kymysymyksiä:)

3/11->

Ollaan lähdössä siis maaliskuussa Dubai Jumeirah Beachille.

- Onko hyviä tai huonoja kokemuksia hotellista Sheraton Jumeirah Beach Resort & Towers ? Haluttaisiin aavistuksen "tavallista" tasokkaampi hotelli, kun kyse häämatkasta. Olisiko mielestäsi joku muu hotelli samasta hintaluokasta (tai sen alapuolelta) parempi?
- Kannattaako vaivata päätään hotellin sijainnilla etäisyyksien suhteen? T.s. voiko huolettomasti ajella taksilla paikasta toiseen? Saako takseja helposti vuorokaudenajasta riippumatta, onko kallista? Vai käytätkö mieluummin bussikuljetusta esim. Dubain keskustaan?
- Edullisia ruokapaikkoja? Hintaesimerkkejä?
- Saako yleisillä rannoilla olla paikallisten katseilta rauhassa? E.m. hotellilla on oma ranta mutta muillakin olis kiva ehkä käydä.
- Kannattaako käydä päivän vierailulla Sharjahissa?

Onko jotain muuta kerrottavaa "kokemuksen syvällä rintaäänellä":D ? Vinkkejä nähtävyyksiin, shoppailuun tms. Ainakin tarkoitus olisi vierailla Burj Khalifassa, Jumeirahin moskeijassa, suurimmissa ostoskeskuksissa, keinosaarilla ja jotain eläinpuistoakin on suositeltu:D

3

1031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nm

      kokemuksia on. Oltiin siellä viime helmikuussa kaksi viikkoa. Sheraton on rantakadun päässä, viereen tosin tehtiin viime talvena uutta hotellia eli rakennustyömaa ihan vieressä. Tosin ei kyllä itseä haitannut.
      Sheraton on vanhempi kuin moni muu hotelli samalla kadulla, eli on paljon pienempi kuin uudemmat ja kieltämättä kaipaisi vähän kohentelua sisustuksessa ja julkisivuissakin. Muissa hotelleissa en käynyt sisällä joten vaikea verrata mutta luultavasti löytyy paljon upeampiakin. Jos haluat jotain tosi upeaa, niin sitten ehkä jokin muu ? Kuitenkin se oli meille sopivan hintainen eikä kyllä yhtään häirinnyt vaikka kaipasikin hiukka uudistusta, oli siisti ja kaikki toimi kuten piti. Ilatisin kävi henkilökunta kysymässä onko kaikki hyvin ja jätti suklaata jos ei oltu paikalla. Ranta / uima-allasalue oli ihan ok, vaikka allas hieman pieni. Henkilökunta oli aivan älyttömän ystävällistä. Hotellissa kaikki oli tosi kallista, mutta se ei varmaan muutu paikkaa vaihtamalla. En tiedä oletko käynyt aikaisemmin ko. paikassa, mutta ellet ja haluat esim. ottaa muutaman oluen rannalla ollessasi tai ylipäänsä, niin ole viisaampi kuin me, ja osta lentokentältä saapuessasi mukaan sitä olutta. Sitä ei myydä juuri missään, ei ruokaravintoloissa, kahviloissa tms. Hotelleista saa olutta yms. ja joistakin yökerhoista jne. Tietääkseni kuitenkaan rantakadulla ei ole yhtäkään sellaista ( muuta kuin hotellia ) paikkaa josta saisit mitään. Ruokakaupoissa ei myydä edes olutta, ainoastaan alkoholitonta. Erikseen on sitten viinakaupat mutta niistäkään kuulemma ei saa ostaa mitään ellei ole jotain korttia. Sheratonissa tuoppi maksoi n. 8 euroa, pullo melkein saman verran. Taksilla kuljettiin paljon, ei maksanut suomeen verrattuna juuri mitään. Sieltä menee kuitenkin myös shuttlebus Dubai Mall-ostarille ja se on ilmainen. Metrolla ei vielä pääse kovin hyvin, on vielä kesken( oli ainakin silloin ). Taksin sai erittäin hyvin, hotellin edessä oli asema. Keskellä yötä ei kuljettu, mutta luulen että silloinkin hyvin tarjolla. Sitä paitsi esim. se shuttle ei mennyt myöhään(ja muutenkin rajoitetusti ) joten helpointa oli ottaa taksi. Busseja ei siellä edes näkynyt että miten sitten mahtavat kulkea. Tosin turistibussi johon vuorokausilippuja tarjolla, kiertää kyllä monet paikat ja on hop on-hop off- periaatteella toimiva. Syömässä käytiin mielestäni edullisesti, esim. Dubai Mall: ssa oleva TGI Fridays kala-annos n. 10 euroa, erittäin hyvää. Kahta erilaista siellä söin, molemmat saman hintaisia. Suoraan vastapäätä Sheratonia on esim. paikka nimeltä Coco`s, jossa saatiin myös erittäin hyvää ruokaa, taaskin noin 10 € / annos, johon kuului alkuruoka ja oli niin suuri että hyvä kun pääsi käveleen. Muiden nimiä en muista mutta missään ei ollut sellainen tunne että olisi saanut huonoa tai liian kallista ruokaa. Tietysti makuasioita mutta itse oltiin tyytyväisiä.
      Moskeijassa käytiin ja oli ihan mielenkiintoista. Siellä kaksi naista kertoi paikasta ja uskonnosta ja sai kysellä mitä halusi. Huivi piti olla päässä mutta niitä oli tarjolla paikan päälllä. Vierailu oli mahdollista rajoitetusti, mutta siitä löytyy tietoa concierceltä. Myös ostareilla käytiin useastikin, Dubai Mall oli vissiin toiseksi isoin ja Mall of the Emirates isoin. Tosin Dubai Mallissakin oli muistaakseni joku 1200 liikettä / ravintolaa että siinäkin on ihan riittävästi. Niitähän on kai vaikka kuinka monta mutta niissä kahdessa oli meille ( varsinkin miehelle ) tarpeeksi. Saarilla ei ikävä kyllä käyty ja se jäi vähän harmittamaan, varmaan kannattaa käydä.
      Oltiin morning desert safari-nimisellä retkellä, jossa maasturi haki aamusta hotellilta ja ajettiin aavikolle, jossa ajeltiin autolla, oli lyhyt kameliratsastus ja sand boardingia eli sai laskea lumilaudalla hiekassa. Oli ihan kiva reissu, mutta hinta-laatu suhde ei ehkä ihan kohdallaan. Se maksoi muistaakseni noin 50 € / henkilö. Oli hotellista varattu retki. Khalifa on komea, on ihan Dubai Mallin vieressä. Ollessamme siinä TGI:ssä syömässä, näki terassilta komean suihkulähde-esityksen.
      Yleisellä rannalla me ei käyty, mutta ainakin vielä silloin ihan vieressä oli yleinen ranta jossa ihmiset varsinkin viikonloppuisin grillasivat ja viettivät aikaa. Ei häirinnyt yhtään. Muutaman sellaisen paikallisen kyllä näin, jotka olivat uimassa sellainen kokopuku päällä. Mutta kaipa ne ovat tottuneet turisteihin uikkareineen ! Hotellilla mainittiin että esim. yläosattomissa ei saa olla, mutta muuten ihan normaalisti.
      Sharjahissa ei käyty mutta epäilemättä kiinnostavaa. Kaiken kaikkiaan mielestäni siisti, hyvin hoidettu ja rauhallinen paikka. Mielelläni menen uudestaankin. Reissumme ajankohta oli 6-20.2, jolloin alkumatkasta siellä oli vielä melko viileää, varsinkin illalla ja aamulla. Sai olla ihan farkut jalassa ja pitkähihainen päällä. Kuitenkin toisella viikolla oli jo selvästi lämpimämpää, parhaimmillaan ehkä 28 astetta. Henkilökunnan mukaan se siitä vaan paranee, joten ajankohta on varmaan ihan hyvä kelien puolesta !

      • Matkustajar

        Itse satuin Dubaihin "ei turistiaikaan" eli heinäkuussa. Yleisellä Rannalla olo kahdelle nuorelle naiselle oli sillon (jos rumasti saa sanoa) helvettiä. Paikalliset miehet viettivät siestaa ja ruokatuntejaan rannalla oleillen ja tulivat todella lähelle istuskelemaan ja katseilta tai jopa kameroilta ei pystynyt välttymään. Ja kun ei ole tottunut siihen että yli 20 silmäparia seuraa jokaista liikettäsi, tuntui tämä todella ahdistavalta.
        Taksit Dubaissa oli todella hyviä. Niitä kulkee paljon ja asiakkaiden toivossa ovat salamana vieressäsi jos näytät empivältä ja tai olet kättäsi nostamassa merkiksi pysähdykseen. Taksit ovat hyvin ilmastoituja ja todella halpoja verrattavissa Suomen hintoihin. Myös yöllä kulkevat hyvin.
        Ostoskeskuksia tosiaan löytyy, jos shoppailu kiinnostaa. Aika samat hinnat kyllä kuin Suomessa.


      • 3/11->

        Kiitos tuhannesti vastauksestasi ja hyvistä vinkeistä!:) Hmm.. Kuvissa tuo allasalue näytti kohtalaisen hyvän kokoiselta, mutta ehkäpä kuvatkin vähän vääristävät. Kyllä me varmaan silti tuo hotelli valitaan. tunnelma tuntuu olevan ihan mukava hotellissa muutamien palautteiden perusteella ja iltaohjelmaakin siellä järjestetään kivasti. Sellaista vielä kysyisin, että pitikö teidän maksaa takuumaksu sisäänkirjautuessanne hotelliin? Maksoitteko käteisellä vai luottokortilla jos sopii kysyä? Kiitos vielä vastauksestasi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe