Äiti on vähän väsynyt

.....

Olimme avomiehen kanssa pitkään yrittäneet saada lasta ja viimein se onni meille suotiinkin. Lapsen isä oli hyvin kiinnostunut tulevasta perheen jäsenestä muuten ja muutaman kerran kävi neuvolassakin mukana. Sitten olikin se h-hetki, kun pieni lapsemme tupsahti maailmaan. Isä kävi joka päivä sairaalassa lastaan katsomassa, mutta kotiin tultua kiinnostus lapseen alkoi haihtua. Vaippoja vaihdeltiin vain, koska minä en section vuoksi kärsinyt pahemmin vielä liikkua, syöttö puuhia seurattiin vierestä ja sitten äkkiä ulos.

Kun lapsi kasvoi, näkyi miestä aina vain harvemmin kotona. Kaverit, ryyppääminen ja harrastukset kiinnostivat enemmän. Ja niin on tänäkin päivänä. Lapselleen saattaa vaipan vaihtaa ja sanoo sitten viettäneensä aikaa lapsen kanssa. Jos pyydän häntä katsomaan hetken aikaa lapsen perään, niin haihtuu paikalta saman tien. Ja, jos pyydän häntä syöttämään lapsen, niin mies suuntaa vain tv:n ääreen.

Olen itse jumissa lapsen kanssa 24/7. Olen todella väsynyt koko ajan, nukahtelen, itken helposti, olen vihainen ja elämän halukin on lähes kokonaan kadonnut. Miehestä en jaksa välittää enää yhtään, minulle on ihan sama kuka siinä vieressä käy yöllä nukkumassa......vai käykö kukaan. Yritän vain sinnitellä päivästä toiseen lapseni vuoksi. Päivän aikana kertyneen kiukun ja pahan olon puran iltaisin tai lapsen päiväunien aikaan siivoamiseen ja joskus vain itkemällä. Tunnen itseni usein huonoksi äidiksi, koska en vain jaksa tätä....ja koska toisinaan toivon, ettei meille olisi tätä ensimmäistäkään lasta suotu.

Myös lapsi on alkanut reagoida ja kiukuttelee päivittäin lähes koko ajan. Olen viime päivinä ottanut myös eron puheeksi, johon mies tokaisi ettei halua meistä luopua. Mutta hän ei myöskään ole valmis järjestemään aikaa lapselleen tai perheellensä ylipäänsä. Lisäksi hän haluaisi lisää lapsia, mutta minä en ja olen ilmoittanut tämän selvästi myös hänelle. Tai haluaisin kyllä lapsia, mutta en hänen kanssaan. Enkä jaksaisi tähän kaiken lisäksi liutaa uusia pettymyksiä. Nyt vain mietin sitä itselleni ja lapsellemme parasta vaihtoehtoa tähän tilanteeseen.

3

704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bbbbbbbbbbbbbbbbbb

      miehesi on ihan pihalla missäm mennään. Hän ei ymmärrä, kuinka turhautunut ja kiukkuinen olet ja miksi. Hän ei ymmärrä tehneensä väärin sinua kohtaan eikä ymmärrä, että olet pettynyt. Anna hänelle konkreettisia kotitehtäviä ja vaadi, että hän tekee ne. Älä lähde vielä suhteesta vaan kasvakaa yhdessä elämään lapsen kanssa.

    • teini-ikäisen äiti

      Monesti kun lapsi syntyy, taantuu isäkin hoidettavaksi ja paapottavaksi lapseksi eikä kypsy vanhemmuuteen. Jotkut jäävät sille tasolle, jos ei äiti pistä rotia touhuun vaan hoitaa mies-kakaraansa siinä sivussa hamaan vanhuuteen saakka, jos ei ero tule sitä ennen. Apua tarvitte, ja järkeä ja ymmärrystä pitää jonkun muun kuin sinun takoa ukkosi kalloon. Sinun puheesi, valituksesi ja pyyntösi kuulostavat hänen korvissaan pelkältä nalkutukselta = menee kuuroille korville ja pitää paeta ulos (mitä äiti ei voi tehdä). Oman ja lapsen turvallisuuden takia sinun pitää ihan antaa itsellesi arvoa, antaa itsesi levätä ja sinun pitää saada hetki virkistystä säännöllisesti. Hanki ukkosi rahoilla joku avuksi kotiin että saat edes nukkua ja hoitoapua kun haluat itse ulos. Älä alistu uhriksi.

      Mielestäni on tajutonta, että ukkosi haluaa lisää lapsia, kun ei halua nähdä sitä yhtäkään. Onko hän siis ihan normaaliälyinen? Mielestäni ei. Sinähän kaiken työn teet, joten hän pääsee kaikesta isyydestä pelkällä siittämistoimenpiteellä. Kivaa. Sinäkin varmaan haluat lisää työtä ja lisää väsymystä...?

      • huomioi lapsi

        Muistakaa kuitenkin että tärkeintä on lapsen etu. Pieni ihminen ei saa kärsiä vanhempiensa skitsoilusta.

        Tämä dokumentti kertoo kuinka tärkeää on huolehtia lapsista ettei ne saa henkisiä traumoja jotka puhkeavat vasta aikuisena. Tätä dokumenttia ette näe enää televisiosta joten on tärkeää että lataatte
        itsellenne palan sellaista muistoksi. Kiitos. Lataamalla tuette orvon hyvinvointia tänä päivänä.

        http://www.torrentreactor.net/search.php?words=Vaiettu Lapsikauppa&search=&x=0&y=0


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4238
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2090
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      132
      995
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      238
      992
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe