ei mahdu kuin 13 hlö ja veneeseenkään ei mahdu kuin 13hlö. Paikka olisi ihana ja sään salliessa haluaisimme vihkimisen tapahtuvan siellä. Sitten loput vieraat odottaisivat sovittuna aikana rannassa kun veneemme saapuu rantaan ja sieltä lähtisimme yhdessä sitten hääjuhla paikalle. Osa vieraista ovat jo kommentoineet, että kivahan se olisi nähdä se itse vihki toimitus myös, mutta toisaalta ajattelen, että meidänhän juhla se on. Mietin että jos kirkossa valokuvaaja kuvaisi koko seremonian ja sitten juhlapaikalla voisimme katsoa sen videotykillä, koska siihen olisi mahdollisuus.
Toki pitää olla suunnitella B jos sää on huono.
Kertokaa kokemuksianne:)

4

846

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 10

   Niin, jos häihin kutsutaan, niin mielellään näkisi myös vihkimisen. Mitähän ne vieraat oikein juhlisivat? Videota vai? Miksette vihitytä itseänne siellä saaressanne ja pidä sitten bileitä sukulaisille ja tuttaville koska tykkäätte. Katselette yhdessä kuvia? Mitä niitä häitä siihen sotkemaan. Tai voittehan laittaa hääkuvanne vaikka nettiin, niin niitä voi sitten katsella ne, joita kiinnostaa? Ei tarvitse järjestää juhliakaan. Tai jos olette julkkiksia, niin tiputtakaa pari tyyppiä pois siitä veneestä ja tilalle Iltapulun toimittaja ja valokuvaaja. Sitten koko Suomi voi katsella niitä kuvia, jos haluaa. Eikä teidän tarvitse luopua "teidän juhlisanne", jotka aivan ilmeisesti olisivat "teidän näköiset".

   Tosissaan, varmaan moni vieraista katsoisi myös sen vihkimisen.

   • lkjhgfdsfghj

    anteeks nyt vaan mutta haluunpahan kommentoida "Niin, jos häihin kutsutaan, niin mielellään näkisi myös vihkimisen. Mitähän ne vieraat oikein juhlisivat?"-kohtaa.

    kyllähän sitä juhlitaan vauvankin syntymää jälkikäteen eikä siellä synnytyssalissakaan kovinmoni vieraissa ollut syntymää näkemässä...:)


  • Rouva O

   Ihan hyvin voi järjestää vihkimisen erikseen ja hääjuhlan erikseen. Meilläkin oli pienimuotoinen siviilivihkiminen kotona edellisenä päivänä ja seuraavaksi päiväksi oli kutsuttu enemmän vieraita hääjuhlaan. Minusta oli tärkeää kutsussa selväsanaisesti mainita, että kutsu oli hääjuhlaan ja vihkiminen oli tapahtunut jo toisaalla, ettei kenellekään jäänyt epäselvyyttä.

   • kutsuista iloinnut

    Olen ollut kerran häissä, joihin kutsuttiin vain itse hääjuhlaan. Vihkipari halusi olla kahden itse vihkikappelissa, tietysti kaksi todistajaa oli paikalla. Sieltä saapuivat juhlapaikalle, mitään videoita ei katsottu, olihan tuo vihkihetki vain heille kahdelle. Mukavat häät, josta jäi hyvä muisto.

    Toisella kertaa olin vihkiäisissä, joihin oli kutsuttu n. 30 henkilöä, lähimmät omaiset, huvimajaan seuraamaan itse vihkimistä ja sitten syömään hääateria. Pari tanssi levyltä jopa häävalssin ja siirtyi illalla juhlimaan ystäviensä kanssa toiseen paikkaan. Nämä ystävät eivät olleet vihkitilaisuudessa läsnä. Kauniit häät olivat nämäkin ja en ole kuullut kenenkään moitteen sanaa sanovan.

    Ehkä häävieraitten olisi syytä kunnioittaa kunkin juhlaa ja ainaisen arvostelun voisi unohtaa. Nautitaan siitä, minne kukin on kutsun saanut.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6873
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2835
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2347
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   262
   1574
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1424
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   404
   1394
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   179
   1331
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   60
   1304
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   1002
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   165
   883
  Aihe