Lahtelainen lappari

Bay City

Lapin Kullan valmistus on siirretty Lahteen. Varastoissa on vielä Torniolaistakin, mutta raportoikaahan makutestauksen tuloksia tänne tuosta Lahdenkullasta, kun kohdalle sattuu.

6

482

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JeeRas

   En usko, että ainakaan huonomaksi muuttuu, sen verran kamalaa kuraa on Torniosta viime vuoden tullut.

  • ihan täysin sama

   Lapin virtaava kus.... olut siis on suomibulkkilaagereista se kaikkein ällöin. Ihan sama missä sitä panevat, en ole juonut vuosiin enkä aio

   • Bay City

    kantasi hyvin, itsekin kyllä juon noita bulkkioluita edullisen hinnan takia, en tosin Lapparia useinkaan, lähinnä Nobelaneria tai Karjalaa. Kysymykseni olikin osoitettu Lapparia usein juoville.


  • Kupin Lalta

   Uusi Lappari poikkeaa yllättävänkin paljon entisestä. Minusta muutos ei välttämättä ole tapahtunut huonoon suuntaan, toisin kuin Karhu-oluen tapauksessa kun muuttivat vanhan porilaisen suosikki-olueni keskinkertaiseksi kaljaksi. "Lahden Kulta" ei maistu yhtä raikkaalta kuin aito torniolainen, mutta toisaalta siinä on jokin laadukkaammista oluista tuttu vivahde. Veikkaan selitykseksi lisäaineista luopumista. Uudessa Lapparissa kun ei tuoteselosteen mukaan ole tärkkelystä eikä hapettumisenestoaineita. Vain vesi, ohra ja humala - näinhän sen kuuluu ollakin. Hartwall ilmeisesti yrittää panostaa laatuun samalla kun menettää vanhoja vannoutuneita Lapin Kullan ostajia. Ymmärrän täysin torniolaisten (ja muidenkin joita tuotannon siirtäminen kismittää) suuttumuksen. Mutta bisnesmaailmassakin raha ratkaisee. Toisaalta olisivat voineet muuttaa tuotteen nimen kun sitä ei enää Lapissa tehdä.

   Mutta siis takaisin itse asiaan. Eli minusta uusi Lappari on karvan verran enemmän oluen makuista kuin ennen. Myös vanhojen Lapin Kullan inhoajien kannattaa ainakin maistaa uutta tuotetta.

   • 18+14

    Kyllä varmasti on tärkkelystä. Tuossa on vain markkinamiesten keino saada tuoteselostus näyttämään paremmalta. Vesi, Ohra (mallas ja tärkkelys), humala. Jos olisi täysmallas, lukisi varmasti selvästi että vesi, ohraMALLAS, humala.


   • erakko.
    18+14 kirjoitti:

    Kyllä varmasti on tärkkelystä. Tuossa on vain markkinamiesten keino saada tuoteselostus näyttämään paremmalta. Vesi, Ohra (mallas ja tärkkelys), humala. Jos olisi täysmallas, lukisi varmasti selvästi että vesi, ohraMALLAS, humala.

    ja lähinnä se tärkkelys, valitettavasti. Nyky aikana vain raha .....


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   3046
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   2576
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1944
  4. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   415
   1438
  5. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   69
   1412
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1409
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1024
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   830
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   818
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   804
  Aihe