Asu omista vaatteista aikuiselle???

juhlimaan

Eli siinä otsikossa se kysymys jo olikin... Mitä voisi vaatekaapin omista vaatteista keksiä niin miehelle kuin naisellekin? Palstalla oli paljon ideoita miksi pukeutua, mutta kaikkiin lakanakummitusta lukuunottamatta pitäisi käydä jotakin ostamassa. Miten pukeutua ja laittautua ja mitä kaikkea voisi keksiä normaaleista vaatteista? Itse en keksi kuin "koulutyttöasun" enkä siihenkään kuin sen lyhyen vekkihameen ja valkoisen kaulupaidan... sitäkään en keksinyt loppuun... tai miehelle joku "maalari", äsh. En keksi. Joten nyt kaikenlaisia heittoja mitä voisi alkaa muokkailemaan omista vaatteista?

8

8629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No tosi==)

      osta kaupasta tai tilaa netistä! paskaako omista vaatteista tekee ku menee vaan pilalle ne vaatteet!

      • juhlimaan

        ...ei ole aikaa alkaa tilailemaan enkä halua laittaa rahaan naamareihin tms. kysymykseni olikin nimenomaan mitä voisi keksiä omista vaatteista ja muutenkin ideoita "hahmoihin". Kun keksisi niitä "hahmoja" niin voisi alkaa miettimään mitä kaapista saisi loihdittua.


    • Saxxa

      Punaisilla vaatteilla ja asusteilla paholainen, valkoisilla enkeli, Kalman morsian tai muumio, mustilla sureva leski, vihreillä tai ruskeilla peikko, vihreillä, violeteilla tai harmailla noita tai velho tms, sinisellä/turkoosilla jääneito... Hiusten laitto, maskeeraus ja muu rekvisiitta sitten tietysti hahmon mukaiseksi. Tiimarista ja vastaavista kaupoista löytänee melko edullisesti tarveaineita ja rekvisiittaa.

      Koulutytöllesi voisi ajatella vielä paksut polvisukat, slipoverin/neuleliivin tai villatakin ja kravatin, tennarit jalkaan. Hiukset saparoille ja luentomateriaalit kainaloon...

      • fsgszhnghghzsh

        Tiimarista tai sittarista haet kasvovärit, Kalpee naama, tumma silmämeikki ja ne kulmahampaat. Muutenhan voi olla ihan tavallinen asu, nykyäänhän noi vampyyrisarjojenkin vamppyyrit on ihan "tavallisen" näköisiä ihmisiä.


    • janicaa_

      Tuota, joku ns kauhupelle! ;D Elikkäs jotku liian isot kengät jalkaan haaremit tai jotku muut vastaavat housut jalkaan ja sitten laitat jonku värikkään paidan ja sitten punaisella luomi värillä viiva poskeen ja sitten se nkeskelle musta pitäisi tulla joku haavan näköpöinen, sitten vaan tosi tumma silmä meiki ja toiseen silmmään viiusut vaikka laittaa myös violetilla silleen että se ympyröi mustan kasnssa koko silmän että olis niin ko musta silmä;D tuperaa hiukset ja AVOT!

    • Iinareet

      keksein olla kuollut barbie, vaikkakin jo kerkesin pirunsarvet ja hämähäkkihansikkaat tilaamaan.

      Laitan kiiltävän pitkän vaaleanruskean peruukin keskijakauksella, voimakkaat meikit hopealla huulipunalla vaalea pohjustus. Pinkit korkokengät, revityt mustat sukkahousut, mustat enkelinsiivet, mustan röyhelöhameen, valkoisen topin sotken punaisella tekstiilivärillä (tiimarista n.3,50e) tai sitten teen vaan luodin jäljen vasempaan rintaan ja kädenjäljen selkään. Ajattelin että ihoonkin voisi väriä laittaa, mutta ehkä olisi jo liikaa. Peruukin ajattelin laittaa saparoille tupeerauksen kera (toki omat hiuksetkin käyvät)

      Ton tekstiilivärin kanssa keksii vaikka mitä mikäli on vaatteita mitä malttaa sotkea... voihan niitä sen jälkeen yrittää värjäyttää kunnon vaatevärillä mustaksi jos haluaa. Itsellä ei niin väliä tuon topin kanssa.

      Myös kaikki repiminen ja reikien polttelu vaatteisiin toimii.

      Tuon koulutyttö-lookin kanssa tekisin ehkä niin että yhdistäisin jätesäkistä tehdyt cheerleader huiskut ja mustat saappaat, raju meikki ja arpia käsivarsiin meikeillä tai maskeeraustuotteilla. Myös sotkuinen saparo/ lettikampaus sopii tähänkin. ja sukkahousujen kanssa voi käyttää mielikuvitusta esim. ostamalla verkkosukkikset ja tekemällä niihin reikiä tai ennen kuin laittaa jalkaan niin maalata verijälkiä jalkoihin.

      sain myös punanaamion sivuilta idean että lakanasta voi tehdä ns. missi-liinan, eli toiselta olkapäältä menevä lakanakaistale ja kirjoittaa siihen tussilla tai maalilla prom quuen 1915 yms. ja maskeeraa loput tarvittavan itse ja laittaa tiaran päähän tai mustan hunnun hiuksiin. voisi toimia.

      Alkuperäinen suunnitelma oli tosin olla piru, mutta päätin että se on liian tyypillistä. Siihen lookkiin olisin vain omat (tummat) hiukset kihartanut sarvien kanssa,laittanut punaista huulipunaa ja rajaukset silmiin, ne edellämainitut hansikkaat, siivet ja mustat vaatteet ja mustat korkokengät ja ehkä laittanut kaverin piirtämään meikkikynällä hämähäkin seittiä kaulaan tai jotain sinne päin...no anyway se vaihtui jo.

      Jos kaapista löytyy tummansininen mekko/hame niin siitäkin voi kehitellä ns. yön kuningattaren mustalla hunnulla ja karmivalla meikillä ja vaikka sinisillä huulilla. tekokynsillä, iho strasseilla, teko ötököillä, teko arvilla yms. saa kehitettyä oman maun mukaan mitä vain mihin oma mielikuvitus riittää. Tämä oli myös mielessä mutta en pidä sinisestä niin epävarmuus ei antanut periksi.

      Tuo kuollut teema on aika helppo kun keksii mikä on ja muuntaa sen kuolleeksi kalpealla olemuksella ja tummilla asusteilla. mielessä kävi mm. morsian, nukke, cheer leader, siivooja, hoitsu, poliisi yms. univormu ammatti.

      • kauhukakara

        Meil oli yhis halloweenjuhlis (13 w) semmonen vaaleenpunanen lasten vanha prinsessamekko, ja sitte legginssit jotka oli revitty rikki, ja niihin tekoverta päälle. Sitte oli semmonen kauhee naamari, mutta kauheet meikitkin voi kasvomaaleilla ja meikeillä tehdä, ja kruunu päässä. Se oli aika hauska ja pelottava asu. Sitte oli semmonen iso "timanttisormus"


    • kyllllävain

      Jos lyötyy musta tai sininen kotelomekko tms. niin sellanen päälle, punanaamiosta poliisin koppalakki ja vielä mustat stay upit asua täydentämään :) TÄmä idea nyt on vähän sellanen jos ei nuo pirut sun muut kiinnosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe