Oliskos jossain hyviä Suomi-leffoja?

Tirppa 83

Siis jotain muuta kun draamaa, jossa istutaan jussipaidat päällä pöydän ääressä viinapullo edessä puhumatta sanaakaan ja kello raksuttaa...

64

3466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1930-1960 luvulla tehtyjä pätkiä esim. Kulkurin valssi, Tuntematon sotilas, Rakkauden risti tai Asessorin naishuolet

    • Kannattaa katsoa "Rovaniemen markkinoilla",se on hyvä 50-luvin leffa...

      • Kassila fani.

        Kotimaisia elokuvia, jotka kestää aikaa, ovat kaikki Matti Kassilan ohjaamat elokuvat. Kuten Palmu sarja. Radio tekee murron, tulipunainen kyyhkynen, sininen viikko jne.


    • Ei ei ei

      ...ja vastaus on: Nolla

      En tiedä YHTÄÄN hyvää suomalaista elokuvaa. Ehkä ne jotkut vanhat ovat katsottavia mutta aikamoista kuraa suoltavat. No sauna oli suht hyvä...ja se rölli leffa. Mutta...nämä iänikuiset rakkaus/draama/komedia yritelmät...ei ei ei.

      • srthstjhstjs

        Kuulemma elokuvissa hiljattain pyörinyt Prinsessa oli ihan hyvä elokuva.


    • herbert_

      Kannattaa käydä katsomassa napapiirin sankarit elokuvissa, omasta mielestäni oli todella hyvä ja hauska elokuva.

      • rulettireiska

        On muuten hyvä katsokaa ihmeessä.


      • ..mut
        rulettireiska kirjoitti:

        On muuten hyvä katsokaa ihmeessä.

        ...Prinsessa. Jussipaitoja ei näy ja viinaakin juotetaan väkipakolla vain kerran...karu kertomus,miten mielisairaspotilaita hoidettiin ennen muinoin...alkaa vuodesta 1945 päätyen 1988,kesto n.1.40.

        Hyvät näyttelijät.


    • Katselija2

      Mustavalkoiset heinälatodraamat

      -> Likimain suora hyppy nykypäivän Koivusalo - Suosalo -aikaan ja ns. Solarfilmsin aikakauteen ilman sen kummempaa välivaihetta. Tosin todettava, että Heinälatodraaman aikaisissa oli joitain ihan katsottaviakin harmittomia kohelluksia iltapäivän ratoksi ja vastaavasti nykypäivän suuren rahan ja "joka roolin miehittää joku vetävä nimi" -kaltaisissa nykypäivän pätkissä on joissain ihan terääkin. Ainut vain, että mitään Tuntemattoman sotilaan kaltaisia suuria kansanelokuvia ei ole kyllä juuri ollut vuosikymmeniin varmaan, vaikka katsojaluvut olisivatkin kovat. Ne ovat kuitenkin tällaisia kovien tehosteiden ja suuren rahan kertakatsottavia tarinoita.

      Mutta jos nyt jotain laittaa mistä ihan nykypäivän pätkinä pitänyt ja jotkut jaksanut katsoa pariinkin kertaan:

      Häjyt
      Pahat pojat
      Raid-elokuva (sarja nyt tietenkin ihan omaa luokkaansa)
      Rentun Ruusu
      Napapiirin sankarit
      Menolippu Mombasaan
      Eila (no, tässä nyt ei ole mitään kummoista räminää. Yhdenlainen arkitarina vain)
      Paha maa (siedettävä)
      Mosku
      Pari varesta
      Rööperi
      Talvisota (tietty jo 90-luvun alusta)

      Onhan noita nyt muitakin paljon toki kertakatsottavia, mutta nuo nyt itselle tulevat mieleen. Toista miellyttää, toista ei... Oikeastaan tosin noitakin kaikkia yhdistää se, että melkeinpä kaikissa on juuri joku rymistelyidea tai sitten kuuluisilla näyttelijöillä (sillä hetkellä in) pureudutaan joihinkin yhteiskunnallisiin juttuihin. TAI mikä on se tyypillinen: Alkanut tulla näitä ei-niin-pitkän-ajan-takaa olevien kaikkien nimeltä tuntemien hahmojen elämäntarinoita, tai jonkin alueen historiasta kertovia. (Irwin, Sibelius, Kulkuri ja joutsen... jne jne). Yhdistävä tekijä nyt noissakin on kaikissa, että eipä niissä kovin kummoista sielua missään listan elokuvassa ollut tai ihmeempää mieleenpainuvuutta. Rööperissä nyt viimeksi oli osittain sanomaakin, kun itse aikanaan asui noilla kulmin ja niin elokuvassa kuin etenkin kirjassa, on henkilöitä jotka tunsi henk.koht. Tietysti mitä lähempänä itseä, sitä enemmänhän elokuvat puhuttelevatkin.

    • jos olet

      Ja satuohjelmat kiinostaa niin tilaa aika lääkärille. Fiktion seuraaminen on eskarilaisten ja tomppeleiden touhua.

      • sf-suomi filmi

        Kaksi mielestäni poikkeuksellisen hyvää suomifilmiä (tarina, musiikki, näyttelijäntyö,kokonaisuus) on Tummien perhosten koti ja Postia pappi Jaakobille


      • toiset taas omistavat oikean elämän ja haluaa siksi ehkä katsoa jtn muuta kuin oikeaa elämää.


      • sä oot

        tyhmä!


    • tässä...............

      Helmiä ja sikoja, Kielletty hedelmä, Nousukausi

      • äijä 1

        jamina. , roiskivat kotirouvat,jeppe. jne...


    • ..__..__..

      Se oli aika hauska, muut hyvät on jo mainittu.

    • Hagel82

      Spede Pasasen ohjaustyö TUP AKKA LAKKO vuodelta 1980 tarjoaa reilut puolitoista tuntia naurua tai vähintäänkin kikatusta. :D

      Heikki Kinnunen esittää siinä posteljoonia alias Interpol-agenttia - muistaakseni. :)

    • ghjhhkjhkjhjkh

      Tummien perhosten koti on esim. huikea!

      • ....................

        Katsastus.


      • tulivat heti mieleen
        .................... kirjoitti:

        Katsastus.

        Onnellinen mies
        Mies, joka ei osannut sanoa ei


    • Höpötti

      Graffiti Meissä

    • Unkkasamu

      on kyllä hyvä dokumentti...suosittelen!

    • sankari96

      joo tässä vähän aikaa sitten elokuviin tuli semmonen ku napapiirin sankarit.PARAS SUOMALAINEN ELOKUVA TÄLLÄ HETKELLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Pönttö-Einari

      Pidä huivista kiinni Tatjaana
      Mies vailla menneisyyttä

      Onhan toki muitakin hyviä kotimaisia elokuvia, kävin toissa kesänä katsomassa valkokankaalta Kassilan Palmu-elokuvat, aivan loistavia ja nyt hiljan tv:ssa nähty Hilman päivät kestää katsomisen moneenkin kertaan.

      Spede Pasasen tuotantoa mainitakseni mm. Hirttämättömät

      F.E. Sillanpään kirjoista tehty Elokuu on aivan loistava, taitaa olla Kassilan ohjaama tämäkin ja Toivo Mäkelän roolisuoritus ihan omaa luokkaansa.

      Putkinotko on myös alkuperäisenä mustavalkoisena versiona (joskin liian steriili kirja realistiseen kuvaukseen verrattuna) omaa luokkaansa, varsinkin jos on lukenut Joel Lehtosen tuotantoa.

    • parasta viihdettä

      Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
      Joulubileet

    • paraskotimainen

      rumble ja the lastborder

    • B1tt1n1kkar1

      Hopeaa rajam takaa. Siinä Spede Pasanen esittää vakavan roolin lähes kokonaan ilman huumoria. Elokuvassa on myös toimintaa ja muutenkin ihan kiinnostava. Kannattaa katsoa!

      • .....TUNTEMATON SOTILAS-KUMMAKKI-taivas sinivalkoinen,lotan tarina,etulinjan edessä,12 riivinrautaa,poika ja ilves,klassikko.kummelien kultakuume paras komedia mitä suomes o ikuna tehty.myös kummeli stories hauska muut vähä väljiä,ja ite dikkaan kaurismäkien elokuvia,ja toki kulkuri ja joutsen sekä rentunruusu.


    • -jkl-

      Itse en noista kotimaisista oikein välitä mutta aika uusi hyvä on Haarautuvan rakkauden talo

    • mustavalko-best

      Esim. opri. Mukavaa hersyvää huumoria. Tuohon aikaanhan vanhainkotiin jouduttiin, ja se oli vakava paikka monelle. Ihan hyvin saatu tuollaisesta tuon ajan vakavaan asiaan mukaan hyvää huumoria.

      Onneksi näitä alkaa saamaan nykyisin myös dvd:nä.

    • Santeri777

      Suomalaisia hyviä elokuvia ei ole olemassa, ei myöskään tv-sarjoja.

      Suomalaiset elokuvat (& tv-sarjat) ovat heikkolaatuisia kopioita muiden tekemisistä (joko tarinaltaan tai toteutukseltaan), englantilaisten, ruotsalaisten ja amerikkalaisten elokuvien imitoimista.

      Miksi siis tyytyä surkeaan ja huonosti toteutettuun "kopioon" kun alkuperäisiä on samalla vaivalla tarjolla, ei mitään järkeä. Kysymyksen voi esittää myös toisin, haluatko ajaa oikealla Ferrarilla vai vanhalla ruosteisella autonritsalla johon on laitettu ferrarin ratti ?

      Muutamia suomalaisia leffoja on (ei onnettomia kopioita), mutta ne ovat itkua & tuskaa turvoksissa joten niitä ei kukaan täysjärkinen edes tuhannen muusissa suostu katsomaan (paitsi kriitikot ja ns.alan väki).

      • Pönttö-Einari

        Suomessa on tehty runsaasti hyviä elokuvia ja hyvien näyttelijöiden voimin. Jotain tästä voi päätellä siitä, että mm. Aki Kaurismäki on saannut melkoisesti kansainvälistä huomiota ja tunnustusta.

        Toki muuallakin tehdään elokuvia ja hyviä vieläpä, vaikkapa tutustumalla Bollywoodin tuotantoon, mitä tulee Intiasta, voi tämän hyvin havaita.

        En todellakaan allekirjoita, että kotimaiset elokuvamme olisivat pelkkiä heikkolaatuisia kopioita. Jos pystyt esittämään väitteellesi jotain faktaa, niin olisi kiva verrata, että mitkä kotimaiset elokuvamme ovat niitä kopioita ja minkä elokuvan. Heitäpä listaa tulemaan!


    • EI AINA PAUKETTAKAAN

      katsoo Prinsessa-elokuva! Ei istuta Jussi-paidat päällä - pikkasen steriilimpejä paitoja kyllä löytyy... Itse en ole katsonut, mut kuulin kehuttavan....

      • -JP76-

        Turhapurot, Pekka Puupäät ja Kummeli-elokuvat:) Siinä kolme kovaa:)


      • Ohjaajalta kuullut
        -JP76- kirjoitti:

        Turhapurot, Pekka Puupäät ja Kummeli-elokuvat:) Siinä kolme kovaa:)

        Itse en käy elokuvissa juuri koskaan, kun sellaiset jenkkipaskaräiskehömpät olemattomalla juonella ei nappaa ja kun ei nämä teinileffatkaan oikein tunnu puhuttelevan, muulla kuin v:n hokemisella ja kuinka shokerataan jollain älyttömyydellä ja kurjuuden kuvauksella jne.

        Siksi, jos TODELLA haluat elokuvalta sisältöä, merkitystä, avartaa ajatusmaailmaasi ja kokea voimakkaita tunteita, niin elokuvaan ei tarvita kuin kaksi erinomaista näyttelijää pääosaan ja tarina ja voimakas ohjaus, syntyy tarina Postia pappi Jaakobille , a´ la Heikki "Hese" Nousiainen ja Kaarina Hazard. Aivan upea kuvaus ja juoni kantaa loppumetreille asti. Hieno musiikki ja äänen hallintaa, lyhyt näyte radiossakin sai suurinpiirtein kyyneleet silmiin, niin elävästi muistaa tuon toisia maailmoja edustavan parin.

        Toinen oli juuri tällä viikolla em. Arto Halosen Prinsessa, mikä on palkittu ja osallistuu eri kilpailuihin. Tarina on ajaton ja paikaton, kielelläkään ei ole juurikaan merkitystä, aukeaa ihan samalla lailla burmalaiselle kuin perulaiselle. Kaikkein huikeinta oli, kun ohjaaja Halonen oli edessäni heti elokuvan jälkeen ja yleisö sai esittää kysymyksiä tuosta Kellokosken sairaalassa eläneestä legendasta Prinsessasta. Kyynelten läpi sain kysyttyä, miten tarina oikeasti meni ja mitkä ovat faktaa ja fiktiota. Ehkä Halonen ymmärsi, että hän on onnistunut koskettamaan minussa ja muissa sellaista epämukavuusaluetta, mikä jokaisella on kuitenkin lähipiirissä ennemmin tai myöhemmin edessä, kun mieli ei kestä ja silti voi elää rakastavaa ja täysipainoista muita tukevaa elämää oman sairauden surkuttelun sijaan. Sairaalan johtava ylilääkäri vielä vanhoilla päivilläänkin joutui tarkistamaan näkemystään Prinsessasta. Melkoisen traaginen, mutta silti kaunis ja koskettava aina elokuvan elokuvan sanoihin saakka, joille löytyy ihka oikeat todistajatkin. Todella hyviä roolisuorituksia mm. Katja Koukkula, Krista Kosonen, Paavo Westerberg, Samuli Edelman, Liinoja, Litja ... Tuolle elokuvalle on omat sivutkin, mutta katso ensin elokuva, et halua tietää etukäteen juonta ja nautinto kärsisi.

        Molemmissa tapauksissa suosittelen, että varaat kartsan nenäliinoja valmiusasentoon.
        Tämä menee hiukan ohi aiheen, mutta tarina voisi ihan hyvin olla Suomesta, joten katsopa jostain Clint Eastwoodin ohjaama ja näyttelemä Hiljaiset sillat. Kussakin näistä kolmesta tulee minuutissa enemmän asiaa ja ajatuksia kuin tuhannessa jenkkipaskassa yhteensä.


      • Pönttö-Einari
        Ohjaajalta kuullut kirjoitti:

        Itse en käy elokuvissa juuri koskaan, kun sellaiset jenkkipaskaräiskehömpät olemattomalla juonella ei nappaa ja kun ei nämä teinileffatkaan oikein tunnu puhuttelevan, muulla kuin v:n hokemisella ja kuinka shokerataan jollain älyttömyydellä ja kurjuuden kuvauksella jne.

        Siksi, jos TODELLA haluat elokuvalta sisältöä, merkitystä, avartaa ajatusmaailmaasi ja kokea voimakkaita tunteita, niin elokuvaan ei tarvita kuin kaksi erinomaista näyttelijää pääosaan ja tarina ja voimakas ohjaus, syntyy tarina Postia pappi Jaakobille , a´ la Heikki "Hese" Nousiainen ja Kaarina Hazard. Aivan upea kuvaus ja juoni kantaa loppumetreille asti. Hieno musiikki ja äänen hallintaa, lyhyt näyte radiossakin sai suurinpiirtein kyyneleet silmiin, niin elävästi muistaa tuon toisia maailmoja edustavan parin.

        Toinen oli juuri tällä viikolla em. Arto Halosen Prinsessa, mikä on palkittu ja osallistuu eri kilpailuihin. Tarina on ajaton ja paikaton, kielelläkään ei ole juurikaan merkitystä, aukeaa ihan samalla lailla burmalaiselle kuin perulaiselle. Kaikkein huikeinta oli, kun ohjaaja Halonen oli edessäni heti elokuvan jälkeen ja yleisö sai esittää kysymyksiä tuosta Kellokosken sairaalassa eläneestä legendasta Prinsessasta. Kyynelten läpi sain kysyttyä, miten tarina oikeasti meni ja mitkä ovat faktaa ja fiktiota. Ehkä Halonen ymmärsi, että hän on onnistunut koskettamaan minussa ja muissa sellaista epämukavuusaluetta, mikä jokaisella on kuitenkin lähipiirissä ennemmin tai myöhemmin edessä, kun mieli ei kestä ja silti voi elää rakastavaa ja täysipainoista muita tukevaa elämää oman sairauden surkuttelun sijaan. Sairaalan johtava ylilääkäri vielä vanhoilla päivilläänkin joutui tarkistamaan näkemystään Prinsessasta. Melkoisen traaginen, mutta silti kaunis ja koskettava aina elokuvan elokuvan sanoihin saakka, joille löytyy ihka oikeat todistajatkin. Todella hyviä roolisuorituksia mm. Katja Koukkula, Krista Kosonen, Paavo Westerberg, Samuli Edelman, Liinoja, Litja ... Tuolle elokuvalle on omat sivutkin, mutta katso ensin elokuva, et halua tietää etukäteen juonta ja nautinto kärsisi.

        Molemmissa tapauksissa suosittelen, että varaat kartsan nenäliinoja valmiusasentoon.
        Tämä menee hiukan ohi aiheen, mutta tarina voisi ihan hyvin olla Suomesta, joten katsopa jostain Clint Eastwoodin ohjaama ja näyttelemä Hiljaiset sillat. Kussakin näistä kolmesta tulee minuutissa enemmän asiaa ja ajatuksia kuin tuhannessa jenkkipaskassa yhteensä.

        Todella hyvä esimerkki laadukkaasta kotimaisesta elokuvasta tuo Postia pappi Jaakobille, samoin tuo Prinsessa elokuva, kannattaa katsoa edottomasti molemmat.


      • 98653201
        Ohjaajalta kuullut kirjoitti:

        Itse en käy elokuvissa juuri koskaan, kun sellaiset jenkkipaskaräiskehömpät olemattomalla juonella ei nappaa ja kun ei nämä teinileffatkaan oikein tunnu puhuttelevan, muulla kuin v:n hokemisella ja kuinka shokerataan jollain älyttömyydellä ja kurjuuden kuvauksella jne.

        Siksi, jos TODELLA haluat elokuvalta sisältöä, merkitystä, avartaa ajatusmaailmaasi ja kokea voimakkaita tunteita, niin elokuvaan ei tarvita kuin kaksi erinomaista näyttelijää pääosaan ja tarina ja voimakas ohjaus, syntyy tarina Postia pappi Jaakobille , a´ la Heikki "Hese" Nousiainen ja Kaarina Hazard. Aivan upea kuvaus ja juoni kantaa loppumetreille asti. Hieno musiikki ja äänen hallintaa, lyhyt näyte radiossakin sai suurinpiirtein kyyneleet silmiin, niin elävästi muistaa tuon toisia maailmoja edustavan parin.

        Toinen oli juuri tällä viikolla em. Arto Halosen Prinsessa, mikä on palkittu ja osallistuu eri kilpailuihin. Tarina on ajaton ja paikaton, kielelläkään ei ole juurikaan merkitystä, aukeaa ihan samalla lailla burmalaiselle kuin perulaiselle. Kaikkein huikeinta oli, kun ohjaaja Halonen oli edessäni heti elokuvan jälkeen ja yleisö sai esittää kysymyksiä tuosta Kellokosken sairaalassa eläneestä legendasta Prinsessasta. Kyynelten läpi sain kysyttyä, miten tarina oikeasti meni ja mitkä ovat faktaa ja fiktiota. Ehkä Halonen ymmärsi, että hän on onnistunut koskettamaan minussa ja muissa sellaista epämukavuusaluetta, mikä jokaisella on kuitenkin lähipiirissä ennemmin tai myöhemmin edessä, kun mieli ei kestä ja silti voi elää rakastavaa ja täysipainoista muita tukevaa elämää oman sairauden surkuttelun sijaan. Sairaalan johtava ylilääkäri vielä vanhoilla päivilläänkin joutui tarkistamaan näkemystään Prinsessasta. Melkoisen traaginen, mutta silti kaunis ja koskettava aina elokuvan elokuvan sanoihin saakka, joille löytyy ihka oikeat todistajatkin. Todella hyviä roolisuorituksia mm. Katja Koukkula, Krista Kosonen, Paavo Westerberg, Samuli Edelman, Liinoja, Litja ... Tuolle elokuvalle on omat sivutkin, mutta katso ensin elokuva, et halua tietää etukäteen juonta ja nautinto kärsisi.

        Molemmissa tapauksissa suosittelen, että varaat kartsan nenäliinoja valmiusasentoon.
        Tämä menee hiukan ohi aiheen, mutta tarina voisi ihan hyvin olla Suomesta, joten katsopa jostain Clint Eastwoodin ohjaama ja näyttelemä Hiljaiset sillat. Kussakin näistä kolmesta tulee minuutissa enemmän asiaa ja ajatuksia kuin tuhannessa jenkkipaskassa yhteensä.

        Prinsessa on tyypillistä 2000-luvun Suomielokuvaa, eli juonen kannalta turhilla alastonkohtauksilla tavoitellaan katsojia.
        Laskelmoivaa,kaupallista ja läpinäkyvää.


      • Ohjaajalta kuullut
        98653201 kirjoitti:

        Prinsessa on tyypillistä 2000-luvun Suomielokuvaa, eli juonen kannalta turhilla alastonkohtauksilla tavoitellaan katsojia.
        Laskelmoivaa,kaupallista ja läpinäkyvää.

        No huh huh, tuossa elokuvassa ei todellakaan mässäillä millään alastomuudella tai pornografialla senkään vertaa. Olet kyllä nukkunut suurimman osan leffasta, jos tuo on ainoa, mitä käteen jäi. Se vähä mitä näkyi kaunista Krista Kososta oli kaukaa ja heikossa valossa ja sekin kuului olennaisena osana juonta ja perustuu todella aitoihin eläneisiin ihmisiin, koeta se vaan kestää. Tajustiko edes, että kyse on mielenvikaisista ihmisistä, toisaalta vaikea hahmottaa, jos itsellä puolet inkkareita kateissa kanootistaan? Elokuvassa on niin valtavasti syvyyttä ja leveyttä ja mietittävää loppuelämäksi asti, niin voi hellan lettas kun näkyi rinnat ja umpeen kasvanut karvainen karvatussu kokonaista 3-4 sekuntia kaukaa tai heikossa valossa. Hanki oikeasti elämä jostain ihan muualta, jos et tuon enempää saa asiosta, elokuvista ja elämästäsi irti. Ihan vaan vihjeenä voin sanoa, että koe kuvauksissa kävi ainakin 80 ihmistä ja heitä kuvattiin yksin ja parina ja haettiin parhaat kemiat, joten ihan ketä tahansa urpoa pystymetsästä ei siihen otettu, mutta missasit varmaan senkin asian yllättäen.

        Olet kyllä sellainen perkeleen siveyden sipuli ja hurskastelija, että sairaan ihmisen olisi pitänyt varmaan kylpyammeessa viimeisillä voimillaankin olla puettu, että sinä olisit saanut yöunesi. Ei jumalauta oikeasti, nyt veri kiehuu siihen malliin tuollaisen tekopyhän paskan kanssa, teillä varmaan saunotaan jokainen erikseen ja pyyhe ympärillä ja seksikin on varmaan vaan lapsentekoa varten ja se tulee suorittaa pimeässä äkkiä peiton alla saunan jälkeen lauantai ehtoona.

        Kyllä perkele osaa olla ahdasmielinen ihminen, jos tuollainen järkytti, on parasta jättää katsomatta kaikki 1950-lukua uudemmat elokuvat, kun naisilla oli vielä valtavat aluasut ja hameet nilkkoihin saakka. Hilja Maitotytön uimakohtauskin aikanaan saa tämän niuhon arvostelijan ihan tärinöihin paheellisena rietasteluna.

        Tervetuloa 2010-luvulle sitten joskus, kun olet selvinnyt noista vanhojen Suomi-filmien alastonkohtauksista. Luojan kiitos et ollut aikanaan Tampereen Pyynikin Kesäteatterissa, kun jossain näytelmässä muistaakseni Eija Vilpas näytti yleisölle oikein kunnolla persettä, heh, olis varmaan jäänyt väliajalla kahvit juomatta ja paheksunta ja vähintään kirjoittelu joka mediaan alkanut. On meitä moneen junaan, hirvittävää vaan todeta, että tuollaisia on vielä elossakin keskuudessamme muita "riemastuttamassa" kärkevillä kommenteillaan.


      • 98653201
        Ohjaajalta kuullut kirjoitti:

        No huh huh, tuossa elokuvassa ei todellakaan mässäillä millään alastomuudella tai pornografialla senkään vertaa. Olet kyllä nukkunut suurimman osan leffasta, jos tuo on ainoa, mitä käteen jäi. Se vähä mitä näkyi kaunista Krista Kososta oli kaukaa ja heikossa valossa ja sekin kuului olennaisena osana juonta ja perustuu todella aitoihin eläneisiin ihmisiin, koeta se vaan kestää. Tajustiko edes, että kyse on mielenvikaisista ihmisistä, toisaalta vaikea hahmottaa, jos itsellä puolet inkkareita kateissa kanootistaan? Elokuvassa on niin valtavasti syvyyttä ja leveyttä ja mietittävää loppuelämäksi asti, niin voi hellan lettas kun näkyi rinnat ja umpeen kasvanut karvainen karvatussu kokonaista 3-4 sekuntia kaukaa tai heikossa valossa. Hanki oikeasti elämä jostain ihan muualta, jos et tuon enempää saa asiosta, elokuvista ja elämästäsi irti. Ihan vaan vihjeenä voin sanoa, että koe kuvauksissa kävi ainakin 80 ihmistä ja heitä kuvattiin yksin ja parina ja haettiin parhaat kemiat, joten ihan ketä tahansa urpoa pystymetsästä ei siihen otettu, mutta missasit varmaan senkin asian yllättäen.

        Olet kyllä sellainen perkeleen siveyden sipuli ja hurskastelija, että sairaan ihmisen olisi pitänyt varmaan kylpyammeessa viimeisillä voimillaankin olla puettu, että sinä olisit saanut yöunesi. Ei jumalauta oikeasti, nyt veri kiehuu siihen malliin tuollaisen tekopyhän paskan kanssa, teillä varmaan saunotaan jokainen erikseen ja pyyhe ympärillä ja seksikin on varmaan vaan lapsentekoa varten ja se tulee suorittaa pimeässä äkkiä peiton alla saunan jälkeen lauantai ehtoona.

        Kyllä perkele osaa olla ahdasmielinen ihminen, jos tuollainen järkytti, on parasta jättää katsomatta kaikki 1950-lukua uudemmat elokuvat, kun naisilla oli vielä valtavat aluasut ja hameet nilkkoihin saakka. Hilja Maitotytön uimakohtauskin aikanaan saa tämän niuhon arvostelijan ihan tärinöihin paheellisena rietasteluna.

        Tervetuloa 2010-luvulle sitten joskus, kun olet selvinnyt noista vanhojen Suomi-filmien alastonkohtauksista. Luojan kiitos et ollut aikanaan Tampereen Pyynikin Kesäteatterissa, kun jossain näytelmässä muistaakseni Eija Vilpas näytti yleisölle oikein kunnolla persettä, heh, olis varmaan jäänyt väliajalla kahvit juomatta ja paheksunta ja vähintään kirjoittelu joka mediaan alkanut. On meitä moneen junaan, hirvittävää vaan todeta, että tuollaisia on vielä elossakin keskuudessamme muita "riemastuttamassa" kärkevillä kommenteillaan.

        Ei vähäisimmäsäkään määrin olennaista.
        Täytyy olla helvetin hyväuskoinen jos uskoo selittelyitä jostain juonen kannalta olennaisuuksista.
        Mutta sehän sinä oletkin. Hyväuskoinen hölmö jolle lisäksi alastonkohtaukset on pyhä asia joka pimahtaa täysin kun joku osuu arkaan paikkaan.
        Tervetuloa 2000-luvulle pelle, alastonmuus myy ja sen huomaa tästä elokuvasta.
        Vittu mikä lapsellinen purkaus,HAHAHA.


      • 98653201
        Ohjaajalta kuullut kirjoitti:

        No huh huh, tuossa elokuvassa ei todellakaan mässäillä millään alastomuudella tai pornografialla senkään vertaa. Olet kyllä nukkunut suurimman osan leffasta, jos tuo on ainoa, mitä käteen jäi. Se vähä mitä näkyi kaunista Krista Kososta oli kaukaa ja heikossa valossa ja sekin kuului olennaisena osana juonta ja perustuu todella aitoihin eläneisiin ihmisiin, koeta se vaan kestää. Tajustiko edes, että kyse on mielenvikaisista ihmisistä, toisaalta vaikea hahmottaa, jos itsellä puolet inkkareita kateissa kanootistaan? Elokuvassa on niin valtavasti syvyyttä ja leveyttä ja mietittävää loppuelämäksi asti, niin voi hellan lettas kun näkyi rinnat ja umpeen kasvanut karvainen karvatussu kokonaista 3-4 sekuntia kaukaa tai heikossa valossa. Hanki oikeasti elämä jostain ihan muualta, jos et tuon enempää saa asiosta, elokuvista ja elämästäsi irti. Ihan vaan vihjeenä voin sanoa, että koe kuvauksissa kävi ainakin 80 ihmistä ja heitä kuvattiin yksin ja parina ja haettiin parhaat kemiat, joten ihan ketä tahansa urpoa pystymetsästä ei siihen otettu, mutta missasit varmaan senkin asian yllättäen.

        Olet kyllä sellainen perkeleen siveyden sipuli ja hurskastelija, että sairaan ihmisen olisi pitänyt varmaan kylpyammeessa viimeisillä voimillaankin olla puettu, että sinä olisit saanut yöunesi. Ei jumalauta oikeasti, nyt veri kiehuu siihen malliin tuollaisen tekopyhän paskan kanssa, teillä varmaan saunotaan jokainen erikseen ja pyyhe ympärillä ja seksikin on varmaan vaan lapsentekoa varten ja se tulee suorittaa pimeässä äkkiä peiton alla saunan jälkeen lauantai ehtoona.

        Kyllä perkele osaa olla ahdasmielinen ihminen, jos tuollainen järkytti, on parasta jättää katsomatta kaikki 1950-lukua uudemmat elokuvat, kun naisilla oli vielä valtavat aluasut ja hameet nilkkoihin saakka. Hilja Maitotytön uimakohtauskin aikanaan saa tämän niuhon arvostelijan ihan tärinöihin paheellisena rietasteluna.

        Tervetuloa 2010-luvulle sitten joskus, kun olet selvinnyt noista vanhojen Suomi-filmien alastonkohtauksista. Luojan kiitos et ollut aikanaan Tampereen Pyynikin Kesäteatterissa, kun jossain näytelmässä muistaakseni Eija Vilpas näytti yleisölle oikein kunnolla persettä, heh, olis varmaan jäänyt väliajalla kahvit juomatta ja paheksunta ja vähintään kirjoittelu joka mediaan alkanut. On meitä moneen junaan, hirvittävää vaan todeta, että tuollaisia on vielä elossakin keskuudessamme muita "riemastuttamassa" kärkevillä kommenteillaan.

        Hyvin eräässä arvostelussa sanotaan "ruhoaan enemmän kuin kykyjään vilautteleva Krista Kosonen..."

        Kyllä siinä on ollut varmaan teeskentely huipussaan kun ohjaaja ja näytttelijä ovat uskotelleet toisilleen ja itselleen kyseisten kohtausten tarpeellisuutta...


      • Ohjaajalta kuullut
        98653201 kirjoitti:

        Ei vähäisimmäsäkään määrin olennaista.
        Täytyy olla helvetin hyväuskoinen jos uskoo selittelyitä jostain juonen kannalta olennaisuuksista.
        Mutta sehän sinä oletkin. Hyväuskoinen hölmö jolle lisäksi alastonkohtaukset on pyhä asia joka pimahtaa täysin kun joku osuu arkaan paikkaan.
        Tervetuloa 2000-luvulle pelle, alastonmuus myy ja sen huomaa tästä elokuvasta.
        Vittu mikä lapsellinen purkaus,HAHAHA.

        Ensinnäkkään en ole todellakaan hyväuskoinen hölmö, olen lukenut kaiken olennaisen aiheesta ja elokuvan teosta ja tunnen tapahtumien historiaa suhteessa elokuvan ratkaisuihin tarinankerronnan ja ajankohtien yhdistämisen kannalta. Sulle ei varmaan ole valjennut vieläkään elokuva sentin vertaa, mitä nyt ne mustat painajaispillukarvat yöunien menettäjinä. Jokainen voi mielessään miettiä hurskastelikan suuntautuneisuutta, joten en ala edes ääneen sanomaan, mutta ymmärrän, että siellä kaapissa on helvetin ahdasta ja panta puristaa päätä jne.

        Älä ala arvostelemaan ylipäätään ihmisiä, joista et tiedä hevon vittua, varsinkin kun sellaisen näkeminen saa paskomaan alleen kilometrinkin päästä kuvattuna ja todellakin olennaisena osana juonta, kun sairas ihminen ei ymmärrä yleisiä moraalikäsityksiä tms. ja on vapaa kaikista estoista, toisessa kohtauksessa oli kylpyammeessa. Varmaan tuollaiselle vitun tupauunolle olisi pitänyt olla kumipuvussa tai kylpytakissa, että olisi ollut tarpeeksi säädyllistä, jos sittenkään.

        Reppana ei osaa edes kirjoittaa, niin sitten lainailee surutta toisten kommentteja omikseen. Todella säälittävä pelle. Oikeasti noin tyhmää ihmistä ei pitäisi edes päästää katsomaan yhtään jenkkipaskaa tasokkaampaa elokuvaa, kun pää ei osaa eikä suostu käsittelemään kun jotain helvetin sivuosassa olevan Krista Kososen alastonkohtauksia, mulle olis ollut saman tekevää, vaikka olisi ollut toppatakissa parvekkeella tai kylpyammeessa tai roolissa olisi ollut yhtä karun näköinen kuin jääköön nimet sanomatta, mutta tuollaisille pilkunviilaajille elokuvan sanoma, sisältö, symboliikka ja viesti ja suhteuteuttuna sen aikaiseen mielensairaanhoitoon menee aivan harakoille. Miten joku voi edes arvostella elokuvaa, mistä ei oikeasti ole ymmärtänyt hevon helvettiä.

        Krista on niin kovan luokan näyttelijä, että ei todellakaan mene mihinkään paskoihin käsikirjoituksiin tai missä pitää näytellä jonkun tahdotonta söpöä tyttökaveria tai muuta yhtä nerokasta. Et näköjään edes lukenut tuolta edeltä roolituksia ja niiden yhteistyön toimivuutta kemioineen. En ala tuollaisella vatipäälle edes selventämään asiaa, mutta kerron, että paikalla on ollut todella kovan luokan ammattinäyttelijöitä, joten yrittäköön edes minuutin miettiä mitä se tarkoittaa.

        Ota ensin selvää edes näyttelijöistä, ennen kuin alat arvostelemaan jonkun helvetin karvaisen tussun vilahtamisen perusteella, sitäpaitisi tuolla logiikalla kaikki naiset ovat täysin paskoja näyttelijöitä kuten Irina Björklund, Laura Malmivaara, Sari Havas jne. jne. Huhuhhuh.

        2000-luku on kyllä alkanut jo ajat sitten (koittaisit keksiä edes jotain omaa hengen tuotosta, ettei tarvitsisi toistaa toisten sanomisia), joten olet ihan vaan hiukan myöhässä Suomi-filmeinesi joten jatka vaan Regina Linnanheimoja ja Anneli Saulin Hilja Maitotyttö taivastelemista. Ettäkö alastomuus myy, älä jumalauta, ihanko totta, oikeinko itse keksit. Mä ehdotan sulle palkintoa ja mitalia keksinnöstäsi, hahahahahhaaa. On muuten myynyt jo jonkin aikaa ja naiskauneudella on käyty kauppaa maailmansivu, mutta jos on noin pitkät piuhat ja vintillä kynttilän jämän kanssa, ei voi ottaa edes osaa, mutta kannattaisi olla edes hiljaa, tekee vaan itsensä entistä tyhmemmäksi noilla pro-kommenteillaan.

        Hahhahahaa, harmi ettei elokuvassa ollut kesken herkän kohdan todella kovaa gangbangia, fistausta ja anaaliyhdyntää lähikuvin, olis tuokin mulkero menettänyt yöunensa vuosiksi ja ei tulisi enää ikinä elokuviin. Jokainen elokuvateatteri, tuotantoyhtiöt ja ohjaajat olisivat valmiita tarjomaan melkein mitä vaan, että tällaisiltä kusipäiltä evättäisiin pääsy näytöksiin. Jälkiä ei tarvitse kaukaa hakea, kuten huomaatte.


      • 98653201
        Ohjaajalta kuullut kirjoitti:

        Ensinnäkkään en ole todellakaan hyväuskoinen hölmö, olen lukenut kaiken olennaisen aiheesta ja elokuvan teosta ja tunnen tapahtumien historiaa suhteessa elokuvan ratkaisuihin tarinankerronnan ja ajankohtien yhdistämisen kannalta. Sulle ei varmaan ole valjennut vieläkään elokuva sentin vertaa, mitä nyt ne mustat painajaispillukarvat yöunien menettäjinä. Jokainen voi mielessään miettiä hurskastelikan suuntautuneisuutta, joten en ala edes ääneen sanomaan, mutta ymmärrän, että siellä kaapissa on helvetin ahdasta ja panta puristaa päätä jne.

        Älä ala arvostelemaan ylipäätään ihmisiä, joista et tiedä hevon vittua, varsinkin kun sellaisen näkeminen saa paskomaan alleen kilometrinkin päästä kuvattuna ja todellakin olennaisena osana juonta, kun sairas ihminen ei ymmärrä yleisiä moraalikäsityksiä tms. ja on vapaa kaikista estoista, toisessa kohtauksessa oli kylpyammeessa. Varmaan tuollaiselle vitun tupauunolle olisi pitänyt olla kumipuvussa tai kylpytakissa, että olisi ollut tarpeeksi säädyllistä, jos sittenkään.

        Reppana ei osaa edes kirjoittaa, niin sitten lainailee surutta toisten kommentteja omikseen. Todella säälittävä pelle. Oikeasti noin tyhmää ihmistä ei pitäisi edes päästää katsomaan yhtään jenkkipaskaa tasokkaampaa elokuvaa, kun pää ei osaa eikä suostu käsittelemään kun jotain helvetin sivuosassa olevan Krista Kososen alastonkohtauksia, mulle olis ollut saman tekevää, vaikka olisi ollut toppatakissa parvekkeella tai kylpyammeessa tai roolissa olisi ollut yhtä karun näköinen kuin jääköön nimet sanomatta, mutta tuollaisille pilkunviilaajille elokuvan sanoma, sisältö, symboliikka ja viesti ja suhteuteuttuna sen aikaiseen mielensairaanhoitoon menee aivan harakoille. Miten joku voi edes arvostella elokuvaa, mistä ei oikeasti ole ymmärtänyt hevon helvettiä.

        Krista on niin kovan luokan näyttelijä, että ei todellakaan mene mihinkään paskoihin käsikirjoituksiin tai missä pitää näytellä jonkun tahdotonta söpöä tyttökaveria tai muuta yhtä nerokasta. Et näköjään edes lukenut tuolta edeltä roolituksia ja niiden yhteistyön toimivuutta kemioineen. En ala tuollaisella vatipäälle edes selventämään asiaa, mutta kerron, että paikalla on ollut todella kovan luokan ammattinäyttelijöitä, joten yrittäköön edes minuutin miettiä mitä se tarkoittaa.

        Ota ensin selvää edes näyttelijöistä, ennen kuin alat arvostelemaan jonkun helvetin karvaisen tussun vilahtamisen perusteella, sitäpaitisi tuolla logiikalla kaikki naiset ovat täysin paskoja näyttelijöitä kuten Irina Björklund, Laura Malmivaara, Sari Havas jne. jne. Huhuhhuh.

        2000-luku on kyllä alkanut jo ajat sitten (koittaisit keksiä edes jotain omaa hengen tuotosta, ettei tarvitsisi toistaa toisten sanomisia), joten olet ihan vaan hiukan myöhässä Suomi-filmeinesi joten jatka vaan Regina Linnanheimoja ja Anneli Saulin Hilja Maitotyttö taivastelemista. Ettäkö alastomuus myy, älä jumalauta, ihanko totta, oikeinko itse keksit. Mä ehdotan sulle palkintoa ja mitalia keksinnöstäsi, hahahahahhaaa. On muuten myynyt jo jonkin aikaa ja naiskauneudella on käyty kauppaa maailmansivu, mutta jos on noin pitkät piuhat ja vintillä kynttilän jämän kanssa, ei voi ottaa edes osaa, mutta kannattaisi olla edes hiljaa, tekee vaan itsensä entistä tyhmemmäksi noilla pro-kommenteillaan.

        Hahhahahaa, harmi ettei elokuvassa ollut kesken herkän kohdan todella kovaa gangbangia, fistausta ja anaaliyhdyntää lähikuvin, olis tuokin mulkero menettänyt yöunensa vuosiksi ja ei tulisi enää ikinä elokuviin. Jokainen elokuvateatteri, tuotantoyhtiöt ja ohjaajat olisivat valmiita tarjomaan melkein mitä vaan, että tällaisiltä kusipäiltä evättäisiin pääsy näytöksiin. Jälkiä ei tarvitse kaukaa hakea, kuten huomaatte.

        Vai oikein ohjaajalta kuullut? no voi hellanlettas sentään


        Sä olet edelleenkin pelkkä hyväuskoinen HÖLMÖ ja viiden pennin nettipullistelija velliperse joka jauhat samaa paskaasi ja selittelet ummet lammet kaikenmaailman elokuvan sanoma, sisältö, symboliikka ja viesti ja suhteuteuttuna sen aikaiseen mielensairaanhoitoon paskaasi alastomuudella rahastavan Arto Halosen ja nakuilun varaan uraansa rakentavien kaiken maailman Irina Björklundien, Matleena Kuusniemien ja Krista Kososten joka ei ole mitään muuta kuin nätti naama ja nakuilut.
        Se on helppoa kaikenmaailman Arto Halosten selitellä ihan mitä tahansa kun on tollainen kaiken uskova naiivi pelle.

        Ja nyt sä sitten kiukuttelet kun kaikki ei ei ole samanlaisia idiootteja kuin, koita kestää. Vai oikein ohjaalta kuullut? Jos se ohjaaja käskis sun hypätä katolta alas niin sä tekisit varmaan senkin.

        Minä arvostelen näyttelijöitä ja
        ohjaajia juuri niin paljon kuin haluan, paukuta se kalloosi pas*ahousu.

        Mutta nuoleskele sinä kiukutteleva Krista Kosonen/Arto Halonen tai mikä vit*n pimahtanut fanipoju oletkaan näitten muka kovan luokan ammattinäyttelijöiden ja suurten elokuvaohjaajien persettä niin paljon kuin haluat.


      • 98653201
        Ohjaajalta kuullut kirjoitti:

        Ensinnäkkään en ole todellakaan hyväuskoinen hölmö, olen lukenut kaiken olennaisen aiheesta ja elokuvan teosta ja tunnen tapahtumien historiaa suhteessa elokuvan ratkaisuihin tarinankerronnan ja ajankohtien yhdistämisen kannalta. Sulle ei varmaan ole valjennut vieläkään elokuva sentin vertaa, mitä nyt ne mustat painajaispillukarvat yöunien menettäjinä. Jokainen voi mielessään miettiä hurskastelikan suuntautuneisuutta, joten en ala edes ääneen sanomaan, mutta ymmärrän, että siellä kaapissa on helvetin ahdasta ja panta puristaa päätä jne.

        Älä ala arvostelemaan ylipäätään ihmisiä, joista et tiedä hevon vittua, varsinkin kun sellaisen näkeminen saa paskomaan alleen kilometrinkin päästä kuvattuna ja todellakin olennaisena osana juonta, kun sairas ihminen ei ymmärrä yleisiä moraalikäsityksiä tms. ja on vapaa kaikista estoista, toisessa kohtauksessa oli kylpyammeessa. Varmaan tuollaiselle vitun tupauunolle olisi pitänyt olla kumipuvussa tai kylpytakissa, että olisi ollut tarpeeksi säädyllistä, jos sittenkään.

        Reppana ei osaa edes kirjoittaa, niin sitten lainailee surutta toisten kommentteja omikseen. Todella säälittävä pelle. Oikeasti noin tyhmää ihmistä ei pitäisi edes päästää katsomaan yhtään jenkkipaskaa tasokkaampaa elokuvaa, kun pää ei osaa eikä suostu käsittelemään kun jotain helvetin sivuosassa olevan Krista Kososen alastonkohtauksia, mulle olis ollut saman tekevää, vaikka olisi ollut toppatakissa parvekkeella tai kylpyammeessa tai roolissa olisi ollut yhtä karun näköinen kuin jääköön nimet sanomatta, mutta tuollaisille pilkunviilaajille elokuvan sanoma, sisältö, symboliikka ja viesti ja suhteuteuttuna sen aikaiseen mielensairaanhoitoon menee aivan harakoille. Miten joku voi edes arvostella elokuvaa, mistä ei oikeasti ole ymmärtänyt hevon helvettiä.

        Krista on niin kovan luokan näyttelijä, että ei todellakaan mene mihinkään paskoihin käsikirjoituksiin tai missä pitää näytellä jonkun tahdotonta söpöä tyttökaveria tai muuta yhtä nerokasta. Et näköjään edes lukenut tuolta edeltä roolituksia ja niiden yhteistyön toimivuutta kemioineen. En ala tuollaisella vatipäälle edes selventämään asiaa, mutta kerron, että paikalla on ollut todella kovan luokan ammattinäyttelijöitä, joten yrittäköön edes minuutin miettiä mitä se tarkoittaa.

        Ota ensin selvää edes näyttelijöistä, ennen kuin alat arvostelemaan jonkun helvetin karvaisen tussun vilahtamisen perusteella, sitäpaitisi tuolla logiikalla kaikki naiset ovat täysin paskoja näyttelijöitä kuten Irina Björklund, Laura Malmivaara, Sari Havas jne. jne. Huhuhhuh.

        2000-luku on kyllä alkanut jo ajat sitten (koittaisit keksiä edes jotain omaa hengen tuotosta, ettei tarvitsisi toistaa toisten sanomisia), joten olet ihan vaan hiukan myöhässä Suomi-filmeinesi joten jatka vaan Regina Linnanheimoja ja Anneli Saulin Hilja Maitotyttö taivastelemista. Ettäkö alastomuus myy, älä jumalauta, ihanko totta, oikeinko itse keksit. Mä ehdotan sulle palkintoa ja mitalia keksinnöstäsi, hahahahahhaaa. On muuten myynyt jo jonkin aikaa ja naiskauneudella on käyty kauppaa maailmansivu, mutta jos on noin pitkät piuhat ja vintillä kynttilän jämän kanssa, ei voi ottaa edes osaa, mutta kannattaisi olla edes hiljaa, tekee vaan itsensä entistä tyhmemmäksi noilla pro-kommenteillaan.

        Hahhahahaa, harmi ettei elokuvassa ollut kesken herkän kohdan todella kovaa gangbangia, fistausta ja anaaliyhdyntää lähikuvin, olis tuokin mulkero menettänyt yöunensa vuosiksi ja ei tulisi enää ikinä elokuviin. Jokainen elokuvateatteri, tuotantoyhtiöt ja ohjaajat olisivat valmiita tarjomaan melkein mitä vaan, että tällaisiltä kusipäiltä evättäisiin pääsy näytöksiin. Jälkiä ei tarvitse kaukaa hakea, kuten huomaatte.

        Veikö kissa kielen "Ohjaajalta kuullut" ja ohjaajan ja muiden Suomi-elokuvien tekijöiden perseennuolija?


      • Kyllä huomaa
        98653201 kirjoitti:

        Hyvin eräässä arvostelussa sanotaan "ruhoaan enemmän kuin kykyjään vilautteleva Krista Kosonen..."

        Kyllä siinä on ollut varmaan teeskentely huipussaan kun ohjaaja ja näytttelijä ovat uskotelleet toisilleen ja itselleen kyseisten kohtausten tarpeellisuutta...

        , että tuollaista paskaa kaksinaismoralistista hourailua ei voi kirjoittaa kuin sekakäyttäjä tai elämäänsä pettynyt muille katkera tai kaikista ensirakastajan rooleista hylätty ämpäriruma ja lahjaton näyttelijä, jota tuuraisi harrastajateatterin näyttelijän kolmas tuuraaja krapula-aamunaankin paremmin. Reppanalla ei ole enää mitään muuta elämässään kuin haukkua etevämpiä ammattinäyttelijöitä ja ansioituneita ja palkittuja ammattiohjaajia. En vaivaudu edes selittämään, miten julmetusti tampio voi missata leffasta kaiken juonesta roolitukseen ja ohjaukseen, historian ja faktat jne.jne.

        Voi voi, ota vähän lisää kaljaa ja lääkkeitä, niin ehkä helpottaa, mutta älä turhaan jaksa repostella noita järjettömiä horinoitasi, sillä niitä ei vaivaudu edes lukemaan, niin luokatonta paskaa ja täysin asiaperusteettomia kaksinaismoralistisia ja muita dissaavia katkeria tilityksiä. Ilman munaa koko elämänsä jäänyt katkera ikipiikakin kuulostaa todella leppoisalta optimistilta rinnallasi.

        Sun kanssa on täysin turhaa edes herätellä mitään älyllistä keskustelua, sillä kuka ohjaaja tai itseään ja katsojiaan arvostava oikea ammattinäyttelijä kuuntelisi kipeitä kommenttejasi minuuttiakaan, niin tuulesta temmattuja ja omien harhojen ja lääkkeiden tai niiden ottamatta jättämisen seuraamusta tämä kaikki juttusi on. Kaikkein helpoin keino onkin mitä tyhmimmällä ihmisellä haukkua kaikki maan rakoon, mistä ei ymmärrä yhtään mitää kuin kontekstista täysin revityn, tässä tapauksessa Kristan häpykarvojen kauhistelun. Ihan kriitikko ainesta paskantonkijakyvyillään. Tuuleeko siellä norsunluutornissa?

        Kuka sulle edes vaivautuisi kirjoittamaan, kun tyhmempikin tajuaa kaiken olennaisen olevan sanottu aikoja sitten, sulla se resiina on vaan taas jumissa sivuraiteella? Ajattelin itsekin poistaa linkityksen tälle palstallle, etten haaskaa aikaa tuollaisten katkerien amatöörikämmärijauhopäiden kanssa.
        Kun ei enää muuta itsekeksi, siteeraa ja toistaa jonkin arvostelun tekstejä. Koittakaa ihmiset kestää.


      • 98653201
        Kyllä huomaa kirjoitti:

        , että tuollaista paskaa kaksinaismoralistista hourailua ei voi kirjoittaa kuin sekakäyttäjä tai elämäänsä pettynyt muille katkera tai kaikista ensirakastajan rooleista hylätty ämpäriruma ja lahjaton näyttelijä, jota tuuraisi harrastajateatterin näyttelijän kolmas tuuraaja krapula-aamunaankin paremmin. Reppanalla ei ole enää mitään muuta elämässään kuin haukkua etevämpiä ammattinäyttelijöitä ja ansioituneita ja palkittuja ammattiohjaajia. En vaivaudu edes selittämään, miten julmetusti tampio voi missata leffasta kaiken juonesta roolitukseen ja ohjaukseen, historian ja faktat jne.jne.

        Voi voi, ota vähän lisää kaljaa ja lääkkeitä, niin ehkä helpottaa, mutta älä turhaan jaksa repostella noita järjettömiä horinoitasi, sillä niitä ei vaivaudu edes lukemaan, niin luokatonta paskaa ja täysin asiaperusteettomia kaksinaismoralistisia ja muita dissaavia katkeria tilityksiä. Ilman munaa koko elämänsä jäänyt katkera ikipiikakin kuulostaa todella leppoisalta optimistilta rinnallasi.

        Sun kanssa on täysin turhaa edes herätellä mitään älyllistä keskustelua, sillä kuka ohjaaja tai itseään ja katsojiaan arvostava oikea ammattinäyttelijä kuuntelisi kipeitä kommenttejasi minuuttiakaan, niin tuulesta temmattuja ja omien harhojen ja lääkkeiden tai niiden ottamatta jättämisen seuraamusta tämä kaikki juttusi on. Kaikkein helpoin keino onkin mitä tyhmimmällä ihmisellä haukkua kaikki maan rakoon, mistä ei ymmärrä yhtään mitää kuin kontekstista täysin revityn, tässä tapauksessa Kristan häpykarvojen kauhistelun. Ihan kriitikko ainesta paskantonkijakyvyillään. Tuuleeko siellä norsunluutornissa?

        Kuka sulle edes vaivautuisi kirjoittamaan, kun tyhmempikin tajuaa kaiken olennaisen olevan sanottu aikoja sitten, sulla se resiina on vaan taas jumissa sivuraiteella? Ajattelin itsekin poistaa linkityksen tälle palstallle, etten haaskaa aikaa tuollaisten katkerien amatöörikämmärijauhopäiden kanssa.
        Kun ei enää muuta itsekeksi, siteeraa ja toistaa jonkin arvostelun tekstejä. Koittakaa ihmiset kestää.

        Maksetaanko sulle palkkaa tosta lahjattomien tuottajien, huonoilevien apurahaohjaajien ja tusinanäyttelijöiden perseennuolemisesta?

        Kieli sulla on varmasti ollut ruskeena jo vuosia.

        Hyvien kotimaisten elokuvien suhteen on 2000-luvulla ollut ollut aika helvetin hiljaista, vähän kuten sun aivotoiminnankin kanssa.
        Eikä ole ihme kun tuottajina häärii samat huonot, ohjaajina samat louhimiessaarelamäkeläsiili paskat johon joukkoon toki A.Halonen sopii vallan mainiosti.
        Näytteljöinä samoja keskinkertaisesta huonoon naamoja uudestaan ja uudestaan.
        Huomaa kyllä että piirit on pienet ja se pieni piiri pyörii ahkerasti.
        Sun Kristasikin varmaan päässy piireihin kun työntää näköjään naamaansa yhtäkkiä joka vitun rooliin.

        Samaan aikaan kun Suomessa on saatu aikaiseksi muutama kohtalainen elokuva koko 2000-luvulla tyyliin Donnerin Kuulustelu niin Ruotsissa on tehty jo pelkästään muutaman viime vuoden aikana Let the Right One In ja Millenium trilogia jotka kummatkin ovat noin valovuoden edellä näitä alle kahden tähden Prinsessoja,Käskyjä ja muita paskoja.

        Noomi Rapace vs Krista Kosonen (tai lähes kuka tahansa nuori/nuorehko kotimainen naisnäyttelijä) = Näyttelijä vs nätillä naamallaan ratsastava tusinaosaston poseeraaja 6-1

        Mut hei, ei se sen huonompi ole kuin nää muut kuusniemimalmivaarat ym. tuottajan/ohjaajan kanssa seurustelemalla, oikeiden henkilöiden kaveri tai tissien esittelyvalmiudellaan rooleja saaneet.

        Joku Jussi-gaala on varmaan Suomen sisäsiittoisimmat bileet, gaala jonka voisi järjestää hyvin vain joka toinen vuosi kun palkinnot ansaitsevia ehdokkaita ei riitä joka vuodelle.

        Mutta tule toki taas mainostamaan jotain Prinsessa tason rainaa, sen muka kovanluokannäyttelijää tyyliin Krista Kosonen ja sössöttämään sen huipputuotannon koekuvauksista, muka tarpeellisista alastonkohtauksista tai mistä tahansa paskasta mitä ohjaajasetä sulle vaan lepertelee. Ja vedä sen jälkeen itkuraivarit.

        Ja ota taas lääkkeet että jaksat taas kuvitella näitä elokuvia hyviksi.

        Hyvän elokuvan voi tunnistaa jo siitä että elokuvasta tuskin löytyy tässä tai aiemmissa viesteissäni mainittujen ohjaajien tai näyttelijöiden nimiä.


      • Aku Pehmopornomies
        98653201 kirjoitti:

        Maksetaanko sulle palkkaa tosta lahjattomien tuottajien, huonoilevien apurahaohjaajien ja tusinanäyttelijöiden perseennuolemisesta?

        Kieli sulla on varmasti ollut ruskeena jo vuosia.

        Hyvien kotimaisten elokuvien suhteen on 2000-luvulla ollut ollut aika helvetin hiljaista, vähän kuten sun aivotoiminnankin kanssa.
        Eikä ole ihme kun tuottajina häärii samat huonot, ohjaajina samat louhimiessaarelamäkeläsiili paskat johon joukkoon toki A.Halonen sopii vallan mainiosti.
        Näytteljöinä samoja keskinkertaisesta huonoon naamoja uudestaan ja uudestaan.
        Huomaa kyllä että piirit on pienet ja se pieni piiri pyörii ahkerasti.
        Sun Kristasikin varmaan päässy piireihin kun työntää näköjään naamaansa yhtäkkiä joka vitun rooliin.

        Samaan aikaan kun Suomessa on saatu aikaiseksi muutama kohtalainen elokuva koko 2000-luvulla tyyliin Donnerin Kuulustelu niin Ruotsissa on tehty jo pelkästään muutaman viime vuoden aikana Let the Right One In ja Millenium trilogia jotka kummatkin ovat noin valovuoden edellä näitä alle kahden tähden Prinsessoja,Käskyjä ja muita paskoja.

        Noomi Rapace vs Krista Kosonen (tai lähes kuka tahansa nuori/nuorehko kotimainen naisnäyttelijä) = Näyttelijä vs nätillä naamallaan ratsastava tusinaosaston poseeraaja 6-1

        Mut hei, ei se sen huonompi ole kuin nää muut kuusniemimalmivaarat ym. tuottajan/ohjaajan kanssa seurustelemalla, oikeiden henkilöiden kaveri tai tissien esittelyvalmiudellaan rooleja saaneet.

        Joku Jussi-gaala on varmaan Suomen sisäsiittoisimmat bileet, gaala jonka voisi järjestää hyvin vain joka toinen vuosi kun palkinnot ansaitsevia ehdokkaita ei riitä joka vuodelle.

        Mutta tule toki taas mainostamaan jotain Prinsessa tason rainaa, sen muka kovanluokannäyttelijää tyyliin Krista Kosonen ja sössöttämään sen huipputuotannon koekuvauksista, muka tarpeellisista alastonkohtauksista tai mistä tahansa paskasta mitä ohjaajasetä sulle vaan lepertelee. Ja vedä sen jälkeen itkuraivarit.

        Ja ota taas lääkkeet että jaksat taas kuvitella näitä elokuvia hyviksi.

        Hyvän elokuvan voi tunnistaa jo siitä että elokuvasta tuskin löytyy tässä tai aiemmissa viesteissäni mainittujen ohjaajien tai näyttelijöiden nimiä.

        "kuusniemimalmivaarat"

        Tää kaksikkohan näytti reilut 10 vuotta sitten kekanneen että mitäs sitä turhaan hakea tunnettavuutta esim. hyvillä roolisuorituksilla
        kun tulevan kohuelokuvan Levottomien tissien ja perseen esittelyllä julkisuus tulee paljon helpommin ja nopeammin.

        Matleena "tissit aina esillä" Kuusniemihän on samalla tyylillä jatkanut sen jälkeenkin ollen selvästi kotimaisten ohjaajien, varsinkin tämän Levottomat- Louhimiehen, luottonakuilija.
        Hella W:n rooli tosin oli poikkeuksellinen ja yllättävä, sillä nimittäin pysyi siinä vaatteet päällä.

        Laura "takapillu" Malmivaara on puolestaan viimeksi ärsyttänyt katsojia hirnumalla pesuaine mainoksessa olemalla Kotikadun näyttelijäkaartissa ilmeisesti jossain suojatyöpaikassa.

        On Levottomien kaltaisen pehmopornorahastuksen tekeminen edellämainituilta Nousiaiselta, Pääkköselta ja miltä lie Mi Grönlundilta kyllä tietynlaista ammatillista huoraamista.


      • MoralHighGround
        Aku Pehmopornomies kirjoitti:

        "kuusniemimalmivaarat"

        Tää kaksikkohan näytti reilut 10 vuotta sitten kekanneen että mitäs sitä turhaan hakea tunnettavuutta esim. hyvillä roolisuorituksilla
        kun tulevan kohuelokuvan Levottomien tissien ja perseen esittelyllä julkisuus tulee paljon helpommin ja nopeammin.

        Matleena "tissit aina esillä" Kuusniemihän on samalla tyylillä jatkanut sen jälkeenkin ollen selvästi kotimaisten ohjaajien, varsinkin tämän Levottomat- Louhimiehen, luottonakuilija.
        Hella W:n rooli tosin oli poikkeuksellinen ja yllättävä, sillä nimittäin pysyi siinä vaatteet päällä.

        Laura "takapillu" Malmivaara on puolestaan viimeksi ärsyttänyt katsojia hirnumalla pesuaine mainoksessa olemalla Kotikadun näyttelijäkaartissa ilmeisesti jossain suojatyöpaikassa.

        On Levottomien kaltaisen pehmopornorahastuksen tekeminen edellämainituilta Nousiaiselta, Pääkköselta ja miltä lie Mi Grönlundilta kyllä tietynlaista ammatillista huoraamista.

        Aika katkeraa kamaa, taitaa olla epäonnistuneelta, lihavalta ja rumalta näyttelijältä peräisin kun hyökkää kauniiden, seksikkäiden ja älykkäiden naisten kimppuun.


      • Aku Pehmopornomies
        MoralHighGround kirjoitti:

        Aika katkeraa kamaa, taitaa olla epäonnistuneelta, lihavalta ja rumalta näyttelijältä peräisin kun hyökkää kauniiden, seksikkäiden ja älykkäiden naisten kimppuun.

        Tosiasiat taitaa tehdä kipeää.

        "kauniiden, seksikkäiden ja älykkäiden naisten kimppuun. " entäs ne näyttelijätaidot? taidat olla tapaus joka arvottaa naisnäyttelijät ulkonäön ei näyttelijäsuoritusten perusteella.

        Onneksi löytyy taitavia naisnäyttelijöitä jotka ovat rakentaneet uransa hyvien roolisuoritusten varaan ja jotka kaiken lisäksi myös hyvännäköisiä, Matleena Kuusniemi tai Laura Malmivaara eivät vaan kuulu näihin.


      • 98653201
        Kyllä huomaa kirjoitti:

        , että tuollaista paskaa kaksinaismoralistista hourailua ei voi kirjoittaa kuin sekakäyttäjä tai elämäänsä pettynyt muille katkera tai kaikista ensirakastajan rooleista hylätty ämpäriruma ja lahjaton näyttelijä, jota tuuraisi harrastajateatterin näyttelijän kolmas tuuraaja krapula-aamunaankin paremmin. Reppanalla ei ole enää mitään muuta elämässään kuin haukkua etevämpiä ammattinäyttelijöitä ja ansioituneita ja palkittuja ammattiohjaajia. En vaivaudu edes selittämään, miten julmetusti tampio voi missata leffasta kaiken juonesta roolitukseen ja ohjaukseen, historian ja faktat jne.jne.

        Voi voi, ota vähän lisää kaljaa ja lääkkeitä, niin ehkä helpottaa, mutta älä turhaan jaksa repostella noita järjettömiä horinoitasi, sillä niitä ei vaivaudu edes lukemaan, niin luokatonta paskaa ja täysin asiaperusteettomia kaksinaismoralistisia ja muita dissaavia katkeria tilityksiä. Ilman munaa koko elämänsä jäänyt katkera ikipiikakin kuulostaa todella leppoisalta optimistilta rinnallasi.

        Sun kanssa on täysin turhaa edes herätellä mitään älyllistä keskustelua, sillä kuka ohjaaja tai itseään ja katsojiaan arvostava oikea ammattinäyttelijä kuuntelisi kipeitä kommenttejasi minuuttiakaan, niin tuulesta temmattuja ja omien harhojen ja lääkkeiden tai niiden ottamatta jättämisen seuraamusta tämä kaikki juttusi on. Kaikkein helpoin keino onkin mitä tyhmimmällä ihmisellä haukkua kaikki maan rakoon, mistä ei ymmärrä yhtään mitää kuin kontekstista täysin revityn, tässä tapauksessa Kristan häpykarvojen kauhistelun. Ihan kriitikko ainesta paskantonkijakyvyillään. Tuuleeko siellä norsunluutornissa?

        Kuka sulle edes vaivautuisi kirjoittamaan, kun tyhmempikin tajuaa kaiken olennaisen olevan sanottu aikoja sitten, sulla se resiina on vaan taas jumissa sivuraiteella? Ajattelin itsekin poistaa linkityksen tälle palstallle, etten haaskaa aikaa tuollaisten katkerien amatöörikämmärijauhopäiden kanssa.
        Kun ei enää muuta itsekeksi, siteeraa ja toistaa jonkin arvostelun tekstejä. Koittakaa ihmiset kestää.

        Tervemenoa lahjattomien suomalaistunareitten henkilöpalvontaa harrastava ja niitten elokuvia perssilmälläsi katsova nuoleskelija/mielestelijä omaan Suomielokuva fanipojumaailmaasi.
        Koita nyt lukutaidoton viiden pennin kilahteleva "Prinsessa" löytää paikka jossa saat rauhassa levittää paska propagandaasi Suomi elokuvien ylivertaisuudesta jenkkipaskaa vastaan.
        Sen jenkkipaskan ohjaajista ja näyttelijöistä vain n. 90% tekisi Prinsessa aiheesta paremman elokuvan kuin sun fanitukseen kohteet.
        Siihen ei nimittäin paljoa vaadita.


    • polaroidi

      On suomessa sentään joskus tehty hyviäkin elokuvia, kuten Sven Tuuva, Akseli ja Elina, Täällä Pohjantähden alla ( 1968 ), Pohjanmaa ja Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin (vuoden 1971 elokuva). Kannattaa katsoa esim. wikipediasta luokasta suomalaiset elokuvat jos elokuvan nimistä muistuisi joku hyvä mieleen.

    • assasassasas

      Reindeerspottin ainoa

    • Havukka-ahon Ajattelija Kari Väänäsen versiona on erittäin onnistunut elokuva. Olin vanhempaa versiota joskus nähnyt ja hiukan arvelutti, mutta rohkaisin kuitenkin mieleni ja ostin sen elokuvan. Täytyy sanoa että jopa lapsenikin pitivät siitä. Elokuva oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Ajankuvaus meni nappiin yhtä pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta, jota kukaan tuskin huomaa. Suosittelen.
      Myös "Etulinjan edessä" (främsta linjen) on hyvä elokuva. Elokuva on Åke Lindmanin käsialaa.
      Ja jos puolikotimaista toimintaa kaipaa, niin Rafael Edhomin ohjaama "Baban Biilit" on sellainen elokuva joka kannattaa katsoa. Ei puutu toimintaa. "Raaka" toimintakomedia jossa on onnistuttu todella hyvin.
      Nämä nyt tulee ensimmäisenä mieleen.

    • La leche y la coco

      Pitkään ulkomailla asuneena ei juuri suomileffoihin törmää. Kuitenkin täällä kaukana esitetiin kerran, taisi olla viime keväänä, Klaus Härön Äideistä Parhain. En ollut ainoa joka lähti itkien leffasta pois, mutta olenkin maassa jossa inhimilliset tunteet ovat vielä jäljellä eikä kulttuuri ole pelkkää kylmää itsekästä paskaa kännyköineen ja oravanpyörineen niinkuin Jääkarhun Perseessä.

      Toinen joka on jäänyt mieleen on Mikko Niskasen Kahdeksan Surmanluotia.

    • laine.tapani

      katsoin uudestaan pitkaästä aikaa ulvova mylläri elokuvan. siinä ei mahdottomasti viinalla läträtä. rakkaus elokuva

    • eioo eituut

      No eipä oikeestaan sit oo jos noi kriteerit :) siihen jos nakkaat vielä armeija,sota aika ja mettässä ryynäys, niin sit meni loputki mahdollisuudet. Hyvä on esim Star Wreck (kuuluisin ja eniten katsottu suomalainen elokuva ikinä), ja etukäteen, vaikka filmiä ei viel olekkaan, niin Iron Sky tulee olemaan kans hyvä.

    • lars koistinen

      jaa - kyllä taitaa vielä "hyvät" suomalaiset leffat olla vielä suurimmalti osin tekemättä... (toivottavasti kuitenkin vielä niitä tulee tulevaisuudessa) paras mielestäni Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä ,

    • Kotimaisfani

      Hyviä suomalaisia elokuvia on viime vuosilta useita:

      Väärät juuret, hienoa näyttelijäntyötä, upeaa musiikkia ja tunnelmaa. Koskettava tarina joka saa muistamaan perheen merkityksen.

      Putoavia Enkeleitä, mielettömän hienoa näyttelijäntyötä Tommi Korpelalta, Elina Knihtilältä ja Elena Leeveltä. Traaginen taiteilijakohtalo.

      Kielletty hedelmä, hieno, tunnelmallinen ja koskettava nuoruuden kuva. Pistää miettimään fundamentalismia meissä kaikissa.

      Skavabölen pojat, mahtava kaikin puolin huolellisesti toteutettu paluu 70-luvulle, aivan ihastuttavat lapsinäyttelijät.

      Magneettimies, henkilökuva yhdestä Suomen historian tärkeimmästä muusikosta.

      Seitti - kilvoittelijan päiväkirja, hengästyttävä, silmiä ja maailmankuvaa avaava dokumentti.

      Käsky, psykologinen trilleri upeine saaristomaisemineen jäätää sielua ja saa tosissaan toivomaan, ettei koskaan enää Suomessa nähtäisi sotaa.

      Katastrofin aineksia, hauska ja koskettava kuva dokumentaristista joka laittoi itsensä ja perheensä tulilinjalle todistaakseen pointin.

      Paha perhe, älykäs, tunnelmallinen ja hienosti näytelty ja kuvattu perheen kuva ja elokuva hetkestä jolloin vanhempi menettää kontrollin lapsiinsa.

      Havukka-ahon ajattelija, hauska, vauhdikas ja perinteikäs elokuva joka esittelee maailman jonka olemassaolosta eivät useimmat tienneetkään.

      Kohtaamisia, kertakaikkisen poikkeuksellinen elokuva tarjoaa tuokiokuvia joiden yhteistuloksena on koskettava kuva naiseudesta ja ihmisyydestä nykyajassa.

      Postia pappi Jaakobille, viisas ja hiljainen elokuva uskosta ja sen saamisesta takaisin. Kyyneleet varmoja.

      Reindeerspotting, maailmankin mittakaavalla ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen kuva huumeaddiktiosta ja siitä kärsivistä ihmisistä. Raastava ja mieleenjäävä.

      Harjunpää ja pahan pappi, tyylikäs, vauhdikas ja intensiivinen noir-trilleri joka on kaikin tavoin poikkeuksellinen kotimaisella elokuvakentällä.

      Elokuu, kaunis ja koskettava, yllättäviin suuntiin kasvattava kuva nuoruuden päättymisen hetkestä. Upeita kesäisiä maisemia ja hienoja nuoria näyttelijöitä.

      Hyvä poika, yksi poikkeuksellisimmista kotimaisista elokuvista pitkään aikaan, intensiivinen, viisas ja psykologinen kuvaus joka yllättää joka käänteessä.

      Vares - Pahan suudelma, mallikelpoinen ja jouhevasti etenevä, jännittävä rikosdraama. Sisältää muutaman todella hienon näyttelijäsuorituksen.

      Siinä muutama valittavaksi!

      • Eri mieltä

        Harjunpää ja pahan pappi: juonenkuljetus ei toimi, itsetarkoituksellista kikkailua ja esikuvien, jotka ovat selviä. kopiontia, värimaailma teennäinen, Björklund hyvä parissa kohtauksessa 1,5 / 5

        Käsky: teknisesti hyvä, laahaava, pääosien esittäjät ilmeettömiä, naispääosanesittäjän tärkein tehtävä näyttää olevan paljaan pinnan esittely kuten ohjaajan elokuvissa yleensä, yksi hyvä kohtaus elokuvan lopussa mutta ei se riitä 1,5 / 5

        Aleksi Salmenperä on tehnyt pari n. 3/5 tason elokuvaa, sen lisäksi ehkä Eila ja Nousukausi siinä se taitaa 2000-luvun kotimaisten suhteen olla, monta on tosin näkemättä.


      • Kotimaisfani
        Eri mieltä kirjoitti:

        Harjunpää ja pahan pappi: juonenkuljetus ei toimi, itsetarkoituksellista kikkailua ja esikuvien, jotka ovat selviä. kopiontia, värimaailma teennäinen, Björklund hyvä parissa kohtauksessa 1,5 / 5

        Käsky: teknisesti hyvä, laahaava, pääosien esittäjät ilmeettömiä, naispääosanesittäjän tärkein tehtävä näyttää olevan paljaan pinnan esittely kuten ohjaajan elokuvissa yleensä, yksi hyvä kohtaus elokuvan lopussa mutta ei se riitä 1,5 / 5

        Aleksi Salmenperä on tehnyt pari n. 3/5 tason elokuvaa, sen lisäksi ehkä Eila ja Nousukausi siinä se taitaa 2000-luvun kotimaisten suhteen olla, monta on tosin näkemättä.

        Harjunpäässä juoni ei ole tärkein asia, sehän on aika nopeasti kerrottu. Tärkeintä on Harjunpään hahmo ja tämän psykologia, ja sen kertomisessa elokuvallisin keinoin Saarela painii Suomessa aivan omassa sarjassaan. Seuraavaa elokuvaa odotellessa!

        Käskyn olet selvästi katsonut Louhimiestä etukäteen inhoten, joten kommentillasi ei ole mitään arvoa.

        Yhdestä viiteen -skaalalla arvottaminen on mielikuvituksettoman, kyynisen ja henkisesti väsyneen ihmisen merkki. Säälin sinua.


      • Eri mieltä
        Kotimaisfani kirjoitti:

        Harjunpäässä juoni ei ole tärkein asia, sehän on aika nopeasti kerrottu. Tärkeintä on Harjunpään hahmo ja tämän psykologia, ja sen kertomisessa elokuvallisin keinoin Saarela painii Suomessa aivan omassa sarjassaan. Seuraavaa elokuvaa odotellessa!

        Käskyn olet selvästi katsonut Louhimiestä etukäteen inhoten, joten kommentillasi ei ole mitään arvoa.

        Yhdestä viiteen -skaalalla arvottaminen on mielikuvituksettoman, kyynisen ja henkisesti väsyneen ihmisen merkki. Säälin sinua.

        Heh heh, eli jos et pidä samoista elokuvista kuin nimimerkki Kotimaisfani niin kommenteillasi ei ole arvoa ja 1-5 arvosteluskaalakin on muka väärin.

        "Yhdestä viiteen -skaalalla arvottaminen on mielikuvituksettoman, kyynisen ja henkisesti väsyneen ihmisen merkki. Säälin sinua. "

        Tälläinen on jo todella huimaa tuubaa.

        Suksippa puusilmäinen mielipidefasisti vittuun.


    • eipäolevarmana

      Voipi olla aika mahdotonta löytää sellaista ns nykysuomielokuvaa jonka peruspilarina ja kantavana voimana ei olisi alkoholi tai sota aika.
      Vanhoista suomielokuvista kyllä löytyy elokuvii joilla ei oo mitään tekemistä viinanjuonnin kanssa

    • week-Ly
    • Juup

      SairaanKaunisMaailma

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe