Forenom Asuntopalvelu

tyhmä olen?

Hei,

Onko kennelläkään kokemusta Forenomilta asunnon vuokraamisesta? Nimittäin olen vuokraannut niiltä 2 asuntoa, laskut maksettu, siivottu jne, mutta vakuusrahoja ei tulee eikä tulee...jo yli kk sopimuksen päättymisestä. Jos kysyin, että missä rahat ovat, sitten ensi keksitti, että minulla tulee maksaa hissin korjaustyöt talossa, koska minä jäin hissiin kiinni ja huoltomies piti tullaa paikalle klo 07 00! No sen sai selväksi, että se minulle tosiaan ei missään tapauksessa kuulluu maksaa. Vakuutta kiinni yli 1500eur. Auttaako tässä tapauksessa Kuluttajavirasto? Tietyisti vuokralle antajan tulee ilmoittaa viivästyksettä puutteista luovutuksessa ja vakuus pitää paluttaa myös viiv-ttä jos kaikki ok, eli en voi keksiä syitä vasta sitten, kun asiakas alkaa kysyä rahoja takaisin...vi.....a kovasti sellainen huijaus. Kokemuksia Forenomin kanssa? Kiitos!

70

11422

Vastaukset

 • Minun mieleastäni ainakin normaalisti firman pitää palauttaa takuurahat kuukauden sisällä siitä kun vuokra suhde loppuu. En tiedä tästä Forenomista mitään muuta kuin että ne pyytää ihan sika hintoja asunnoista vaikka olis millasella "rupu" alueella ja huonossa kunnossa oleva asunto. En ikinä vuokraisi heiltä minnkäänlaista asuntoa vaikka olisi varaakin. Vaikuttaa kiskuri firmalta. Jos ei ole takuu vuokrat menny mihinkään siivous juttuihin tai remontteihin niin kyllä pitäisi maksaa säällisessä ajassa takaisin.
  Kannattaa varmaan kysyä kuluttaja neuvonnasta että miten toimia.
  Tsemppiä sulle ja toivon että saat rahasi pikaisesti :)

 • Hissin korjauksesta luonnollisesti laskutetaan taloyhtiötä. Oletko jotenkin aiheuttanut hissin rikkoutumisen?
  Forenomin kalustetut kohteet sopivat parhaiten lyhytaikaiseen tarpeeseen.

 • Ota yhteys Forenomin asiakaspalveluun niin kauan, että saat vakuusrahasi. Kärsivällisyys ja sisu palkitaan sitten, kun Forenom kyllästyy jatkuviin yhteydenottoihisi, esim. päivittäin. Hoputa Forenomia maksamaan tai uhkaa jollain yhteydenotolla, esim. Instrum justitia tai vastaava.

  Kuluttaja-asiamies ei ole vielä vastannut minun ongelmaani TeleFinlandin tapauksessa, joten en luota häneen niin paljon.

  Forenomin vuokralaisena totean, että kyllä kiinteistönhoidossa esiintyy laiminlyöntejä. Samoin minäkään en saanut vakuusrahoja aikaisemmasta vuokrasuhteesta.

 • Erehdyimme ottamaan Forenomin asunnon ulkolaiselle työntekijälle, joka tuli Helsinkiin koulutukseen. Kämppä on epäsiisti ja käytännössä asumiskelvoton: kissanpissa haisee ja paikat ovat likaisia. Liinavaatteista laskutetaan, mutta pyyhkeitä ei ole ja peitto on törkeän likainen. Nettiyhteyttä ei ole vaikka siitäkin on sovittu. Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käytämme Forenomin palveluita.

 • Forenomiin ei vuokralainen voi luottaa. Netissä asunnon tiedot näyttää hyvältä ja varausta tehdessäkin vielä ok palvelu, mutta kun menee hakemaan sovitusti avainta sanotaan ettei se asunto olekaan vapaa ja aletaan etsimään jotain vapaata tai seuraavaksi vapautuvaa jota voi joutua odottamaan eikä se vastaa ensiksi sovittua. Minulle kävi kolmesti niin.

  Reklamaatiot tyrmätään tylysti. Kolmas reklamaationi hyvityksistä kuvien kera sähköpostissa sai Forenomin lähettämään veitsisetin ja pienen pahoittelukirjeen jossa toivottiin yhteistyömme jatkuvan.

  Nyt 3kk jälkeen alettiin vaatia maksuja .Kyselyyni reklamaatiostani vastattiin, että se on käsitelty silloin kun veitsisetti on lähetetty. Ja maksu on nyt lähetetty perintään. Asiaa Forenomilla hoitaa aina eri henkilöt (as palv. vastaaja, reklamointivastaava, mutta he eivät ole puhelimessa tavattavissa. Selitykset vaihtelee.
  Asiakaspalvelija kertoo nyt, että lasku on aina ensin maksettava ennen kuin reklamaatiota käsitellään. Sitä en tee, vaan aion lähettää kopion reklamoinnistani perintäfirmalle kun lasku sieltä tulee. Pyysin mainittujen vastaavien henkilöiden esimiehen nimeä ja puhelinnumeroa. Ei tiedetä kuka ja lopulta ettei sitä saa antaa.

  Ottakaa aina kuvat epäkohdista heti kun niitä ilmenee ja kaikista ilmoituksista/korjauksista ( nimi ja puh.) tarkat päivämäärät ylös. Ei olisi pahitteeksi kuvata asunto tullessa ja lähtiessä.

  Onko normaali Forenomin toimintatapa? En suosittele Forenomia kenellekään.
  If käyttää Forenomia joten annan palauteta sinne.

  • Tyypillistä Forenomia. Kirkkain silmin selitetään asiakaspalvelussa ihan mitä sattuu. Vuorkanantajillekin kullatuin kimalluksin puhutaan vakaasta tuotosta ja hyvästä sijoituksen hoitamisesta. Todellisuudessa heillä on yhden kuukauden irtisanomisaika, jota käytetään surutta. Netissä vapaana olevat asunnot ovat arpapelillä vapaita. Toivottavasti ette saa naapureiksi Forenomin sossu-asiakkaita.


 • Olkaa varovaisia kuin vuokraatte asuntoon Forenomin kautta !

  Avaimet asunnosta saatte siivojalta !

  Vuokrasopimusta joudutte odottamaan monta kuukautta ja vasta sen jälkeen kuin itse aloitatte sen soitamalla etsimään !

  Käyvät ilman teidän tietämättä asunnolla ! Ja jos aloitatte selvittämään että miksi ,milloin ja niin ed. niin saatte välittömästi irtisanomisen , vaikka perheessä on 2 pientä lasta.
  On kyllä järkyttävä että asunnon sisään Forenomin työntekija tulee soitamatta ovikelloa ja ja asukas on suihkussa!
  Muuttoon on annettu aika lauantai ja sunnuntai, eli siina ajassa täyty viedä huonekalut ja kaikki muu pois !

  Jos haluatte lisä tietoja niin kysykä: mbbszb@suomi24.fi

 • Hämmästyneenä lueskelin näitä kokemuksia kun oma kokemus on täysin päinvastainen. Turun suunnalla ollaan vuokrattu Forenomilta neljä kertaa asunto. Lyhyitä aikoja, neljä vuorokautta - viikon pätkiä ollaan oltu ja kaikki on aina mennyt tosi hyvin. Huonekalut on parhaat päivänsä nähneitä, mutta mitä muuta voi odottaa kun vuokralaiset vaihtuvat tiheään. Hintakin on kuitenkin edullinen verrattuna hotelliyön hintaan.
  Eräässä asunnossa oli eräs pieni kodinkone rikki, soitto vain ja se tultiin vaihtamaan jne.
  Palvelu on ystävällistä ja talot, missä asunnot ovat olleet, ovat olleet rauhallisia.
  Vain positiivista kerrottavaa.

  • Ja tämän on joku lesta kirjoittanut.


  • mainos


  • Forenomin oma lesta.....;O)


 • Pelkästään negatiivista kerrottavaa Forenomista!

  Kyseinen pulju ilmestyi seinänaapurikseni pari vuotta sitten. Meininki oli alusta lähtien karmeaa: milloin huudettiin venäjäksi, milloin viroksi, milloin jollain tuntemattomilla kielillä. Kenenkään Forenomin asukkaiden ei ilmeisesti tarvinut käydä töissä, kun oli aikaa karjua ja kolistella pitkälle yöhön.

  Pohjanoteeraus oli viime talvena, jolloin läävässä majoittui monen kuukauden ajan nuhjuinen pariskunta takkuisen koiran kanssa (kyseessä on 30 neliön yksiö...) Eivät pitäneet koskaan verhoja ikkunoiden edessä, joten pihalle näkyi, miten tupakoivat kämpässä sisällä. Tyrmäävä tupakansavu ja haju leijui rappukäytävässä koko ajan. Tömistelivät jalkojaan, huusivat ja rakki ulvoi ja räksytti yhteen asti yöllä, joka helv... yö. Ajattelin, että jos ei tuosta sakista synny sotkua ja löyhkää pikku Forenomin vaivoiksi, niin ei sitten mistään.

  Ja kas: kun vihdoin muuttivat pois, kämppä oli tyhjillään monta viikkoa, kuului remontoimisen ääniä, ikkunat remottivat auki päiväkausia ja oksettavan likaiset patjat oli raahatttu Forenomin kellarikomeroon. Eli asuntoa piti ilmeisesti vähän tuulettaa ja korjailla... Nauroin katketakseni ikkunani ääressä kun näin, miten Forenomin työntekijä kantoi jätesäkeittäin tavaraa roskiskatokseen, inhon ilme pärställään.

  Siitä lähtien meno asunnossa muuttui täysin. Jostain ovat osanneet kaivaa asukkaiksi porukkaa, jotka nukkuvat öisin ja lähtevät aamuisin johonkin ehkäpä jopa työhön!

  • Ihan kuin olisi meidän taloyhtiön tilannetta lukenut. Kans naapurina forenom ja aamusta iltaan kolistellaan ja mekkaloidaan. Asukkeina mörököllejä jotka eivät vastaantullessa moikkaile vaan luikkivat huput päiden päällä seiniä pitkin karkuun. Nyt viime aikoina asunnosta tulee imelää katkua rappukäytävään... mikä neuvoksi?


  • Onko Forenom siis mielestäsi huono yritys, jos sen asukkaat ovat idiootteja. Kerrot negatiivisista kokemuksistasi heidän asiakkaistaan, et yrityksestä itsestään. Iso ero.


 • Forenomissa on töissä täysin ammattitaidottomia ihmisiä, joilla ei ole vähintäkään käsitystä asiakaspalvelusta. Jouduimme hakemaan jokaista vuokratakuuta pitkän kaavan kautta takaisin - pisimmillään palautuksen saaminen kesti yli 4 kk.

  Tämän lisäksi - vuokrasuhteen päätyttyä, kohteen tarkastamisen yhteydessä, siivousraportit olivat puutteelliset ja liki kolmen (3) kuukauden kuluttua saatiin vasta selvitykset, joita oltiin pyydetty heti - viikon kuluttua kohteen luovuttamisesta, tällä välin Forenom lähetti siivouslaskut perintään. Ei minkäänlaista mahdollisuutta tarkistaa onko siivouksen perusteet perusteltuja vai tekaistuja.

  En suosittele ja enkä tule koskaan enää käyttämään kyseistä firmaa missään muodossa.

  • Ainakin siivoojat ja talonmiehet ovat ammattitaidottomia. Vuokrasuhteen jälkeen kuuluu tehdä tarkistus mm. Forenomin irtaimistosta (astiat, pienkoneet jne.), mutta huoneestani puuttui puolet astioista ja matto. Saapumiseni jälkeen he olivat käyneet varastamassa huoneestani pikkulusikat, kun olin töissä.

   Forenomin työntekijät eivät tee loppusiivousta, vaikka pyytäisikin. Sain huoneeni epäsiistissä kunnossa edellisen vuokralaisen jäljiltä.


  • "Ei minkäänlaista mahdollisuutta tarkistaa onko siivouksen perusteet perusteltuja vai tekaistuja."

   Sama kokemus. Viimeksi eilen "viikkosiivouskontrollin" yhteydessä varastivat irtaimistoani. Ainakaan Suomen yleisetiikkaa sekä siivousalan ammattietiikkaa he eivät osaa. Suomessa ei kuulu varastaa lähimmäisten tavaroita.

   Kokemuksissani on enemmän tekaistuja kuin laillisia laskuja.


  • Eikö tätä roistofirma forenomia kukaan vie käräjille. Tuo lafka täytyy asettaa liiketoimintakieltoon lain nimissä ja välittömästi.


  • Ajattelin samaa ja Suomessa voi ryhmä kanteen nostaa ! Pitäisi saada kakki saman pöydän aääreen, niin saataisi tuo rikollisjoukkio kiinni !?!?!


 • Vuokrasin Forenomilta evakkoasunnon putkiremontin ajaksi. Avainten noutupäivänä en saanut avaimia, koska edellinen asukas ei ollut palauttanut niitä ja lukko meni uudelleensarjoitukseen.

  Asunnoissa oli tupakoitu ja siellä oli pistäjä tympeä tupakan ja pinttyneen lian haju. Hellan levyt eivät toimi kunnolla eikä uuni lämpene. Liesituuletin on rasvoittunut, eikä sitä voi käyttää, koska tulee niin paha haju.

  Vaikutti siltä, että asuntoa ei oltu siivottu kunnolla moneen vuoteen. Seinät ja katto piti pestä kolmeen kertaan ja paikoitellen vielä useammin. Kaapit, komerot ja kylppäri piti samoin pestä. Seinät kirkastuivat ja halu lähti pääosin kokonaan. Siinä vaan meni 3.5 päivää siivotessa.

  Forenom vastasi reklamaatioon: "Siivoajamme eivät yleensä puhdista seiniä ja kattoa ei koskaan, joten lika on varmasti ehtinyt pinttyä pintoihin.".

  Kun kysyin Forenomilta hyvitystä tehdystä siivoukseksesta lisäpäivinä, minulle tarjottiin ilmaista loppusiivousta -- siivousta, josta suurin osa on jo tehty paremmin kuin moneen vuoteen aiemmin.

 • Asuin melkein vuoden forenomin huoneessa porvoossa (werner söderströmin katu). vuokra oli paljon korkeampi kuin keskim. vuokra samaanlaisesta huoneesta.
  Naapurit oliva virolaiset rakennusmiehet, jotka asuivat 2-3 hlö samassa huoneessa.
  Myöhemmin tuli bangladeshilaiset (2), jotka huusivät ja pesivät vaatteet klo 2 yöllä ennen kuin sanoin heille, että sitä ei saa tehdä.
  Niiden jälkeen wc ja suihku tilat tuli tosi likaiseksi (varsinkin wc-pönttö) joten laitoin lapun: siivothan käytön jälkeen. Ei auttanut.

  Ai niin melkein unohdin: kuistin katto joka paina varmaan tonni putosi alas lumen takia viime talvella. Eli jos joku oilisi siell' silloin vaikka poltamassa niin se ois kuollut.
  Suihkussa aika usein oli pelkä kylmä vesi.

  • Kolme vuotta olen ollut Forenomin naapurina. Alkuun kaikki oli ihan ok, tosin porukka vaihtui kovinkin tiuhaan, mutta ihan asiallisia ihmisiä. Nyt viimeiset kolme vuokralaista ovat olleet ihan muuta. Nuhjuista porukkaa, jotka mekastavat kaiken aikaa ja porukkaa ramppaa sisään ja ulos. Käsittämätöntä miten monta ihmistä saa mahdutettua 30 neliön asuntoon. Asun arvostetulla alueella ja siistissä taloyhtiössä. Näiden asukkaiden ansiosta siisti taloyhtiö on muuttunut ihan toiseksi. Forenomin vuokralaiset ovat sen verran pelottavan näköistä laitapuolen kulkijaa, että asunnosta poistuessa aina täytyy varmistaa, että kukaan ei vaan ole oven ulkopuolella. Turvalukkoakin olen ruvennut käyttämään ja varastoista on täytynyt tyhjentää kaikki vähänkin arvokas tavara.

   Harmillista miten yksi asunto voi sabotoida koko taloyhtiötä. Älkää ihmeessä vuokratko asuntoanne Forenomille, jos että halua tehdä naapureillenne todellista karhunpalvelusta! Minun tapauksessani harmillisesti Forenom vielä omistaa asunnon.

   Mietin muuten sitä, että onko se edes laillista pitää huoneistohotellia asuintaloyhtiössä? Tuollainen yrittäminenhän tapahtuu muiden asukkaiden kustannuksella. Yhtiövastikkeen pitäisi ainakin olla huomattavasti korkeampi, koska joutuuhan taloyhtiö satsaamaan enemmän siivouskuluihin sekä huolehtimaan esimerkiksi siitä, että ovikoodi vaihdetaan paljon useammin.

   Asuinpaikakseni en valinnut huoneistohotellia, mutta nyt olen vääjäämättä joutunut siihen ilmapiiriin. Laittaako asunto myyntiin vai milloin päättäjät puuttuvat tähän yrittämismalliin?


  • g kirjoitti:

   Kolme vuotta olen ollut Forenomin naapurina. Alkuun kaikki oli ihan ok, tosin porukka vaihtui kovinkin tiuhaan, mutta ihan asiallisia ihmisiä. Nyt viimeiset kolme vuokralaista ovat olleet ihan muuta. Nuhjuista porukkaa, jotka mekastavat kaiken aikaa ja porukkaa ramppaa sisään ja ulos. Käsittämätöntä miten monta ihmistä saa mahdutettua 30 neliön asuntoon. Asun arvostetulla alueella ja siistissä taloyhtiössä. Näiden asukkaiden ansiosta siisti taloyhtiö on muuttunut ihan toiseksi. Forenomin vuokralaiset ovat sen verran pelottavan näköistä laitapuolen kulkijaa, että asunnosta poistuessa aina täytyy varmistaa, että kukaan ei vaan ole oven ulkopuolella. Turvalukkoakin olen ruvennut käyttämään ja varastoista on täytynyt tyhjentää kaikki vähänkin arvokas tavara.

   Harmillista miten yksi asunto voi sabotoida koko taloyhtiötä. Älkää ihmeessä vuokratko asuntoanne Forenomille, jos että halua tehdä naapureillenne todellista karhunpalvelusta! Minun tapauksessani harmillisesti Forenom vielä omistaa asunnon.

   Mietin muuten sitä, että onko se edes laillista pitää huoneistohotellia asuintaloyhtiössä? Tuollainen yrittäminenhän tapahtuu muiden asukkaiden kustannuksella. Yhtiövastikkeen pitäisi ainakin olla huomattavasti korkeampi, koska joutuuhan taloyhtiö satsaamaan enemmän siivouskuluihin sekä huolehtimaan esimerkiksi siitä, että ovikoodi vaihdetaan paljon useammin.

   Asuinpaikakseni en valinnut huoneistohotellia, mutta nyt olen vääjäämättä joutunut siihen ilmapiiriin. Laittaako asunto myyntiin vai milloin päättäjät puuttuvat tähän yrittämismalliin?

   "Päättäjien" puuttumista ei kannata odotella.

   Taloyhtiössä isännöitsijälle tietoa ja isännöitsijä laittaa parit varoitukset, minkä jälkeen menon jatkuessa entisenlaisena taloyhtiö voi aloittaa asunnon haltuunoton. Yksi osakas ei voi terrorisoida koko taloyhtiötä vapaasti. Taloyhtiön, eli te osakkaat ja valitsemanne hallitus, pitää laittaa hulttiot itse kuriin.


 • Virolainen firma omistaa tämän kyseisen kusetuksen ja samaa ongelma meillä, vakuus raha ei palautettu ja olemme tehneet asiasta ilmoituksen vaikka ei se ehkä mihinkään johda silti hyvät ihmiset tehkää niitä ilmoituksia koska riittävästi kun kerty niin heidän kusetus ja ihmisten hyväksikäyttö loppuu, ihmettelen suuresti että miten esim valtio on edes hyväksynyt heidän toimintansa suomessa :/ hyvä EU ja sosiaalivirasto muutenki kun hinnat on mikä on neljössä, uskomatonta mutta totta..

  • Forenom on osa Barona konsernia jonka omistavat perustajat sekä pääomasijoittajat. Barona on Suomessa toimiva ja Suomessa perustettu yritys, jossa taustalla on lestadiolaisia liikemiehiä. Moraaliltaan nämä ihmiset ovat täysiä lurjuksia.


 • Meillä kerroksessa forenom alivuokralaisena. Alkuun oli työmiehiä, vaihtuvuus tiuhaa mutta häiriöitä ei syntynyt. Nyt kuotenkin alkuvuodesta meno muuttunut. Tällä hetkellä alle30 neljöinen yksiö, jonka vuokra abouttiarallaa 1400e kk, vuokrattu narkkaripariskunnalle njotka raahaavat kavereitaan kämpille läpi yön. Aikaisemman vokralaisen kanssa juteltiin parvekkeella ja tämä kertoi olevansa käytännössä koditon, sosiaalivirasto kuulemma maksoi koko vuokran. (ainakin pari kuukautta.) Miten helvetissä tämmöinen voi olla edes laillista suomessa?? 1400 aivan räjähtäneestä yksiöstä sossun rahoilla!?? Jännityksellä odotetaan seuraavaa naapuria. Ymmärtääkseni kyseessä ei ole sosiaalitoimen sivuhaara vaan hemmetin kallis huoneistopalvelu.

  • Forenom käärii rahat pääasiassa sosiaalitoimen rahoilla. Helsingin alueella kulut olivat 6,2 miljoonaa pelkästään vuodelta -> siis asunnottomien majoittamiseen Forenomin vuokraamissa asunnoissa. Kaksion hinta Forenomilla Helsingin alueella on 1200-1500 /kk.

   Ja minä kun luulin että Suomi yrittää säästää. Juu, varonmaksajien rahoilla?

   Ainakin joku kerää mammonaa, ei mikään ihme että Forenom laajenee hirveää vauhtia -kuten kuka tahansa joka saa kaupingilta tollasen bonuksen/ vuosi.


  • 7777777 kirjoitti:

   Forenom käärii rahat pääasiassa sosiaalitoimen rahoilla. Helsingin alueella kulut olivat 6,2 miljoonaa pelkästään vuodelta -> siis asunnottomien majoittamiseen Forenomin vuokraamissa asunnoissa. Kaksion hinta Forenomilla Helsingin alueella on 1200-1500 /kk.

   Ja minä kun luulin että Suomi yrittää säästää. Juu, varonmaksajien rahoilla?

   Ainakin joku kerää mammonaa, ei mikään ihme että Forenom laajenee hirveää vauhtia -kuten kuka tahansa joka saa kaupingilta tollasen bonuksen/ vuosi.

   Korjaus; Yksiön hinta Forenomilla on tuon 1500/kk. Kaksiot menee sitten 2500/kk saakka, kolmioista jne puhumattakaan.

   Lähteet, oikotie.fi ja http://www.hs.fi/kaupunki/a1392103512034


 • Älkää vaan kukaan erehtykö vuokraamaan asuntoa Forenomille. Oma asuntoni on nyt ollut heillä puoli vuotta ja isännöitsijän kautta tulee (ei virallisia varoituksia) valituksia säännöllisesti, juuri tuli viides. Olen käynyt asunnolla katsomassa kaksi kertaa ja silloin on aina juuri käynyt siivooja eikä ole näkynyt mitään vaurioita, mutta valituksista päätelleen majoittavat siellä sellaisia sosiaalitoimiston asukkaita, joille Helsinki ei saa osoitettua muuta majapaikkaa. Yksi vuokralainen aukoi rappukäytävän ikkunoita pakkasella ja päivysti rapussa höpisemässä sekavia, toiset möykkäsivät yöllä ja yhdellä ramppasi "epämääräisiä miesvieraita" outoihin vuorokaudenaikoihin. Joo-o, joskus naapurit valittavat ehkä vähän herkästikin, mutta enää en heille vuokraisi. AIna valituksen jälkeen meno on hetkeksi rauhoittunut, kunnes ilmeisesti tulee uusi vuokralainen. Vuokran Forenom kyllä maksaa ajallaan. Aion itse irtisanoa heidät heti kun pystyn eli vuoden jälkeen ja jos vaan purkuperusteet on tarpeeksi vahvat niin puran jo ennen sitä.

 • Ihan kauheeta porukkaa sossu asuttaa meidän rauhaisaan taloon Hesan keskustassa, vuokra 59 neliöstä 2600e!, yks yö yli 400e!! ja sossu maksaa asukkaat. Nytkin asui perhe toista vuotta siinä, isä uhkaili asukkaita, kun huomautettiin tulipalosta, rappuun hajujen jatkuvasta tuulettamisesta ( ovi auki kokonaan rappuun), kuivaushuone kokonaan heidän kaytössä, pesivät muidenkin vaatteita, diilasvat käytettyjä autoja, renkaat pyörävaraston oven edessä säilytyksessä, Jos jotain sanoi niin tultiin agressiivisesti esim. klo 23 jälkeen hakkaamaan ovea ja huutamaan kuinka muuta asukkaat ei osaa käyttäytyä!! Lapset ja vakiasukkaat pelkäsivät näitä vuokralaisia. Ja edelliset asukkaat olivat virovenäläisiä iloisia tyttöjä...

  • Selvä enemmistö Forenomin vuokralaisista on ulkomaista työvoimaa tai paikkakunnan sosiaaliviraston alaisia asukkaita. Muita suomalaisia on erittäin vähän. Samoin rikollisia on majoittunut pääkaupunkiseudun Forenomin asuntoihin. Entisen Neuvostoliiton kaikista maista on asukkaita pk-seudun asunnoissa, samoin ns. romanit ja afrikkalaiset.

   Kannattaa ottaa yhteys Forenomin asiakaspalveluun ja/tai taloyhtiön isännöitsijään. Aina kannattaa ilmoittaa poliisille sopimattomasta käytöksestä. Maassa maan tavalla!


 • Forenomin ulkomaalaiset vuokralaiset valtasivat saunan vakiasukkaiden saunavuorolla ja sammuivat sinne. Terrorisoivat saunassa muutenkin mm hajottamalla kiukaan ohjauskeskuksen... harmia ja päänvaivaa on riittänyt.

 • Enpä tiedä mitä firman taustalla pyörii, mutta ainakin ilotyttöjen suosiossa kovasti näyttäisivät asunnot olevan.

  • Vuokrasimme forenomilta, maksoimme vuokran ja siivosimme erittäin huolellisesti.
   Sen jälkeen kehtasivat lähettää meille ison laskun, että emme kuulemma olleet siivonneet yhtä kaappia. Todella härskiä tuohua ko firmalta. Todella paska maku tuosta firmasta. En koskaan käytä heidän palveluitaan enää, älkää tekään !
   Huijareita ja paskiaisia.


 • Minua ihmetyttää kovasti miksi kaupungin sosiaalitoimi vuokraa järjettömillä kiskurivuokrilla sosiaalitoimen kautta vuokralle. Helsingin kaupungin vuokra-asunnothan jaetaan nykyisin pääsääntöisesti hyvin toimeentuleville työssäkäyville henkilöille. Asukkaina mm. 100 000 e vuosituloilla olevia tai Nokian it-miljonäärejäkin jopa. Nämä työttömät ym. jäävät ilman kaupungin vuokra-asuntoa ja heille sitten tarjotaan näitä Forenomin asuntoja ja kaupunki maksaa niistä hirvittävää ryöstövuokraa. Ja tämän me kaikki rahoitamme verorahoillamme. ONKO TÄSSÄ MITÄÄN JÄRKEÄ!!

 • Ai onko järkeä? On toki. Sillä tienaa hienosti. Tervetuloa Suomeen, maahan, jossa helpoin ja ainoa tapa rikastua on uunottaa isot rahat valtion kirstusta omiin taskuihinsa. Sen vuoksi kaikkia palveluita yksityistetään, kuten tässäkin tapauksessa. Kai siitä joku sossun johtaja saa siivun itselleenkin?

  Bisnes on helppoa: vuokraat asunnon tolvanalta hintaan 600 e/kk ja sen jälkeen tarjoat sitä eteenpäin sossun vaikeasti asutettaville tapauksille hintaan 1800 e/kk. Kate kohdallaan, kuten vanhoillislestadiolaisten bisneksissä yleensäkin.

  Pääkaupunkiseudun sosiaalitoimi hankkii muuten ko. firman palveluja vuosittain monilla, monilla miljoonilla euroilla.

  Ja tämä on vain yksi firma ja yksi pieni sektori. Näin verorahat haihtuvat harvojen taskuihin ja valtionvelka ei kun karttuu.

  Tässä kuvioissa eivät kuitenkaan pyöri asunnottomat perustyöttömät tai pikkujuopot, vaan nimenomaan sellaiset laitostapaukset, jotka ennenvanhaan olisi pidetty lukkojen takana eikä Forenomin vuokra-asunnossa. Juuri näistä saa parhaan hinnan, koska kukaan muu ei suostu heitä majoittamaan. Toinen kasti ovat sitten, kuten näistäkin keskusteluista käy ilmi, suoraan paimentolaisteltasta sivistyksen pariin siirtyneet.

  Näistä voisi tehdä isoakin juttua, mutta kun kukaan ei julkaise.

  • Lakimiehenä tulen tekemään toimeksiannosta laajan kanteen kyseistä yritystä kohtaan, joten odottakaa kaikki kärsineet sillä Forenom joutuu vastuuseen korkoineen vääryyksistään.


  • Joko olet tehnyt kanteen ????


 • Helsingin Kaupunki tilasi 75.000 eurolla nämä konsulttiselvitykset!
  http://www.hs.fi/kaupunki/a1365646180397

  Katainen tilasi kaveriltaan 600.000 eurolla selvityksen!

  Noilla rahoilla asuu aika monta kodintonta, esim. jos 50€/yö niin 75000/50 = 1500 yötä eli esim. viisikymmentä ihmistä kuukaudeksi...!!!

  Kumpi on parempi ja tärkeämpää? Kysyn vaan....

 • Hej kaikki, Forenom on vihoviimeinen vaihtoehto asunnottomalle. Espoon sosiaalihuolto on mieltynyt tähän firmaan, joka on helluntalaisten omistama ja he myöskin johtavat sitä tänä päivänä. Ns. tuhkimotarina on alkanut jo Venäjänpuolella. itselläni ja perheelläni on kokemusta. Vuokra Helsingin Kalliossa yksiöstä 29 neliömetriä oli yli 1000 euroa kissasta vielä eri maksu. "Kämppä" oli erittäin huonokuntoinen. Sen ajan mitä me siellä asuttiin meni siivoamiseen edellisten vuokralaisten jälkeen. Forenomin "siivoojat" tulivat tai pyrkivät sisään omilla avaimilla koska tahansa. Olivatko sitten helluntalaisia tai muita ns.lahkolaisia niin käytös oli ala-arvoista ja vuokra niin korkea ettei sitä maksa tänä päivänä kuin erittäin rikas. Samassa rapussa asui myös ilmeisesti yksinhuoltaja äiti, jonka ovi oli rikottu. Keskustelin esim. jääkappia, joka ei toiminut, tulleen miehen kanssa, joka aivan haltioissaan. Forenom oli hänen mukaansa ns. tuhkimotarina = oli noussut pari vuotta sitten jonkun "huuhaan" uskoon tulleen henkilön ansiosta. Jos uskovaiset ovat kaikki ns. rikkaita tai uusrikkaita niin kyllä tässä menee usko väkisinkin. Yst. terveisin. KARIN V. S-J

 • ÄLKÄÄ KOSKAAN KÄYTTÄKÖ KYSEISEN FIRMAN PALVELUKSIA!!!!!!!!!

  Vuokraamani huone oli pieni ja kallis, tämän olisin vielä sulattanut. Mutta en kestänyt saastaisia saniteettitiloja ja likaista keittiötä! Naisena en pystynyt käyttämään vessanpönttöä kun rengas oli ihan virtsan peitossa. Lisäksi patja oli täynnä isoja ruskeita tahroja, tyynyä ja peittoa en pystynyt edes käyttämään. Huoneen nurkat olivat myös täynnä hämähäkinseittejä yms. likaa. Kunnon siivousta huone ei ollut nähnyt aikoihin.

  Muissa huoneissa lähinnä ulkomaalaisia työmiehiä, jotka soittivat musiikkia ja mölisivät käytävillä neljään asti yöllä. Seinät ovat erittäin ohuita. Alunperin varasin huoneen 3 kuukaudeksi. Forenom on luonut sopimukset niin, ettei niitä voi peruuttaa menettämättä rahojaan. He huijaavat ottamaan pitkiä sopimuksia sillä hinta halpenee mitä pitempi sopimus. Sitten kun tilat ovat asuinkelvottomat eikä niissä voi asua, he vievät rahat ja vuokraavat huoneen seuraavalle. Näin saaden samalta kuukaudelta tuplavuokran.

  Nukuin huoneessa 2 yötä ja sain tarpeekseni. Lähetin monen monta valitusmailia ja kuvia paikan kunnosta, ja he (kumma kyllä) suostuivat lopulta purkamaan sopimukseni enkä joutunut maksamaan sakkoa. Tämä sakko siis yleensä on 90% vuokrasta. Maksoin vain sen 1. kuukauden vuokran. Takuuvuokrankin he palauttivat luvatun 2 viikon jälkeen ilman mukinoita.

  Nyt sanaa levittämään kaikille, jotka ajattelevat vuokraamista tämän firman kautta! Täällä on tarpeeksi monta negatiivista kommenttia, ettei kyseessä ole vain yksittäinen tapaus!!!!! Kunpa itse olisin lukenut nämä ennenkuin vuokrasin... Seuraavalla kerralla olen fiksumpi.

 • Hei,

  Pahoittelen, että olet kokenut näin huonoa palvelua! Meillä asunnot on luokiteltu 1-4 tähden asunnoiksi, ja tässä on kyseessä halvin yhden tähden kohde, jonka markkinointitiedoissa kohteen taso on kerrottu hyvin selvästi.

  Meillä toimitaan niin, että jos asiakas kokee pettymyksen, olemme aina valmiita purkamaan sopimuksen heti, tai vaihtamaan kohteeseen, jos korvaava ja tyydyttävä kohde asiakkaalle löytyy.

  Teemme joka päiivä satoja sopimuksia, ja suurin osa asiakkaista on tyytyväisiä.

  Sinullekin teemme mielellämme uuden tarjouksen, missä yllätämme positiivisesti.

  Voit soittaa vaikka suoraan minulle, jos haluat antaa meille vielä uuden mahdollisuuden. p. 0405721421

  Tj. Johannes Kangas

  • On se kumma että julkisesti voi valehdella ja puhua ihan mikä paskaa sattuu, "uskovaisia" voi Jeesus !....Olisko ryhmäkanne poikaa tätä "firmaa" vasten ? Nämähän on rikollisia !


 • Ei ikinä enää tota paskafirmaa!!

 • Jos omistat huoneiston, älä anna sitä Forenomille edelleen vuokrattavaksi. Jos vuokralainen hajottaa asuntoa joltain osin ja Forenom lupaa korjata vauriot niin ei kannata luottaa mihinkään puhuttuihin lupauksiin vaan kaikki sovitut työt on kirjoitettava paperille; kuka tekee, millä materiaaleilla ja tarvikkeilla, missä ajassa ja mihin hintaan. Ja tähän nimet alle kummaltakin osapuolelta. Eikä maksua ennen kuin sovitut työt on tehty kunnolla.

 • Positiivista huomata toimitusjohtajalla olevan selkärankaa! Arvostan! Yhden yön olen viettänyt forenomin huoneistossa. Hyvä maku jäi, mutta kenkälusikka olisi ollut poikaa! :-)

 • Älä missään olosuhteissa ole tekemissä tämän firman kanssa, rikollisia...!

 • Forenomin systeemi on täyttä vedätystä hinnat on ylihinnoiteltuja ja Forenomin ukkelit käyvät luvitta asukkaiden huoneistoissa silloin kun nämä ovat poissa tarkastelemassa asukkaan tavaroita järkikin jo sanoo että tyhmähän on se joka maksaa fiksu vuokraa suoraan omistajalta asunnon ja maksaa vain järkihinnan eikä käytä tälläisiä Forenomin kaltaisia kiskureita

 • Forenomilla on menossa oikeujuttuja Espoossa vakuusmaksujen maksamatta jättämista ja huoneistoj tuhoamisesta.....Forenomille vuokrattuja asuntoja laitettu remontti kuntoon, ei siivottu vuokrauksen aikana , lattia ja seinät pilattu, sauna ja pesuhuone sellaisessa kunnossa ettei kengät jalassa voi sisäänn menna....jne....Älkää missään nimessä vuokraa asuntoanne heille...! Rikollisia..!

  • Hei! Haluan jakaa kokemukseni kyseisestä yrityksestä, heidän toiminnastaan ja asiakkaiden kohtelusta. Tämä perustuu tietysti täysin omiin kokemuksiini ja jokaisella on omansa. Asun tälläkin hetkellä ikävä kyllä heidän asunnossaan ja täytyykin aloittaa positiivisella asialla, ovat kyllä onnistuneet saamaan minut kiirehtimään asunnonsaantiani.

   Ennen nykyistä paikkaani asuin 2 viikkoa heidän toisessa kohteessaan. Sinne päästessäni olin täysin tietämätön kyseisestä yrityksestä, olin vain onnellinen saadessani katon pääni päälle oltuani jonkun aikaa ilman omaa kotia. Löydettyni vihdoin perille ystävällisen naapurinrouvan avustuksella, joka kävelymatkalla kertoi minulle tulevasta asuinpaikastani, ja ihmisistä siellä. Poliisi käy usein, vessasta kannettu ambulanssiin mies, joka oli löydetty piikki kädessä vessasta. Pelästyin hieman ja varsinkin hänen kertoessaan ulkomaalaisista, jotka olivat yrittäneet tunkeutua muiden huoneisiin. Hän kuitenkin myönsi, että paikassa oli ollut nyt rauhallisempaa. Siitä huojentuneena pääsin vihdoin ovelle. Naputeltuani koodin oveen, pääsin eteiseen, joka johti kolmikerroksisen vanhan puutalon sisälle. Jos olisi käyttnyt pelkkää näköaisitia, paikka olisi ollut ihanan idyllinen ja viihtyisän oloinee.. Ikävä kyllä en ollut flunnsassa, vaan tunnelman pilasi välittömästi pinttynyt virtsan haju. En tänäkään päivänä ole varma, johtuiko katku vain wc:stä vai oliko sitä kenties muuallakin. Keskikerroksessa sijaitsevassa yhteisessä keittiössä oli paljon tilaa, mutta siellä olevat astiat olisi pitänyt pestä desinfiointiaineella ennen käyttöä, koska olivat törkyisisiä.
   Huone sinänsä oli mukava, sijaitsi ylimmässä kerroksessa ja olin yksin koko kerroksessa sillä hetkellä. Talo oli rauhallinen, mutta kaikki muu oli aivan hirveää. Kiitollisena muutin kuun 1. päivä toiseen heidän kohteeseensa, joka on kerrostalossa. Talo näytti uudemmalta ja houkuttelevammalta ulkoa ja olin hyvin toiveikas. Pääkonttorilla käydessni he sanoivat asunnon olevan samantyylinen, joten odotin saunaa (tosin ollakseen samanlainen kuin entisessä, sen oltava toimimaton), yhteistä keittiötä ja wc-tiloja. Avattuani oven näin vain n. 5m. pitkään käytävään, jonka päässä oli wc-ja suihkutilat. Huoneessani oli kylmä, huomasin ettei patteri ole päällä, laitoin sen päälle ja kadun sitä vieläkin, koska sen ollessa pois päältä tiesin ainakin ettei se toimi. Nyt, 10 asteen pakkasilla olen sen saanut toimimaan muutamana päivänä n. kolme tuntia. Jääkaappia ei saapuessani ollut lainkaan, vain lappu jossa luvattiin uusi seuraavana päivänä. Jääkaappi tuli kolme päivää myöhemmin, hyllyt ja lokerot sen jälkeen, yhteensä toimituksessa meni noin viikko. Mietit varmaan miksi kirjoitan tästä vasta nyt? "Asunnossa oleva" wlan saapui vihdoinkin! (muutin 1.12.)
   Yhteenvetona, en voi suositella kenellekään, yli tuhat euroa kuussa 15 kylmästä neliöstä ja wc:stä. Asunnoissa hyvin erilaisia vikoja, mutta omalla kokemuksella, jokaisesta niitä löytyy, ihan kaivelematta. Sillä rahalla luulisi saavan edes toimivan jääkaapin ja patterin ja kunnollisilla kalusteilla varastetun huoneen, mutta turha unelmoida. Pääkonttorilla ja mainoksissa täysin virheellinen kuva, erot totuuteen kuin yö ja päivä!!
   Jokainen ihminen ansaitsee kodin, ei kylmää, likaista ja lupaukset rikkovaa koppia. Hämeenlinnassakin on mukavampaa!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ja hotelleihin verrattuna, hotelleilla on tänä päivänä tarjota varmasti paremmat hinnat ja moni muu asia.
   Kiitos lukemises, toivottavasti itselläsi käy paremmin jos joudut asumaan heille.Kulissit kunnossa.. siinä omat kokemukset kyeisestä paskasta.


 • Olisiko verottaja kiinnostunut kyseisen firman liiketoimista? Hämärää touhua???

 • Herrajumala mikä huijarifirma. Itse menetin takuusumman 1000e keksivät että olisin aiheuttanut tahroja kokolattiamattoon. En ole. Varokaa forenomia hyvät ihmiset.

  • Juu, perus settiä heiltä, eivät ole kovin asiakasystävällistä porukkaa.


 • Forenom vuokraa auntoja sosiaalitoimistolle ja asukkaat on sen mukaisia!!! Olen asunut Forenomin vieressä 4 helvetillistä vuotta kunnes luovutin ja myin asuntoni ja muutin pois! Naapureina narkkareita, somalien huumekauppaa, alkoholisteja jotka eivät voi muualta asuntoa enää saada häätöjen takia sekä tietenkin Baronan hyysäämiä maahanmuuttajia!!! Veronmaksajat maksaa ja Forenom vetää sikamaiset hinnat itselleen.

 • Minulla oli muutaman kuukauden asunto Lahden forenomilta. Unohdin pyytää takuusummaa (250€) takaisin ja vuoden kuluttua he soittivat kysyäkseen tilinumeroani takuun palautusta varten. Eli jos takuuta ei ole maksettu takaisin niin sen on varmasti johduttava asiakkaan tekemistä vahingoista...

  • Liilaaluu. Hei olitko Rauhankadun asunnossa? Millainen oli meininki yleensä kyseisessä paikassa. Tarvis saada edullinen kämppä Lahdesta muutamaksi kuukaudeksi. Feronemon on yksi vaihtoehto,mutta nyt kun on lukennut näitä juttuja niin on pistäny mietityttämään.


 • Eikai kukaan täysijärkinen vedä johtopäätöksiä mistään yrityksestä suomi 24 keskustelujen perusteella!?

  Oli yritys mikä tahansa, mitä isommaksi ne kasvaa sitä enempi löydät negatiivista.

  Jos koet jonkin firman hyväksi, tuletko kehumaan sitä tänne? Tuskin.

  Forenom on pohjoismaiden suurimpia yritysmajoittajia, ellei jopa suurin. Tuohon tilanteeseen ei pääse ilman tyytyväisiä asiakkaita, simple as that.

  • Ei ole hyvä firma. Työntekijätkin (suurin osa täysin ammattitaidottomia) voivat siellä helvetin huonosti, tekevät paskapalkalla monen ihmisen hommia ja painostetaan vain.


  • Olet varmasti Forenomilla itse töissä. Kyllä puskaradio totta puhuu. Harmi vaan että negatiivista.


 • Vuokrasin Turusta 2,5 kuukaudeksi Forenomilta asunnon, kaikki meni ok, sain kahden viikon päästä takuuvuokran tililleni. Ei mulla mitään ongelmia, vuokrasin Kakolasta putkirempan ajaksi kämpän.

 • Varokaa Forenomia kiskontaa ja epäasiallista asiakaspalvelua käytä järkeä maksatko kerrostaloasunnosta 100% hintaa kun naapurissa Heikki naureskelee että siinä taas yksi Forenomin vedättämä

 • Forenomin työntekijät ovat valitettavasti mukana juonessa eli valmiita valehtelemaan tai teeskentelemään mykkiä ko.firman ja palkkansa hyväksi ainakin osa käyttäytyy näin. Ovat valehdelleet monin eri tavoin huoltotöistä sun muuta valetta. Olin pitkäaikainen asukas maksoin kalliisti, mutta lopulta sain haisevan, siivoomatta jätetyn hotellikoppihuoneen kokoisen "huoneiston" heiltä kalliilla hinnalla jota jouduin siivoomaan mm. oksennusta ja muuta näkyvissä edellisten jäljiltä ja kaapin ovia irti. Aion tehdä valituksen, heidän kuuluisi maksaa hyvitystä kun eivät suostuneet antamaan toista huoneistoa. Heillä oli kyllä tilaa, mutta valehtelivat että kaikki täyttä kuten yleinen hotellivalhe on, tässä rakennuksessa 80 huoneistoa ja ei tilaa missään. Lisäksi valehtelivat pihan kunnostustyössä, moni asiakas valitti mutta eivät ota vastuuta eivätkä tee mitään, siirtävät vastuuta vain muille.

  Asunnot voivat olla myös 60-luvun ja silti saavat mainostaa netissä että täysin uutta loistotasoa, vaikka olisi vanha ja homeinen läävä. Siivous suoritetaan noin 5-15min. olen sivusta asuessa seurannut naapuriasuntoja Forenomilla ja silti valehtelevat että sisäänkirjautumisaika on vasta klo 16. Vaikka asuntoja on heillä aina vapaana ja tyhjinä, niin olettavat kai asiakkaiden maksavan tai odottavan ulkona pakkasessa. Firma mainostaa asuntojaan useilla vakituista asumista tarjoavilla sivuilla, vaikka nämä ovat hotellimaisia majoituksia. Usein myös täynnä kameroita, huomattu valvontakamerat rapussa ja yhdessä huoneistossa oli myös kamera kylpyhuoneessa aivan kuin hotellissa, ilman tiedotusta tarkat huomaa. Useimmat forenomin asunnot ovat Saton vanhoissa taloissa.

  Ihmettelen miksi tätä firmaa mainostetaan yhä "pohjoismaalaisena" kun se on osa Capman sijoitusyhtiötä ainakin 50% ja capman on ulkomaisessa omistuksessa, kenties venäläisten tai italialaisten pomojen sijotuksessa puolet. Capman sijoittanut myös kohutun Esperia care vanhainkoteihin. Ainakaan suomalainen johtoryhmä ei reagoi mihinkään, ei viesteihin eivätkä puutu vikoihin tuntuu siltä etteivät edes saa puuttua vikoihin kun isot pamput määrää muualta käsin. Lisäksi heillä on työssä yhdessä asuntohotellissa uhitteleva nainen joka jättää ilmeisesti rahan takia useiden huoneiden siivoukset tekemättä.

 • "Meillä toimitaan niin, että jos asiakas kokee pettymyksen, olemme aina valmiita purkamaan sopimuksen heti, tai vaihtamaan kohteeseen, jos korvaava ja tyydyttävä kohde asiakkaalle löytyy."

  Ei pidä paikkaansa, asuntoa ei saanut missään tapauksessa vaihtaa vaikka sai siivomatta unohdetun läävän joka maksoi lähes 99e yö. Asiakaspalvelussa heti sanottiin ei käy. Myöskään rahaa ei palautettu eikä hyvitetty, mikään ei käynyt. Tälläistä kohtelu kun vuokraa useita kertoja ja kun ottaa heiltä vuosien jälkeen uudestaan asunnon, nyt saa loppua jatkossa alan suosia vaikka leirintäaluekin olisi ollut parempi ja halvempi jatkossa muualle jossa ei kohdella kuin rottaa. Kaikki aika mennyt yhteydenottoihin ja puheluista myös menee turha kallis palvelumaksu, viesteihin eivät haluaa/kerkiä vastaamaan. Kamala kohtelu. Tämmöisen firman (jos on enää edes puolet suomalaisten) tulisi miettiä haluaako hyvää vai huonoa mainosta firmalle ja kohdella paremmin maksavia asiakkaita. Huono julkisuus harvoin on hyvää, mutta sitä saa mitä tilaa.

 • Kokemuksia on Forenomista sanon kiertäkää kaukaa tämä huijarisakki

  Forenom esimerkiksi rahastaa jo asiakaspalvelun puhelimella lain mukaan puhelinkeskustelun alkaessa täytyisi olla ilmoitus puhelun normaalista poikkeavasta hinnoittelusta, tätä eivät noudata. Venyttävät tarkoituksella puhelinkeskusteluja, viivyttävät linjalla.

  Esimerkiksi asiointi 4 minuutin puhelu maksoi 11,90 mikä tuo tuollainen normaali puhelinhinta on?

  Forenomin ongelma on sen kusipää henkilökunta. Yksi edustaja hinnoittelee toista kuin kolmannelta saa suoran hinnan, vaikka tuo toinen olisi ehtinyt laittaa jo toisenkin hinnan.

  Forenomin asunnoissa ei kunnioiteta yksityisyyttä kertoman mukaan tulevat omilla avaimilla asuntoon milloin lystäävät.

  Forenomin asuntojen hinnoissa on ilmaa, katsokaas mitä laki sanoo kiskonnasta

  https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-kiskonta

  Kannattaisi vinkata tästä puljusta kuluttajaviranomaisia.

 • Tehkää kunnon blogit varoitukseksi kuluttajille nyt ainakin heti alkuun, tehkää ne suomeksi ja englanniksi

 • FORENOM MAJOITUS

  KIVIMIEHENTIE 2 B 260, 02150 ESPOO Otaniemi

  Majoituimme huhtikuussa 2019 n. pari viikkoa ko. kohteessa.

  Heti majapaikkaan tullessamme huomasimme, että wc-pöntön kansi on irronnut toisesta kiinnikkeestä. Kävin välittömästi ilmoittamassa asiasta toimistoon, että me emme ole sitä rikkoneet eikä sitä pidä meiltä laskuttaa majoituksen jälkeen. Naishenkilö toimistossa sanoi, että asia on ok.

  Eräs ilta yhteiskeittiössä kolme miestä keskusteli äänekkäästi kello 22 eteenpäin. Kävin huomauttamassa heille asiasta kello 24 jälkeen, että haluaisimme nukkua. Sen jälkeen melu loppui. Kävin ilmoittamassa seuraavana päivänä asiasta toimistoon. Naishenkilö toimistossa sanoi, että hän ilmoittaa heille, että hiljaisuus on kello 22.

  Tietyt asukkaat pitivät jatkuvasti ulko-ovea auki siten, ettei se lukittunut.

  Järkyttävää oli myös todeta, että kohteessa ei ole mahdollisuutta lajitella jätteitä.

  Aiemmin olemme majoittuneet Forenom Helsingin Herttoniemessä ja Tampereen Hämeenkadulla. Kummassakaan paikassa ei ollut siisteydessä huomautettavaa / moitittavaa.

  Forenom chatissa asiakaspalvelija:" Kyseinen huone on erittäin hyvä vaihtoehto..."
  Asiakaspalvelijalla oli huono tietämys paikan siisteydestä. Huone oli ERITTÄIN LIKAINEN ja siten epämiellyttävä.

  Tämän järkyttävän / yököttävän majoituskokemuksen jälkeen emme enää tämän kokemuksen jälkeen valitse Forenomia majoitukseen.

  Huone oli ERITTÄIN LIKAINEN:

  -Matto oli erittäin likainen
  -Verhoissa mustia rasvatahroja?
  -Seinässä kaatuneen kahvin jäljet
  -Toisessa patjassa iso tahra ja toisessa patjassa pienempi tahra
  -Kaapin ovessa rasvatahroja
  -Wc-pöntön kansi irti toisesta kiinnikkeestä
  -Pölyviiva wc-oven karmissa
  -Kahvinkeittimen kestosuodatinta käytimme vain yhden / ensimmäisen kerran, koska kahvi meni pilalle sitä käyttäessämme
  -Kaapin takana oli pyykinkuivausteline, jonka alla oli n. parin sentin pölykerros
  -Ovensulkijajousena kuminauhaviritys.

  Huonetta ei ole koskaan varmaan siivottu tai sitten siivooja on imuroinut huonetta vain 5 minuuttia, kuten muitakin loppusiivous-huoneita!
  Siisteyden valvonta on pettänyt pahasti, vai liekö valvontaa ollutkaan? On myös mahdollista, että näin on ohjeistettu toimimaan.
  Ymmärrämme, että kyseessä on hostelli ja vanha, mutta likaista ei saa olla!

  Olisi ollut mukava liittää kuvia huoneesta, mutta valitettavasti se ei ole mahdollista.
  Annettu myös palautetta sähköpostitse kuvineen Forenomille kun halusivat kuulla miten majoitus sujui.

  Emme suosittele kenellekään tätä majoitusta.

  • Eihän toi toiselta puolelta irronnut pöntön kansi niin suuri juttu ole. Istut vain aloillasi, etkä reuhdo pöntöllä mihinkään suuntaan, niin hyvin menee. Eikä tarvitse jätteiden lajittelustakaan huolehtia, kun istuu kaikessa rauhassa ja toimittaa asiansa. Parin sentin pölykerros on jo toinen juttu. Teknisesti sellaisen muodostumiseen menee kolme tuhatta vuotta eli ei todellakaan ole siivottu hyvin. Vähän jäi epäselväksi kummassa patjassa oli iso tahra, kun kirjoitit, että molemmat tahrat oli toisessa patjassa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.