Aime pl 32,04301 Tuusula

ihmiset tarkkana

Tälläisestä osoitteesta tuli kirje suunnattu naisille,kannattaa tiedostaa että sitoudut tuotteen kestotilaajaksi jos lähetät kyllä kuoren sitoudut automaattisesti kestotilaajaksi ja joudut keskustelemaan postilokeron kanssa jos laskuja alkaa tippua.

Mikä tämän postilokeron takana on? puhelinnumero

10

1448

  Vastaukset

  • sain aamulla postista tämän aimen kirjeen.Niinpä ensin ajattelin että olisi edullinen tilata mutta .....se miten sen saa loppumaan .Ajattelin ajattelin myös mitä täällä netissä sanottaisiin ,olisiko jotain uutta tuotteesta.

  • Olen tilannut näytteen Retinol voiteesta ja lähetyskulut tuli 4,90,maksoin ja laitoin ilmoitus en tila enää tätä tuotta.Tuli uusi lähetys ja lasku 34,80..
   Nyt en tiedä mitä teen? Laitoin tänään kyllä s-viestiä,mutta käy ilmi että siitä ei välitetä.Tämähän pitää saada loppumaan,siis mainokset ihmisille netissä.

   • Laitoin tänään tilauksen peruutuksen välittömästi saatuani näytepurkin. Sähköpostiini tuli melkein samantien vastaus, että tilaukseni on peruutettu. Kannattaa olla tietenkin tarkkana, että on kijoittanut osoitteen oikein. Asiakasnumero kuuluu kuvaan ilman muuta, muttei kai se vaikuta meilin etenemiseen.


  • Minä olen myös aikoinani tilannut sen näytepurkin yövoiteesta. En heti perunut, kun mielestäni ihan hyvä tuote. Kuitenkin soitin siirtäväni tilausta, kun tuli se iso purkki. Nyt kuitenkin tuli toinen ja entistä vielä käyttämättä. Nyt siirran toimitusta vielä pisempään, ehkä syksyyn.
   Mielestäni voin lopettaakin, mutta ihan laadukasta voidetta. Nyt tavallaan kyselisin, oletteko tilanneet sitä uutta silmänympärysgeelihelmiä? Olisi puolella hintaa. Todennäköisesti ette ole tilanneet, voisin kokeilla.

  • Minulle tuli tänään 2 pientä purkkia ja minä en todellakaan ole tilannut niitä, en edes tiennyt tälläisestä Firmasta, enkä koskaan tilaa voiteita postitse,pyydettiin maksamaan postikulut, tai lähettämään purkit takaisin omalla kustannuksella,Taidan ottaaa yhteyttä kuluttaja asiamieheen,soitan ensin huomenna asiakaspalveluun.pitäisi vain selvittää jostain, mitä sinne maksaa soittaa, kun numero on 0103 222 020 , että ei mene muutamaa kymppiä.

   • " mitä sinne maksaa soittaa, kun numero on 0103 222 020 ,"
    Ei sinun tarvitse soittaa minnekään eikä mitään muutakaan tehdä. Jos et ole mitään tilannut, voit olla huoletta. "Myyjän" on kyettävä oikeudessa todistamaan, että olet tilannut jotakin saadakseen rahansa. Koska myyjä ei tähän pysty, ei hän tietenkään asiaa oikeuteen vie.
    Firman puhelinnumeroihin ei pidä soittaa, koska se saattaa maksaa paljon. Kuluttajaviranomaisiin tai poliisiin voit olla yhteydessä, jos välttämättä haluat.


   • Yritin soittaa kyseiseen numeroon ja ei ole käytössä,entäs nyt,miten sais lähetykset peruttua..naama kutiaa ja täynnä paiseita parin päivän käytön jälkeen!


   • Mulle tuli myös kaksi purnukkaa, joita en todellakaan ole tilannut ja asiakaspalvelun viesti oli sama. Pyysin nähdä lomakkeen jolla muka olen tuotteet tilannut (joku arvontalomake kuulemma) ja pohdin, että mitä kuluttaja-asiamies tähän sanoo. Tähän en vielä vastausta ole saanut. Hämärää ja häikäilemätöntä.


  • kyllä näkee, että tilaajilta puuttuu munat..
   ei niin tolloa ukkoa olekkaan, että tilaa ryppyvoidetta "postikulujen hinnalla" ja toinen esimerkki on tuolla alussa tuo tonttu, joka antaa kaikki tiedot, kun peruu tilaustaan täällä..

   vähän sama, jos ukoille kaupattaisiin thaikkutyttöjä pantavaksi 3,90 kerta, ja tyttö on max 20v ja tulee kotiin mainituilla postikuluilla..

  • Olen nyt käyttänyt näytepurnukan ja yhden ison purkin päivävoidetta ja todennut tuotteen hyväksi omalle iholleni. Tilaan jatkossakin, hyvä tuote. Silmänympärysvoide tuli kaupanpäälle ja uskoisin sen olevan myös hyvää. Yövoiteen ajattelin tänään tilata, sen Golden Nightin. Mailia vaan sinne jos haluaa pitää taukoa tai lopettaa kokonaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   181
   3949
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   1960