Kannabis ja (met)amfetamiini

näkyy näin seuloissa

Amfetamiini näkyy kusitestissä 1-3 päivää,metamfetamiini näkyy 3,5 päivää.Tässä luotettava lähde:
http://www.erowid.org/chemicals/amphetamines/amphetamines_testing.shtml

Kannabis näkyy satunnaisella käytöllä 1 - 6 päivää,viikottaisella käytöllä 3-9 päivää ja arkiäpäiväisellä käytöllä 7 - 30 päivää.Tässä on luotettava lähde tälle tiedolle:
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_testing.shtml

Ettei kaikki kysele kauan näkyy noi kusitestissä niin tuossa on luotettavaa tietoa.Tuota samalta sivulta näkee muittenki mömmöjen näkymisajat.

11

3149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kristalli-yö

      Alkaakos tota metamfetamiinia olla jo Suomessa tai tietysti jossain ollut jo vuosikymmeniä. Mutta noin yleisimmin saatavana. Pitäisi olla "helppoa" tehdä, vaikka ei se nyt todella kovin helpolta noissa ohjeissa näytä, kun tuollaisesta kemiasta oikein mitään ymmärrä.

      Luulisi, että tulee erittäin suosituksi tavaraksi täällä pohjolassa, minne tavallinen vauhtikin uppoaa hyvin. Kerran sitä maistanut ja oli kyllä ainakin vaikuttavaa tavaraa. niin tajuttoman pitkävaikutteista, varmaan kymmenen tuntia meni rookiella kovaa yhdestä pienestä vedosta.

      • 9+4

        Kyllä sitä metaa välil on pyöriny,ei ehkä paljoo mut "aina välillä".Puhuit tosta pitkävaikutuksesta niin olen kuullut samaa että eräs on pienestä vedosta monen monta tuntia heilunu : D


    • Pikkusuoni

      Kyypaukkas pitää ottaa ennen seulaa 2 tuntia se peittää subutexin, bentsot, ooppiumit, essot ja meta- ja amfetamiinin

      Cannabista jos pottaa sillee kerran viikkoo ni kahden päivän sisää seuloissa ei näy mitää mutta jos on paljon polttanut kuten 5 päivääkin putkee ni voi joskus puolen vuodenkin päästä näkyä.

      Mutta siihen kans auttaa c-vitamiini poretapleetit ja sitruunatiiviste. Eli kaikkee aina keksitään keino millä peittää seuloissa huumeet.

    • SUPERVEIN

      poltin jonkun 0.2:sen jobon muijan kaa puokkiin, siitä kolmen päivän päästä seula...mitkä mahikset???

      • Vknlnlnl

        Kyllä se näkyy, mikäli se tosissaan halutaan löytää. Kokeile juoda paljon vettä. Mitä järkeä polttaa tai käyttää mitään jos joutuu käymään testeissä?


    • shph

      Näkymis ajat riippuu todella paljon ihmisen aineenvaihdunnasta! Kyypakkaus ei todellakaan tee yhtään mitään!! C-vitamiini saattaa nopeuttaa rasvaliukoisen thc:n poistumista jonkin verran. Ja tietysti on erilaisia seuloja,tikkuseula,suppea ja laaja seula..multa on otettu nyt vuoden parin ajan laaja (U-Huum-Ct) ja esimerkkinä annan että 6 päivää polttelin päivästä iltaan ja olin 5 vrk ilman,juon vettä muutenkin 1,5-2 litraa päivässä niin oli negatiivinen. Nyt jännitän uusimpia kun menin perkele yli vuoden tauon jälkeen ottamaan piriä(potkii itseään päähän)jota otin yhteensä ehkä vajaan gramman ja sit laskuihin poltin yhden jopon..eli 4 vrk tuli väliä edellisetä piri vedoista ja reilu 3 vrk pilvestä..pidän tosiaan peukkuja ettei näy koska korvaushoidossa niin ei napsahda lupapäivät lähteä..

      • JälkihuVinkki

        Noh, eikös repsahdus ole aika normaalia päihdeongelmaisilla? Aivan sanoin kun tupakan lopettajat saattavat joskus ratketa polttamaan, mutta lopettavat taas uudestaan.


    • t43t3

      Hiuksissssa tuo jäämä näkyy pitkäääään.

    • shph

      Juu,niinhän se on että retkahduksia sattuu..mutta vituttaa kun 6 vuotta ollut korvaushoidossa ja ainoastaan kaksi kertaa ollut retkahdus..kun seurannu entisiä kavereita jotka ovat lentäneet ulos hoidosta jatkuvien positiivisten testien takia niin saatan jopa itseäni vähän selkään taputella..

    • pajatso_palaa

      Joo, riippuu tosi paljon mistä mitataan. Sylkitestereissä näkyy tosi pienen aikaa, kusitestissä ( mitä tässä varmaan tarkoitetaan.) näkyy em. tavalla. Veritestejä ei harrasteta ja ovat kalliita. Monessa sivistysvaltiossa määritelty, kuinka paljon veriplasmassa saa näkyä AKTIIVISTA thc:tä, ennen kuin olet rattijuoppo. Suomessa riittää kun havaitaan, että ihminen on käyttänyt muutaman viikon sisällä jonkun verran kannabista. Mutta sylkitesterit eivät kuulemma näytä pitkään, muutamassa päivässä pois (?). mutta testaavat ei-aktiivisia metaboliitteja (hajoamistuotteita tai yhdisteitä) kannabiksesta.

      Eli sama asia, kun olet juonut perjantaina kossun ja metaboliitteja mitataan, niin kortti menisi seuraavan viikon torstaina. Olithan juonut viikko sitten perjantaina. Viikon ainakin voidaan jäljittää alkoholin metaboliitteja verestä.

      Ajatelkaa miten törkeää kiusaamista meidän Nixon -vetoinen politiikka tekee. Miten väärältä tuntuu menettää kortti, vaikka työmatkalla. Vaikka olet selvinpäin, riittää tieto siitä, että olet polttanut joskus lähiaikoina kannabista.

      Pian koittavat kieltää tupakan, arvatkaapa ottaako pimeät markkinat ilomielin tuollaisen tuotteen, jolla on uskomaton kysyntä ja todella suuri riippuvaisuuspotentiaali.

      Fasistit eivät ymmärrä, että kun loukkaat toista, loukkaat yhteisöä ja samalla itseäsi ja lähimmäisiäsi.

    • fobbatrolli

      varmaan 90% palstan käyttäjistä tiedä mitään tosi elämästä ja mistää huumeteistä saati seuloista oletteko edes ikinä katkolla olleet?

      ite kun mnenin katkolle ni olin vetänyt subuu ja siitä 6 päivää välii ni oli kusi testit puhtaat enkä käytänyt mitää fuskia riippuu tosin ihmisen aineenvaihdunnasta ja siitä kauan on käyttänyt olin siin poletellukin ja ei sekään näkynyt kusitestissä...

      ei sitä korttia niin helposti menetä ku pajatso palaa kirjoittelee! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe