Leime ulos

ei vaihtoehtoja

Nykyisessä jääkiekkoilussa ei voida enää jatkaa tätä farssia. Siis sitä että otetaan mies ilman kunnon valmentajan meriittejä valmentamaan mestarijoukkuetta ja sitten pelataan 12 ottelua ilman kolmen pisteen voittoa! Sehän ei edes ole relevanttia onko Leime "syyllinen" huonoon menestykseen. Ei, vaan hänen yksinkertaisesti pitää vain lähteä, koska tuolla alalla ei tietääkseni ole niitä kuuluisia suojatyöpaikkoja.

Oikeastaan on ihan sama tässä tilanteessa kuka tulee valmentamaan loppukaudeksi. Huonommin ei vaan voi mennä. Kunhan ei Virta tai Tamminen tule.

12

252

  Vastaukset

  • yhdyn täysin kommenttiisi.. tätä ei missään muualla enää katsottais läpi sormien! mut ilmeisesti on joku suojatyöpaikka koska on vuoren hyvä kaveri! näi o..

  • Pitkään meilläkin Mälkiän kanssa katsottiin..kunnes lopulta hyväksyttiin totuus.
   Ihmettelen kuitenkin hieman sitä, miten vähän kritisoidaan pelaajia. Oliko kevään mestaruus niin suuri asia, että nyt kaiken saa anteeksi ? Ei ammattipelaajat voi esiintyä työpaikallaan noin, valmensi kuka tahansa. Tai oikeastaan Tepsinpelaajat käyttäytyvät kuten kuka tahansa töissä maanantai aamulla..väsyneenä, selkä kumarassa hommiin..rutiini suoritus, minimi mitä vaaditaan ja kotiin..viimeinen tunti skarpataan ( 1/8 ) kun pomo sattuu katsomaan.
   Valmentajat palkataan, että on joku kuka erottaa..sanoo poika Hiitelä, mutta ei pelaajatkaan voi ylpeitä olla suorituksestaan, paitsi jos tavoite on saada Leime ulos.

   • kiire teillä on saada Leime ulos. On hyvä putki menossa . Toivottavasti pistävät paremmaksi kuin Ipan häviöt viimevuonna
    Pyytäkää Ilves vaneja tekeemään nyt ne kokoonpanot valmiiksi aina peliin.
    NYT näette ,kuinka rupesi Ilveskin pärjäämään fanien neuvoilla.


   • juice 67 kirjoitti:

    kiire teillä on saada Leime ulos. On hyvä putki menossa . Toivottavasti pistävät paremmaksi kuin Ipan häviöt viimevuonna
    Pyytäkää Ilves vaneja tekeemään nyt ne kokoonpanot valmiiksi aina peliin.
    NYT näette ,kuinka rupesi Ilveskin pärjäämään fanien neuvoilla.

    Onko tämä oikeasti sinulle uusi asia, että fanit ennen kauden alkua arvailevat pelaavia ketjuja ?
    Sitäpaitsi se on helppoa, kaikki pelaa Ilveksessä jotka on ehjänä. Ei siinä suurta meediota tarvita.


   • No niin kyllähän ne pelaajat siellä pelaavat, mutta on hyvin vaikea mennä erottamaan pelaajia kesken kauden. Ja sekin on mielestäni vaikeaa osoittaa että kuka siellä alisuorittaa ja miksi. Ymmärrän toki että tarkoitit ettei ketään pitäisi joukkuepelissä noin vaan erottaa, mutta tässä alkaa tulla jo kiire saada hommaa toimimaan, tai jäädään pois playoffeista. Niin ellei sitten oteta aivan valtavan typerää riskiä ja pidetä Leimeä vielä ensi kaudellakin, jolloin vasta sitten tähdättäisiin menestykseen. Valmentajanvaihdos voisi sentään herättää ja antaa pelaajille luottamusta valmennukseen (olettaen että pelaajat eivät luota Leimen kykyyn).


  • ei ole minkäänlaisia meriittejä valmentajana. Vuori palkkasi leimeen päävalmentajaksi, koska he pelasivat aikoinaan samassa menestyksekkäässä ketjussa ja ovat varmaan keskenään hyviä ystäviä.

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Heikki_Leime

   Jos jossain ranskan liigas valmentanu, jossa pelaajilla aivan erilainen mentaliteetti ja pelityyli, niin voi olla aika huono homma tulla valmentamaan sm-liigaan.

   Nyt tarvittais valmentajalta sopivasti huumorintajua ja kuria, onko leimeellä sitä?

   • Kirjoitteleppa Ilveksenmiäs välillä tonne Ipan sivuille. Mitäs sä täällä roikut?


   • Outoa hommaa kirjoitti:

    Kirjoitteleppa Ilveksenmiäs välillä tonne Ipan sivuille. Mitäs sä täällä roikut?

    ...mun poikaystävän (Åboyn) yksin tänne vai?


   • Outoa hommaa kirjoitti:

    Kirjoitteleppa Ilveksenmiäs välillä tonne Ipan sivuille. Mitäs sä täällä roikut?

    Onneks facebookis on jo ryhmä missä vaaditaan leimelle potkuja. RYHMÄN NIMI HEIKKI LEIME ULOS TEPSIST!. liittykää kaikki sinne!!!!!!!!!!


   • hfdlfdjho kirjoitti:

    Onneks facebookis on jo ryhmä missä vaaditaan leimelle potkuja. RYHMÄN NIMI HEIKKI LEIME ULOS TEPSIST!. liittykää kaikki sinne!!!!!!!!!!

    Ari Vuori ulos!


   • övnzvnzvnzvn kirjoitti:

    Ari Vuori ulos!

    montakin..Vuorikin oli vielä muutama kuukausi sitten palvottu guru hankkimaan pelaajia ja valmentajia. Pientä kohtuutta nyt peliin..


   • Ilveksenmiäs kirjoitti:

    montakin..Vuorikin oli vielä muutama kuukausi sitten palvottu guru hankkimaan pelaajia ja valmentajia. Pientä kohtuutta nyt peliin..

    niin että jos valmentaja ei saa pelaajia pelamaan/syttymään otteluihin niin kyllä valmentamisessa on vikaa.muutosta ei ole tulossa tämän päivän peliinkään.Leime ei vaan ole oikea valmentaja tepsille.minun mielestä se voisi palata takas ranskaan siellähän sen perhekin tällä hetkellä on eivät muutteneet turkuun,koska nekin tiesivät että kenkää tulee jossain vaiheessa,ja se aika olisi ollut jo mutta nyt viimeistään ensi viikolla sen on tapahduttava.juhani tamminen vaikka tilalle ei sekään enään huonomminkaan voi valmentaa


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   264
   10723
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   189
   5720
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5500
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4628
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3241