Nuoleeko miehesi

nuppu

Nyt olen huomannut tällä palstalla, että monella muullakin on sama ongelma, kuin minulla.

Mies ei nuole pimppaa, vaikka itse lutkuttaa hänen mulkkuaan.

Mikä miehissä mättää??

23

14647

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinkku

      Oon seurustellu kahden miehen kaa, eikä kumpikaan ole oikein kiinnostunu nuolee sieltä.. Ei lienee hygieniasta ollu kyse, kun saunan puhtaana monesti pyytäny... Kaikki miehet ei vaan tykkää, ne suutelee mieluummin rintoja, haluaa että imuttaa kullia ja sit vaan touhuilemaan. Ei kai sille mitään voi.

      • nuolija

        Nuolijan viesti oli tarkoitettu sinulle sinkku!


      • Anonyymi

        En itsekään oikein mielelläni nuole enkä pyydä imeen kyrpää, mutta tykkään ennen yhdyntää helliä silitellä ja hieroa pillua ja klitorista vaimo tykkää ja hieroo kyrpääni ja kiveksiä. Nim. Hellyyttä pillulle.


    • angela

      ainaki nuolee..mun ei tarvi ku kattoo sitä pyytävästi nii se nuolee ja nuolee kans orkkuun asti..mikään ei oo mahtavampaa.

      • nuolija

        Että nuolisin sinut jumalaiseen orgasmiin. Itse pidän erittäin paljon naisen tyydyttämisestä kielelläni!


    • Jore

      Nuolisin vaikka joka kerta ennen aktia, muttei vaimo anna nuolla kuin pikku kännissä ja kerran vuodessa. Että näin meillä!

      • myös meillä

        Mulla sama vika, olen seurustellut muutaman kanssa ja vain yksi (1) on antanut nuolla. Että ei naisten aina tartte yleistää siitä ettei mies hoida tonttiaan.

        Yhden illan jutuissa taas ei mielellään rupea lipomaan kun ei tiedä tippuuko kieli seuraavalla viikolla...


    • Eeva

      Mieheni ei muuta tekisikään kuin nuolisi, joten olen todella onnellisessa asemassa. Tottakai otan myös häneltä suihin.

    • Mies 79

      En tajua mikä teitä miehiä vaivaa.
      Naiset imevät teitä ja te ette voi antaa vastapalvelusta, en ymmärrä...

      Itse nuolen naistani aina ennen aktia, vaikkei nainen nuolisikaan minua, itse ainakin pidän siittä erittäin paljon...

      Eihän se aluksi maistu hyvälle muttei kyllä kauhean pahallekkaan, mutta kun nainen rupeaa huokailemaan ja liikuttamaan lantiotaan niin se on maailman parasta herkkua =) ja sitä voisi jatkaa vaikka kuinka kauan... Niinpä nuolen tyttöystävääni aina kun hän itse sitä haluaa, eli aika usein =)

    • Mari

      Nuolee joka kerta ennen yhdyntää...ja nuolee hyvin! Tykkää jopa enempi nuolla kuin nussia!

    • jupe

      Kyllä nuolen vaimoni pimpsaa TOSI MIELELLÄNI ja useita kertoja peräkkäin,jos vaimo antaa nuolla. Hän pitää kun nuolen, itseasiassa hän ihmettelee, miksi haluan nuolla häntä niin paljon. Hänen entisillä kumppaneilla oli kuulemma aina kiire saada muna sisään ja kassit tyhjäsi, ettei vaimoni ehtinyt "tuntea" mitään. Hän on oppinut saamaan orgasmin kanssani, koska hän tuntee olevansa tärkeä ja rakastettu. Miksi siis en nuolisi ja antaisi hänelle orgasmia. Rakastan häntä ja arvatkaapa millä tavalla seisokkini reagoi vaimon nuolemiseen.. NIIINPÄ. SEISOO JA TODELLA KOVANA!!!

      Joten aina nuolen kun on mahd.(useita kertoja viikossa)

    • Viiru

      Kuten noista muista vastauksista ilmeni, eivät kaikki miehet pelkää nuolla. Oma poikaystäväni on myös yksi niistä kummajaisista jotka pitävät nuolemisesta. En ole vielä törmännyt mieheen joka ei siitä pitäisi mutta sinä olet näköjään joutunut taas tekemisiin täydellisien vastakohtien kanssa. Eiväthän kaikki naisetkaan pidä imemisestä, kun taas jotkut eivät muuta haluakaan tehdä. Sama miesten kanssa.

    • onnellinen

      Mieheni nuolee kyllä! Mutta minä pidän hyvän huolen alapäästäni, ja mies tietää etää jos kielensä sinne laittaa, siellä on kaikki kunnossa! Ja vastapalveluksena otan häneltä suihin! 69 on paras! Mieti ottaisitko itse häneltä suihin, jos muna olisi haiseva ja ällöttävä! En tarkoita että sinulla on paikat homeessa, mutta monella on! Naiset, pitäkää huoli tavarastanne, ja houkutelkaa miestä. Jos ei vieläkään kiinnosta, kysykää suoraan mikä on! Kaikki miehet eivät vain tykkää!!! Eihän kaikki naisetkaan suostu miehiään nuolemaan!

    • Mahe

      likaista pillua ja olenkin kieltänyt tyttöni pillun pesut. Kiihottaa jos nainen pakottaa nuolemaan likaista, pissasta pillua. Puhdasta en nuole ja vastapesty lähinnä kuvottaa mauttomuudellaan.

    • ansula

      Sama vika täällä, ei ole vajaan 3 vuoden aikana nuollut kuin pari kertaa, viime kerrasta IKUISUUS! Minä kyllä otan häneltä suihin, ihan loppuun asti, mutta minulle hän ei tee samaa. Nykyään kyllä minultakin suihinottamiskerrat ovat harventuneet, ei vaan tunnu kivalta tehdä sitä toiselle, kun ei itse saa samaa. Eikä likaisuuskaan voi olla mikään este, sillä kävisin kyllä heti pesulla, jos hän vaan suostuisi tekemään sen. Monesti on käynyt mielessa, että hankin rakastajan, joka myös nuolee. En sitä oikesti tekisi, mutta haaveillahan aina saa. No, ehkä vielä joskus mieheni yllättää minut iloisesti ja nuolee minua, edes vähän. Toivossa on hyvä elää.

      • tyttönen

        Oletko kysyny, miksi hän ei nuole sua? Kannattais kysyä, eikö hän todellakaan pidä siitä, vai miks tekee niin harvoin!


      • ansula
        tyttönen kirjoitti:

        Oletko kysyny, miksi hän ei nuole sua? Kannattais kysyä, eikö hän todellakaan pidä siitä, vai miks tekee niin harvoin!

        Olen kysynyt, kyllä se kuulemma ihan kivaa on, mutta ei vaan ole tullut tehtyä. Sanoi, että kyllä hän sitten joskus, mutta kun tekiskin myös, eikä vain puhuisi. En mä sitä joka päivä vaatisi, mutta edes silloin tällöin olisi kiva saada kunnon nuolemiset.


      • mies62
        ansula kirjoitti:

        Olen kysynyt, kyllä se kuulemma ihan kivaa on, mutta ei vaan ole tullut tehtyä. Sanoi, että kyllä hän sitten joskus, mutta kun tekiskin myös, eikä vain puhuisi. En mä sitä joka päivä vaatisi, mutta edes silloin tällöin olisi kiva saada kunnon nuolemiset.

        Minusta naisen nuoleminen on PARASTA (jos nainen siis selvästi nauttii siitä). Miehelläsi taitaa olla jotain estoja nuolemisen suhteen. Kannattaisi varmaan kertoa että se olisi sinusta hauskaa ja huolehtia että pimppa on pesaistu jos hän on tarkka hygienian suhteen. Toivottavasti saat miehesi innostumaan.


    • oag

      Ei ole kivempaa kun nuolla eukkoani.. ei voinu lähteä töihin ennen kun tuli nuoltua aamulla :)

    • vaan syön

      Kumma juttu... itse pidän kovasti ja nuolen ja imen ja luttuutan joka puolelta ja tuntuu itestäki tosi hyvältä, sitte seisoo niin ettei tahdo mahtua...

    • tyttö

      aina samalla sen toisen reijän....ihanaaa!!!!

    • Tosi mies

      Jokainenhan vitun nuolee, mutta se on mies joka tamppoonin syö!!

    • Juha

      Tuohan on aina toisinpäin! eli kun itse haluaisi nuolla on nainen jo vaatimassa munaa pilluunsa ja ellei anna niin sitten kaikki hommat loppuu siihen!!!!

      Saiskin nuolla!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe