Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Skorpparimies ja hiljaisuus, jousimiesnainen?

äimänkäkenäkö

Olen rakastunut skorpionimieheen ja ollaan seurusteltukin jo useita kuukausia. Voisiko joku kertoa, mitä skorpionimiehellä merkitsee viikon, 2 viikon, 3 viikon hiljaisuus. Merkitseekö että hän haluaa lopettaa suhteen vai onko ajanhaaskausta olla tämän miehen kanssa. Hän muistaa sanoa että rakastaa minua ja sitten saattaa olla 2 viikkoa hiljaa (asumme kaukana toisistamme, eri maassakin jopa). Ei vastaa viesteihin ym. Mitä tämä on, skorpparimieheni sanoo että rakastaa. Onko rakkautta mykkäkoulu? Itse olen jousimies ja hiljaisuuden aikana omat tunteeni menevät vuoristorataa ja anelen, haukun, rakastan, vihaan jne. viestein. Vai onko skorpparimiehen mielestä selvä, että kun kerta sanoo että rakastaa, niin rakastaa sitten. Eikä sitä tarvitse joka päivä mainita tai keskustella.

4

1404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skopunainen

      En tietenkään voi vastata kuin omasta puolestani. Olen siis skorpparinainen. Itselleni saattaa tulla välillä sellaisia hiljaisempia jaksoja..tarkoitan siis sitä etten ole niin aktiivinen, mutta tota en oikein ymmärrä, ettei voi viesteihin vastata, koska itse olen sellainen että aina vastaan jos joku viestittelee ja varsinkin jos se on joku rakas ihminen. Toisaalta, jos on kertonut rakastavansa, niin luulisi että puhuu totta. Skorpparit, siis ainakin itse olen sellainen, yleensä eivät sano tai kerro mitään mitä ei todella tarkoita. Varsinkin tunteista puhuminen on ainakin itselleni joskus vaikeaa ja jos sanon välittäväni tai puhumattakaan rakastamisesta, niin sillon todella tarkoitan sitä. Toivottavasti tästä oli jotain apua.

      • äimänkäkenäkö

        toivoa siis on vielä. Hän on kyllä sanonut että tarkoittaa mitä sanoo, mutta epäilykset heräävät aina taukojen aikana. Eli hiljaiset jaksot ovat jotain "itsepohdiskelua", ei välttämättä toisen jättämistä.


      • skorpparioon
        äimänkäkenäkö kirjoitti:

        toivoa siis on vielä. Hän on kyllä sanonut että tarkoittaa mitä sanoo, mutta epäilykset heräävät aina taukojen aikana. Eli hiljaiset jaksot ovat jotain "itsepohdiskelua", ei välttämättä toisen jättämistä.

        juu itte oon skorpioni mies ja oon aikas hiljainen välillä..välillä aktiivinen ja välillä hiljainen ja pitää paikkansa ainakin mun kohalla että en kauheasti osaa sanoo sellasta mitä en tarkota..en tykkää riidellä.


    • kid icarus

      olen skorpparimies ja minun mielipiteeni on, että kumppanisi saattaa pettää sinua! Jos minä asuisin eri maassa tyttöystävästäni, niin mikä mahtaa olla oikeasti todennäköisyys, että hän hakee muita kumppaneja siellä omassa maassaan... Ja ei tämä päde vain skorppareihin vaan ihan kaikille horoskoopeille/ihmisille! Jaksamisia... (olette varmaan jo eronnutkin...)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe