Unelmiesi mies: Mikä miehessä sytyttää sinut?

Olenko se minä? ;)

Mikä miehessä saa sinut syttymään ja sydämesi pamppailemaan? Mikä on miehessä juuri sinulle "se jokin"?

Sulatko miehen katseeseen? Viekö sulta jalat alta miehen herkkä tai valloittava hymy? Sytyttääkö status ja raha? Siisti fleda, puku ja kraka? Sportti-lookki? Sixpack ja haba? Jalkojen vai korvien väli? Tiukka peppu vai koko heppu? Testosteronia uhkuva karski uros vai syvällinen hurmuriherkkis?

UNELMIESI MIES.

Kuvaile Hänet mahdollisimman elävästi ja täsmällisesti.
-ulkonäkö
-luonne
-harrastukset
-muuta...

47

8195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maarit

      Kyllähän se loppujen lopuksi se suuri ja mystinen Jokin on. Mutta jos pitää jotain yksilöidä.

      Ensivaikutelma; on kiva, jos miehen hahmo on kookas. Se kiinnittää huomion ja saa oman olon tuntumaan naiselliselta heti kättelyssä. Rehti olemus, avoin katse silmiin, miellyttävä ääni, rennon asiallinen vaatetus. Ei mitään ylenpalttista käytöksessä kuten meluisuus, hohottava nauru tms. Tässä ensimmäisessä kanssakäymisen tilanteessa tekee vaikutuksen, jos mies kohteliaan toverillisesti on kiinnostunut jostain minuun liittyvästä, suhteellisen neutraalista asiasta. Vielä jos muistaa sen seuraavalla kerralla, niin hyvä alku tuttavuudelle.

      Olen rento ja ulospäinsuuntautunut itse ja varmaan aika helposti lähestyttävää tyyppiä, mutta teen samalla tarkkoja havaintoja miehestä jos hänestä vähänkään olen kiinnostunut. Onko hän tunteellinen vai viileä? Mistä puhuu? Onko hyvä huumori? Onko OIKEASTI kiinnostunut minun ajatuksistani? Miten kuuntelee, antaako tilaa, esittääkö hyviä kysymyksiä? Leveileekö? Eihän kiroile? Onko älliä päässä? Bailaako joka viikonloppu? Onko hienotunteisuutta, ymmärtääkö abstraktia tasoa? Tykkääkö lapsista, onko tyylitajua? Arvostaako naisia (aluksi nimenomaan tasavertaisen toverillisesti), vai onko flirtti ympäriinsä? Miten suhtautuu vanhempiin, vaatimattomiin ja koruttoman näköisiin naisiin? On hyvä, jos mies suhtautuu naisiin samalla tavalla kuin miehiinkin, ihmisinä. Tietysti minulle sitten puhutaan pehmoisia jos rakastumme... On myös tärkeää, että hän vaikuttaa kunnioitetulta ja rehdiltä kaverilta myös toisten miesten keskuudessa.

      Ulkonäkökysymykset ovat vaikeampia. Miltei minkänäköinen mies hyvänsä voi muuttua seksikkääksi jos yllämainitut asiat synnyttävät positiivisen vaikutelman! No, harteikkuus on hyväksi samoin kauniit kädet. Siistit miehekkäät hiukset (tai kalju pää). Itse olen aivan heikkona jos kirveelläveistetyllä miehellä on aistillisen pehmeä suu tai/ja kiltit silmät. Pidän myös isosta nenästä ja leukakuopasta. Sinisistä silmistä, etenkin vihertävänturkooseista.

      Raha ei minuun tee vaikutusta. En pidä sitä erityisen tärkeänä, normaali määrä rahaa riittää, mikäli mies kuitenkin on yritteliäs tyyppi eikä mikään luuseri.

      Miehekäs voi olla, mutta ei niin karski jätkä että tuntuu brutaalilta. Liikoja ei kyllä kannata heti herkistelläkään, ei mitään naistenkosiskelupikkuprinssijuttuja. Vähän ujohko olemus sytyttää minut. En ole koskaan vielä ihastunut suulaaseen ja meluavaan mieheen. Tämä on tietysti hyvin yksilöllistä.

      Yksi ylivoimaisen ihana ase miehellä on: voi katsoa naista kiinteästi silmiin ja hymyillä. Ei tietenkään koko ajan ja ilman mitään syytä vaan muun keskustelun lomassa. Tosi tyyliniekka hymyilee silmiin katsoen HETKEN liian kauan, mutta ei enempää. Ja voi olla varma että heikottaa! Pitää olla tosi kyyninen nainen että sellaista voi vastustaa.

      • Anonyymi

        Pillun huulet naisen koko


    • tähti

      Pitkä(yli 180cm), hoikahko/tavall.ruumiinrakenne, normaalit miehen lihakset,Lyhyet hiukset(mahdoll.lyhyet),Vihreät/siniset/harmaat silmät,Hellät kädet, kaunis ja vähän vaarallinen katse, hymy,seksuaalisesti aktiivinen, kiihkeä yhden naisen mies,herkkä,menevä, iloinenkin,älykäs,hyväksyy erilaisia ihmisiä, ajatteleva,keskustelukykyinen,ei rahan perässä juokseva uraohjus.Raha-asioilla ei väliä, mieluusti vähän vähemmän kuin liikaa jolloin siitä muodostuu elämän tärkein asia.Usko Jumalaan plussaa.Ei juokse kapakoissa, ei mielellään käytä alkoholia kuin harvoin ja silloinkin kohtuudella.Ei väkivaltainen.
      Olipas lista ja tuli kuvattua eräs henkilö joka on kaikkea tuota...=))

    • J-Lo

      Ensimmäisenä tulee mieleen avoimuus ja sosiaalisuus. Sellainen vähän pelle, iloinen läpänheittäjä. nams.
      Lisäksi ulkonäöstä että ei mitään sellaista joka ei voi lähteä ulos ilman että on 20 min peilin edessä sitä ennen. Siis ei sellaista jolle ulkonäkö on ihan niiq pakkomielle.

      Tykkään vaaleista miehistä, mieluummin liian pitkä tukka kuin ihan kynitty.

      Ei niillä harrastuksilla ole mitään väliä oikeastaan...mutta mieluummin urheilija kuin tietokone nörtti...

      No emmä muuta keksi.

      Älä huolehdi, olet TÄYDELLINEN jollekkin naiselle.

      • J-Lo

        Sellasta vielä että normaali vartalo. Kammoan henk.koht. liian laihoja miehiä. Ei mikään lihavakaan saa olla...siis pääasia että lihakset erottuu ja hän on sinut vartalonsa kanssa!

        Ja sitten trendivaatteet niin this girl on iha myyty. :)


    • kaunis katriina

      Ulkonäkö: Pitkä eli ehdottomasti yli 180, mutta mitä pidempi, sen parempi. Vartaloltaan hän on sporttinen, hoikkarakenteinen, ns. fitness-tyyppiä, ei mikään iso lihasmöykky.

      Hiukset mielellään tummat tai ristiveriset, ja trendikkäästi söpösti sotkuiset. (vaaleatkin hiukset menee, kunhan miehen kulmakarvat eivät ole vaaleat kuin albiinolla hyi) Pitkät hiukset ponnarilla tms ovat ehdoton turn off, ei kiinnosta sellainen mies vähääkään, vaikka olisi muuten kuinka ihana.

      Simmut voivat olla minkäväriset vaan, mutta sellainen pilkehtivä tähtisilmähän sytyttää aina :)

      Ihannemies pukeutuu tilanteen mukaan, arkisin rentoa farkkua jne, on suht trendikäs, muttei mene liiallisuuksiin. Poikamainen olemus miellyttää minua enemmän kuin ukkomainen, vaikka hän työssään pukua joutuisi käyttämäänkin. Hän huolehtii hygieniastaan ja tuoksuu hyvälle ja katsoo peiliin, ennenkuin lähtee minnekään, mutta ei vietä sen edessä kuin korkeintaa 5min :)

      Olemukseltaan hän on rento ja hymyileväinen, sellainen, kenen seurassa tekisi mieli olla. Iältään hän on noin kolmikymppinen, hieman alle tai päälle.

      Luonne: Luonteeltaan hän on sydämellinen ja iloinen, huumorintajuinen seuramies. Herrasmiesmäisyys on ehdottoman tärkeää, mutta mies ei saa olla liioitteleva lässyromantikko, joka kantaa ruusuja selkä vääränä ja höpöttää kynttiläillallisista joka hetki. Hän haluaa hemmotella minua monin eri tavoin, koska pitää minua maailman ihastuttavimpana olentona :)

      Hän on rehellinen ja luotettava ja hyvä kuuntelija, sellainen, kenelle voi kertoa mieltä painavia asioita. Hän on fiksu ja kykenee rakentavaan keskusteluun eli hän tyydyttää minut myös henkisesti. Myös fyysinen tyydytys on erittäin tärkeää suhteessa ja ihannemies haluaa rakastella kanssani paljon :)

      Uskollisuutta ja luottamusta hän pitää parisuhteessa itsestäänselvinä asioina, eikä hyväksy pettämistä. Hän on kristitty ja lähtee kanssani mielellään myös kirkkoon silloin tällöin.

      Ihannemies on sinut menneisyytensä kanssa, eivätkä ex-tyttöystävät ole hänelle ongelma. Liika mustasukkaisuus on erittäin epäviehättävä piirre, mutta pieni ja söpö mustasukkaisuus on vain hellyyttävää.

      Hänellä on hyvä itsetunto, muttei käyttäydy ylimielisesti. Hän tietää mitä tahtoo ja on suht kunnianhimoinen. Hän on mielellään akateeminen ja viihtyy työssään ja tienaa suht hyvin. Lääkärimies olisi unelmien täyttymys :))

      Harrastuksilla ei ole väliä, kunhan ne osittain ovat sellaisia, joita hän voi harrastaa poikaporukalla esim. salibandya tms sporttista. Harrastukset eivät kuitenkaan vie liikaa aikaa, esim. joka iltaiset treenit voisivat olla liikaa. Joku yhteinen harrastuskin voisi olla kiva, muttei välttämätön.

      Ihannemies ei polta ja juo alkoholia kohtuudella. Hän viihtyy enemmän kotona kultansa kanssa kuin baareissa, mutta tykkää myös lähteä silloin tällöin bailaamaan.

      Hän ei ole sitoutumiskammoinen, vaan on valmis sitoutumaan, jos kaikki menee kanssani kohdilleen. Hän pitää lapsista ja on myös eläinrakas.

      Tässäpä näitä ihannemiehen piirteitä..ja sitten kun vielä sydämeen kolahtaa, niin se on menoa se :D

    • katherine

      MINUN ihannemieheni:

      Luonne:
      -älykäs
      -(mustan)huumorintajuinen
      -sosiaalinen
      -ajattelee asioita
      -periaatteellinen
      -mieluummin hieman vakava/synkkä kuin ylipirteä ikihymyilijä
      -syvällinen, muttei missään nimessä naisellisen "herkkä"
      -vahva luonne
      -kriittinen sekä itsensä, että yhteiskunnan suhteen
      -uskoo itseensä ja aatteisiinsa

      Rakastaa:
      -keskustella ja väitellä, niin ihmissuhteista kuin päivän politiikastakin
      -kävelyretkiä
      -eläimiä
      -vihreitä ja punaisia arvoja
      -aamuun asti valvomista
      -aurinkoa
      -kuuta
      -taiteita edes jossain muodossa

      Ulkonäkö:
      -yli 175cm pitkä
      -normaalivartaloinen
      -sekä pitkät että lyhyet hiukset ok.
      -oma persoonallinen tyyli, mielellään karismaattinen ja tyylikäs sellainen
      -kasvonpiirteilä ei niin merkitystä, kunhan on silmät nenä ja suu kohdillaan. Katseessa on kuitenkin oltava "sitä jotain", älykkyyttä, uhmakkuutta tms.
      -SEN koolla ei muuten merkitystä, mutta pitää tuntua edes jossain

      Muuta:
      -Rahalla ei merkitystä, jos tulee kuitenkin toimeen omillaan
      -yhteiskunnallisella asemalla ei merkitystä, kunhan hänellä on tavoitteita ja haaveita elämässä.
      -pitää huolta hygieniasta, ei haise...

      Ei saa olla:
      -erityisen sporttinen
      -virkamieslook
      -iso takamus
      -pinnallinen
      -väkivaltainen
      -alkoholisti
      -homoseksuaali
      -reppana
      -välinpitämätön ympäristön suhteen
      -autohullu
      -pornohullu
      -uskoton
      -sovinisti
      -macho

      Ei "sen oikean" näitä kaikkia vaatimuksia kuitenkaan tarvitsisi täyttää, kunhan kuitenkin suurimman osan... TIEDÄN että tällaisiakin miehiä on!

    • Bambula

      jokainen mies on aina mun unelmieni mies ;-)

      Ei kai, näiton ollut laidasta laitaan tummaa ja vaaleeta, pitkää ja lyhyttä, lihavaa ja ruikulaa, köyhää ja rikasta, onhan noita variaatioita maailmassa.

      Jokainen mies on unelmien mies jos vaan viitsii vaivautua ajattelemaan muitakin. Sellaisen kanssa joka ottaa huomioon muutkin eikä kuvittele olevansa mikään maailman napa, viihtyy taatusti kauemminkin tämä nainen.

      Joten jatkan matkaa ja katson millaisia unelmieni miehet on ;-)

    • Maarit

      Oletko se Sinä?

    • Nainen31

      UNELMIESI MIES.

      Kuvaile Hänet mahdollisimman elävästi ja täsmällisesti.
      -ulkonäkö
      -luonne
      -harrastukset
      -muuta...

      Tässäpä näitä....
      Ulkoisesti kuin Rob Lowe, slurps
      Luonteeltaan kiltti, eläväinen, hauska, puhelias, symppis....ja lievä ujouskin miehillä on ihastuttavaa
      Harrastuksenaan ainakin laskettelu, mutta pitää muutenkin huolta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan
      Muuta: Ehdottoman lapsirakas, itellä kun ei sitä perhettä vielä ole =( osaa myös ottaa huomioon toisen ihmisen, osaa pukeutua fiksusti
      ...oletko se sinä?

    • eevi

      Ulkonäkö
      - paksut hiukset
      - kohtuukroppa
      - ihanat silmät
      - hartiat, vahvannäköset käsivarret ja pullisteleva rinta on aina eduksi
      - karvoitus on plussaa
      - tykkään tummista
      Luonne
      - on aina kiinnostunut
      - ystävällinen ja huomaavainen
      - huumori pelastaa aina
      - luotettava tietenkin, ja rehellinen
      - pitkä pinna
      - vastuuntuntoinen ja huolehtiva
      Harrastukset
      - jotain yhteisiä mielenkiinnonkohteita olis hyvä olla, myös sellasia joista voi keskustella
      Muuta
      - mitäänpelkäämätön katse ehdoton ykkönen

    • Nainen 41

      tarkemmin, mikäli hän on pitkä - tällä tarkoitan yli 190 cm. Karismaattinen ulkonäkö herättää kiinnostukseni (vrt. Harrison Ford, Taneli Mäkelä). Muut katsottavat: mielellään aivan lyhyt tukka, ns. siili, harteikas (siis tehnyt jonkin verran ruumiillista työtä) - en tarkoita bodaajaa (YÖK). Mikäli löytyy vielä hymykuopat, niin OHOH!

      Luonteeltaan romanttisuus on plussaa, täytyy pitää lapsista ja eläimistä, osata eläytyä pienten lasten kanssa ja heittäytyä "lapselliseksi". Pitää huolta raha-asioista, ei niin että on rahaa vaan itselleen (neitsyt ja rapu ei käy). Osaa ottaa toisen huomioon tilanteessa kuin tilanteessa, itsekkyys on pitkä miinus.

      Harrastuksena mielellään luonto: kalastus ja metsässä liikkuminen. Metsästystä en hyväksy, vaikka yritän. Ratsastus on plussaa, tosin tuon kokoiselle miehelle ei äkkiä löydy hevostakaan ...

      Pukeutuu rennosti tilanteen mukaan. Kokonaisuus itsessään sytyttää. Ei siis tarvitse olla Bratt Pit kun on se jokin.

      Nämä ovat tämän ikäisen naisen ajatukset :)

    • Linda

      tumma
      yli 180 cm
      ei lihaksikas, laiha, eikä lihava
      poskiparta
      hauska
      karvainen
      hyvin pukeutuva
      ei punkkari, hoppari, hevari
      omillaan toimeen tuleva
      saa polttaa ja juoda alkoholiakin
      uskollinen

    • VapaaMuijja

      -No ulkonäöllä ei sinänsä oo väliä tietenkään, mutta kerta pittää kuvailla jotenki ulk.näk. niin pitkä, tumma(miel.hiukset), rusk.silmät(miel.) lyhyehköt, pystyssä oolevat hiukset... ja hyvä kroppa ei oo kanssa pahasta...=)
      -Luonne no kohtelias, h-tajunen, hauska, tumma ja tulinen...=)
      -No ei sen miehen harrastuksilla oo väliä!!!


      Itte oon tällä hetkellä tosin ihastunut/rakastunut yhteen mieheen, joka ei oo kyllä tollanen minkäläiseks kuvailin sen ulk.näön...=)
      Se on pitkä, mutta sillä on jotkut harmaansiniset silmät, ei kuulemma oo kovin hyvännäkönen(monen on sanonu niin), mie sanon et se on ihan ok. näk. Ja se on tosi kohtelias miulle...=) Tosin ei aina ymmärrä hyymörii...=/

    • Likka87

      Jos niinku joku kundi yrittää jotenki vaikka iskee.. niin kohteliaisuus, ja ihana hymy niin meikä tyttöä viedään;)

      • Anonyymi

        Älä viitti aikuinen mies, olet jäänyt kehityksessä teinin asteelle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä viitti aikuinen mies, olet jäänyt kehityksessä teinin asteelle!

        Niin olet kuten kirjoititkin.
        Ja vastasit 18 vuoden takaiseen kirjoitukseen! :D


    • Siirappi -82

      Unelmieni miehen tulee luonteeltaan olla:

      - kohtelias
      - rauhallinen/nautiskelija
      - rehellinen/turvallinen
      - huumorintajuinen/hassuttelija
      - iloinen

      Luonne on ainoa piirre miehessä, josta en voi tinkiä. Ei tarvitse tietenkään olla kaikki ed. mainitut kriteerit, mutta puolet kumminkin :)

      Unelmieni miehen ulkonäköä on todella vaikea kuvailla. Ei ole mitään tiettyä "mallia" mihin ihastuu tai mikä saa syttymään. Täytyy olla molemminpuoleista KEMIAA, ja sydänhän sen loppujen lopuksi sitten sanoo...

    • joku vaan

      Unelmien mies on vaalea hiuksinen,sinisilmäinen,iloisesti virnistävä,yli 175cm pitkä.Iloinen hymy tai virnistys teke minuun vaikutuksen.

    • Anonyymi

      Kakarat kirjoitellu täällä unelmamiehistä.Miten lapsellisia..

      • Anonyymi

        Niin, ehkä tähän ketjuun vastanneet on silloin 2004 milloin aloitus on kirjoitettu olleet ns kakaroita, kuka tietää...jäi minuakin vaivaamaan


    • Anonyymi

      Vaikea tietää se vain on jokin joka sytyttää.

    • Anonyymi

      ....

    • Anonyymi

      ----

    • Anonyymi

      Kyllä se jokin on minulle miehen äly, fiksut jutut, kyky ajatella asioita.

      Tietysti ihan jokainen ihminen, joka ei ole sokea, kiinnittää ensiksi huomionsa ulkokuoreen (myönsi tai ei). Tämä tietysti sillä varauksella, että sen ulkokuoren näkee, sillä voihan sitä ihastua vaikka ääneen. Vaan noin normaalitilanteessa jokainen kiinnittää ensiksi huomion ulkonäköön. Itselleni ulkonäkö ei kuitenkaan ole koskaan ollut asia, joka saisi minut ihastumaan. Se voi kyllä työntää minut pois luotaan, jos on liian sliipattu ja huoliteltu (en koe hengenheimolaisuutta). Vetävimmänkin ulkonäön voi pilata, jos miehen avatessa suunsa sieltä pursuaa pelkkää idiotismia. Vähän kehnomman ulkoisen vaikutelman taas voi korjata, kun juttelee fiksuja ja osoittaa älynsä.

      -

      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitettu, itse pidän älyä seksikkäänä ja oikeastaan yhtenä tärkeimmistä yksittäisistä asioista mitä haen ihmisestä.

        Erään fiksun ja ulkoisesti kauniin naisen kanssa aikoinaan tapailin, mutta se minun mielenkiinto kyllä kaikkosi äkkiä kun naisen jutut alkoivat pikku hiljaa muuttumaan toisia haukkuviksi. Ulkoisesti kauniista naisesta tuli hyvin äkkiä minulle ruma ja luotaantyöntävä.


    • Anonyymi

      Nähtävästi kauttaaltaan tatuoitu, todella pitkä, suloinen hymy ja katse sulattaa tämän naisen jäisen sydämen 💗

    • Anonyymi

      PARTA!

      • Anonyymi

        Pelkkä parta?!?!!!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkä parta?!?!!!?

        beards drop panties


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        beards drop panties

        No aika helpolla putoaa.


    • Vastataan tähän nyt huvin vuoksi, vaikka en varsinasesti seuraa olekaan täältä etsimässä.

      Ulkonäkö:

      • Vartalo ei hintelä muttei mikään kiviä murskaava kehonrakentajakaan, sanotaan että solakka fitness-vartalo olisi paras, kunhan näkee että mies pitää huolta ainakin peruskunnostaan.

      • Veistokselliset kasvot.

      • Pitkät hiukset. Kun kaverit ovat tuttuja roolipeli- ja rockpiireistä niin se on samaan tuttua ja turvallista mutta samalla myös jännittävää.

      Luonne:

      • Tietää mitä tarkoittaa "tositarkoituksella." Demiseksuaalina yhden yön jutut eivät ole minua varten vaan tarvitsen intiimiyttä muullakin kuin vain lihallisella tasolla. Jos olen oikesti läheinen hänen kanssaan, tulen haluamaan usein.

      • Ymmärtää että ikä on minulle enimmäkseen vain numero kunnes heikkenevä terveys pakottaa ajattelemaan toisin. Kunhan on viisas aikuinen joka myös osaa nähdä maailman yhä lapsenomaisin silmin ja siihen liittyvällä ihmetyksellä, se riittää.

      • Ei ole väliä onko mies salaperäinen, suorasukainen tai herkkä kunhan hän osaa luottaa minuun ja avautua minulle tunteistaan suljettujen ovien takana, mitkä tunteet sitten ovatkin kyseessä. Haluan oppia lukemaan hyvin erilaisia ihmisiä, sitä miten he ilmaisevat itseään ja mitä he perimmältään tarkoittavat.

      Työ:

      • Kunhan peruspalkka on kunnossa, se riittää. En halua välttämättä asua missään palatsissa jos sitä ei voi ylläpitää hyvin. Talon ei tarvitse olla suuri eikä auton limusiini kunhan kaikki toimii.

    • Anonyymi

      Hän rakastaa Jeesusta. That’s all, parempaa miestä ei voi ikinä olla.

      • Anonyymi

        Sama, naisessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama, naisessa.

        Satuolentoihin rakastunut ei elä todellisuudessa ja voi olla äärimmäisen rasittava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satuolentoihin rakastunut ei elä todellisuudessa ja voi olla äärimmäisen rasittava.

        Voi typeryyden ylistys sinä kakaramielinen. Olivatko faaraotkin satuolentoja? Siitä on aikaa yli 3000 vuotta, mutta todisteet on selvät. Jeesus on ajanlaskumme alusta eli vain 2000v takaa. Kirjoituksia on hänestä enemmän kuin tarpeeksi.

        sivusta


    • Anonyymi

      Turvallisuus. Turvallinen katse, turvallinen syli, turvalliset kädet.

    • Anonyymi

      Hoikka, ns kapeahkot panolanteet. Siisti ja klassisen tyylikäs.
      Ei liian kiltti ja lässy. Ei saa olla läheisriippuvainen. Ottaa tosissaan oman elämänsä eikä ole aikuinen pikkulapsi joka juoksee sylistä toiseen.
      Pitää harrastaa liikkumista ja muutakin kun somettamista.
      Ei päihdeongelmia.

    • Anonyymi

      Sellaiset ummatukkaiset ikäiseni miehet, ei kovin paljoa pidemmät ja yhteisiä harrastuksia olisi hyvä olla.

      • Anonyymi

        siis tummatukkaiset


      • Anonyymi

        Sama yksikössä.


    • Anonyymi

      Janispetke

      • Anonyymi

        🤣😆🤭🌈🤣😆🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Kun sitä ulkoista olemusta mietii niin
      Tykkään jos mies on pitkä 190 cm tai pidempi.
      Että hänellä on lihasta ja munalla kokoa...
      Ikä siinä 33 ja 43 vuoden välissä...
      Vaaleet miehet 😍
      Vaaleisiin miehiin ihastuin jo teininä helposti ja tälläkin hetkellä on yks vaaleea josta taidan tykätä ainaki vähä...😍
      Eikä helpota kyllä yhtää... et tyyppi on ehdotellu jo tuhmia...
      Sit luonteelta rento ja mut huomioon ottava nii johan mua viedään...😎
      Varsinki jos tyypillä on pokkaa tehä aikoittea ja itsevarmuutta....
      Ujous ei nii kää itellä sytytä tai se minä hoidan kaiken...
      Mut tämmoisiä miehiä on ollu ja toivon et kohtasn lisääki heitä.... 😎

    • Anonyymi

      Minulle riittää se kun näen että mies alkaa aina hymyillä ja on aidosti iloinen minut nähdessään. Ja se että olen miehelle erilaisessa arvossa kuin muut.

    • Anonyymi

      Elämää suurempi kymysys ensiksi kandeisi selvittää itselleen mitä elämältään haluaa si miettiä tälläisia jonnin joutavia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe