A.Hirvonen huijaa

Häpeä huijari

Poliitikko varastanut ideologian toiselta puolueelta. Kuten myös J.Kierola

Suomen Työväenpuolue on nimensä mukaan työväestön puolue.


Suomen Työväenpuolueen toiminta- alue, kansallinen ja kansainvälinen

Suomen Työväenpuolue on nimensä mukaan työväestön puolue, joka toimii myös nuorten ja ikääntyneen väestön etujen puolesta. Toteuttaakseen tavoitteensa puolue toimii kaikilla politiikan alueille. Se pyrkii eduskuntaan, kuntien ja kaupunkien valtuustoihin ja kaikkialle, jossa voidaan vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon.
Katsomme, että nykyisessä yhteiskunnassa ne eivät kuitenkaan riitä. Vaikuttamisen tärkeän osan muodostavat lukuisat kansalaisjärjestöt ja niistä tulevat aloitteet sekä päätöksentekijöiden ulkoparlamentaarinen painostus.
Suomen Työväenpuolue on demokraattisten järjestöjen liitto, jolla on yhteisesti hyväksytyt tavoitteet. Puolueen piirissä toimivilla järjestöillä ja yhteisöillä on myös omia yksilöllisiä tavoitteita, mutta ne eivät voi olla sovittamattomassa ristiriidassa STP:n tavoitteiden kanssa.
Suomen Työväenpuolueen tavoitteet ovat osa sitä kansainvälisyyttä, joka ei hyväksy minkäänlaista, ei poliittista, taloudellista eikä sotilaallista, toisen maan alistamista toisen yksipuoliseen tahtoon.

6

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karhulasta

      Silloinhan Työväenpuolue ei voi hyväksyä EU:ta, koska se ei hyväksy alistamista ja taloudellista määräämisvaltaa ulkopuolelta ja sitähän EU nimenomaan tekee lakeineen ja maksattamalla ym. juttuja. Politiikkakin on EU:ssa semmoista jota Työväenpuolue ei voi hyväksyä. Ei kai noita juttuja mielletä kansainvälisyydellä ? EU nyysii koko ajan vain rahaa ja määräilee mitä missäkin asiassa saa tehdä ja mitä ei. Etenkään sieltä ei tunnu tavalliselle työväestölle tulla muuta kuin hankaluuksia. Lakeja ja määräyksiä koko ajan ja mitään myöntistä ei löydy. Liikkuminen on ainoastaan vapaampaa, mutta mitä työväki sellaisella tekee ? Päinvastoin ennemmin kun tänne tulee työväen keskuuteen tänne kuulumattomia, jotka alentaa työväen elintilaa ja koituu se niitten kukkaronkin päälle.

    • Arto Hirvonen

      Perussuomalaisten työväestön puolue ei Suomen Työväenpuolue siinä on vissi ero. Häpeä huijari loukata Arto Hirvonta muka varastanut Suomen työväenpuolueen. Opettelisi edes aakkosia tyäväestön politiikasta ennen kuin julkisesti väität minua huijariksi. Todista se väittämäsi oikeaksi tai häpeä osaamattomuuttasi ja ota järki käteen ennen kuin suollat tuollaista parjausta muka totena.

      Politiikassa on useasti samoja asioita joita ajetaan yhdessä eteen päin. Perussuomalaisten tyäväestö koostuu Kepun ja Demareiden poliittisesta välimaastosta oikeammalta ei sosialistinen puolue. Kannattajia tulee äärioikealta ja vasemmaltalaidalta ajamaan Perussuomalaisissa työväestön yhteisiä kokemiaan asioita eteenpäin.

      Arto Hirvonen PS
      Jårjestöpoliittinen taustavaikuttaja
      Etelä-Kymenlaaksoan vaalipäällikkö

      • anetaan ymmärtettä

        Tämäkö on se Uuden työväenpuolueen sanoma suomalaisille ja kotkalaisille palkansaajille. Hallituksen jäsen viitoittaa tietänne.

        kiitos vittuilusta!mertsu kuittaa
        ay-politrukkeihin lopen kyllästynyt 8.10.2009 17:48

        Olin juuri !! Huom. Viimeviikolla virossa kylpylässä ,ah miten ihanaa ,ei yhtään kymiläistä faginSosialistia ko.kohteessa.
        Senkus poltatte kassan rahoja, mie tuun toimeen omillani.
        Kyllä 55ikävuoteen on kerinny tekemään muutakin kuin olla veemäisten sosialistien kanssa samoissa duunikohteissa.


    • Suurikohan osa Suomen työväestöstä kannattaa Suomen työväenpuoluetta?? On aika rohkeaa mennä väittämään puoluettaan Suomen työväenpuolueeksi jos kannatus vaaleissa on prosentin murto-osia kun muissa työväenpuolueissa kuten Kokoomuksessa, Keskustassa ja SDP:ssä on kuitenkin noin 60% aktiivisesta työväestöstä yhteensä ynnä PerSut jotka myös lähentelevät 20% rajaa. Kun jäljellä olevat 20% jaetaan lisäksi RKP:n, KD:n ja Vihreiden kanssa ei paljoa jää jaettavaa. Onko meillä niin hyvin, että työväestön määrä on kansasta vain alle 0,5%? Mitä ne loput tekevät?? Riistävätkö vain tuota puolen prosentin kansan osaa?? Sääliksi käy!

      Tuo loppulauseenne olisi ollut paljon vaikuttavampi jos olisitte esittäneet sen työväen nimissä 1960 luvulla, nyt siitä on puhti poissa hyvin pitkälti.

      • Sekaannuksen välttämiseksi, tuo edellinen viestini on tarkoitettu kommentiksi aloittajan viestiin.


    • täh..

      Mikä on Työväenpuolue. Olen koko ikäni tehnyt työtä mutta työväenpuolueesta en tiiä mittään. Onko se niinkus pientalonpoikien puolue.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      509
      3675
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      465
      3435
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3020
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2322
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2190
    6. 221
      1614
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe