kateus on vakava

cod black ops

sairaus minä vihaan kateellisia syöpäläisiä "ihmisiä" yli kaiken he pilaavat monen onnellisen ihmisen elämän kaikki kateelliset ihmiset pitäs tunkea takaisin turkiksen sisään ja nussia uudestaan ulos kateelliselle pitäs laissa määrätä vähintään miljoonan euron sakko! Terv. vähään tyytyväinen

5

721

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rikka pois omasta si

   Taitaa johtua omasta kateudesta että huomaa toisten kateuden.

  • jhbmjk

   Jokseenkin samaa mieltä.;D On olemassa eräänlainen ihmistyyppi, jota normamaaliempatialla varustettu ei voi edes käsittää... Sellaisen naama menee "ruttuun" kateudesta aina, jos jollakulla on mitään hyvää tai iloa elämässä tai vaikka jopa siitä, jos osaa nauttia siitäkin vähästä, mitä omaa, vaikkei varallisuutta tai sellaisiakaan juttuja olisi... Minä esimerkiksi olen hyvin vähän kateellisia ihmisiä elämässäni tuntenut, mutta aikoinaan ja esim. teini-ikäisenä koulussa minua kadehdittin ulkonäöstäni, eli joskus vaikkapa vaatteistani ja esim. koulumenestyksestä. Se oli ihan sairasta, miten ne ihmiset käyttäytyivät. Ujon ja aran ihmisen ystävällisyys ei riittänyt siihen, että olisi tullut kohdelluksi hyvin ja monet vihaajat ei edes välittäneet tutustua, vaan tuomitsivat luulojen perusteella ihmisen.

   Minä pysyttelen kaukana ihmisistä, joilla on tarve kaivella negatiivisuuksia ja juoruilla vahingoiloisesti. On indikaatio, että sellaiset usein ovat kateellisia. Uskon, että kateellinen haluaa jotenkin kiinnittyä tai kiinnittää itsensä kateudensa kohteeseen, luoda siis eräänlaisen ns. riippuvuussuhteen, jossa kateuden kohteen pitäisi miellyttää kateellista ja pönkittää kateellisen itsetuntoa. Sitä ei tarvitse tehdä kenenkään.

   Itse en voisi kuvitellakaan, että olisin kateellinen vaikkapa jonkun Keski- Amerikan matkasta, vaikka minulla itselläni sillä hetkellä olisi rahaa vain hernekeittopurkkiin. Tai ylennyksestä, jonka joku ahkeroiva omalla ahkeruudellaan saa. Tai autoista, tai vaikka kenenkään ulkonäöstä. Tiedän, että onni on jokaisen itsensä vastuulla. Ja hyväntahtoisuus lisää hyväntahtoisuutta. Itse olen ympärinyt itseni ihmisillä, jotka tahtovat minulle vain hyvää. Tosin oppiminen siinä on ollut - joskus aikoinaan olin liiankin kiltti, ja hyväksyin ystävikseni sellaisiakin, jotka vain pyrkivät hyötymään ystävällisyydestäni. Ainoa etu niissä sellaisissa ihmisssä on se, että sellaiset opettavat empaattiset pysymään kaukana heistä.

   Surullisena tietysti voisi kaivata olotilaa, jossa olisi onnellisempi.

   • itsenäinen'''

    Olen täysin samaa mieltä kanssasi.

    Tämä mm. oli mielestäni tosi hyvä huomio sinulta: "Uskon, että kateellinen haluaa jotenkin kiinnittyä tai kiinnittää itsensä kateudensa kohteeseen, luoda siis eräänlaisen ns. riippuvuussuhteen, jossa kateuden kohteen pitäisi miellyttää kateellista ja pönkittää kateellisen itsetuntoa."
    -> nimenomaan! aloin miettiä asiaa, ja totta: ystäväni, jotka ovat osoittautuneet myrkyllisen kateellisiksi, noudattavat tätä! Luodaan ensin hivuttautuen riippuvuussuhde ja sitten halutaan tietää kaikenlaista. Tätä en ole naiviudessani edes tajunnut. Vähitellen alkaa kummallinen kilpailu: matkitaan kateuden kohdetta. Vaatteita, harrastuksia. Pääasia tuntuu olevan, että pärjää kateuden kohteen kanssa asiassa kuin asiassa. Sinut on asetettu tietämättäsi näkymättömälle jalustalle, josta kateellinen ihminen haluaa sinut kumota. Jossain vaiheessa alkaa hienovarainen dissaus. Vihjaillaan todella kummallisista asioista, ja ovelasti sivuteitse. Se on niin outoa ja salakavalaa.


  • naisten kateus

   Olen samaa mieltä olen saanut osakseni juuri niiden kaikkein pahimpien naisten vihat ja jostain kumman syystä saan ne ilkeimmät aina sekoamaan vielä pahemmaksi lähelläni. Oma ongelmani on siis ulkonäköni tai ongelma se on muille naisille jotka muuttuvat aivan käsittämättömän röyhkeiksi ja ilkeiksi minulle. Aikuiset naiset ettei kyse enää teineistä vaan jopa sellaiset 6-kymppiset naiset kadehtivat ilmeisesti vertaavat minua omiin tyttäriinsä ja tyttären tyttäriinsä muuta syytä en keksi miksi sen ikäinen enää kadehtii omaa ikäluokkani.

  • Jolene-83

   Kaikki edelliset viestit ovat kuin omasta päästäni ja suustani. Jos joku väittää, että "älä nyt ole itserakas ja luulottele itsestäsi liikoja, että muka toiset kadehtisivat". Useimmiten kateuden kuitenkin huomaa. Ilkeily, piikittely, toisen asioihin tuppautuminen ja ilkeä uteliaisuus kuuluvat juuri naisille tyypilliseen kateuteen. Mutta kyllä ne miehetkin sen taidon osaavat. Kun huomaavat, että eivät saakaan sitä unelmiensa naista niin johan alkaa loputon viha naista kohtaan ja alkaa valtava dissaaminen/vähättely. Kun mies tajuaa, ettei voi saada naista omakseen eikä voi olla siitä myöskään mustasukkainen niin pitää sitä ainakin kadehtia kun se saa ihan kenet se haluaa mutta itse ei saa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   115
   4868
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   21
   1859
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1084
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   991
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   944
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   358
   862
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   816
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   789
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   781
  Aihe