Tyyli hukassa

llost??

Olen hieman hukassa pukeutumiseni kanssa. Omasta mielestäni vartalonmuotoni on omituinen; vatsani on suht pyöreä ja jenkkakahvani ovat suuret, lantio taasen on tuskin olematon ja jalat ovat ohuet. Rinnat ovat pienet ja hartiat samalla leveydellä kuin jenkkakahvat.

En siis ole mitenkään kauniin muotoinen ihminen, ja eniten tämä haittaa pukeutumistani. Haluaisin kuulla vinkkejä, miten ohjata pukeutumistani vartalonmuotojen kannalta oikeampaan suuntaan. On nimittäin yllättävän vaikea löytää istuvia vaatteita. Sovittamani vaatteet näyttävät päälläni lähinnä hullunkurisilta.

Nykyisin pukeudun tylsästi, käytän liian suuria harmaita neuleita, joita pidän auki. Housut ovat myös mustat taikka harmaat. Vinkkejä myös tyylin piristämiseen olisi mukava saada, kiitos jo etukäteen :)

3

378

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lantiota

   Hei! Sinun kannattaa pukeutua kaikkeen lantiota leventävään. Useimmat naiset pelkäävät lantiota suurentavia vaatteita, mutta sinä voit surutta käyttää niitä, koska niiden avulla luodaan sinullekin illuusio kapeammasta vyötäröstä. En tiedä, minkä ikäinen olet, mutta kokeile minihameita, vekkihameita ja vekkiminihameita. Alle voit laittaa paksut sukkahousut niin ei ole niin alaston olo. Älä sure kapeita jalkojasi vaan iloitse siitä, että voit käyttää lyhyitä hameita näyttämättä siltä, että paljastat liikaa!
   Toinen idea, jota voisit kokeilla, ovat leveät vyöt. Leveä vyö luo kelle tahansa vyötärön. Sitä ei tarvitse kiristää mitenkään kivuliaan tiukalle, mutta laitat sen vaan oikealle korkeudelle etkä roikota lantiolla, niin vaikutelma on heti vähän tiimalasimaisempi.
   Voit myös korostaa hartioitasi pienillä puhvihihoilla, mikä myös luo mittasuhteita, joissa lantio ja hartiat ovat leveämmät kuin vyötärö.
   Sinun kannattanee käyttää suht korkeavyötäröisiä housuja, jotka pitävät mahan "paketissa". Lantiohousuistahan jenkkakahvat pursuavat ulos.

   Viimeisenä vinkkinäni voisit tietenkin myös yrittää kiinteyttää vatsanseutuasi liikunnalla, jos haluat. En tarkoita tätä loukkaavasti; vain käytännöllisenä vinkkinä.

  • Alados

   ...vaan meistä jokainen on uniikki.

   Olisit yllättynyt, miten monta samankaltaista tarinaa onkaan. Olen pukeutumisneuvoja ja suosittelen rohkeasti kääntymään ammattilaisen puoleen. Hinta, jonka pukeutumisneuvojalle maksat, tulee sinulle takaisin itsevarmuuden kasvuna ja harhaostosten loppumisena. Koska kokonaisuuteen vaikuttaa myös mittasuhteet, ei ilman näkemistä osaa tarkkoja neuvoja antamaan. suosittelen kuitenkin unohtamaan vyöt sun muut ns.temput ja turvautumaan raikkaisiin väreihin mutta mahd. lähellä toisiaan oleviin sävyihin. Ja näyttävillä yksityiskohdilla viet katseet joko ylös tai alas...

   Terkuin Taina

   • ei enää niin lost??

    Kiitos hurjasti vinkeistä :)

    Nyt vaan kimpsut ja kampsut kasaan ja ostoksille ^^


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin olet viimeksi nähnyt

   Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
   Ikävä
   134
   2112
  2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

   😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
   Luterilaisuus
   375
   1568
  3. Hauskaakin jopa...

   Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
   Sinkut
   227
   1176
  4. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

   kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
   Ikävä
   108
   982
  5. Koen, että minua tavallaan vainotaan

   Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
   Ikävä
   126
   969
  6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

   Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
   Ikävä
   92
   943
  7. Vanhemmalle naiselle

   Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
   Ikävä
   55
   928
  8. Pimahdan kohta ihan kunnolla

   Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
   Ikävä
   20
   864
  9. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

   Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
   Ikävä
   25
   858
  10. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

   Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
   Ikävä
   111
   808
  Aihe