Vaimo haluaa pyllyyn

largepleasure

Olen haaveillut ennen että vaimo haluaisi pyllyseksiä.
Nyt hän on iän myötä muuttunut sellaiseksi että haluaa pyllyreikää stimuloitavan, sormella ja panemalla.
Nyt liukkaria ja vinyylihanskoja ja kortsu.
Hän käy ihan tavattoman kuumana. Normaalisti vessassa käynti ensin ja sitten on tosi puhdasta ainakin meillä ja kun laittaa liukkaria reilusti niin kiihottavaa.
Tavallaan tykkään enemmän panna pimpsaan kun se lihas pelittää niin tiukasti, nyt kun olen kokeillut pyllyä, tiedän eron.
Pyllyreikä on kuitenkin niin tiukka ja vaatii kovaa keskittymistä että pystyy rentoutumaan ja löysäämään.
Suurin kiihotus tulee molemmille siitä että sitä kosketellaan ja ärsytetään.
Tuntuu että siellä on paljon hermoja jotka kiihottaa.
Kiusoittelu ja normaalipano yhdistettynä tuottaa molemmille suurta nautintoa.
Kipua hän ei ole tuntenut ollenkaan, olenkin sitä usein kysynyt kun en halua häntä satuttaa.
Mutta mikään ei vedä vertoja sille kun kumppani kiemurtelee nautinnosta ja voihkii, se tunne tarttuu ja tulee itsekin kuumaksi.

4

5170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ok.

    • Anonyymi

      onko vaimon vibra käynyt sun pepussa yllättäen

      • Anonyymi

        Kyllä ja sen jälkeen olen paskonut verilettuja


    • Anonyymi

      Minun vaimo puhuu pyllyseksistä aika usein, nyt on vaan niin että mun kalu tekee niin kipeää että ei onnisu. Kerroin että järjestän pienemmän kalun, kun rakasteltiin ja oli päällä työntelin sormea sisään kuiskasin nyt joku nuori homo panee pyllyyn, alkoi heti lantio lyömään kunnolla ja kuiskas kun panisinja laskis sisään kuumaa spermaa saatiin koko illalle lisää potkua.
      Meillä on kesälomittajana yksi reilu parikymppinen poika Anssi jonka käsien liikkeestä näkee että on homo on omissa oloissaan työpaikalla, kyselin vähän ja sain vastauksenon homo.
      Loppuviikosta kysyin pojalta lähtiskö meidän mökille tarvin apua ja vaimo ei jaksa, katsoi kummissaan en tiedä voin kai minä.
      Näytin pojan kuvaa vaimolle sanoi voi kunon nätti mutta miten meinaat sen onnistuvan. Perjantaina päästiin puolilta päivin lähtemään Pirjo otti pojan kanssa siideriä takapenkillä. Perillä syötiin ja lämmitettiin sauna, saunassa kysyin miksi on niin yksin työmaalla katsoi tulta ja sano olen homo ja katsoi. Sanoin ei se minua haittaa ja tiedätkö vaimo haluaisi pyllyyn mutta mun ei sovi, katsoi tulta taas ja sanoi sopiise kun osaa ja nauroi skoolattiin viskiä, vaimo tuli ja sanoi mitä te täällä höpötätte tulee kuuma.
      Mökillä huomasin että Anssi katselee Pirjoa,iskin silmää Anssille. Pirjo sanoi että sauna olisi nyt sopiva ei liian kuuma.Lähden nyt ja meni pyyhepäällä kysyin Ansilta opetatko minua näytä mallia, otettiin kunnon viskilasit mukaan ja vaimolle miedompaa väkevää viinaa, istuttiin saunan terassilla vaimo tuli alasti, hui täälläkö olette haen pyyhkeen sanoin ollaan nähty ei kannata. Vaimo joi pitkiä ryyppyjä ja sanoi olipa tuhtia ja meni saunaan. Anssi riisuutui ja huusi saanko tulla kuului saa tulla olettehan jo nähneet. Istuimme ylempänä ja vaimo alhaalla, otin Anssin jalasta kiinni kalu alkoi heti nousta ja myös omani Anssi kosketti vähän. Pirjo kääntyi mitä te voi teitä kummallakin seisoo, nousi ylös ja tarttui minun kaluun sanoin vieras ensin Pirjo otti kalusta kiinni ja runkkasi Anssi oli silmät kiinni huokasi ei ole nainen ennen imenyt Pirjo leikki kielellä ja sanoi on aikakin. Menin pirjon taakse pillu valui ja jalat oli jo limassa panin takaa Pirjo huudahteli levitin limaa pyllylle ja koitin sormella eipä ollut kipeä vedin pois Anssi tuli tilalle näytin Pirjon takana paukkua, Anssi hyväili kalulla pyllyä käytti jopa pilun suulla piti sormea pyllysä Pirjon pylly keinui ja huokaili kahdella sormella jo oli sisässä veti pois ja painoi kalua sisään Pirjo huusi Anssiii panet pyllyyn Anssi osasi keinot kohta Pirjo ulisi pyllyyn minua pannaan pyllyyn Anssi kesti pitkään Pirjo sai pieniä orgasmeja valitti välillä rajummin Anssi laski sisään silloin Pirjo kiljahteli se on kuumaa se on kuumaa.
      Pirjo pesi itsensä ja lähti. Anssi katsoi minua ja otti kalusta kiinni imaisi heti suuhunsa kyllä osasi imeä hämärässä oli kuin nuori nainen lyhyt tukka ja kalu suussa Anssi tunsi että kohta tulee työnsi sormen pyllyyn se tuntui hyvältä ja laukesin monta satsia suuhun. Anssi nauroi oliko hyvä kaadoin vettä sen päälle.
      Illalla Pirjo istui meidän välissä otti Anssin kalun suuhun ja leikki kielellä ja imi välillä minun kalu alkoi kovettua kun katsoin, Pirjo tuli syliin ja istui päälle kuiskasi saako Anssi ? Anssi tuli taakse märät pillun nesteet auttoi Pirjo sai kumpaakin yhtä aikaa tunsin kuinka kalu hankasi toisessa rijässä Pirjo oli omissa haaveissaan lauettiin melkein samaan aikaa kaikki. Mentiin nukkumaan samaan sänkyyn.
      Yöllä Anssi oli tullut minun taakse tunsin kovan kalun pyllyssä levitti pakaroita liukas kalu meni sisään tuntui ihmeen hyvältä, Pirjo heräsi ja laskeutu ja imi mun kalua tuntui että kalu räjähtää se seisoi nii kovana kun Anssi laukesi räjähdin Pirjon suuhun, Pirjo tuli väliin nukkumaan pojat te ette osaa muuten nukkua.
      Aamulla Pirjo oli minuun päin katsoi minua ja takana peitto heilui, suun liikkeistä sain selvää pilluun näytin peukkuja Pirjo alkoi huokailemaan ja täristä näin peiton liikkeestä että pani pitkiä vetoja ja laukesi. Pirjo näytti shyy jatkoin nukkumista

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe