Kysymys Klarna-laskusta!

paps100

Hei osaisiko joku minua viisaampi keroa, että miksi kun yrittää tilata verkkokaupasta ja valitsee klarna-laskun maksutavaksi. Niin ei päästä jatkamaan jonkun luottorajan takia. Outoa sillä en ole ikinä ennen tilannut kyseisellä laskulla ja luottotiedot on kunnossa. MIKÄ SIIS MÄTTÄÄ ?

15

12142

  Vastaukset

  • Klarnan ohjelma tekee luottopäätöksen tilaus hetkellä ja ilmeisesti tilauksesi ylittää sinulle myönnetyn limiitin. Kun olet maksanut ensimmäisen tilauksesi laskun asianmukaisesti, luottorajasi pikkuhiljaa nousee. Tuohon luottorajaan vaikuttaa monet asiat mm. ikä.

   • Ensimmäisen klarna-asiakkuuden limiitti ei välttämättä ole hirveän montaa sataa euroa. Sitten kun on jotain pienempää ostanut ja hoitanut laskut kunnialla, niin limiitti nousee. Ja asiaan toki vaikuttaa kaikki muu olennainen, kuten tuo ikä.


  • Yksi mikä siinä eniten on ihmetyttänyt on se, että työtön ystäväni pystyy tilaamaan 100 euron tilauksen laskulle ja minä kotiäitinä en pysty.

   Yrittäjänä tiedän, että klarna tekee luottopäätöksen tilauksen yhteydessä. Miten se määräytyy, niin ei kukaan osannut klarnallakaan sitä minulle selittää ihan tarkkaan. Sama kuin se, että miksi laskuun "sopivat" asiakkaat saavat kyllä laskun, mutta eivät välttämättä sitä osamaksua...

  • VOI HYVÄT YSTÄVÄT..
   ÄLÄKKÄ SINNE HAKSAHTAKO... KATSOKAA MITKÄ KOROT .... ja käsittelykulut..

   Kultaa saa halvemmalla kuin rautaa klarnan koroilla !!!

   • Tämä TOTTA. Sikakalliit, korot ja käsittelykulut.
    Ihan Sikakallista


   • Sikakallista kirjoitti:

    Tämä TOTTA. Sikakalliit, korot ja käsittelykulut.
    Ihan Sikakallista

    Kyllä! Ostin osamaksulla tietokoneen minkä hinta oli 499 euroa. Maksutapana Klarna-tili ja jotain aloitusmaksuja, jolloin alkusumma oli 517 euroa. Olen nyt maksanut 116 euroa ja tämän hetkinen avoin saldo on liki 457 euroa. Ja tosiaan kolme maksuerää takana, että kyllä on korot ja muut kulut...


  • Hei,

   Klarnalla luottopäätös tehdään aina oston yhteydessä ja luottorajaan vaikuttaa mm. ikä, maksutausta ja aikaisempi tilaushistoria Klarnalla. Voit aina soittaa asiakaspalveluumme jolloin voimme kertoa luottorajasta enemmän.

   Ystävällisin terveisin
   Maria Lehtimäki
   Suomen asiakaspalvelun teamleader

  • mikä ihmeen luottoraja? tilasin ensimmäisen kerran klarnan luotolle yli 1600e television ja kaikki meni hyvin laite tuli kotiin parissa arkipäivässä (ei aikaisempia ostoja klarnalta muita kuin 130e cd ja dvd levyjä joiden lasku oli vielä ostohetkellä avoinna "osta nyt maksa syyskuun lopussa")Ainut mikä ihmetti niin oli kun ennen television ostoa yritin ostaa yhdestä paikasta ps3 konsolin,niin tilaus ei mennyt läpi kun tuo "osta nyt,maksa syyskuun lopussa" lasku oli vielä avoinna,vaikeahan sitä oli maksaa pois kun laskuakaan ei ollut vielä tullut.Toisesta paikasta sain kumminkin tilattua yli 1000e kalliimmaan tuotteen klarnan laskulle vaikka edellinen lasku vielä auki,sekavaa.

  • Klarna kusettaa. Ei maksuhäiriöitä onnistuineita ostoja ja maksuja paljon. Sitten yhtä äkkiä. Luottorajasi ei riitä ja se saa olla. En ota enää klarnalla ja poistin ne myös verkkokaupastani. Minä en huijareiden kanssa ole tekemisissä. Soittakaa sinne, sama soittaako yrittäjä tai entisenä asiakkaana, mitään ei koskaan tiedetä vaan kone arpoo tulokset mukama.

  • Minulla on luottotiedot pakkasella ja sain kuitenkin taas tilattua osamaksullaa eräästä liikkeestä, joka on Klarnan yhteistyökumppani. Kyse on kuitenkin muutamasta kympistä.

  • Klarnan sivuilta saa käsityksen, että jos maksaa laskut kerralla eikä osamaksulla, tulee vain alle neljän euron lisämaksu / kuukauden ostot.

  • Osaisiko joku minua viisaampi kertoa, miksi

   a) tämä kulutusluottokeskustelu on johdannaispalstalla
   b) tämä kulutusluottokeskustelu on pitänyt nostaa esiin menneisyyden hämäristä

   ??

   • siksi, koska Klarna edelleen kehittää palvelujaan. Mikään ei ole muuttunut 2010 vuodesta, ehkä vain se, että johtoryhmä naureskelee tyhmille köyhille, jotka maksavat ikuisesti Klarnalaskujaan. Eipä oo kuluttajanneuvonta sanonut mitään Klarnan tavalle ryöstää asiakkaansa putipuhtaiksi.

    EI IKINÄ KLARNAAAA!!!


   • VerenimijäKlarna kirjoitti:

    siksi, koska Klarna edelleen kehittää palvelujaan. Mikään ei ole muuttunut 2010 vuodesta, ehkä vain se, että johtoryhmä naureskelee tyhmille köyhille, jotka maksavat ikuisesti Klarnalaskujaan. Eipä oo kuluttajanneuvonta sanonut mitään Klarnan tavalle ryöstää asiakkaansa putipuhtaiksi.

    EI IKINÄ KLARNAAAA!!!

    Jos klarna osamaksulla haluaa jotain tilata kannattaa ehdottomasti ottaa se 12kk maksuajalla jolloin korot 0. Esim. katselin 600e maksavaa tavaraa jonka kuukausieräksi tuli vuoden maksuajalla 58e ja vastaavasti 24kk luotolla 40e/kk et kandee noit vähän katella ennen ku tilaa:)


  • kuka käskee maksaa osamaksuna, maksa koko potti heti. ihme, että pientä velan tynkää joka paikkaan. mun mielestä se on maailman helpoin tapa tilata ja maksaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1714