Anna-Lena Lauren, HBL

bernadotterasismia

Lauren, Hbl:n bernadotterasisti kirjoitti:
HBL:n Anna-Lena Lauren kirjoittaa tänään kielipolitiikasta,kuinkas muuten(Sten Palmgrenin kehoitus laittaa jäitä hattuun kielikeskustelussa ei tokikaan koske ruotsinkielisiä).15.10.2010.
Lauren:”Monikulttuurisuus ja monikielisyys ei ole helppoa, erityisesti Suomelle, joka on ollut koko sodanjälkeisen ajan käytännössä monokulttuurinen.”
Heti alkuun ristiriitaisuus. Rkp-läisethän ovat tarkkoja erottamaan suomenkielisen kulttuurin ja ruotsinkielisen kulttuurin toisistaan. Mitä se ruotsinkielinen kulttuuri sitten kielen lisäksi on, sitä ei ole saatu tähän mennessä selville. Snapsilauluja, lokinmunia,

yhteenliimautumista, suomenkielisten ulossulkemista?Tavallinen kansalainen ei näe mitään eroa suomen- ja ruotsinkielisten välillä, muuta kuin kielen. Useimmat ruotsinkieliset elävät päivänsä suomeksi.
Sanoisin, että se on rkp, ruotsinkieli ja etuoikeuksiin tarrautuminen.Yhteinen nimittäjä ruotsinkielisessä identiteetissä on suomenkielisille pakotettu pakkoruotsi. Illman pakkoruotsiahan ei ole suomenruotsalaisuutta, se lienee kaikille selvää.

”Sääntö nro 1 toimivassa monikulttuurisessa yhteiskunnassa: älä aseta eri ryhmiä vastakkain. Voimme nähdä mihin se johtaa…Päivän keskusteluissa ruotsi ja venäjä on asetettu…molempia tarvitaan.
Lauren unohtaa, kuka ihan ensimmäiseksi asetti ruotsin ja venäjän vastakkain. Helsingin yliopiston rkp-luottohistoriantutkija, apurahojen non-stop-saaja Henrik Meinander. Hän lanseerasi talvella HBL:n kolumnissaan riemuissaan, että ”jos ruotsin tilalle laitettaisiin peruskouluun pakkovenäjä, valitsisivat useimmat ruotsin!”
Lauren, missään, ei edes Itä-Suomessa ei kukaan ole halunnut pakkovenäjää. Sielllä halutaan valinnainen venäjä. Kaikissa maan peruskouluissa halutaan vain mahdollisuus valita ruotsi pois ja ottaa tilalle muita kieliä, esim.venäjää. Meinanderin kolumnit ovat rkp-politiikkaa,jota Lauren nyt vedätttää.
Lauren kauhistuu sitä ajatusta, että venäjästä tulisi ruotsin rinnalle toinen vähemmistökieli. Hän päättelee sitten, että venäjän vahvistuminen vahvistaisi monokulttuuria. Eli suomen kielen asemaa maan ainoana virallisena ja yhteisenä kielenä. Kauhistus! Sehän ei Laurenille ja Rkp:lle sopi.
Lauren vastaa Suomenmaan päätoimittajalle Pekka Perttulalle, joka oli prpvosoivasti ruotsin kielen asemaa arvostellessaan kysynyt, olemmeko valmiit antamaan venäjänkielisille samat oikeudet kuin ruotsinkielisille.
Lauren vastaa kiihtyneenä Perttulalle, että ”Voithan yrittää, pasaalusta! Tee venäjästä virallinen kieli, kyrilliset kirjaimet valtion datasysteemeihin ja näppäimistöihin, venäjän virkamieskoe kaikille virkoihin…”
Lauren, kepu ei tietenkään halua Suomea venäjä-suomi-kaksikieliseksi, sinun ei pitäisi höpöttää sellaista.
Kun nyt olit esiin extrakeilentuomat kustannukset, voisit samalla nähdä, että ruotsinkielisyys maksaa saman mitä venäjänkielisyys maksaisi, jos se toteutettaisiin virkakielenä.
Lauren johdattelee näin keskustelun Rkp:n opetusleireillä oppimansa kaavan mukaan sivuraiteille, laittaa vastapuolen suuhun sanat ja kumoaa ne.
”Perttula tietää itse, että ajatus on mahdoton, kaikki tietävät sen.”
Sitten Lauren päätyy lopputulemaan, että koska suomalaiste eivät halua venäjää viralliseksi kieleksi(Meinanderin ehdotus siis alunperin), on ”järkevintä” pitää vaan ruotsi virallisena kielenä, kuten tähän asti. Ja antaa venäjälle monikulttuurisuudessa paikkansa, koska ”monikulttuurisuus ei koskaan voi olla nollasummapelia”.(?)
Sitten Lauren heittäytyy tunteelliseksi, kertoo rakastavansa venäjänkieltä jakehuu, kuinka oppi venäjän vielä senkin jälkeen kun oli koulussa oppinut pakkosuomen. Kuten Anu Koivunen A-talkissa kysyi, ”voiko suomenkielinen koskaan oppia liian monta kieltä?”(mitä siihen kukaan olisi voinut vastata? Yhtä vähän kuin kysymykseen, voikokoskaan olla liian rikas, terve tai kaunis…) ”Ei koskaan, koskaan voi olla hukkaan heitettyä oppia kieltä.” Näemme millä tasolla Laurenin ja Koivusen keskustelu on. Sama kysymys tullaan rkp-n taholta toistamaan vielä moneen kertaan.Oikea vastaushan siihen on kysyä vastaan, kuinka monta kieltä suomenkielisen pitäisi Rkp:n mukaan oppiaja niillä palvella, että Rkp:n hanke tuhota Suomen monokulttuurisuus(lue:suomenkielisyys)ja haave monikulttuurisesta(lue:ruotsin ylivallasta) Suomesta vihdoin olisi totta. Aamusta iltaan peruskoulussa vain kieliä, koska ne tuovat autuuden suomenkieliselle, ne ovat ihmelääkettä siihen kauheaan suomalaisuuteen, kauheaan suomen kieleen, joka Lippostakin valvottaa yökaudet…

13

809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bernadotterasismia

      Laurenin viesti on, että ”monokulttuuurisuus” eli suomenkielisyys on huono ja se on muutettava sellaiseksi monikulttuurisuudeksi, jossa ruotsinkieliset ovat huolimatta 4,5 %:staan aivan tasavertaisia suomenkielisten kanssa, ja suomenkielisten tulee siksi oppia ruotsi jo alakoulussa, mieluiten kohdussaan, jotta voivat palvella ruotsinkielisiä. Lopullinen päämäärä on tietenkin, että suomenkieliset täysin hylkäisivät sen kauhena ja huonon suomen kielen ja alkaisivat yksimielisesti ruotsinkielisiksi. Lauren kauhistuu Lipposen lailla ”puhdasta suomealaisuutta”. Anna-Lena Lauren on itse asiassa puhdasverinen bernadottelainen rasisti. Hän ei todellakaan pidä suomenkielisyyttä missään arvossa, ei enempää kuin käytöstavat vaativat. Karvat näkyvät silkkivaatteen läpi.
      Koko Laurenin toimittajatyö HbL:ssä tähtää suomenkielisyyden heikentämiseen, ruotsinkielisyyttä vahvistamalla, Rkp:n oppien mukaan,Bernadottesuvun päätehtävän mukaan.
      Ruotsissahan on ”monokulttuuri” kielen osalta, vain ruotsi on virallinen. Miksi Lauren ei arvostele sitä? Miksei hän kauhistele Ruotsia? Miksi Suomeen ei kelpaa Ruotsin kielipolitiikka, jossa on yksi viralllinen pääkieli ja monta vähemmistökieltä. Suomenkielisille se kyllä sopisi.
      Mutta Rkp:n agenda on heikentää ”monokulttuurisuutta”eli suomenkielisyyttä tuomalla maahanmuuttajia Suomeen tekemään maastamme monikulttuurinen” maa, jossa Rkp voi rahoillaan toimia vapaasti ja pitää kiintiöpaikkansa hallituksissa. Valta on säilytettävä, se on HBL:n ja Laurenin tehtävä.

      • suut tukkoon

        HBL ei näköjään salli tuon pääkirjoitusjutun kommentointia.
        Lauren julistaa vain sanomansa totuutena.
        Suomen kuvalehdessä on.


      • Hah..hah..hah..

        Osuit naulan kantaan toteamalla, lainaan="Ruotsissahan on ”monokulttuuri” kielen osalta, vain ruotsi on virallinen. Miksi Lauren ei arvostele sitä? Miksei hän kauhistele Ruotsia? Miksi Suomeen ei kelpaa Ruotsin kielipolitiikka, jossa on yksi viralllinen pääkieli ja monta vähemmistökieltä. Suomenkielisille se kyllä sopisi."
        Kielipolitiikka Suomessa on valtapolitiikkaa tai pareminkin orjapolitiikkaa, kansalaisten kannalta katsottuna. Pitää kysyä kellä on varaa tehdä noin 300 000:lle noin 5 000 000 palvelijaa..! Onko politiikko Suomen asialla puolustamalla pakkoruotsia, tai myymällä nk.kansallisomaisuutta Ruotsiin alle polkuhintojen. (Sitten ne hyväkkäät lopettaa toimintoja Suomessa niissä firmoissa.) Jännä juttu tuo meidän kansainvälisyys=tiivistettynä sitä että ruotsalaiset häärää ja muut maat saa kieltoja rajoituksia tai ei "linjat kestä" niikuin yhdessä tapauksessa. Nämä ois tehny omalla kustannuksellaan ne linjat sitten mutta ei. Ainut missä Ruotsalaisia vastustettiin oli (heh..heh..) IKEA:n tulo Suomeen mutta sehän olisi ollut hyvä suomenkansalaisille niinkuin nyt näkyy heh..heh.. miten dramaattista koko juttu , kansan kannalta.


    • rääsypori goebbelsss

      Kyllä minä näen paljonkin eroa varakkaan etelä-suomalaisen ja närpes tai jakobstad loisen välillä. Ottaisi Uumaja ja Luulaja nämä meidän loiset Pohjanmaan rannikolta mutta edes riikit ei halua Närpes paskoja loisimaan ja valittamaan sekä kukkoilemaan.

    • Taisto.

      Pitää aina muistaa media! Höblä on media, jossa surut todistelevet TOISILLEEN harhaisia näkemyksiään suomalaisesta todellisuudesta. Niitä tarinoita EI ole tarkoitettu aitosuomalaisten luettavaksi.

      Siis annetaan surujen ja svekojen elää harhamaailmassaan, jos he haluavat. Meidän tehtävänämme on herättää suomalainen väestö. Kun se lopullisesti herää, ei svekojen harhoilla ole mitään merkitystä.

      • Taisto.

        On kuitenkin mielenkiintoista, hauskaa ja tärkeää, että näitä sepustuksia käännetään palstalaisten luettavaksi. Vastustajien aatokset on aina hyvä tietää.


      • Ruotsin malli meille
        Taisto. kirjoitti:

        On kuitenkin mielenkiintoista, hauskaa ja tärkeää, että näitä sepustuksia käännetään palstalaisten luettavaksi. Vastustajien aatokset on aina hyvä tietää.

        Helsingin Sanomat on nykyään myös Rkp:n äänitorvi. Onneksi niitä ei tarvitse kääntää...

        Laurenille voisi sanoa, että tule nyt puolustautumaan.
        Mutta rkp-kirjoittajathan eivät tule esiin. Lauren kirjoittaa jo seuraavaa liturgiaa puhtaaksi.


    • pakkoruotsi pois

      Meinander: Hän lanseerasi talvella HBL:n kolumnissaan riemuissaan, että ”jos ruotsin tilalle laitettaisiin peruskouluun pakkovenäjä, valitsisivat useimmat ruotsin!”
      ----------

      Meindander on jossain suojatyöpaikassa HelsYliopistossa? Mieleeni muistuu Halosen möläys kun puhuttiin pakkoruotsin poistamisesta (Halonen ei osaa ruotsia siten että voi keskustella television presidenttivaalitentissä) Halonen: ei pois pakkoruotsia KOSKA TÄYTYY SIELLÄ KOULUSSA OLLA MUUTAKIN KUIN LÄTYNPAISTOA, Ylen kanavalla.

      Voisi kuvitella että tämä asian vierestä tapahtuva jeesustelukeskustelu Meinanderin ja Halosen taholta
      ei ole sellaisten aikuisten keskustelua , jotka ovat esim. käyneet lukion ja ymmärtävät lukemaansa ja osaavat analyyttisesti arvioida päivän tapahtumia edes suurin piirtein.

      Toisin sanoen, Halosen ja Meinanderin kaltaisten tyyppien kanssa keskustelut on keskusteltu eikä heidän kanssaan kannata väitellä.

      Nyt on tärkeintä keskittyä 2011 vaaleihin, jossa Kataisen kokoomus saa vaalitappion Kataisen mamutettua, Kataisen jaettua rahaa Kreikalle ilman takuita ja Kataisen valittua voimisteluun keskittyvän Stubbin laukomaan ruotsinbrändejään vaimonsa kanssa kuorossa:



      Kun Kataisen kokoomus saa vaalitappion Kataisen takia, Urpilainen jakopolitiikan ja sosialismin takia (= vaikk ei olekaan niin ei sanoudu riittästi irti) ja Keskusta saa tappion vaalirahaoperaatioiden takia ja Vanhasen käyttäytymisen takia ja vihreät häviävät monesta syystä feminismistä, mamutuksesta ja ydinvoimahampaattomuudesta, niin jäljelle ei jää enää tässä nollasummapelissä 200 kansanedustajat kuin voittajat

      Räsäsen Kristilliset saa voiton
      ja SOINI-TALA-SINISALO PERUSSUOMALAISET SAA RÖKÄLEVOITON.

      Räsänen on suomenmielinen ja kielille avoin (opiskelee ruotsia eduskunnassa), samoin Soini joten
      lopputulos 2011 vaaleissa on

      KIELITAITO KUNNIAAN PAKKORUOTSI POIS, suomi, englanti, saksa ranska, espanja ... ja muut kuin suomi englanti vapaaehtoisiksi resurssien mukaan valiten ja tason mukaan kielimäärän asettaen.

      • hirmuista

        JosPersujen nykyinen kannatus kantaa vaaleihin asti, tukee Suomessa eteen aivan uusi tilanne.Kepulaiset ehdottivat jo tänään, että 3 suurinta puoluetta muodostaisivat hallituksen, koska kahden kimpassa ei saada enemmistöä, ei edes Rkp:n avulla..
        Vaan entäpäs jos persut ovatkin kolmanneksi suurin puolue?
        hauskaa tästä tulee...


      • kolme kovaa
        hirmuista kirjoitti:

        JosPersujen nykyinen kannatus kantaa vaaleihin asti, tukee Suomessa eteen aivan uusi tilanne.Kepulaiset ehdottivat jo tänään, että 3 suurinta puoluetta muodostaisivat hallituksen, koska kahden kimpassa ei saada enemmistöä, ei edes Rkp:n avulla..
        Vaan entäpäs jos persut ovatkin kolmanneksi suurin puolue?
        hauskaa tästä tulee...

        Keskusta (20%)
        SDP (17%)
        Persut (14%)


      • xxxxxxxxxxx x
        kolme kovaa kirjoitti:

        Keskusta (20%)
        SDP (17%)
        Persut (14%)

        Niin, sdp:stä ja kepustahan eniten persuja kannatetaan, eli on nyt alettu kannattaa gallupeissa, joten ne on jo samaa porukkaa.
        Ruotsissa hallitusneuvottelut on helpot, tai niitä ei ole ollenkaan, siellä vaan todettiin, että ruotsidemokraatteja ei sitten oteta huomioon. Meillä on pakko neuvotella.
        Kansalaiset kyllä varmaan haluaa tietää jo etukäteen koostumuksista. Ennenhän ei puolueet ole niitä kertoneet, koska on ollut saletti, että 2 suurinta menee yhteen.
        Mannisenpähkäily osoittaa, että persujen kannatus on tuonut uuttaa huolta. Katainenkin on poissa tolaltaan.


      • kolme kovaa
        xxxxxxxxxxx x kirjoitti:

        Niin, sdp:stä ja kepustahan eniten persuja kannatetaan, eli on nyt alettu kannattaa gallupeissa, joten ne on jo samaa porukkaa.
        Ruotsissa hallitusneuvottelut on helpot, tai niitä ei ole ollenkaan, siellä vaan todettiin, että ruotsidemokraatteja ei sitten oteta huomioon. Meillä on pakko neuvotella.
        Kansalaiset kyllä varmaan haluaa tietää jo etukäteen koostumuksista. Ennenhän ei puolueet ole niitä kertoneet, koska on ollut saletti, että 2 suurinta menee yhteen.
        Mannisenpähkäily osoittaa, että persujen kannatus on tuonut uuttaa huolta. Katainenkin on poissa tolaltaan.

        Tuo porukka olisi tosiaan aatemaailmaltaan toisiaan kohtuullisen lähellä. Suomalaisen työn ja työntekijän (tai maanviljelijän) puolella kaikki.

        Kokoomus RKP on sitten ihan toisenlaisen ideologian kannattaja.


      • olen todennut
        kolme kovaa kirjoitti:

        Tuo porukka olisi tosiaan aatemaailmaltaan toisiaan kohtuullisen lähellä. Suomalaisen työn ja työntekijän (tai maanviljelijän) puolella kaikki.

        Kokoomus RKP on sitten ihan toisenlaisen ideologian kannattaja.

        Anna-Lena Lauren todella halveksii suomenkielisyyttä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe