Miksi Specsavers myy kahdet silmälasit?

Ei koskaan Specsaver

Moikka kaikille

Onko kokemuksia Specsaversistä? Taitavat myydä kahdet lasit kerrallaan, koska kalliimista laseistani lähti jälleen ruuvi irti.

Ostin lasit toukokuussa ja toukokuun lopulla lähti ruuvi irti oikeanpuoleisesta linssinpitimestä. Valitin ja olisi pitänyt ajaa 150 km yhteensuuntaan täällä Lapissa ( Rovaniemelle), että laittavat uuden ruuvin. No soitin ja meilasin -- sain joitain ruuveja ja onnistuin itse ruuvaamaan paikalleen.

No juuri äsken saunan pukuhuoneessa lähti vasemman puoleinen linssi irti ja voi veeeeeee !!!!!

Nyt loppui luotto Specsaversiin! Paskaa saa paketissa -- ainakin minun mielestäni. Ei ikinä enään "halpa liikkeisiin" sillä köyhän ei kannata ostaa halpaa peetä.

Kertokaa kokemuksistanne ko. liikkeen toiminnasta ja oliko hyvä ostos?

PS Samaan sarjaan tää joku Gigantti yms.

37

9488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EI specsaverille!

      Joo mullakin vain huonoa kokemusta Specsaverisista.. Ostin lasit noin 2 kk sitten sieltä. Nyt tuli viesti että saan hakea lasit liikkeestä. Menin ja otin lasit ja kotona ihmettelin miksen näe laseilla oikeastaan mitään. Liikkeessä huomattiin että linsseissä oli aivan väärät vahvuudet!

      Äiti osti myös lasit Specsaverisilta. Tai siis laitatutti vanhoihin muualta ostettuihin kehyksiin uudet, vahvemmat linssit. Sitten kuukauden kuluttua äitini alkoi soittelemaan miksi kestää niin kauan että lasit saapuu. Noh, lasit olivat hajonneet matkalla ties minne, eikä samaisia laseja saa enää mistään..

      P***** palvelua!

      • ent. suomimummo

        Jo monien vuosien ajan on myyty huonolaatuisia silmälaseja. Tuskastuessani lasien laatuun ostin melko kalliit, joiden arvelin kestävän. Mitä vielä, niitä ei voi pitää, koska linssi putoilee heti alas. Tein sen virheen, että unohdin nämä lasin kaappiin, joten saa nähdä, antavatko korvausta. Eihän viallisia saa myydä eikä asiaksa tiedä ennenkuin monen kokeilun ja korjauksen jälkeen, ovatko silmälasit priimalaatua.

        Eikä siinä vielä kaikki, nykyajan optikot määräävät liian voimakkaita linssejä, joita ainakaan omat silmäni eivät kestä. Helekutinomaista rahastamista joka puolella, hermot menee - tai on jo menneet huonoiksi, kun mihinkään ei voi enää luottaa ja uskoa.


    • poormanni

      -etkö nuija tajua ,rahastaakseeen enemmän!!!

    • Rillipiru

      Ostin kaksi vuotta sitten kahdet lasit Specsaversilta.
      Ei ole ollut mitään valittamista, aluksi jouduin käymään useita kertoja väännättämässä sankoja, että saatiin aikaiseksi täydellinen istuvuus.
      Saman olen aina joutunut tekemään kaikkien lasieni kanssa, siis myös muualta ostettujen.

      Hinta mielestäni todella kohtuullinen, kahdet monitehot heidän laadukkaimmilla linsseillään ja näöntarkastus, yhteensä 620 e.
      Instrusta en olisi saanut edes yksiä sillä hinnalla (siis myös ulkonäöltään minulle kelpaavia).
      Edelliset lasini olivat Instrusta, kyllä niistä ruuvit muutamaan kertaan irtoilivat ja linssin perässä sai kontata lattialla.
      Näistä ei ole toistaiseksi irronnut kertaakaan.

      Kävin tossa reilu kuukausi sitten Specsaversissa ihan vaan katselemassa silmä- ja aurinkolaseja.
      Hyllyssä oli samanlaiset lasit kuin minulla, ja huomasin että omani olivat hieman haalistuneet (muovisangat, lienee luonnollista että vähän haalistuu, varsinkin kun olen ollut paljon auringossa).
      Huomautin siitä minua palvelemaan tulleelle myyjälle, en siis valittaakseni, vaan; katsopas, uusissa kirkkaampi väri kuin omissani.
      Johon myyjä; tämähän kuuluu laatutakuun piikkiin, nämä vaihdetaan.

      Kun tarkistimme, oli minulla takuuaikaa (2v) jäljellä 2 päivää!!

      No, sangat vaihdettiin ja hyvin ovat paikoillaan pysyneet :)

      Varmaan tulen vielä sieltä laseja ostamaan, ei valittamista.

      Vielä senverran, näin jossain ulkopuolisen tahon tekemän vertailun jossa todettiin laadultaan vastaavaksi kuin muut, löytyy varmaan netistä ko. vertailu.

      • "kuski"

        On aika varmaa, että specsaversin kehykset tulee samasta tehtaasta kuin muidenkin silmälasifirmojen, ei kukaan rupea perustamaan silmälasi tehdasta vaan siksi, että saa myytyä laseja halvemmalla.

        Linsseissä on ollut vahinkoja myös instrulla, kummitädin laseihin oli asennettu väärät linssit.
        Ja kaikki linssit mitä suomeen tulee hiotaan saksassa tai virossa suomessa ei linssejä hiota laisinkaan.


      • optikko
        "kuski" kirjoitti:

        On aika varmaa, että specsaversin kehykset tulee samasta tehtaasta kuin muidenkin silmälasifirmojen, ei kukaan rupea perustamaan silmälasi tehdasta vaan siksi, että saa myytyä laseja halvemmalla.

        Linsseissä on ollut vahinkoja myös instrulla, kummitädin laseihin oli asennettu väärät linssit.
        Ja kaikki linssit mitä suomeen tulee hiotaan saksassa tai virossa suomessa ei linssejä hiota laisinkaan.

        Maailman suurimmat kehystehtaat (Luxottica,safilo) ei tee kehyksiä Specsaversille.

        Suomessa linssejä tekee Piiloset Liedossa.Saksasta tulee Rodenstock ja Zeiss.Variluxilla on tehtaat mm Ranskassa,Sloveniassa,Puolassa.Hoyalla tehdas Hollannissa.

        Viroa käyttää ainoastaan Instru.Virossa Instrun linssit hiotaan kehyksiin eli tehdään ns reunahionta.
        Virossa ei ole linssitehdasta.


      • Tietova
        "kuski" kirjoitti:

        On aika varmaa, että specsaversin kehykset tulee samasta tehtaasta kuin muidenkin silmälasifirmojen, ei kukaan rupea perustamaan silmälasi tehdasta vaan siksi, että saa myytyä laseja halvemmalla.

        Linsseissä on ollut vahinkoja myös instrulla, kummitädin laseihin oli asennettu väärät linssit.
        Ja kaikki linssit mitä suomeen tulee hiotaan saksassa tai virossa suomessa ei linssejä hiota laisinkaan.

        Väärin, sillä suomessa hiotaan linssejä, tosin vain yhdessä paikassa.
        Tämä paikka sijaitsee Liedossa Varsinais-Suomessa.


    • PL

      Ostin n vuosi sitten kahdet lasit ss:tä ja olen ollut molempiin erittäin tyytyväinen. Enemmin ostan silmälaseja useammin halvemalla kuin maksan itseni kipeäksi muissa silmälasiliikkeissä ja laatu ei sen kummempaa, hinta vain kolminkertainen. Käsittääkseni ss saa myös merkkilaseja, joten samaa tavaraa edullisemmin kuin muualta.

    • Sama sekundaa ne on

      Minullaki on lähtenyt ruuveja irti laseista ja linssit pyörinyt pitkin lattioita. Nykyään laitan tipan loctitea ruuveihin niin eipä ole pahemmin ruuvit enään tippuillu.

      • asiakas330

        Olen ostanut muutamat lasit sieltä ja erittäin tyytyväinen olen. Samaa laatu kuin näissä rahastus optiikka liikkeissäkin.


      • 83ukfpd0

        ne meille vanhoja sankoja, joita vähän "ehostetaan", jotta ne näyttäisivät uusilta? On hyvä, kun ketjun aloittaja otti tämän asian esille. Meidän on vaadittava opitikkoliikkeitä parantamaan "palveluaan". Se ei käy, että jopa silmälaseilla rahastetaan. Hävetkööt nuokin ahneet.


    • Super-Aguri

      http://www.otticanet.com/ Tilaa tuolta merkkikehyksiä ja linssit edullisesti. Erittäin hyvä nopea verkkokauppa vaikka on italialainen.

    • 12+7=11

      hyvät lasit olen sieltä saanut. Tuo ruuviongelma oli myös vanhoissa laseissa, mutta se oli helppo korjata. Pisara kynsilakkaa ja ruuvi reikään niin alkoi pysymään.
      Ennemmin maksan reilusti vähemmän ja laitan kynsilakkaa kuin että maksaisin enemmän ja laittaisin kynsilakkaa. Joten Specsarvesiin olen ihan tyytyväinen ollut.

    • Haukan Katse

      Oli kesällä todella hyvä tarjous, josta ostin kahdet moniteholasit, joista toiset aurinkolaseina kaikilla lisä varusteilla, eli optikon tekemä näöntarkastus karkaistut linsit, häikäisynesto jne. yhteishinta vain 175 €, mutta jouduin odottelemaan niitä noin 10 päivää.

      Pokat ovat olleet hyvät vaikka aurinkolaseista irtosi yksiruuvi niin laittoivat sen takuu korjauksena toisen paikkakunnan nissenillä.

      Moniteho- aurinkolaseillani näen lukea, sekä auton mittarit, että kauas katsottaessa hyvin.

      Mutta sitten ne tavalliset moniteholasit, niden alareunassa olevat lukulasi osa on niin kapea, sekä pysty, että sivusuunnassa, etten voi niillä lukea, kun tekstiä ei näe, muuta, kuin yhden rivin kerrallaan, ja jokaisen sanan kohdalla pitää kääntää päätä niin, että silmiin sattuu.

      Vaikka linssit on optikon mukaan valmistettu samanlaisiksi moniteho aurinkolasieni kanssa niin ei ne, kyllä minun kokemukseni mukaan ole samanlaiset. Lisäksi ne vääristävät näkökenttää niin voimakkaasti, etten uskalla ajaa autoa niillä, koska muuten tulee kolari.

      Laseilla taisi olla jotain noin 1-2 kk palautus takuu valmistus vian takia, mutta olin sillon matkoilla, enkä viitsinnyt sitten enää valittaa asiasta. voisihan sitä tietenkin vielä kysyä?

      Siis kahdet lasit, joista toiset täysin mitään tekemättömät, eli hyötysuhde vain 50 % = paskaa paketissa.

      • Hessu von Kuru

        Olen ostanut viimeiset lasini, kahdet "kaikilla herkuilla" mainitulta englantilaiselta globaalilta firmalta.
        Ainoa mikä on ollut hyvä, ovat pokat.Sankoja väänneltiin, kun valitin moniteholasien heikkoa toimivuutta. Ei se siitä johtunut, vaan mittautettuani lasit asiantuntijalla todettiin niiden heikko laatu, näkökentän rajoittuneisuus. Ruuvit irtoilevat yl. kaikissa joustava sankaisissakin, jos niitä roikottaa rinnoilla.
        Kuten korkeatasoisia laseja myyviltä voi todeta, linssejä on vähintään neljää laatu- ja hintaluokkaa. Paras ja kallein on yksilöllinen, joka kannattaa ostaa, jos näkökyky on tärkeä.Totesin juuri.että eräs tunnettu firma tarjosi minulle sopivat ja parhailla yksilöllisillä monitoimilinsseillä (Rodenstock) ja titaani-kehyksilla (Gant) n. 800 e:lla. Ostin SS:tla edelliset n. vuosi sitten 600 e:lla!
        Köyhän ei kannata ostaa huonoa laatua "erikoistarjouksilla".


    • hukkaportti

      oikeinhi ollu tyytyväinen specsaversiin!! pari vuotta on lasit ollu eikä mittää vikkaa oo ollu, tosin jos sankojen haalistumista ei lasketa.. hinta-laatu-suhe on ollunna erinomainen

      • tsalolainen

        Ostin noin kuukausi sitten monitehot Nisseniltä, mihin sisältyi optikon suorittama näöntarkastus.Hyvittivät vanhoista mistä hyvänsä silmälaseista 50€, menevät kuulemma Malawiin.Oikein asiallinen palvelu ja hintataso.


    • glasögon

      Vuoden ikäisistä laseista on kovapinnoite alkanut irtoamaan, aiheuttaen heijastumia linsseihin. Meidolla fairyliuoksella olen lasejani puhdistanut, sitä eivät näköjään specsin linssit kestä. Kas kummaa, muista liikkestä ostamani lasit kyllä kestävät. Lasien käytöstä 40 v. kokemus. Kävin valittamassa specin liikkeessä, sanoivat vain ettei fairy ole riittävän hellävaraista.

      • mh:lä

        Spec Saversista en tiedä, ei ole kokemusta, mutta Nisseniltä olen saanut hyvät monitehot, siis laadullisesti. Hinta ei ollut mikään kovin edullinen, minun vahvuuksillani ei perushintaisia laseja saa mistään suomalaisesta optikkoliikkeestä. Tilasin netin kautta Favopticista toiset lasit, jotka olivat sitten mielestäni edulliset; laadukkaat kehykset tummenevilla linsseillä reilusti alle 200€. Ja näen niillä erittäin hyvin. Olen käyttänyt niitä n. puoli vuotta ja hyvin toimivat.


      • ent. suomimummo
        mh:lä kirjoitti:

        Spec Saversista en tiedä, ei ole kokemusta, mutta Nisseniltä olen saanut hyvät monitehot, siis laadullisesti. Hinta ei ollut mikään kovin edullinen, minun vahvuuksillani ei perushintaisia laseja saa mistään suomalaisesta optikkoliikkeestä. Tilasin netin kautta Favopticista toiset lasit, jotka olivat sitten mielestäni edulliset; laadukkaat kehykset tummenevilla linsseillä reilusti alle 200€. Ja näen niillä erittäin hyvin. Olen käyttänyt niitä n. puoli vuotta ja hyvin toimivat.

        kalliiden silmälasieni vikana on se, että toinen linssi ei ole yhteensopiva sankojen kanssa. Joko lasien sanka on tehty eripariseksi tai sitten toinen linssi on leikattu väärin eli se ei istu sankaan niinkuin pitäisi. Olen käyttänyt laseja miltei 50 vuotta, mutta vasta nyt tullut nämä silmälasiongelmat. Joten taatusti vika ei ole käyttäjässä, vaan valmistajissa. Epäilen sankojen olevan vanhoja. Siksi kai ne niitä keräilevät ja ostavat takaisin. ON parasta, ettei kukaan myy sinne vanhojaan, vaan laittaa roskikseen.


      • hello paska
        mh:lä kirjoitti:

        Spec Saversista en tiedä, ei ole kokemusta, mutta Nisseniltä olen saanut hyvät monitehot, siis laadullisesti. Hinta ei ollut mikään kovin edullinen, minun vahvuuksillani ei perushintaisia laseja saa mistään suomalaisesta optikkoliikkeestä. Tilasin netin kautta Favopticista toiset lasit, jotka olivat sitten mielestäni edulliset; laadukkaat kehykset tummenevilla linsseillä reilusti alle 200€. Ja näen niillä erittäin hyvin. Olen käyttänyt niitä n. puoli vuotta ja hyvin toimivat.

        miks et ostanu 2 rillä


    • __tyytyväinen__

      Samat lasit on kuitenkin olleet jo kolmatta vuotta käytössä. Ehkäpä kyseessä on se miten niitä lasejaan käsittelee eikä ostopaikka, katsohan peiliin.

    • ei vaan päästäni

      rilleissä joita olen ostanut vuoskymmeniä eri liikkeistä. tiukkailin aina ruuveja tämän tästä ja onnistuin ja onnistuin pitämään lasit sillä koossa. joskus ehtivät kiepsahtamaan plaattialle jos unhottui pitkäksi aikaa.

      eikä mitään kokemusta specsaverista ole. kyllä susia saa ihan mistä vaan.
      seuraavat aion ostaa sieltä kun kerran saa halavalla kakkulat kaalinkoristukseksi.

      olin vuosia käynyt vaan optikolla ja sain entisten lukemilla aina uudet. nyt sitten kävin silmälääkärillä joka yllätys yllätys, määräsikin heikommat lasit kuin optikko, joka miltei joka kerta oli huomaavinaan että täytyy nostaa lukemia.. no joo. eihän heillä sitä koulutustakaan ole niin paljoa kuin lekureilla mutta luulen että ahnaus oli se perimmäinen syy.

      • ...

        Mun kehykset on hankittu instrusta yli 10v sitten, koskaan ei ole tarvinnut ruuveja korjailla tms. Vain korvan takaa ja sivuista on väritystä korjattu maalaamalla uudelleen aina linssien vaihdon yhteydessä.

        Linssini olen hankkinut yksityiseltä pieneltä optikkoliikkeeltä, jonka omistaja itse huolehtii asiakkaista ja sattuu vielä olemaan vanhempien tuttu. Kallis on (vaikka antaakin tutun alennusta) mutta ei ole kertaakaan tippuneet linssit, nykyisetkin ovat yli 2v vanhoja, jatkuvassa käytössä eikä edes naarmuja ole tullut. Silmätarkastukset tehdään pitkään ja hartaasti, mutta onpahan sitten oikeanlaiset.


    • pettynyt..

      En nyt menisi sanomaan että on tarjous kahdet yhden hinnalla jos laseissa lukee 179€ ja kassalla hinta onkin kaikkien pintojen ja ohennuksien kanssa 400€ molemmista laseista.

    • sp 0++rihi poqåina´s

      Jos näytillä olevista sangoista on ruuvi irtoamassa, se varmaan kertoo jotain niistä sangoista.

      Ostin yhtä aikaa sieltä ja muualta (muualta tarjouksessa edullisempi diili, huom!) eli on kahdet rinnakkaislasit, ja niiden muiden laseja olen käyttänyt, specsaversien pahemmin en. Specsaversin lasit tuntuisivat olevan myös vähän heikkoa tekoa. Kaikenlaisia nättejä siellä tietenkin on, mutta mikä tahansa nätti ei tietenkään sovi mihin tahansa naamaan. Palvelu on kyllä ollut ystävällistä. Tarpeeksi hyviä aurinkolaseja en sieltä löytänyt.

    • lp

      kyllä sitä paskaa saa myös kalliilla hinnalla tuolta silmä asemalta!pokat rikki 1 viikon käytön jälkeen.toinen linsseistä putosi ilman mitään kolhuja.eikä aiottu edes korjauttaa niitä ennen kuin uhattiin kuluttaja asiamiehellä.en odota,että lasien pitäis kestää 10 vuotta.

      • ostaja..!

        Mie ostin halvat lasit lensswaylta! 71 euroa postituskuluineen! Monitehot on satasen kalliimmat.
        Olen ollut tyytyväinen ja näen laseilla hyvin! Hienot merkkisangat ja linsseiss heijastuksen estot.


    • Never again

      Ostin kahdet yhden hinnalla. Toisiin laseihin oli toinen linssi laitettu väärällä tehokkuudella > palautus. Seuraavalla yrittämällä linssit oikeen mut toinen sanka vääntynyt. Kuulemma eivät voi olla symmetriset kun tehdään käsityönä, PAH! Viis kertaa jouduin kaikkiaan juoksemaan liikkeessä milloin mistäkin syystä ja aina oli hyvät selitykset. Viimeinen versiokaan ei ole priima. Sangat on sellaset joustavat ja vaan toinen puoli on kimmoisa ja palautuu itsestään, toinen jää paikalleen eikä palaudu mihinkään. Ei jaksa enää valittaa kun ei tuota tulosta. Selkeesti myyjien palvelualttius hiipui olemattomiin kun oli reklamaatio kyseessä. Eivät edes putsanneet linssejä vaan ne tuupattiin käteen täynnä sormenjälkiä. Linssien näkökenttä tuntuu tosi kapeelta vaik on toiseks paras moniteholinssien laatu. Mistä senkin voi tietää mikä laatu niihin oikeestan on laitettu. Joku oli näköjään mittauttanut linssit asiantuntijalla. Missä tällaisen mittauksen vois siis tehdä?

      • mummo222

        Ostin vuosi sitten polkupyörän, josta ruuvit löystyy. Lisäksi pyörän kettingit ovat löystyneet ja penkki on kääntynyt hieman vasemmalle. Kaikkea romua ne kaupittelevat.

        Ensi kerralla ostan kyllä Helkaman sijasta kalleimman pyörän mitä rahalla saa. Siinä ei varmaan ruuvit löysty...

        Aika naurettavaa eikö vain.

        Itte olen laittanut lasini Specsaversilta ja minulla on sen verran järkeä että ymmärrän niidenkin tarvitsevan satunnaista huoltoa siinä missä pyöränikin. Olen aina saanut ystävällisen avun Specsaversilta ja lisäksi aina ilmaiseksi, kuulemma takuu tuommoisissa asioissa on ikuinen.

        Ja pyöräni huolto ei muuten ole ikinä ollut ilmaista... :)


    • hello paska

      homo

    • liikaa voimakkuutta

      Ostin Specsaversilta kahdet lasit yksien hinnalla.

      Ihan hyvät silmälasit ovat, mutta lasit on turhan tehokkaat lukemiseen. Pitäisi nenänpäällä seurata rivejä, joten lukemiseen ne eivät sovellu ja ainoa käyttöhyöty on ollut laatikon täytteenä..

      Tämähän ei ole silmälasien laatukysymys vaan optinkon pieleen mennyt näkötutkimus. No, nyt on vuosi mennyt ja edelleen ovat liian vahvat, joten käytän edellen entisiä voimakkuudelta hieman liian heikkoja lukulaseja.

      Nyt on siis kahdet voimakkuudeltaan erilaiset lukulasit, ensimmäisissä käsivarret ovat hieman liian lyhyet ja toisissa nenä on pahasti tiellä.

    • marko o.

      Specsaversin lasit ovat samoja muovilaseja mitä esim. zenni myy
      Katetta on vain about 200% lisää.........

    • turha haukkua
      • ..,.,.,

        Milloin tämä tutkimus on tehty? Ei näy päiväystä, eikä edes pdf dokumentti ole saatavilla, vaikka linkki on siellä...


    • haukun

      Niinpä niin..... helpompi ostaa netistä kuin specsaversilta. Sama laatu eikä ainakaan tunne jälkeenpäin niin petetyksi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe