Panomiehet

Entinen kukkakeppi

Tunnustan olleeni katellinen ns. panomiehille, olen osittain vieläkin, mutta tunne on helpottanut viimeaikaisten tapahtumien johdosta.

Luokallani oli poika, joka kehittyi varhaisemmin kuin me muut, kehittyipä myös erittäin hyvin varustelluksi. Hän "sai" ensimmäisen kerran jo 14-vuotiaana, ja sekös kävi kateeksi! Itse jouduin odottelemaan parikymppiseksi ennenkuin tämä kohdallani tapahtui.

Kadehdin tätä jätkää kuitenkin monet, monet vuodet. Kuinka hän aina sai ne kauneimmat tytöt ja kaikki tuntui tapahtuvan niin helposti. Olipa eräskin jumalaisen kaunis tyttö, johon olin itse rakastunut (pitkät sääret, kaunis pylly, pienet kauniit rinnat, suloiset kasvot ja kauniit kullanvaaleat kiharat hiukset) tyttö oli ihan kuin enkeli! Niinpä vain tämä panomies tytön nappasi, mutta pian jätti, koska tytöllä oli liian pienet rinnat. Omasta mielestäni hän kyllä oli täydellinen.

Tyttö suri tätä jätkää pitkän aikaa ja muutti toiselle paikkakunnalle opiskelujen myötä, samoin kuin minä. Yhteys siis näihin nuoruuden aikaisiin tuttaviin katkesi.

Kesällä eräs entisistä luokkalaisistani etsi meidät käsiinsä, löysikin lähes kaikki ja järjesti tapaamisen. Sinne tuli tämä kaunotar, ja yhtä kaunis hän oli vieläkin, myös menestynyt ja onnellisesti naimisissa. Kuten myös minä olen onnellisesti naimisissa kauniin ja rakkaan vaimoni kanssa.

Olen myös muuten menestynyt elämässäni, sain opinnot suoritettua hyvin arvosanoin ja työelämässä olen ollut koulun jälkeen jatkuvasti, eli tuuri on käynyt tässäkin mielessä, kun en työttömyyttä ole joutunut kohtaamaan.

Tapaamisessa oli myös mukana tämä panomies -luokan kingi.Kouluja hän oli kokeillut ilmeisesti useampaakin, mutta mikään ei kai ollut oikein "napannut" eli mihinkään ammattiin hän ei ollut siis opiskellut, ja kai aikalailla työttömänä tai satunnaisissa hanttihommissa ollut. No eipä siinä mitään, ei monella muullakaan ollut mennyt paljon paremmin sillä saralla, eikä se minusta ihmistä huonommaksi tai paremmaksi tee, olipa työelämässä mukana tai ei.

Nuoruudessa tämä panomies kävi salilla ja oli varsin komea ilmestys, mutta nyt hän oli lihonut lähinnä muodottomaksi möhkäleeksi. Olipa naimisiinkin mennyt, mutta vaimonaan oli tavanomainen, jos rehellisiä ollaan suorastaan ruma nainen. Persjalkainen, tumma maantien värinen tukka ja rumat kasvot, joita rumensi entisestään umpimielinen ilme. Vartalokin oli lähinnä lössähtänyt ja muodoton. Tämä panomies tykkäsi erityisesti pitkistä ja pitkäsäärisistä naisista, vaaleista mielellään.

Eräältä toiselta kaverilta kuulin, että naimisiin oli tämän naisen kanssa mennyt vain siksi, että nainen oli tullut raskaaksi, mutta alun perin tämäkin oli ollut vain "hoito", jonka kanssa ei ollut mitään sen vakavampaa aikonut.

Tätä luokan panomiestä selvästi ahdisti ja hävetti vaimonsa seurassa, jonka lähes ainoat kommentit koko illan aikana oli "mä en tiiä pitäskö sun kanssas itkeä vai nauraa" lähes kaikkeen mitä miehensä sanoi! Eli nainen ei ollut pelkästään ulkonäöltään tyhjänpäiväinen vaan myös luonteeltaan lähinnä karsea! Loukatakin voi, mutta tarviiko se tehdä muitten ihmisten edessä, ja vielä jollain tuollaisella kuluneella fraasilla. Pahinta oli, että naisen kasvoille tuli aina tämän mahtavan kommenttinsa jälkeen voitonriemuinen ilme, ja hän selvästi odotti, että häntä olisi kehuttu kun on niin taitava sanomaan ja sutkauttelemaan!

Tunnustan siis, että osittain vieläkin kadehdin tätä panomiestä, tai lähinnä sitä villiä nuoruutta mikä hänellä oli, mutta tämän hetkistä elämää en vaihtaisi mistään hinnasta hänen kanssaan. Polonen vaikutti niin onnettomalta, että en pysty tuntemaan muuta kuin sääliä häntä kohtaan.

6

1609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elät vain kateudesta

      Ei mene sulla hyvin vieläkään, jos tyydytystäsi edelleekin peilaat toisten menestyksestä. Kaipaat itsetunnon pönkitystä vielä nytkin kuin janoinen lähdettä. Säälin vaimoasi, joka joutuu tuollaista tyhjäpäätä katselemaan

      Kukkakeppi olet edelleen henkisiltä arvoiltasi. Mitään kasvua ei ole tapahtunut.

      • Entinen kukkakeppi

        että tämä palsta on sitä varten, että tänne saa tunnustaa ketä tai mitä kadehtii. Yleensähän kateus tunteena on lähinnä typerä ja typeristä asioista myös kateellisia ollaan. Eihän muuten koko tunnetta pidettäisi jotenkin hävettävänä. Jos näin ei olisi, niin silloinhan kaikki huutelisivat kateuden aiheitaan ympäriinsä yhtä lailla kuin menestystään. Oletko koskaan havainnut tapahtuvan näin? Et varmaankaan.

        Tiedän että on jokseenkin naurettavaa kadehtia tätä tyyppiä vieläkin, mutta olin nuoruudessa todella rakastunut tähän yhteen kauniiseen tyttöön, jota tämä toinen jätkä sitten käytti vain hyväkseen. Olen kuitenkin nyt erittäin onnellisesti naimisissa, enkä vaihtaisi vaimoani kehenkään. Myös tämä kaunis tyttö on erittäin onnellisesti naimisissa, ja oli mukava nähdä että hänellä on asiat hyvin. Silloin kun viimeksi hänet näin, pelkäsin hänen jopa tappavan itsensä. Sen verran kohtelu lujille otti tällä tytöllä.

        Voit kai kuitenkin myöntää, että jos tulee tavalla tai toisella haavoitetuksi nuoruudessaan, on siitä yli pääseminen usein hyvin vaikeaa. Asiat tuppaavat kummittelemaan yllättävissä tilanteissa.

        Nyt kuitenkin kun tämän entisen luokan kingin näin, ovat tunteeni häntä kohtaan vaihtuneet lähinnä sääliksi. Hän omalla tavallaan on tosi hyvä tyyppi, ja pidin hänestä. Lapsuudessa olimme jopa läheiset ystävät. Se miten hän tämän yhden tytön kohdalla toimi, särki kuitenkin kaverisuhdettamme eivätkä asiat sen jälkeen olleet enää entisellään. Sitä paitsi hän tiesi tunteeni tätä tyttöä kohtaan.

        Kuitenkaan en olisi toivonut hänelle koskaan mitään pahaa. Oletin hänen menestyneen elämässsään hyvin, sillä hän on hyvin älykäs. Ehkäpä hänet nykyaikana diagnosoitaisiin ADHD-tapaukseksi, sillä hän oli melko levoton, siitä varmaan johtuu koulujen kesken jääminenkin.

        Oli oikeastaan hyvin surullista nähdä hänen tilanteensa. Lähinnä se että miten tämä vaimonsa pyrki vain korostamaan omaa paremmuuttaan suhteessa mieheensä. Vaimo nimittäin oli saanut jopa yliopisto-tasoisen koulutuksen, muttei tosin ollut päivääkään töitä tehnyt, ja tuskin oli halunnutkaan. Ennemmin vain ilmeisesti sättii ja nälvii miestään.


    • .........

      Itse kieltäydyin 14-vuotiaana seksistä, koska en tuntenut olevani vielä valmis siihen. Nyt olen pian 21v, poikuus tallella, enkä todellakaan kadehdi näitä ns. "panomiehiä". Tässäkin taas kerran nähtiin, että ei fiksut naiset huoli vakavaan suhteeseen sellaista, joka on uittanut munaansa kaikissa rei'issä.

      • -poikamies-

        Panomiesten kanssa vain pannaan, ei muuta. Fiksun, huomaavaisen, kiltin ja uskollisen miehen kanssa taas tekee usein mieli seurustella, mennä ehkä naimisiin, perustaa perhe ja RAKASTELLA. Se on paljon enemmän kuin paneminen.

        Mielestäni panemisen ja rakastelun ero on siinä, että panemisessa pyrkimyksenä on vain tyydyttää omat tarpeet. Rakastelussa kumpikin haluaa kovasti tuottaa toiselle mahdollisimman suurta ja pitkäkestoista nautintoa.


      • Nähty on
        -poikamies- kirjoitti:

        Panomiesten kanssa vain pannaan, ei muuta. Fiksun, huomaavaisen, kiltin ja uskollisen miehen kanssa taas tekee usein mieli seurustella, mennä ehkä naimisiin, perustaa perhe ja RAKASTELLA. Se on paljon enemmän kuin paneminen.

        Mielestäni panemisen ja rakastelun ero on siinä, että panemisessa pyrkimyksenä on vain tyydyttää omat tarpeet. Rakastelussa kumpikin haluaa kovasti tuottaa toiselle mahdollisimman suurta ja pitkäkestoista nautintoa.

        Sittenkö iskee se arki avioliitossa niin panomiehet kelpaa taas. Käyään risteilyllä ja lapissa, rakastelusta tietoakaan, kuhan vaan otetaan mahollisimman eläimelliseti ja useasti.


      • nähty on...
        Nähty on kirjoitti:

        Sittenkö iskee se arki avioliitossa niin panomiehet kelpaa taas. Käyään risteilyllä ja lapissa, rakastelusta tietoakaan, kuhan vaan otetaan mahollisimman eläimelliseti ja useasti.

        ;


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe